نمایش موارد بر اساس برچسب: استان اصفهان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ارمغان شهر،سید جواد حسینی همزمان با هفته بهزیستی در نشست خبری اظهار کرد: افراد دارای معلولیت با وجود محدودیت‌های جسمی، از توانمندی‌ها و استعدادهای ارزشمندی به‌ویژه در حوزه هنر و خلاقیت برخوردارند و لازم است بستر مناسبی برای فعالیت، معرفی و عرضه آثار آنان فراهم شود.

وی افزود: سازمان بهزیستی ایجاد «خانه هنر» را در استان‌های مختلف، از جمله اصفهان، در دستور کار قرار داده است تا این مراکز به محلی برای شکوفایی استعدادها، عرضه آثار هنری و گردهمایی افراد دارای معلولیت تبدیل شوند.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به افتتاح خانه هنر اصفهان گفت: این مجموعه با مشارکت مسئولان استان، خیران و هنرمندان به بهره‌برداری رسید و یکی از مهم‌ترین اهداف آن، توسعه توانبخشی هنری به‌عنوان یکی از نوین‌ترین و مؤثرترین شیوه‌های توانبخشی است.

حسینی تصریح کرد: هنر می‌تواند نقش مهمی در تقویت هویت فردی، افزایش اعتماد به نفس، ارتقای ارتباطات اجتماعی و توانمندسازی افراد دارای معلولیت ایفا کند. وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی نهادی انسانی، حمایتی، تخصصی و عدالت‌محور است، افزود: مأموریت این سازمان تنها پاسخگویی به نیازهای فوری جامعه هدف نیست، بلکه فراهم کردن زمینه استقلال، اشتغال، ازدواج، تأمین مسکن و ارتقای کیفیت زندگی مددجویان نیز از اهداف اصلی آن به شمار می‌رود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر رویکرد خانواده‌محور در سیاست‌های بهزیستی اظهار داشت: خانواده امن‌ترین و مؤثرترین بستر برای رشد و توانمندسازی افراد است و بهزیستی تلاش می‌کند خدمات خود را تا حد امکان در همین چارچوب ارائه کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین از افتتاح ۱۱ هزار و ۷۳۳ طرح با اعتباری بیش از پنج هزار و ۲۹۸ میلیارد تومان در سراسر کشور به مناسبت هفته بهزیستی خبر داد و گفت: همزمان عملیات اجرایی ۱۲ طرح جدید نیز با اعتباری نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان آغاز شده است.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های تحول‌آفرین در سازمان بهزیستی افزود: طرح‌ها و پویش‌های جدیدی با هدف ارتقای خدمات و توانمندسازی جامعه هدف در دست اجرا قرار دارد.

حسینی از برگزاری دومین آزمون اختصاصی استخدام سهمیه سه درصد افراد دارای معلولیت در آبان‌ماه امسال خبر داد و گفت: ۴۵ دستگاه اجرایی برای جذب نیرو اعلام آمادگی کرده‌اند و بیش از سه هزار نفر از جامعه هدف بهزیستی از این طریق جذب خواهند شد. وی افزود: برای نخستین‌بار، تعهد دستگاه‌های اجرایی پیش از برگزاری آزمون و با هماهنگی سازمان امور اداری و استخدامی اخذ شده است تا روند جذب با اطمینان بیشتری دنبال شود.

رئیس سازمان بهزیستی همچنین به اجرای طرح بیمه رایگان زنان سرپرست خانوار روستایی، عشایری و ساکن شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر اشاره کرد و گفت: تاکنون سه هزار و ۴۷۵ نفر تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند و دو هزار نفر دیگر نیز در حال اضافه شدن هستند تا پس از رسیدن به سن بازنشستگی، حداقل مستمری را دریافت کنند.

وی در پایان با اشاره به توسعه برنامه‌های حمایتی سازمان بهزیستی، از اجرای طرح‌های «مراقب همراه» برای حمایت از خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو و «دست‌های مهربان» با هدف تقویت حمایت متقابل از سالمندان و کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست خبر داد و تأکید کرد: خانواده‌محوری، توانمندسازی و ایجاد فرصت برای حضور فعال افراد دارای معلولیت در جامعه، مهم‌ترین رویکردهای جدید سازمان بهزیستی در ارائه خدمات به جامعه هدف است.

خبرنگار سپیده سلیمی

منتشرشده در جامعه

به گزارش پایگااه خبری ارمغان شهر،سرهنگ مسعود طریفیدر با اشاره به نزدیک شدن ایام اربعین حسینی اظهار داشت: فرماندهی انتظامی با ارتقای سامانه‌های فراجا و برون‌سپاری خدمات گذرنامه، فرآیند ثبت درخواست و صدور گذرنامه زیارتی را تسهیل کرده است تا زائران بتوانند با کمترین مراجعه حضوری، مدارک سفر خود را دریافت کنند.

