نمایش موارد بر اساس برچسب: ذوب آهن
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان : آماده واگذاری چدن مازاد ذوب آهن به فولاد مبارکه هستیم
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، ایرج رخصتی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در این نشست گفت : هر یک از بخش های کشور برای پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی رسالتی دارند و تولید، وظیفه کلیدی و اصلی صنایع فولادی به عنوان بخش پیشران اقتصاد کشور است.
وی افزود : ذوب آهن اصفهان با دانش نیروی انسانی و تجربه بیش از نیم قرنی و همچنین برخورداری از زیرساخت های موثر در بخش های گوناگون در کنار گسترش سبد محصولاتش،تولیدات با ارزش افزوده بالا را به عنوان یک استراتژی کلیدی در دوره جدید در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان خاطر نشان کرد : این شرکت به عنوان اولین تولید کننده فولاد در ایران و مجتمع فولاد مبارکه نیز به عنوان بزرگترین تولید کننده فولادی کشور می توانند از طریق تعاملات در بخش های مختلف،روز به روز زمینه توسعه بیشتر کشور و به ویژه حمایت از جامعه پیرامون را رقم بزنند.
رخصتی اظهار داشت : ظرفیت تولید چدن در ذوب آهن اصفهان ۳ میلیون و ششصد هزار تن است که امکان جذب آن در داخل کارخانه فراهم نیست و می توانیم این چدن تولیدی را به فولاد مبارکه واگذار کنیم.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در خصوص مسئولیت های اجتماعی این صنایع فولادی نیز گفت : با توجه به اینکه ذوب آهن اصفهان و فولاد مبارکه در حوزه فعالیت های ورزشی ، فرهنگی و اجتماعی فعال هستند،مقرر شد با هماهنگی هر دو شرکت برنامه ریزی هدفمند به نحوی صورت گیرد که این مجموعه ها رقیب یکدیگر تلقی نشوند و بتوانند با حمایت از رشته های متنوع ورزشی،دو مقوله تولید و ورزش را دوشادوش یکدیگر پیش ببرند.
وی در زمینه بهره گیری از توانمندیهای شرکت های تابعه هر دو مجموعه نیز بیان کرد : شرکت های بسیاری در زیر مجموعه ذوب آهن اصفهان و فولاد مبارکه در بخش های گوناگون فعالیت دارند که از پتانسیل های بسیار خوبی برخودار هستند و تلاش می کنیم به شیوه ای عملیاتی تر، از این شرکت ها در راستای افزایش تولید و تنوع بخشی بیشتر به آن بهره مند شویم.
طیب نیا مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه نیز در این نشست به وضعیت تولید فولاد در ایران و جهان پرداخت و گفت : چالش های پیش روی تولید فولاد ،فراتر از جنگ اوکراین و حتی شیوع ویروس کرونا است،گرچه این دو متغیر نیز در روند تولید فولاد جهان تاثیرگذاری بسیاری داشته اند.
هماهنگی مجتمع فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان برای مقابله با چالش ها و بهره گیری بیشتر از فرصت ها
وی اضافه کرد : هماهنگی بیشتر بین مجتمع فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و سبب می شود این دو فولادساز بزرگ کشور برای مقابله با محدودیت های پیش رو و همچنین بهره گیری بیشتر از فرصت هایی که برای صنعت فولاد کشور وجود دارد، برنامه ریزی جامع تری داشته باشند وحمایت مسئولین را برای ارتقاء تولید که رشد و شکوفایی بیشتر کشور را در بخش های گوناگون در پی دارد،جلب نموده و افتخارات بیشتری را برای کشور ثبت کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد : طرح ها و پروژه های بسیاری از ماههای گذشته برای همکاری بین مجتمع فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان تعریف شده است که برنامه ریزی برای رشد و پیشبرد آنها به طور جدی در دستور کار قرار دارد.
فولاد مبارکه،خریدار چدن مازاد ذوب آهن اصفهان است
طیب نیا اظهار داشت : مجتمع فولاد مبارکه از طریق توافق و سرمایه گذاری بلندمدت آماده خریداری چدن تولیدی مازاد در ذوب آهن اصفهان است که این رویکرد نوید بخش چشم اندازی خوبی برای طرفین است.
