نمایش موارد بر اساس برچسب: رئیس جمهور

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر به نقل از ایرنا، مسعود پزشکیان به‌طور جداگانه با اعضای فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، به‌مناسبت هفته محیط زیست و نیز اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دیدار کرد.

رئیس‌جمهور در دیدار با اعضای فراکسیون محیط زیست، پس از گوش سپردن به دیدگاه‌ها و دغدغه‌های او با تاکید بر اینکه حفظ محیط زیست مقدم بر هر برنامه و اقدام توسعه‌ای است، اظهار داشت: نیاز به تهیه برنامه جامعی در زمینه حفاظت، ظرفیت‌ها و ضرورت‌های محیط زیستی کشور با همکاری اساتید دانشگاه، کارشناسان و فعالان این عرصه داریم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه کیفیت حفاظت از محیط زیست یکی از شاخص‌های اصلی توسعه است، افزود: ایجاد کانون‌های جمعیتی غیراصولی، به‌ویژه در تهران و کرج، به شدت در حال آسیب‌رساندن به محیط زیست این مناطق است.

رئیس‌جمهور در ادامه در دیدار اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز با اشاره نظرات مثبت نمایندگان نسبت به عملکرد وزیر بهداشت و ضرورت حمایت بیشتر دولت از وی اظهار داشت: آنچه تا کنون انجام شده با حمایت دولت بوده است؛ دولت چهاردهم برای سامان دادن به مشکلات عرصه درمان و سلامت عزم و اراده جدی دارد.

پزشکیان با اشاره به برخی مشکلات مطرح شده در جلسه، از جمله رضایت نداشتن مراجعان نظام سلامت با وجود صرف منابع برای ارائه خدمات گسترده گفت: یکی از مشکلات جدی نظام سلامت، صرف غیراصولی اعتبارات است؛ تا زمانی که نظام ارجاع و پزشک خانواده اجرا نشود، منابع بخش سلامت و درمان در چرخه‌ای ناکارآمد هزینه می‌شود که نه رضایت مراجعان و نه کادر درمان را جلب می‌کند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه امروز زیرساخت‌های فراوانی در عرصه سلامت و درمان داریم که به شکل صحیح و با بهره‌وری مناسب از آن‌ها بهره گرفته نمی‌شود، افزود: به‌طور تقریبی در سراسر کشور مراکز درمانی احداث شده، اما به‌دلیل اجرا نشدن یک نظام عملکردی کارآمد همچون نظام ارجاع و پزشک خانواده، این ظرفیت‌ها به‌دلیل رغبت نداشتن پزشکان برای حضور در آن‌ها، بدون استفاده مانده و مردم نیز خدمات مطلوب و با قیمت مناسب دریافت نمی‌کنند.

پزشکیان ارتقای بهره‌وری در بهره‌گیری از زیرساخت‌های موجود نظام سلامت و درمان را ضروری توصیف و تصریح کرد: در حال حاضر بخشی از منابع اختصاص یافته به تولید و تأمین دارو و تجهیزات، از محل ارز دولتی صرف واردات کالاهایی همچون لوازم آرایشی و مکمل‌ها می‌شود که در بازار آزاد هم فروخته می‌شوند، در حالی که با اجرای نظام ارجاع، تمام این منابع به صندوق‌های بیمه‌ای اختصاص پیدا می‌کند تا کسی که به چرخه نظام ارجاع مراجعه می‌کند، خدمات درمانی رایگان دریافت کند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: محمدرضا ظفرقندی با تشکیل کارگروه‌هایی به‌دنبال تمهید مقدمات اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع است؛ برای اجرای مطلوب و موفق این طرح به‌دنبال رسیدن به یک نگاه و زبان مشترک با همه دست‌اندرکاران و افراد و دستگاه‌های دخیل در اجرای طرح هستیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم خود را موظف به سامان دادن نظام سلامت، ارتقای کیفی و کمی خدمات و کاهش هزینه‌های درمان و سلامت به‌ویژه برای اقشار آسیب‌پذیر در چارچوب اجرای طرح نظام ارجاع می‌داند، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح پزشک خانواده، هر کس در چارچوب این طرح برای دریافت خدمات سلامت و درمان مراجعه کرد، کمترین هزینه ممکن را پرداخت می‌کند و کسانی که می‌خواهند خارج از این چارچوب خدمات دریافت کنند نیز بر اساس قیمت‌های واقعی و غیریارانه‌ای خدمات دریافت خواهند کرد.

