نمایش موارد بر اساس برچسب: اشتغال
شهرام رییسی مدیرکل سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان شد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، در این آیین که در دفتر معاون اقتصادی استاندار اصفهان برگزار شد،شهرام رییسی در جمع مدیران و کارکنان حوزه سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان، بر لزوم همکاری همهجانبه برای رفع موانع سرمایهگذاری و بهبود فضای کسبوکار تأکید کرد.
وی با اشاره به پیچیدگیهای حوزه سرمایهگذاری، گفت: مسائل اقتصادی مانند اشعار سعدی سهل و ممتنع است؛ از بیرون ساده به نظر میرسد، اما در عمل با چالشهای فراوانی روبهرو هستیم.
مدیرکل دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان با بیان اینکه هدف نهایی، افزایش سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال است، افزود: تمام تلاش من در این سمت، معطوف به بهبود وضعیت اشتغال و رونق اقتصادی استان خواهد بود.
وی همچنین از تجربیات ارزشمند همکاران در پنج سال گذشته تقدیر کرد و گفت: مدیریت دانش و همکاری تیمی، کلید موفقیت در این مسیر است. وی با اشاره به نقش حاکمیتی استان در تسهیل ارتباط بین بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی، اظهارکرد: ما باید به عنوان حلقه واسط، موانع سرمایهگذاری را به صورت سیستماتیک بررسی و رفع کنیم.
وی همچنین در ادامه، از تعاملات سازنده با سایر نهادها مانند بانکها و دستگاههای اجرایی خبر داد و تصریح کرد: با نگاهی سیستمی، به دنبال ایجاد فضایی مناسب برای توسعه اقتصادی هستیم.
رئیسی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی کشور، ابراز امیدواری کرد که با بهبود فضای کلان اقتصادی، گامهای مؤثرتری برای رفع مشکلات مردم برداشته شود.
وی خطاب به همکاران خود گفت: حتی اگر تلاشهای ما منجر به ایجاد شغل برای یک نفر هم شود، این موفقیت بزرگی برای ما و خانواده تیم سرمایهگذاری خواهد بود.
پروژههای اقتصادی تحولآفرین در دست اجراست
احسان شهیر مدیرکل سابق دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان در ادامه نشست،به تشریح اقدامات و هماهنگیهای انجامشده برای پیشبرد پروژههای اقتصادی پرداخت و بر اهمیت همکاریهای چندجانبه در تحقق اهداف توسعهای تأکید کرد.
وی با اشاره به پروژههای در دست اجرا، خواستار توجه ویژه به کوتاهکردن فرآیند تصویب طرحهای سرمایهگذاری شد و بیان کرد: این اقدام میتواند تحولی بزرگ در جذب سرمایه و تسهیل امور اقتصادی ایجاد کند، بهویژه در طرحهای مرتبط با کاربری اراضی و شورای برنامهریزی که بسیار راهگشا است.
تفاهمنامه ۱۵۰ میلیاردی و تسهیلات خورشیدی
شهیر از انعقاد تفاهمنامه ۱۵۰ میلیاردی خبر داد و افزود: با حمایت بنیاد برکت و مشارکت بخش خصوصی، این طرح میتواند به ۳۰۰ میلیارد تومان برسد و تأثیر چشمگیری در توسعه پروژههای خورشیدی داشته باشد. وی از اقدام مشترک استانهای یزد، اصفهان و چهارمحال در قالب «استان دهم» خبر داد و گفت:با هماهنگی استانداران و جمعآوری منابع مالی، این همکاری میتواند با حمایت بنیاد برکت، اهرمی برای رشد اقتصادی منطقه شود.
راهاندازی کارگزاری سرمایهگذاری و اعتبارسنجی در اصفهان
مدیرکل سابق دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان در ادامه ایجاد شرکتهای کارگزاری سرمایهگذاری و اعتبارسنجی در اصفهان را نقطه عطفی دانست و تأکید کرد: با بهرهگیری از ظرفیتهای برنامه هفتم توسعه، این اقدام میتواند استان را به قطب جدید سرمایهگذاری تبدیل کند. وی در پایان از زحمات تیمهای اجرایی، تشکر و ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه جانبه، بستههای اقتصادی بهزودی به نتیجه برسد.
این نشست ضمن تکریم از مدیرکل سابق دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان، حکم شهرام رییسی به عنوان مدیرکل دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان توسط معاون اقتصادی استاندار اصفهان تقدیم ایشان شد.
شهرام رئیسی پیش از این سوابق مدیریتی به عنوان مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان و معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان را در کارنامه خود دارد.