برخی از مهمترین نتایج این نشست عبارتند از : حمایت از ورزش استان،حمایت از جامعه پیرامون صنایع،برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت های بلا استفاده در هر دو شرکت مانند جذب چدن تولیدی مازاد ذوب آهن اصفهان در مجتمع فولاد مبارکه،بهره گیری اثربخش از کارگاههای ساخت ذوب آهن و همچنین استفاده از توانمندیهای نیروی انسانی هر دو شرکت در راستای هم افزایی بیشتر در قالب برگزاری جشنواره های ورزشی و فرهنگی.
شایان ذکر است در این نشست مرتضی یزدخواستی و مهرداد تولاییان از اعضای هیات مدیره ذوب آهن اصفهان،بهزاد کرمی معاون بازاریابی و فروش،مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی و همچنین جمعی از معاونین و مدیران فولاد مبارکه در زمینه مباحث مطرح شده نظرات خود را بیان نمودند و مقرر شد پیرامون اجرایی شدن نتایج این نشست هماهنگی لازم صورت گیرد.
رتبه نخست آزمایشگاه خواص مکانیکی ذوب آهن در آزمون مهارت
بازدید چند تن از اعضای هیئت دولت از غرفه ذوب آهن اصفهان در سومین نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی
زارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، سومین دوره نمایشگاه ساخت و تولید ایرانی به مناسبت هفته پژوهش در محل نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار گردید و ذوب آهن اصفهان بعنوان شرکت پیشرو در نوآوری ، خلاقیت و بومی سازی با حضور فعال در این نمایشگاه به ارائه نیازهای فناورانه و بومی سازی خود پرداخت که مورد استقبال مقامات کشوری ، شرکت های دانش بنیان دانشگاهیان و صاحبنظران قرار گرفت. ذوب آهن اصفهان در سال پشتیبانی ها و مانع زدایی ها از تولید و با مدنظر قراردادن مقوله پژوهش و فناوری بعنوان یکی از عوامل پشتیبانی تولید در راستای ساخت داخل گام های اساسی برداشته و در این نمایشگاه دستاوردهای خود در زمینه بومی سازی ، ساخت داخل و همچنین نیازهای فناورانه خود را ارائه نمود که تعدادی از اعضای هیئت دولت از جمله معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، وزیر علوم تحقیقات و فناوری ، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ، وزیر جهاد کشاورزی و معاون حقوقی رئیس جمهور و همچنین صاحبنظران علمی پژوهشی و شرکت های دانش بنیان با حضور در غرفه ذوب آهن اصفهان از نزدیک با دستاوردهای ساخت داخل و نیازهای فناورانه و بومی سازی شرکت آشنا شدند و توضیحات لازم از سوی کارشناسان شرکت در این خصوص ارائه گردید.
محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشور در بازدید از غرفه ذوبآهن اصفهان در سومین نمایشگاه تقاضای ساخت تولید ایرانی(تستا) با بیان خاطراتی از دوران حضور خود در وزارت راه در زمانی که برنامه تولید ریل ملی در ذوب آهن اصفهان با اتکا به توانمندی و پشتکار پرسنل ذوب آهن اصفهان در دستور کار این شرکت قرار گرفته بود، اعتقاد و باور به همت، تلاش و خودباوری کارکنان ذوب آهن اصفهان را زمینهساز تولید ریل ملی دانست. وی با بیان نحوه همکاری این دو سازمان مهم در کشور یعنی راهآهن جمهوری اسلامی و ذوبآهن اصفهان، تولید ریل و همچنین ملحقات مربوطه را با ارزش اعلام نمود. اسلامی اظهار داشت :بهرهگیری از دانش هستهای در زمینههای مختلف صنعتی از جمله صنعت فولاد گستردگی وسیعی دارد همچنانکه ذوبآهن در حال حاضر یکی از استفاده کنندگان دانش هستهای در بخشهایی همچون سیستمهای کنترلی و نظارت است . بر این اساس امکان گسترش و توسعه همکاریها و ارتباطات در زمینههای مختلف بهرهگیری از دانش هستهای فراهم می باشد.
