نمایش موارد بر اساس برچسب: رئیس جمهور
نشست مطبوعاتی رئیس جمهور آغاز شد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، آیت الله رئیسی روز سه شنبه همزمان با هفته دولت و در تداوم رویکرد دولت مردمی برای ارایه گزارش عملکرد به مردم، پاسخگوی پرسشهای رسانههای داخلی و خارجی است.
نشست امروز، سومین نشست خبری آیت الله رئیسی در مقام رئیس جمهور ایران است؛ وی ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۰ و سه روز بعد از حماسه ۲۸ خرداد ماه به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم، پاسخگوی اهالی رسانه بود.
همچنین شهریور ماه ۱۴۰۱ و در یکسالگی دولت سیزدهم، رئیس جمهور میزبان ۲۵۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار داخلی و خارجی بود که مهمترین اظهارات و تاکیدهای وی در این نشست، توجه به انتظار مردم از دولت در حل مسایل، تفاوت در مدیریت میدانی با مدیریت کارتابلی، اصلاح ساختارهای فسادزا در دولت، پرهیز از حاشیه و رفع مشکلات کشور باتوجه به نگاه درون، اراده دولت بر کاهش و مهار تورم، توجه به حقوق و دستمزدها، فعالتر شدن گشت مدیران، رفع بیکاری به عنوان یک ضرورت مهم کشور و اجرای مصوبات سفرهای استانی بود و علاوه بر آن گزارشی از عملکرد دولتمردان در عرصههای داخلی و خارجی به مردم ارایه کرد.
آیت الله رئیسی در طول دو سال گذشته و متناسب با شرایط و رویدادهای مختلف در ۹ گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم سخن گفته است که نخستین آن ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۰ و آخرین آن ۳۰ خردادماه امسال بود.
تکمیل میشود…
جای نگهداری از کودک، کانون پرمهر خانواده است
بخه گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، آیت الله سیدابراهیم رئیسی در همایش گرامیداشت هفته بهزیستی و نیز همایش تجلیل از خانوادههای فرزندپذیر، پذیرش فرزند را مصداق تام و تمام خداخواهی برپایه دگرخواهی دانست و اظهار کرد: این کار اقدامی خداپسندانه و برآمده از عشق و دلدادگی است و اگر کسی عشق و انگیزه الهی نداشته باشد، نمیتواند چنین کار بزرگی را به ویژه نسبت به کودکان دارای ناتوانی جسمی انجام دهد.
رئیس جمهور با قدردانی از همه خَیّرانی که از کودکان بیسرپرست یا بدسرپرست در موسسات خیریه مراقبت میکنند، افزود: اگر چه فعالیت موسسات خیریه کمک بزرگی به مدیریت مشکل کودکان بیسرپرست یا بدسرپرست میکند و دولت نیز تلاش میکند به وظایف خود در حمایت از این موسسات و فعالیت آنها به نحو حداکثری عمل کند، اما همه میدانیم که بهترین مکان برای نگهداری از یک کودک کانون پرمهر خانواده و در کنار پدر و مادر است.
وی به مصوبه دولت مردمی برای تسهیل فرزندپذیری از سوی خانوادههای علاقمند اشاره کرد و اظهار کرد: دولت تلاش کرد علاوه بر تسهیل و تسریع فرآیند پذیرش سرپرستی کودکان تحت پوشش بهزیستی، اسناد هویتی ایشان نیز به شکلی تنظیم شود که این کودکان از ناحیه شکل و اطلاعات موجود در آن دچار آسیبهای روحی نشوند.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر سازمان بهزیستی به توانمندسازی افراد دارای ناتوانی جسمی، به مسئله مهم اشتغال و مسکن آنان نیز اشاره کرد و گفت: آمارهای خوبی در زمینه توانمندسازی معلولان و همچنین ایجاد مسکن مناسب برای این قشر ارائه شده که شایسته تقدیر است، اما نیازمند تلاش مضاعف و مجدانه و پیگیری بیشتر هستیم.
آیت الله رئیسی مناسبسازی ادارات، سازمانها، مدارس و معابر محل تردد معلولان را از دیگر وظایف مهم سازمان بهزیستی و دستگاههای دولتی در حمایت از افراد دارای معلولیت عنوان کرد و گفت: همه دستگاهها و مراکزی که محل تردد افراد معلول هستند باید مناسبسازی شود.
رئیس جمهور همچنین توجه ویژه به پیشگیری از معلولیت را مورد تاکید قرار داد و گفت: این بدان معنا نیست که در مراکز درمانی و بیمارستانها با احتمال معلولیت مجوز سقط جنین صادر شود، چرا که این کار مصداق قتل نفس است.
وی با بیان اینکه کشور نباید شاهد افزایش معلولیت باشد، بر ضرورت توجه به رفع و کاهش بسترهای ایجاد معلولیت از جمله تصادفات تاکید کرد.
