به گزارش ارمغان شهر، محمد رجالی با اشاره به اینکه استان اصفهان با دارا بودن سه میلیون و ۷۹۵ هزار بیمه شده که معادل ۷۰ درصد از جمعیت استان اصفهان است، رتبه دوم کشور در تعداد بیمهشدگان را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: این تعداد بیمه شده از ظرفیت ۲۸ درمانگاه، کلینیک و پلی کلینیک تخصصی و عمومی و همچنین سه بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شریعتی، غرضی و فاطمه زهرا (س) نجف آباد استفاده میکنند.
وی ادامه داد: همچنین مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با چهار هزار و ۱۷۲ مرکز طرف قرارداد است و بیمه شدگان تامین اجتماعی میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه جمع کل بودجه مصوب مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با برنامههای عملیاتی حدود هفت و نیم همت بوده که از این میزان تاکنون ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه بودجه مصوب برای نسخ پزشکی در سال جاری ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است وی اضافه کرد: همچنین بودجه تعمیرات اساسی تا بهمن ماه ۲۷ میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان هزینه شده است.
رجالی با بیان اینکه در سال جاری با توجه به میزان تعهدات سازمان تأمین اجتماعی برای کسانی که باید واریز داشته باشد، ناترازی زیادی ایجاد شد، اظهار کرد: این ناترازی باعث شد تا ما با مشکلاتی به ویژه تأخیر در پرداختیها به مؤسسات طرف قرار داد رو به رو شویم.
وی این شرایط را عامل ایجاد شرایط ناخوشایند در حوزه درمان دانست و افزود: مصوبهای در نیمه دوم سال جاری داشتیم که دولت ۲۵ همت برای پرداخت دیون خود به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند و به سمت درمان هدایت شود که به نوعی باید گفت این پول به سمت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رفت و ۱۸ همت بدهی به وزارت بهداشت تسویه شد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در ادامه سازمان در تلاش برای پرداخت دیون مراکز درمانی غیر دولتی بود که این امر به دلیل بدهی ۱۸ تا ۲۰ همتی زمانبر شد، ادامه داد: از چهار اسفند ماه پرداخت سه ماه از بدهی آغاز شده و تا ۱۵ اسفند ماه ادامه خواهد داشت و امیدواریم هر چه زودتر تسویه صورت گیرد و دیگر شاهد این تأخیر نباشیم