وی افزود : با توجه به زمینههای فعالیت هر دو مجموعه امکان همکاری در پروژههای توسعه همدیگر وجود دارد.
لازم به ذکر است در روز سوم برپایی نمایشگاه تقاضای ساخت تولید ایرانی (تستا) و همزمان با حضور تیم سازمان اترژی اتمی کشور در غرفه ذوبآهن اصفهان در خصوص نحوه تعامل و همکاری با مراکز علمی-پژوهشی و شرکتهای دانشبنیان در تامین نیازهای فنآورانه شرکت و نحوه اعلام این نیازها ، توضیحاتی توسط کارشناسان ذوب آهن ارائه گردید.
محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور در بازدید از غرفه ذوبآهن اصفهان در سومین نمایشگاه تقاضای ساخت تولید ایرانی(تستا) در جریان اقدامات و فعالیتهای انجام گرفته در خصوص تامین نیازهای فنآورانه شرکت قرار گرفت.
همچنین در این بازدید و با توجه به برخی نیازمتدیهای حقوقی مطرح شده، امکان بهرهمندی از ظرفیتهای ملی حمایتی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
معاون حقوقی رئیس جمهور با توجه به اینکه مسئولیت انجام برخی حمایتهای ملی همچون بکارگیری فرصتها و مزایای قانون رفع موانع تولید و به ویژه ماده ۱۲ این قانون بر عهده این معاونت ریاست جمهور می باشد، در خصوص ارائه هرگونه مساعدت و کمک در بهرهمندی از مزایای این ظرفیتهای ملی قول همکاری داد.
لازم به ذکر است قانون رفع موانع تولید و به ویژه ماده ۱۲ این قانون که از سال ۱۳۹۴ تصویب و ابلاغ شده است، ایجاد کننده بسترهای حمایتی گستردهای است که میتوان بر اساس آن بودجه های مربوطه تا سقف میزان سرمایهگذاری در زمینههایی که باعث صرفهجویی در مصرف انرژی، صرفهجویی در مصرف آب، حفظ منابع زیست محیطی و … میگردند را به صورت یارانه نقدی از طرف دولت تامین نمود.
سید جواد ساداتی نژاد و تیم همراه در غرفه ذوبآهن اصفهان حضور یافتند و کارشناسان این شرکت در خصوص نحوه تعامل و همکاری با مراکز علمی-پژوهشی و شرکتهای دانشبنیان در تامین نیازهای فنآورانه شرکت و نحوه اعلام این نیازها توضیحاتی ارائه دادند.
در این بازدید در زمینه فعالیتهای گسترده ذوب آهن اصفهان همچون تلاش در بکارگیری گونههای مقاوم گیاهی، استفاده از فنآوریهای به روز حفظ و جذب آب در آبیاری گیاهان و … در عرصه کشاورزی که با داشتن بزرگترین فضای سبز اقدامات صورت گرفته صنعتی از پیشگامان در این زمینه میباشد، توضیحاتی ارائه شد که بر این اساس مورد تقدیر وزیر جهاد کشاورزی قرار گرفت.
دکتر پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از غرفه ذوب آهن اصفهان در سومین نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی گفت، ذوب آهن اصفهان بعنوان مادر صنعت فولاد ایران در فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی پیشرو است و این وزارتخانه آمادگی دارد در زمینه سیاستگذاری در جهت رفع نیازهای فناورانه با ذوب آهن اصفهان همکاری نماید. در این بازدید کارشناسان شرکت نیز توضیحات لازم را در خصوص سابقه همکاری ذوب آهن اصفهان با مراکز دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان به منظور استفاده از ظرفیت های آنها برای رفع نیازها و ساخت داخل ارائه نمودند
ذوب آهن اصفهان نشان عالی و جایزه مروج برتر مسئولیت اجتماعی را کسب نمود
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، نخستین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی با حضور کارشناسان و فعالان حوزه روابط عمومی و مدیران برخی سازمان ها و صنایع کشور ۲۶ مهرماه در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد .
فلیپ بورمانس رئیس انجمن بین المللی روابط عمومی در پیامی به این جشنواره به اهمیت مسئولیت اجتماعی برای سازمان های پیشرو اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که برگزاری این جشنواره بتواند در نهادینه سازی مسئولیت اجتماعی به عنوان یکی از وظایف روابط عمومی ،یاری رسان باشد.