وی افزود: هم‌میهنان می‌توانند از طریق برنامه کاربردی «پلیس من»، سامانه «سخا»، دفاتر پلیس +۱۰ و همچنین کافی‌نت‌ها نسبت به ثبت درخواست گذرنامه اقدام کنند و پس از صدور، گذرنامه در اسرع وقت از طریق اداره پست به نشانی متقاضی ارسال خواهد شد. همچنین رفع هرگونه نقص یا مغایرت اطلاعات نیز در تمامی دفاتر پلیس +۱۰ سراسر کشور امکان‌پذیر است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با تأکید بر اینکه زائران نباید دریافت گذرنامه را به روزهای پایانی موکول کنند، تصریح کرد: نخستین اقدام هر زائر، بررسی اعتبار گذرنامه است؛ زیرا گذرنامه باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد و در صورت پایان اعتبار، لازم است از هم‌اکنون برای تعویض آن اقدام شود.

سرهنگ طریفی ادامه داد: زائران همچنین باید از سالم بودن گذرنامه خود اطمینان حاصل کنند، چرا که گذرنامه‌های مخدوش، پاره، آب‌خورده یا آسیب‌دیده ممکن است در مبادی مرزی ایران و عراق با مشکل مواجه شوند. افرادی که پس از صدور گذرنامه تغییرات ظاهری قابل توجهی مانند جراحی زیبایی یا کاشت مو داشته‌اند نیز بهتر است پیش از سفر نسبت به تعویض گذرنامه اقدام کنند.

وی با توصیه به زائران برای برنامه‌ریزی دقیق سفر گفت: استعلام وضعیت ممنوع‌الخروجی، همراه داشتن مدارک شناسایی، نگهداری ایمن گذرنامه، پرهیز از حمل وسایل افراد ناشناس، استفاده از مسیرهای رسمی و توجه به اطلاعیه‌ها و توصیه‌های پلیس، نقش مهمی در تسهیل سفر و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی خواهد داشت.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: پلیس با تمام ظرفیت و در قالب قرارگاه اربعین فراجا، آماده ارائه خدمات به زائران حسینی است و امیدواریم با همکاری مردم، شاهد برگزاری هرچه باشکوه‌تر راهپیمایی عظیم اربعین و سفر ایمن و آرام عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) باشیم.

منتشرشده در جامعه

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سعید ساکت با اشاره به اهمیت راهبردی محور بزرگراهی حدفاصل پل شهید چمران تا پل وحید اظهار کرد: با توجه به موقعیت این محور در شبکه بزرگراهی شهر، لزوم در نظر گرفتن توسعه کالبدی شهر، افزایش تقاضای سفر، بررسی وضعیت عملکردی و شناسایی گلوگاه‌ها و چالش‌های موجود برای برنامه‌ریزی و اجرای اقدامات لازم بیش از پیش احساس می‌شود.

وی افزود: در این جلسه نقطه‌نظرات معاونان عمران شهری، برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی، مدیران و نمایندگان معاونت شهرسازی و مناطق یک، دو، نه و هشت و سایر کارشناسان در حوزه‌های تخصصی تبادل شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با تأکید بر لزوم توجه جدی به جایگاه استراتژیک این محور تصریح کرد: در بررسی این طرح باید ملاحظات خاص حوزه شهرسازی، دغدغه‌های مناطق، نظام برنامه‌ریزی شهرداری از لحاظ نگرش فرآیندی، کنترل پروژه و بودجه‌ریزی، همچنین اثرات موضعی و موضوعی طرح لحاظ شود.

ساکت بر تداوم برگزاری جلسات تخصصی برای تبیین دستاوردها و یافته‌های پروژه‌های مرتبط تأکید کرد و گفت: با وجود رویکرد جدید برای تعریف نظام بررسی یکپارچه در این محور، روند اجرای پروژه‌های مصوب فعلی نباید متوقف شود.

وی از تشکیل گروه متمرکز و تخصصی حل‌مسئله به پیشنهاد معاونت برنامه‌ریزی خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از احصاء و جمع‌بندی دغدغه‌های ذی‌نفعان، این گروه تخصصی با حضور حوزه‌های خدمات شهری و محیط‌زیست و سایر بخش‌های فعال فعالیت خود را آغاز می‌کند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با تاکید بر پیگیری و نظارت مستمر بر پروژه‌های مرتبط با محور غرب و کنترل دقیق روند پروژه پس از تخصیص بودجه گفت: نتایج حاصل برای جمع‌بندی در سطح مدیریت ارشد شهری ارائه و تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد.

