نمایش موارد بر اساس برچسب: سرمایه گذاری
برگزاری اکسپوی سرمایهگذاری اصفهان با تمرکز بر طرحهای فناوری و انرژی،۳۰۰ طرح به سرمايه گذاران معرفی میشود
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، امیر کشانی در جلسه کارگروه اشتغال استان اظهار کرد: پس از دو سال برنامهریزی و هماهنگی با دستگاههای اجرایی و استانداری، این رویداد بزرگ اقتصادی با هدف جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی آماده برگزاری است.
وی افزود:در۶ ماه گذشته، روند صدور مجوزها تسهیل شده و طرحهای ارائهشده توسط بخش دولتی و خصوصی در حوزههای فناوری پیشرفته، انرژی و محیط زیست در اولویت قرار گرفتهاند.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد:بر اساس پیشبینیها، از میان یک هزار تا یک هزار و ۱۰۰ طرح ثبتشده، حدود ۳۰۰ طرح انتخاب و به سرمایهگذاران معرفی خواهد شد.
کشانی گفت: این رویداد با حضور سرمایهگذاران سراسر کشور و همچنین ایرانیان مقیم خارج از کشور با همکاری وزارت امور خارجه برگزار میشود. وی با اشاره به تجربه موفق مشابه در کرمان، از همراهی همه دستگاههای اجرایی و استانی در اصفهان تقدیر و تأکید کرد که مجوزهای لازم برای طرحهای منتخب حداکثر تا یک ماه پس از رویداد صادر خواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان خاطرنشان کرد:سرمایهگذاران حاضر در این نمایشگاه، فرصت مناسبی برای مشارکت در پروژههای نوین در حوزههای انرژی، فناوری، محیط زیست و گردشگری خواهند داشت.
وی اضافه کرد: این رویداد گامی مهم در راستای تقویت اقتصاد منطقه و جذب سرمایههای جدید ارزیابی شده است.
کشانی تاکید کرد:انتظار میرود این اکسپو زمینهساز تحولات اقتصادی در استان اصفهان و افزایش تعاملات سرمایهگذاری در سطح ملی و بینالمللی باشد.
هدف ما توانمند نمودن قشر ضعیف جامعه میباشد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، مدیر عامل شرکت تعاونی مساوات و همدلی گفت : شرکت تعاونی مساوات و همدلی درسال ۱۴۰۳ مجوز فعالیت خود را در زمینه سرمایه گذاری در بخش تولید ،با استفاده از دانش روز در اقتصاد سالم اسلامی، بهرگیری از علم و آگاهی اساتید مجرب دانشگاهی و صاحب نظران در علوم اقتصادی واجتماعی ،استفاده از متخصصان باتجربه وکار آمد و کادر مجرب وبا سرمایه مردمی در زمینه های کشاورزی ، دام ، صنعت و معدن ، صادرات و واردات ، احیاوتکمیل پروژهای تعطیل ونیمه تعطیل ، وایجاد شرایط کار مناسب برای جوانان فعالیت اقتصادی و اجتماعی خود را در سال ۱۴۰۳ شروع نموده است.