پرفسور وی آن ویزر رئیس سازمان بین المللی مسئولیت اجتماعی و رئیس انجمن بین المللی مسئولیت اجتماعی صنفی نیز در سخنرانی ویدئویی ، پرداختن به مسئولیت اجتماعی را در یک برنامه بلند مدت برای سازمان ها ، ضروری دانست و گفت : روابط عمومی باید به سازمان کمک کند تا بتواند نقش خود را در مسئولیت اجتماعی ، به صورت هدفمند و سودمند ایفا کند.
هوشمند سفیدی رئیس خانه روابط عمومی ایران و علی مطیع جهانی عضو هیات رئیسه و معاون پشتیبانی، تحقیقات و برنامهریزی اتاق تعاون ایران نیز از دیگر سخنرانان این جشنواره بودند .
ذوب آهن اصفهان با بیش از نیم قرن فعالیت در صنعت کشور ، پیشگام و پیشرو صنایع کشور در حوزه مسئولیت اجتماعی محسوب می شود که برخی از فعالیت های ذوب آهن در این حوزه مشتمل است بر مشارکت در توسعه صنایع کشور ، آموزش نیروهای متخصص و ماهر برای کلیه صنایع کشور، پشتیبانی فنی و اعزام نیرو در دوران حماسه سازی مردم ایران در دفاع مقدس ، مشارکت در توسعه فعالیت های فرهنگی و ورزشی کشور از طریق باشگاه فرهنگی ورزشی این شرکت ، تاسیس بیمارستان شهید مطهری و ارائه خدمات درمانی به جامعه که در دوران شیوع بیماری کرونا نیز تداوم یافت، کمک به توسعه عمرانی و زیرساخت های منطقه ، تولید محصولات مورد نیاز جامعه و....
رکورد تولید ورق سازه های فولاد در ذوب آهن اصفهان شکسته شد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، منصور یزدی زاده در حاشیه بازدید از راه اندازی این پروژه با بیان این که به کمک همکاران ذوب آهنی توانستیم گلوگاه فرایند تولید ریل را با اضافه کردن یک خط جدید اره ودریل برطرف کنیم گفت: برنامه ریزی و طراحی خط تولید ریل خریداری شده در ذوب آهن اصفهان بر اساس ۱۲۰ متر تعریف شده است از آن جایی که وزارت راه به تولید ریل بیش از ۱۸ متر رضایت نداده بود بنابراین گلوگاهی ایجاد شده بود که با اضافه کردن اره و دریل این گلوگاه برطرف شد.
مدیرعامل شرکت به توسعه و افزایش تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر نیز اشاره کرد و افزود: ورق سازه های فولادی یکی از این دست محصولات است که با تولید ۴۰۰ تن ورق سازه ۳۰۰×۲۰ در یک شیفت ۸ ساعته رکورد جدیدی ثبت شد، ضمن این که تولید آن در آینده به ۶۰۰ تن در هر شیفت افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به سیاست دولت برای ساخت یک میلیون مسکن در سال، تأکید کرد: بخشی زیادی از این مسکن های ساخته شده را سازه های فولادی تشکیل خواهد داد که ورق سازه های فولادی نقش اساسی در تحقق برنامه دولت در این زمینه خواهد داشت.
یزدی زاده به شکستن رکورد ۲۵ ساله تولید کلاف نیز اشاره کرد و گفت: در صدد هستیم روند تولید کلاف را برای ماه های آتی حفظ کنیم.
وی با بیان این که کلاف برای مصارف داخلی و صادرات، یک محصول استراتژیک محسوب می شود، گفت: علی رغم تحریم ها، فراگیری کرونا، کمبود آب، برق و مواد اولیه و سایر چالش هایی که فولاد سازان با آن رو به رو هستند امیدوار هستیم برنامه صادرات محصولات شرکت را مطابق با برنامه پیش ببریم.