رئیس جمهور تامین بهموقع نیازهای افراد دارای معلولیت را از دیگر وظایف سازمان بهزیستی دانست و گفت: سازمان بهزیستی باید اجتماعمحور و خانوادهمحور باشد، بدین معنا به جای آنکه خانوادهها به بهزیستی مراجعه کنند، مددکاران بهزیستی به خانوادههای نیازمند مراجعه و با خدمات خود به آنها کمک نمایند.
آیت الله رئیسی همچنین بر توجه مضاعف به آموزش، مهارتافزایی و توانمندسازی افراد معلول از سوی سازمان بهزیستی تاکید کرد.
رئیس جمهور با طرح شعار «حمایت از دولت، مراقبت از خانوادهها» برای تسهیل مسائل مربوط به خانوادههای فرزندپذیر گفت: اقدام ارزشمند و قابل تقدیر خانوادههای فرزندپذیر برای مراقبت از کودکان حتماً باید با حمایت دولت، سازمان بهزیستی و خیرین همراه باشد که این خانوادهها به دلیل مسائل مالی و حقوقی دچار مشکل نشوند.
وی با بیان اینکه توجه به معلولان نباید به روزهای نامگذاری شده برای تکریم آنها خلاصه شود، تصریح کرد: نامگذاری این روزها به شکل نمادین صورت گرفته و باید در طول سال این کمک، مساعدت و توجه به این کودکان و خانوادههای فرزندپذیر استمرار داشته باشد.
رئیس جمهور همچنین در پایان بر توجه و نگاه ویژه به کادر سازمان بهزیستی اعم از مددکاران و پرستاران تاکید کرد و به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی دستور داد مسائل و مطالبات آنها را به صورت جامع پیگیری کنند.
منبع : ایمنا
سازمان استاندارد مدعیالعموم کیفیت و مدافع حقالناس است
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیتالله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورایعالی استاندارد، با بیان اینکه سازمان استاندارد مدعیالعموم کیفیت و مدافع حقالناس است، بالا بردن کیفیت و اطمینانبخشی به مردم از ناحیه کیفیت و سلامت کالا و خدمات و جلوگیری از کمفروشی را اساس کار سازمان استاندارد دانست و بر کار جدی و مستمر برای تحقق این هدف تاکید کرد.
وی تسهیل و تسریع در ارزیابی و انطباق کالا و خدمات با شاخصهای استاندارد، استاندارسازی نوین و علمپایه و هوشمندسازی فرآیند نظارت و پایش رعایت شاخصهای استاندارد را سه بخش مهم کار سازمان استاندارد دانست و افزود: در این زمینه گامهایی برداشته شده اما همچنان نیازمند برداشتن گامهای جدی دیگری نیز هستیم.
رئیس جمهور، توجه به حقوق تولیدکننده را نیز مورد تاکید قرار داد و سازمان استاندارد را موظف کرد، همزمان با اجبار تولیدکنندگان کالا و ارائه کنندگان خدمات به اخذ گواهی استاندارد، زیرساختهای لازم را نیز برای تسریع و تسهیل ارائه گواهیهای فنی و علمی استاندارد تأمین کند تا باعث معطلی غیرمتعارف تولیدکننده نشود.
وی با ابراز رضایت از کاهش زمان ارائه گواهیهای استاندارد از بعضاً چند سال به یکماه، بر توجه به آثار تورمی و هزینهای رعایت کامل شاخصهای استاندارد تاکید و تصریح کرد: سازمان استاندارد به ویژه در سالی که به نام «رشد تولید و مهار تورم» نامگذاری شده است، باید در سنجش شاخصهای استاندارد، با در نظر گرفتن آثار هزینهای و تورمی، به گونهای عمل کند که تولیدکنندگان، این سازمان را نه مانعی پیشروی خود، بلکه یاریدهنده و کمککننده به ارتقای کیفیت کالا و خدمات تولیدی خود بدانند.
آیتالله رئیسی بالا بردن ضریب سلامت و امنیت غذایی را کارویژه مشترک سازمان استاندارد و وزارتخانههای جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانست و افزود: اعمال شاخصها در این زمینه از سوی هر سه دستگاه متولی، لزوماً منافاتی با هم ندارد و نباید اجرای قانون در این زمینه باعث کندی کار و معطلی کالا و خدمات چه در گمرک و چه در واحدهای تولیدی شود.
وی با توصیه به مسئولان سازمان استاندارد برای استفاده از زیرساختهای بخش خصوصی در اعمال نظارت و پایش، بر مؤثر بودن اعمال سیاستهای تشویقی بیش از سیاستهای تنبیهی تاکید و تصریح کرد: در نظر گرفتن مقدورات موجود در کنار تاکید بر ارتقای کیفیت و رعایت همه شاخصهای استاندارد و نیز اعمال زمانبندی در ارتقای کیفی، میتواند تولیدکنندگان را در این مسیر تشویق و یاری کند.
در این جلسه استانداردهای تکلیفی مرتبط با قانون هوای پاک، استانداردهای صنعت ساختمانی، برنامه راهبردی استانداردسازی کشور، استانداردهای منسوجات سلامتمحور، استانداردهای صنعت غذایی و کشاورزی، استانداردهای صنعت خدمات، استانداردهای ملزومات آموزشی و الحاقیه آئیننامه کارمزد خدماتی سازمان ملی استاندارد مطرح و مقرر شد پس از اعمال ملاحظات مطرح شده در جلسه از سوی اعضای حقیقی و حقوقی به عنوان مصوبات جلسه لحاظ و اجرایی شوند.