 

منتشرشده در شهر

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،در این نشست، محور اصلی بحث بر عملیاتی‌سازی دقیق «پروژه برگردان» (Swap) متمرکز بود. با توجه به اهمیت این پروژه در نوسازی و بهینه‌سازی زیرساخت‌های مخابراتی، شرکت‌کنندگان به بررسی جزئیات فنی و فرآیندی نحوه تکمیل فرم‌های مربوطه پرداختند. تأکید ویژه بر استفاده از «سامانه کنترل پروژه» به عنوان قلب تپنده مدیریت داده‌ها، از دیگر مباحث کلیدی این جلسه بود که با هدف حذف دوباره‌کاری‌ها و افزایش دقت در گزارش‌دهی انجام شد.

مهندس کشانی در این نشست، ضمن تأکید بر اهمیت استمرار هماهنگی‌های ستاد و مناطق، اظهار داشت: تبادل به‌موقع و دقیق اطلاعات در پروژه‌های مخابراتی، تنها یک الزام اداری نیست، بلکه بستری حیاتی برای مدیریت ریسک و حفظ پایداری زیرساخت‌های ارتباطی در سطوح منطقه‌ای است. تداوم این ارتباطات باعث می‌شود تا با دیدی جامع‌تر نسبت به اجرای پروژه‌ها، گام‌های موثرتری در جهت توسعه پایدار شبکه مخابراتی استان برداشته شود.

بخش پایانی این جلسه به پرسش و پاسخ کارشناسی اختصاص داشت. در این قسمت، چالش‌های اجرایی در مناطق و ابهامات موجود در مسیر پیاده‌سازی سامانه کنترل پروژه مطرح و توسط کارشناسان معاونت راهبرد پاسخ داده شد. این تبادل نظر مستقیم، علاوه بر رفع موانع فنی، منجر به تفاهم مشترک در خصوص استانداردهای گزارش‌دهی و زمان‌بندی اجرای تعهدات شد.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،در این برنامه، خدماتی از جمله آموزش‌های مرتبط با سلامت بانوان، مشاوره، غربالگری و ارائه توصیه‌های پیشگیرانه توسط کارشناسان و کادر درمان مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان به مراجعان ارائه شد.

برگزاری این پایگاه سلامت، در راستای توسعه خدمات پیشگیرانه، ارتقای سلامت جامعه هدف و تکریم بازنشستگان و مستمری‌بگیران انجام شد و با استقبال قابل توجه بانوان حاضر همراه بود.

مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اجرای برنامه‌های سلامت‌محور، همواره بر توسعه خدمات پیشگیرانه و ارتقای کیفیت زندگی بیمه‌شدگان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأکید دارد.

منتشرشده در جامعه
صفحه1 از149
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،نشست هم‌اندیشی
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،در این نشست، محور
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،شهرام گلی با
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر به نقل از  پایگاه
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر به نقل از پایگاه
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،در راستای مدیریت
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،مهرزاد احسانی
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،فولاد مبارکه با
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

 مقدمه: بازخوانیِ یک تجربه‌ی تاریخی،سال‌ها در کتاب‌های تاریخ، معاهدات گلستان و ترکمنچای را صرفاً به عنوان اسنادی ننگین
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ارمغان شهر،سید جواد حسینی همزمان با هفته بهزیستی در نشست خبری اظهار کرد: افراد دارای ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،نشست هم‌اندیشی هسته گزینش شرکت ملی گاز ایران با حضور مدیران منابع انسانی و رابطین گزینش
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سرهنگ اکبر احمدی اظهار کرد: در پی وقوع سرقت یک دستگاه تلفن همراه از یکی از شهروندان و
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سرهنگ اسماعيل پريشاني اظهار کرد: در پي دريافت گزارشي مبني بر نگهداري يک دستگاه موتور ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،به نقل از روابط‌عمومی و اموربین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، همزمان با هفته بهزیستی، ...

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
 مقدمه: بازخوانیِ یک تجربه‌ی تاریخی،سال‌ها در کتاب‌های تاریخ، معاهدات ...
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ارمغان شهر،سید جواد حسینی همزمان با هفته ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،نشست هم‌اندیشی هسته گزینش شرکت ملی گاز ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سرهنگ اکبر احمدی اظهار کرد: در پی وقوع ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سرهنگ اسماعيل پريشاني اظهار کرد: در پي ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،به نقل از روابط‌عمومی و اموربین‌الملل ...
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…