وی اعلام داشت :تصمیم داریم با برنامه ریزی کلان در دراز مدت با مشارکت وسرمایه گذاری مردم خوب ومومن و خیرین دلسوز در جهت حمایت از تولید ،توسعه،یاری رسانی به قشر آسیب پذیر جامعه فعالیت خود را گسترش داده و با انعقاد قرارداد معتبر نسبت به فروش سهام عام شرکت اقدام و گامی بلند درجهت ارتقاع ورشد اقتصادی جامعه برداریم
محمد حبیبی گفت: از همه مردم خوب شهرستان نجفآباد وشهرستانهای اطراف درخواست داریم با مشارکت در خرید سهام شرکت که از ۱۷ خرداد ماه تا ۳۱ تیرماه سال جاری انجام میشود با خرید سهام ما را در جهت ارائه خدمات و ایجاد شرایط خوب اقتصاد ی ومعیشتی ، بخرید سهام کمک ویارئ نمایند
وی ارزش هرسهم تعاونی مساوات و همدلی را یک میلیون تومان اعلام کرد و گفت : سود حاصل از مشارکت به دو طريق قابل عرضه می باشد اول: پرداخت سود ۲۴درصد به صورت علی الحساب هفتم هرماه به حساب سهام داران
دوم: پرداخت سود۳۰درصد به صورت علی الحساب در انتهای سال مالی به صورت یکجا به حساب سهامدار آن انجام میگردد
حبیبی گفت: مازاد سود حاصله در رشد ارزش سهام سهامداران و موارد عام المنفعه همچون ساخت اماکن ورزشی فرهنگی اجتماعی ، ایجاد چتر حمایتی برای جوانان در جهت ازدواج آسان و جوانی جمعیت و کار هائیکه به نفع جامعه در رشد و تعالی آن باشد هزینه خواهد شد
وی اعلام داشت : خریداران سهام شرکت تعاونی مساوات و همدلی میتوانند در زمان خرید سهام یک سوم کل میلغ سهام را نقدا و مابقی را طی اقساط تا پایان سال تسویه نمایند
مدیرعامل شرکت تعاونی مساوات و همدلی گفت:تعدادی دلسوز و باتجربه درجهت کمک به افراد مختلف و قشر آسیب پذیر دور هم جمع شده و این تعاونی را تشکیل داده اند
درادامه سعید کارشناس مدیر روابطعمومی شرکت تعاونی مساوات و همدلی گفت: همشهریان عزیز و همه کسانیکه در جهت خدمت به جامعه و نیازمندان قدم بر میدارند برای ارتباط بهتر با تعاونی میتوانند از طریق تلفنهای ۰۹۹۱۱۱۸۹۴۵۷، و ۵۸ و ۵۹ و یا از طریق کانال ایتا - پیج اینستا گرام وسایت ارتباط بر قرار نمایند
شهرام رییسی مدیرکل سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان شد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، در این آیین که در دفتر معاون اقتصادی استاندار اصفهان برگزار شد،شهرام رییسی در جمع مدیران و کارکنان حوزه سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان، بر لزوم همکاری همهجانبه برای رفع موانع سرمایهگذاری و بهبود فضای کسبوکار تأکید کرد.
وی با اشاره به پیچیدگیهای حوزه سرمایهگذاری، گفت: مسائل اقتصادی مانند اشعار سعدی سهل و ممتنع است؛ از بیرون ساده به نظر میرسد، اما در عمل با چالشهای فراوانی روبهرو هستیم.
مدیرکل دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان با بیان اینکه هدف نهایی، افزایش سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال است، افزود: تمام تلاش من در این سمت، معطوف به بهبود وضعیت اشتغال و رونق اقتصادی استان خواهد بود.
وی همچنین از تجربیات ارزشمند همکاران در پنج سال گذشته تقدیر کرد و گفت: مدیریت دانش و همکاری تیمی، کلید موفقیت در این مسیر است. وی با اشاره به نقش حاکمیتی استان در تسهیل ارتباط بین بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی، اظهارکرد: ما باید به عنوان حلقه واسط، موانع سرمایهگذاری را به صورت سیستماتیک بررسی و رفع کنیم.
وی همچنین در ادامه، از تعاملات سازنده با سایر نهادها مانند بانکها و دستگاههای اجرایی خبر داد و تصریح کرد: با نگاهی سیستمی، به دنبال ایجاد فضایی مناسب برای توسعه اقتصادی هستیم.
رئیسی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی کشور، ابراز امیدواری کرد که با بهبود فضای کلان اقتصادی، گامهای مؤثرتری برای رفع مشکلات مردم برداشته شود.
وی خطاب به همکاران خود گفت: حتی اگر تلاشهای ما منجر به ایجاد شغل برای یک نفر هم شود، این موفقیت بزرگی برای ما و خانواده تیم سرمایهگذاری خواهد بود.
پروژههای اقتصادی تحولآفرین در دست اجراست
احسان شهیر مدیرکل سابق دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان در ادامه نشست،به تشریح اقدامات و هماهنگیهای انجامشده برای پیشبرد پروژههای اقتصادی پرداخت و بر اهمیت همکاریهای چندجانبه در تحقق اهداف توسعهای تأکید کرد.
وی با اشاره به پروژههای در دست اجرا، خواستار توجه ویژه به کوتاهکردن فرآیند تصویب طرحهای سرمایهگذاری شد و بیان کرد: این اقدام میتواند تحولی بزرگ در جذب سرمایه و تسهیل امور اقتصادی ایجاد کند، بهویژه در طرحهای مرتبط با کاربری اراضی و شورای برنامهریزی که بسیار راهگشا است.