عزم جدی دولت در رفع مسائل و مشکلات پیشروی رونق تولید
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز شنبه در بیست و هفتمین همایش روز «صنعت و معدن»، گرامیداشت چنین مناسبتهایی را بهانهای برای توجه خاص به موضوع آن مناسبت دانست و اظهار کرد: طبیعتاً موضوعی مثل صنعت و معدن در تمام طول سال مورد توجه است، اما این مناسبت بهانهای است تا همه بخشها به مزایا و ظرفیتها و نیز موانع و مشکلات احتمالی پیشروی صنعتکاران و معدنکاران به طور خاص توجه کنند.
رئیس جمهور با قدردانی از تلاشهای صنعتکاران و معدنکاران که نتیجه تلاش آنان آغاز روند رشد تولید و رشد اقتصادی از شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰ و تداوم آن تاکنون بوده است، افزود: این حرکت که نتیجه توجه فعالان بخش صنعت و معدن به سخنان راهبردی رهبر معظم انقلاب بوده، با یک حرکت دانشپایه همراه بوده که جای خوشحالی و قدردانی دارد.
وی تصریح کرد: قدردانی عملی از فعالان بخش صنعت و معدن آن است که با تمام وجود به نظرات و سخنانشان توجه شده و رفع مشکلات و موانع پیشروی توسعه فعالیتهایشان با جدیت دنبال شود و دولت مردمی در این زمینه عزم و تصمیم جدی دارد.
رئیس جمهور از نکات بسیار مهم در زمینه رشد تولید را همراهی و همگامی بخش صنعت و معدن با بخش دانشگاه، تحقیق و پژوهش برای روزآمد کردن شیوههای تولید و ارتقای ارزش افزوده دانست و تصریح کرد: نکته مهم دیگر توجه و تمهید تامین مالی و سرمایه در گردش بخش تولید است که وقتی دولت آن را مدنظر و توجه دارد، باعث میشود فعالان صنعتی و معدنی احساس کنند که دولت از آنها پشتیبانی میکند.
وی مسئله دیگر در زمینه حمایت از تولید را مشوقهای مالیاتی عنوان و خاطرنشان کرد: دولت مردمی با تصویب و اعمال مشوقهای مالیاتی سعی کرده از مالیات به عنوان یک عامل برای تنظیمگری در عرصه تولید استفاده کند و از یکسو اجازه ندهد پرداخت مالیات فشاری به تولیدکنندگان وارد کرده و از سویی در مواقع لزوم منابع تامین شده از دریافت مالیات را صرف حمایت از بخش تولید کند.
دستور رئیسی برای تدوین برنامه توسعه منطقه مکران
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، آیتالله سیدابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز_ شنبه بیستوهفتم خردادماه_ شورای توسعه سواحل مکران، جبران عقبماندگیها در توسعه این منطقه را از جمله اهداف مهم سازمان توسعه سواحل مکران برشمرد و بر ضرورت تدوین برنامه پنجساله با برشهای یکساله و همچنین تخصیص بودجه و زمانبندی متناسب با این برنامهها برای تسریع در توسعه منطقه راهبردی مکران تاکید کرد.
وی تمرکز مدیریتی را لازمه توسعه متوازن این منطقه عنوان و شورای توسعه سواحل مکران را مکلف کرد، نحوه همکاری دستگاهها را به منظور تحقق اهداف مشخص شده در توسعه این منطقه معین و به آنها اطلاعرسانی کنند.
رئیسجمهور همچنین با اشاره به موضوع تأمین مالی طرحهای توسعه سواحل مکران از سوی دولت، از دبیر شورای توسعه سواحل مکران خواست در گام اول خودکفایی مالی و در گام بعدی تولید سرمایه و ثروت از این منطقه برای کشور را در دستور کار قرار دهد.
رئیسی ارتباط با کشورهای همسایه و همجوار در جهت توسعه این منطقه را نیز مورد تاکید قرار داد و دبیر شورای توسعه سواحل مکران را مکلف کرد، هماهنگ با وزارت امور خارجه، برقراری ارتباط با همسایگان را در این زمینه آغاز کند.
در ابتدای این جلسه حسین دهقان، نماینده ویژه رئیسجمهور و دبیر شورای توسعه سواحل مکران با اشاره به نتایج مثبت سفر اخیر رئیسجمهور به منطقه مکران و برگزاری جلسه ویژه، در گزارشی از اقدامات انجام شده برای توسعه سواحل مکران، به تصویب اساسنامه تشکیل سازمان توسعه
سواحل مکران اشاره و به تشریح وضعیت کریدورهای شکل گرفته در کشور در جهت تسهیل تبادلات تجاری منطقه، چشمانداز احصا شده برای سواحل مکران در افق ۱۴۰۸ و همچنین موانع و چالشهای پیش روی توسعه این منطقه پرداخت.