رئیس‌جمهور افزود: وقتی هزینه‌های درمانی در نظام ارجاع در حد صفر کاهش پیدا کند و در خارج از این نظام نیز خدمات به قیمت واقعی و غیریارانه‌ای ارائه شود، با افزایش رغبت مردم به استفاده از طرح ارجاع، کادر درمان نیز به فعالیت در این چارچوب راغب شده و با اجرای طرح پرداخت حقوق بر اساس کیفیت عملکرد، عدالت و انصاف نیز به شکل دقیق‌تر در پرداخت حقوق و مزایا به آنان محقق خواهد شد و زمینه رانت و فساد در عرصه واردات و تأمین دارو و تجهیزات و خدمات درمانی و سلامت نیز تا حدود زیادی از بین خواهد رفت.

پزشکیان با بیان اینکه در حال حاضر بر پیگیری تسریع اجرای طرح عدالت آموزشی متمرکز شده است، تاکید کرد که به‌زودی جلسات و پیگیری‌های جدی اجرای طرح پزشک خانواده را نیز آغاز خواهد کرد.

 

منتشرشده در سیاست
دوشنبه, 15 خرداد 781 ساعت 15:25

نشست مطبوعاتی رئیس جمهور آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، آیت الله رئیسی روز سه شنبه همزمان با هفته دولت و در تداوم رویکرد دولت مردمی برای ارایه گزارش عملکرد به مردم، پاسخگوی پرسش‌های رسانه‌های داخلی و خارجی است.

نشست امروز، سومین نشست خبری آیت الله رئیسی در مقام رئیس جمهور ایران است؛ وی ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۰ و سه روز بعد از حماسه ۲۸ خرداد ماه به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم، پاسخگوی اهالی رسانه بود.

همچنین شهریور ماه ۱۴۰۱ و در یکسالگی دولت سیزدهم، رئیس جمهور میزبان ۲۵۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار داخلی و خارجی بود که مهمترین اظهارات و تاکیدهای وی در این نشست، توجه به انتظار مردم از دولت در حل مسایل، تفاوت در مدیریت میدانی با مدیریت کارتابلی، اصلاح ساختارهای فسادزا در دولت، پرهیز از حاشیه و رفع مشکلات کشور باتوجه به نگاه درون، اراده دولت بر کاهش و مهار تورم، توجه به حقوق و دستمزدها، فعال‌تر شدن گشت مدیران، رفع بیکاری به عنوان یک ضرورت مهم کشور و اجرای مصوبات سفرهای استانی بود و علاوه بر آن گزارشی از عملکرد دولتمردان در عرصه‌های داخلی و خارجی به مردم ارایه کرد.

آیت الله رئیسی در طول دو سال گذشته و متناسب با شرایط و رویدادهای مختلف در ۹ گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم سخن گفته است که نخستین آن ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۰ و آخرین آن ۳۰ خردادماه امسال بود.

تکمیل می‌شود…

منتشرشده در سیاست
یکشنبه, 03 ارديبهشت 781 ساعت 17:07

جای نگهداری از کودک، کانون پرمهر خانواده است

بخه گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، آیت الله سیدابراهیم رئیسی  در همایش گرامیداشت هفته بهزیستی و نیز همایش تجلیل از خانواده‌های فرزندپذیر، پذیرش فرزند را مصداق تام و تمام خداخواهی برپایه دگرخواهی دانست و اظهار کرد: این کار اقدامی خداپسندانه و برآمده از عشق و دلدادگی است و اگر کسی عشق و انگیزه الهی نداشته باشد، نمی‌تواند چنین کار بزرگی را به ویژه نسبت به کودکان دارای ناتوانی جسمی انجام دهد.