مهدی نصر معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت نیز در خصوص پروژه تامین و نصب و راه اندازی اره و دریل جدید نورد ۶۵۰ گفت: با توجه به تولید ریل در نورد ۶۵۰ به عنوان یک محصول استراتژیک و لزوم افزایش ظرفیت و کیفیت محصول تولیدی، علیرغم تحریم های ظالمانه، برنامه ریزی لازم جهت تامین یک دستگاه اره و دریل مخصوص ریل با ظرفیت برش و سوراخکاری حدود ۳۹ تن بر ساعت برای ریل از شرکت لینزینگر اتریش به عنوان یکی از معتبرترین شرکتهای دنیا در این زمینه انجام شد و در حال حاضر در مرحله تست و راه اندازی می باشد.
وی افزود: مطالعات، مهندسی و نظارت عالی این طرح با محوریت مدیریت هماهنگی امور مهندسی و نظارت، فاز تامین توسط مدیریت خرید تجهیزات و قراردادهای توســعه و همچنین عملیات نصب و راه اندازی تجهیزات بر پایه استفاده حداکثری از زیر ساختها و توان داخلی شرکت با همکاری مدیریتهای اجرایی توسعه، مهندسی نورد، برنامه ریزی و نظارت بر نگهداری و تعمیــرات مکانیک، تعمیرات و نوسازی راه و ســاختمان و تولید و توزیع برق انجام شده است.

وی افزود: برنامه ریزی و توسعه برای لزوم به کارگیری حساسیت و دقت حداکثری در امور آزمایشگاهی به ویژه در زمینه کنترل محصولات تولیدی، این مدیریت، حضور مستمر و منظم در برنامه های آزمون مهارت و کسب موفقیت در این آزمون ها را به عنوان یکی از اهداف سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه بر اساس استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵ لحاظ نموده است. در همین راستا آزمایشگاه خواص مکانیکی توانسته است سالیان متوالی با کسب نتایج رضایت بخش همواره در جهت ارتقاء کیفیت نتایج آزمون و حصول اطمینان و اعتماد بیشتر مشتریان گام بردارد که آخرین آن به شرکت در آزمون مهارت برگزار شده توسط مرکز فنون آزمایشگاهی خاورمیانه به عنوان مجری دارای صلاحیت برگزاری آزمون مهارت باز می گردد. بنا بر گزارش منتشر شده توسط این مرکز، شایستگی آزمایشگاه ها بر اساس شاخص های آماری عملکرد (z-score) و دقت (K-consistency) ارزیابی شده است که در این میان آزمایشگاه خواص مکانیکی مدیریت آزمایشگاه مرکزی ذوب آهن اصفهان موفق شد در بین بیست و سه آزمایشگاه معتبر در سطح ملی، رتبه عالی (The Best) در آزمون کشش مواد فلزی را تکرار کند.
حسین حاجی نظری سرپرست آزمایشگاه خواص مکانیکی نیز گفت: آزمون مهارت یکی از روش های معتبر ارزیابی کیفیت و اطمینان از صحت نتایج آزمون به شمار می رود. این آزمون برای کلیه آزمایشگاه های دارای تجهیزات و توانایی انجام آزمون از جمله آزمایشگاه های دارای گواهینامه تأیید صلاحیت، آزمایشگاه های همکار سازمان ملی استاندارد، آزمایشگاه دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی و کارخانجات صنعتی که نیاز مبرم به شرکت در فضای رقابتی سالم برای ارزیابی عملکرد خود در مقایسه با سایر آزمایشگاه های مشابه دارند، طراحی شده و اجرا می گردد.
وی افزود: موفقیت در این ارزیابی نشان می دهد که آزمون های آزمایشگاه در سطح استاندارد انجام شده و در شرایطی که به صورت منظم در این برنامه ها مشارکت صورت گیرد می تواند به عنوان تأییدی بر صحت نتایج، کارایی برنامه های کنترل کیفیت، انتخاب مناسب روش های بهینه و استاندارد و نگهداری وحفظ کیفیت آزمون ها به شمار رود.
سرپرست آزمایشگاه خواص مکانیکی ضمن تشکر از کلیه زحمات کارکنان آزمایشگاه مرکزی از همکاری ها ومساعدت های مدیریت های آموزش وتوسعه منابع انسانی ، کیفیت فراگیر ، تحقیق وتوسعه ،روابط عمومی وهمچنین مرکز اسناد ومدارک فنی تشکر وقدردانی نمود.