چاپ کردن این صفحه
حمایت از افراد ناشنوا استفاده از زبان اشاره

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اصفهان در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با زبان اشاره گفت: یکی از جنبه‌های مناسب و حمایت از افراد ناشنوا استفاده از زبان اشاره در ادارات است که امیدواریم این امر محقق شود و علی‌رغم آموزش، در هر اداره نیز یک مترجم زبان اشاره حضور داشته باشد تا افراد ناشنوا در ادارات با مشکل روبرو نشوند.

   به گزارش ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان، پژمان پورشبانان گفت: در راستای تحقق سیاست‌های سازمان بهزیستی درجهت ایجاد فرصت‌های برابر برای افراد دارای معلولیت و اجرای ماده ۲۰ قانون حمایت از معلولان درخصوص فرهنگ‌سازی و ارتقای آگاهی‌های عمومی و لزوم آشنایی با نحوه برقراری ارتباط موثر با ناشنوایان، معاونت  توانبخشی و واحد آموزش با همکاری انجمن خانواده ناشنوایان استان اصفهان، کارگاه دو روزه آشنایی با فرهنگ ناشنوایان و آموزش زبان اشاره، جهت کارشناسان ستادی این استان برگزار شد.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اصفهان ادامه داد: با توجه به گستردگی افراد ناشنوا در کشور و لزوم برقراری ارتباط آنان با دیگر افراد جامعه، انجمن خانواده ناشنوایان درصدد گسترش آموزش زبان اشاره در میان افراد کم شنوا و ناشنوا و حتی  افراد شنوا بوده است.

وی افزود: آموزش زبان اشاره در جامعه، در برقراری ارتباطات اجتماعی این افراد و پیشرفت آنان در کار، تحصیل و یا هر فعالیت اجتماعی دیگر، بسیار حائز اهمیت است، لذا لازم است همه افراد جامعه و به ویژه کارکنان بهزیستی، نسبت به آموزش این زبان همت داشته باشند.

پورشبانان با بیان اینکه، زبان اشاره، در هر کشوری به کشور دیگر متفاوت است، ادامه داد: زبان اشاره فارسی نیز از گویشی به گویش دیگر متفاوت است. یکی از جنبه‌های مناسب و حمایت از افراد ناشنوا استفاده از زبان اشاره در ادارات است که امیدواریم این امر محقق شود و علی‌رغم آموزش، در هر اداره نیز یک مترجم زبان اشاره حضور داشته باشد تا افراد ناشنوا در ادارات با مشکل روبرو نشوند.

اشتراک گذاری
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…