رئیس جمهور با قدردانی از همه خَیّرانی که از کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست در موسسات خیریه مراقبت می‌کنند، افزود: اگر چه فعالیت موسسات خیریه کمک بزرگی به مدیریت مشکل کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست می‌کند و دولت نیز تلاش می‌کند به وظایف خود در حمایت از این موسسات و فعالیت آنها به نحو حداکثری عمل کند، اما همه می‌دانیم که بهترین مکان برای نگهداری از یک کودک کانون پرمهر خانواده و در کنار پدر و مادر است.

وی به مصوبه دولت مردمی برای تسهیل فرزندپذیری از سوی خانواده‌های علاقمند اشاره کرد و اظهار کرد: دولت تلاش کرد علاوه بر تسهیل و تسریع فرآیند پذیرش سرپرستی کودکان تحت پوشش بهزیستی، اسناد هویتی ایشان نیز به شکلی تنظیم شود که این کودکان از ناحیه شکل و اطلاعات موجود در آن دچار آسیب‌های روحی نشوند.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر سازمان بهزیستی به توانمندسازی افراد دارای ناتوانی جسمی، به مسئله مهم اشتغال و مسکن آنان نیز اشاره کرد و گفت: آمارهای خوبی در زمینه توانمندسازی معلولان و همچنین ایجاد مسکن مناسب برای این قشر ارائه شده که شایسته تقدیر است، اما نیازمند تلاش مضاعف و مجدانه و پیگیری بیشتر هستیم.

آیت الله رئیسی مناسب‌سازی ادارات، سازمان‌ها، مدارس و معابر محل تردد معلولان را از دیگر وظایف مهم سازمان بهزیستی و دستگاه‌های دولتی در حمایت از افراد دارای معلولیت عنوان کرد و گفت: همه دستگاه‌ها و مراکزی که محل تردد افراد معلول هستند باید مناسب‌سازی شود.

رئیس جمهور همچنین توجه ویژه به پیشگیری از معلولیت را مورد تاکید قرار داد و گفت: این بدان معنا نیست که در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها با احتمال معلولیت مجوز سقط جنین صادر شود، چرا که این کار مصداق قتل نفس است.

وی با بیان اینکه کشور نباید شاهد افزایش معلولیت باشد، بر ضرورت توجه به رفع و کاهش بسترهای ایجاد معلولیت از جمله تصادفات تاکید کرد.

رئیس جمهور تامین به‌موقع نیازهای افراد دارای معلولیت را از دیگر وظایف سازمان بهزیستی دانست و گفت: سازمان بهزیستی باید اجتماع‌محور و خانواده‌محور باشد، بدین معنا به جای آنکه خانواده‌ها به بهزیستی مراجعه کنند، مددکاران بهزیستی به خانواده‌های نیازمند مراجعه و با خدمات خود به آنها کمک نمایند.

آیت الله رئیسی همچنین بر توجه مضاعف به آموزش، مهارت‌افزایی و توانمندسازی افراد معلول از سوی سازمان بهزیستی تاکید کرد.

رئیس جمهور با طرح شعار «حمایت از دولت، مراقبت از خانواده‌ها» برای تسهیل مسائل مربوط به خانواده‌های فرزندپذیر گفت: اقدام ارزشمند و قابل تقدیر خانواده‌های فرزندپذیر برای مراقبت از کودکان حتماً باید با حمایت دولت، سازمان بهزیستی و خیرین همراه باشد که این خانواده‌ها به دلیل مسائل مالی و حقوقی دچار مشکل نشوند.