اشتغال ۳۵۰ هزار نفری در فولاد مبارکه اصفهان
پیشرفت، ایران قوی و ایران آباد از کلیدواژه های قابل توجه محمدیاسر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی بود. طیب نیا در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی و در بررسی نقش صنعت فولاد در توسعه بازار گفت: امروز اثبات شده که تولید فولاد در کشورها نقش قابل توجهی در تولید ناخالص داخلی دارد و کشورهای در حال توسعه به سرعت در صنعت فولاد رشد داشتند و در بیان روشن تر یکی از عواملی که باعث می شود تا کشورها به جرگه توسعه بپیوندند توسعه صنعت فولاد در آنهاست. طیب نیا افزود: چین و هند که بازیگران اول و دوم فولاد دنیا هستند شاهدان مدعای خوبی در این باره هستند.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان افزود: امروز صنعت فولاد ۵.۵ درصد تولید ناخالص داخلی کشور و ۱۷ درصد تولیدناخالص داخلی بخش صنعت را در اختیار دارد و فولاد مبارکه اصفهان ۱.۵ درصد تولید ناخالص داخلی کشور و ۵.۵ تا ۶ درصد Gdp بخش صنعت را برای خود می بیند.
وی ادامه داد: صنعت فولاد سهم ۱۴ درصدی در ارزآوری کشور داشته اما با این حال ساختار درستی که سبب تثبیت و تقویت این موضوع شود وجود ندارد. طیب نیا با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۰.۵ میلیون تن فولاد به محصولات فولادی به سایر کشورها صادر شد تأکید کرد: افق صادرات ۱۹ تا ۲۰ میلیون تنی در سال ۱۴۰۲ محقق شدنیست به شرط آنکه الزامات و پیش نیازهای آن رعایت شود چرا که برای اقتصاد بدون باید این نیازمندیها مرتفع شود.
مدیرعامل فولاد مبارکه در خصوص توزیع درآمد در فولاد مبارکه توضیح داد: ابتدا باید بدانیم که توزیع درآمد با توزیع ثروت متفاوت است. فولاد مبارکه اصفهان در سال گذشته بالاترین توزیع سود در بین سهامداران را داشته که ۶۰ تا ۷۰ میلیون نفر از سهامداران فولاد مردم هستند. از این مقدار ۴۹ میلیون نفر سهام عدالت گرفتند و مابقی صندوقهای بازنشستگی و… بودند.
محمدیاسر طیب نیا که در همایش سمپوزیوم فولاد به عنوان مرد سال فولاد ایران انتخاب شده بود در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی گریزی هم به تحولات بنیادین در اقتصاد زد و افزود: توسعه اقتصادی نیازمند توسعه زیرساختهاست که بدون این مسئله توسعه اقتصادی مفهومی ندارد. وی تصریح کرد: زمانی در صنایع بزرگ دولتها نقش آفرین بودند اما امروز وضعیت تغییر کرده است و نمی توان با فرمول گذشته ادامه داد.
طیب نیا اشاره ای هم به پروژه های نیروگاهی فولاد مبارکه اصفهان داشت و گفت: فولاد مبارکه در سال گذشته اقدام به احداث نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی کرده که فاز نخست آن به میزان ۶۰۰مگاوات در سال جاری و پس از گذشت ۱۴ ماه به بهرهبرداری میرسد.
همچنین فولاد مبارکه نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی با ظرفیت ۶۰۰ مگاوات را در دست احداث دارد که به تنهایی ظرفیت تولید انرژی برق تجدیدپذیر خورشیدی کشور را به بیش از دو برابر افزایش میدهد.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان ادامه داد: صنعت فولاد یک صنعت مادر بوده که در توسعه اقتصادی نقش تعیین کننده دارد اما باید خاطرنشان کرد که که بدون ایجاد تغییرات بنیادین نمی توان انتظار داشت که این مسیر ادامه داشته باشد.
طیب نیا در خصوص سودآوری فولاد مبارکه و برخی از قضاوتهای نابجا در این باره گفتک فولاد نه تنها که از رانت بهره ای نمی برد بلکه باید اذعان کرد که این واحد تولیدی برق و گاز را بالاتر از نرخهای جهانی تهیه می کند اما با این همه تا سال آینده فولاد مبارکه نیازی به برق شبکه نخواهد داشت.
محمدیاسر طیب نیا همچنین گفت: هزینه حمل و نقل ما ۵ تا ۶ برابر دنیاست. در سال گذشته ۴۰۰۰ نیروی جدید در فولاد مبارکه مشغول به کار شدند.
طیب با اشاره به اینکه ۹۰ درصد اب کشوردر بخش کشاورزی مصرف می شود گفت: این موضوع نیازمند تغییرات جدیست چرا که یا باید سهم GDP در این بخش افزیش پیدا کند و یا الگوی مصرف آب آن تعدی شود در حال حاضر دو برابر کشور آلمان انرژی مصرف می کنیم. وی افزود: حدود یک سوم مصلرف ما مصارف خانگی است ولی متأسفانه جهت گیریها و سیاستها به جای اینکه ضعفها را مرتفع کند نقاط قوتمان را هدف گرفته است و ادامه روند سیاستهای ارزی، قیمت گذاری دستوری و قیمت نهاده ها کاری می کند تا صنعت فولاد از مزیت خارج شود.