وی با بیان اینکه توجه به معلولان نباید به روزهای نام‌گذاری شده برای تکریم آنها خلاصه شود، تصریح کرد: نامگذاری این روزها به شکل نمادین صورت گرفته و باید در طول سال این کمک، مساعدت و توجه به این کودکان و خانواده‌های فرزندپذیر استمرار داشته باشد.

رئیس جمهور همچنین در پایان بر توجه و نگاه ویژه به کادر سازمان بهزیستی اعم از مددکاران و پرستاران تاکید کرد و به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی دستور داد مسائل و مطالبات آنها را به صورت جامع پیگیری کنند.

 

منبع : ایمنا

منتشرشده در سیاست

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای‌عالی استاندارد، با بیان اینکه سازمان استاندارد مدعی‌العموم کیفیت و مدافع حق‌الناس است، بالا بردن کیفیت و اطمینان‌بخشی به مردم از ناحیه کیفیت و سلامت کالا و خدمات و جلوگیری از کم‌فروشی را اساس کار سازمان استاندارد دانست و بر کار جدی و مستمر برای تحقق این هدف تاکید کرد.

وی تسهیل و تسریع در ارزیابی و انطباق کالا و خدمات با شاخص‌های استاندارد، استاندارسازی نوین و علم‌پایه و هوشمندسازی فرآیند نظارت و پایش رعایت شاخص‌های استاندارد را سه بخش مهم کار سازمان استاندارد دانست و افزود: در این زمینه گام‌هایی برداشته شده اما همچنان نیازمند برداشتن گام‌های جدی دیگری نیز هستیم.

رئیس جمهور، توجه به حقوق تولیدکننده را نیز مورد تاکید قرار داد و سازمان استاندارد را موظف کرد، همزمان با اجبار تولیدکنندگان کالا و ارائه کنندگان خدمات به اخذ گواهی استاندارد، زیرساخت‌های لازم را نیز برای تسریع و تسهیل ارائه گواهی‌های فنی و علمی استاندارد تأمین کند تا باعث معطلی غیرمتعارف تولیدکننده نشود.

وی با ابراز رضایت از کاهش زمان ارائه گواهی‌های استاندارد از بعضاً چند سال به یک‌ماه، بر توجه به آثار تورمی و هزینه‌ای رعایت کامل شاخص‌های استاندارد تاکید و تصریح کرد: سازمان استاندارد به ویژه در سالی که به نام «رشد تولید و مهار تورم» نامگذاری شده است، باید در سنجش شاخص‌های استاندارد، با در نظر گرفتن آثار هزینه‌ای و تورمی، به گونه‌ای عمل کند که تولیدکنندگان، این سازمان را نه مانعی پیش‌روی خود، بلکه یاری‌دهنده و کمک‌کننده به ارتقای کیفیت کالا و خدمات تولیدی خود بدانند.

آیت‌الله رئیسی بالا بردن ضریب سلامت و امنیت غذایی را کارویژه مشترک سازمان استاندارد و وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانست و افزود: اعمال شاخص‌ها در این زمینه از سوی هر سه دستگاه متولی، لزوماً منافاتی با هم ندارد و نباید اجرای قانون در این زمینه باعث کندی کار و معطلی کالا و خدمات چه در گمرک و چه در واحدهای تولیدی شود.

وی با توصیه به مسئولان سازمان استاندارد برای استفاده از زیرساخت‌های بخش خصوصی در اعمال نظارت و پایش، بر مؤثر بودن اعمال سیاست‌های تشویقی بیش از سیاست‌های تنبیهی تاکید و تصریح کرد: در نظر گرفتن مقدورات موجود در کنار تاکید بر ارتقای کیفیت و رعایت همه شاخص‌های استاندارد و نیز اعمال زمان‌بندی در ارتقای کیفی، می‌تواند تولیدکنندگان را در این مسیر تشویق و یاری کند.

در این جلسه استانداردهای تکلیفی مرتبط با قانون هوای پاک، استانداردهای صنعت ساختمانی، برنامه راهبردی استانداردسازی کشور، استانداردهای منسوجات سلامت‌محور، استانداردهای صنعت غذایی و کشاورزی، استانداردهای صنعت خدمات، استانداردهای ملزومات آموزشی و الحاقیه آئین‌نامه کارمزد خدماتی سازمان ملی استاندارد مطرح و مقرر شد پس از اعمال ملاحظات مطرح شده در جلسه از سوی اعضای حقیقی و حقوقی به عنوان مصوبات جلسه لحاظ و اجرایی شوند.

منتشرشده در سیاست

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز شنبه در بیست و هفتمین همایش روز «صنعت و معدن»، گرامیداشت چنین مناسبت‌هایی را بهانه‌ای برای توجه خاص به موضوع آن مناسبت دانست و اظهار کرد: طبیعتاً موضوعی مثل صنعت و معدن در تمام طول سال مورد توجه است، اما این مناسبت بهانه‌ای است تا همه بخش‌ها به مزایا و ظرفیت‌ها و نیز موانع و مشکلات احتمالی پیش‌روی صنعت‌کاران و معدن‌کاران به طور خاص توجه کنند.

رئیس جمهور با قدردانی از تلاش‌های صنعت‌کاران و معدن‌کاران که نتیجه تلاش آنان آغاز روند رشد تولید و رشد اقتصادی از شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰ و تداوم آن تاکنون بوده است، افزود: این حرکت که نتیجه توجه فعالان بخش صنعت و معدن به سخنان راهبردی رهبر معظم انقلاب بوده، با یک حرکت دانش‌پایه همراه بوده که جای خوشحالی و قدردانی دارد.

وی تصریح کرد: قدردانی عملی از فعالان بخش صنعت و معدن آن است که با تمام وجود به نظرات و سخنان‌شان توجه شده و رفع مشکلات و موانع پیش‌روی توسعه فعالیت‌هایشان با جدیت دنبال شود و دولت مردمی در این زمینه عزم و تصمیم جدی دارد.

رئیس جمهور از نکات بسیار مهم در زمینه رشد تولید را همراهی و همگامی بخش صنعت و معدن با بخش دانشگاه، تحقیق و پژوهش برای روزآمد کردن شیوه‌های تولید و ارتقای ارزش افزوده دانست و تصریح کرد: نکته مهم دیگر توجه و تمهید تامین مالی و سرمایه در گردش بخش تولید است که وقتی دولت آن را مدنظر و توجه دارد، باعث می‌شود فعالان صنعتی و معدنی احساس کنند که دولت از آنها پشتیبانی می‌کند.

وی مسئله دیگر در زمینه حمایت از تولید را مشوق‌های مالیاتی عنوان و خاطرنشان کرد: دولت مردمی با تصویب و اعمال مشوق‌های مالیاتی سعی کرده از مالیات به عنوان یک عامل برای تنظیم‌گری در عرصه تولید استفاده کند و از یک‌سو اجازه ندهد پرداخت مالیات فشاری به تولیدکنندگان وارد کرده و از سویی در مواقع لزوم منابع تامین شده از دریافت مالیات را صرف حمایت از بخش تولید کند.

منتشرشده در سیاست
صفحه1 از4
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان شهر به نقل از توانیر، این تعداد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، بر اساس ابلاغیه
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، علیرضا پاکدل در دیدار با استاندار اصفهان با اشاره به پیشنهاد احیای "جشنواره شهرهای ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، امیر کشانی در جلسه کارگروه اشتغال استان اظهار کرد: پس از دو سال برنامه‌ریزی و هماهنگی
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، دکتر امین جواد منصور، دیپلمات ایرانی با
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، مهدی جمالی‌نژاد در صدمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان در دستور جلسه دوم این ...

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، علیرضا پاکدل در دیدار با استاندار اصفهان
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، امیر کشانی در جلسه کارگروه اشتغال استان
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، مهدی جمالی‌نژاد در صدمین جلسه شورای فرهنگ
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…