تفاهمنامه ۱۵۰ میلیاردی و تسهیلات خورشیدی
شهیر از انعقاد تفاهمنامه ۱۵۰ میلیاردی خبر داد و افزود: با حمایت بنیاد برکت و مشارکت بخش خصوصی، این طرح میتواند به ۳۰۰ میلیارد تومان برسد و تأثیر چشمگیری در توسعه پروژههای خورشیدی داشته باشد. وی از اقدام مشترک استانهای یزد، اصفهان و چهارمحال در قالب «استان دهم» خبر داد و گفت:با هماهنگی استانداران و جمعآوری منابع مالی، این همکاری میتواند با حمایت بنیاد برکت، اهرمی برای رشد اقتصادی منطقه شود.
راهاندازی کارگزاری سرمایهگذاری و اعتبارسنجی در اصفهان
مدیرکل سابق دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان در ادامه ایجاد شرکتهای کارگزاری سرمایهگذاری و اعتبارسنجی در اصفهان را نقطه عطفی دانست و تأکید کرد: با بهرهگیری از ظرفیتهای برنامه هفتم توسعه، این اقدام میتواند استان را به قطب جدید سرمایهگذاری تبدیل کند. وی در پایان از زحمات تیمهای اجرایی، تشکر و ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه جانبه، بستههای اقتصادی بهزودی به نتیجه برسد.
این نشست ضمن تکریم از مدیرکل سابق دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان، حکم شهرام رییسی به عنوان مدیرکل دفتر هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان توسط معاون اقتصادی استاندار اصفهان تقدیم ایشان شد.
شهرام رئیسی پیش از این سوابق مدیریتی به عنوان مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان و معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان را در کارنامه خود دارد.
لزوم استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران برای توسعه زیرساختهای شهری
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، محمد نورصالحی در نطق پیش از دستور صدوهفتادوهشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک اعیاد قربان و غدیر اظهار کرد: در دهه ولایت و امامت قرار داریم که امیدواریم این ایام برای امت اسلام سراسر خیر و سرور باشد.
وی با گرامیداشت یاد امام راحل و شهدای ۱۵ خرداد افزود: رهبر معظم انقلاب در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) مباحث مهمی در زمینه سیاست داخلی و خارجی بیان کردند که بسیار راهگشا بود. ایشان همچنین در پیام خود به کنگره حج امسال، نکات بسیار مهمی را برشمردند که حاوی سیاستهای هدایتگر بود. این بیانات مانند خونی است که هر از گاهی در پیکره انقلاب جاری میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: امیدواریم جشنهای عید غدیر بهتر از سالهای قبل در کشور و اصفهان برگزار شود و این عید شیعی هر سال پررونقتر از قبل گرامی داشته شود.
وی با اشاره به پیشرفت پروژههای شاخص شهری تصریح کرد: ۶۰ پروژه به عنوان پروژههای شاخص معرفی شدهاند که این اهتمام وجود دارد که طبق زمان بندی به اتمام برسند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: حلقه چهارم حفاظتی، زیرگذر شهید رئیسی در مسیر فرودگاه، پل شهید فخریزاده، تعریض پل رودخانه در همان مسیر، باغ مشاهیر و چند پروژه فضای سبز، از مهمترین پروژههایی هستند که نزدیک به ۳ همت به خود اختصاص دادهاند. همین تعداد پروژه ۷ هزار تن میلگرد، ۱۰۷ هزار متر مکعب بتن ریزی، ۵۰۰ هزار متر مکعب خاک ریزی و۱۲۰ هزار تن آسفالت را مصرف کردهاند که ارقام سنگینی است.
نورصالحی گفت: این پروژهها فارغ از پروژه بزرگ قطار شهری است که به تنهایی حدود ۸ هزار میلیارد تومان بودجه امسال را به خود اختصاص داده است.
وی خاطرنشان کرد: پروژههای مهم دیگری در حوزههای محیط زیست و خدمات شهری و دیگر حوزهها وجود دارد و این نشان میدهد که اقدامات بزرگ و ارزشمندی در مسیر توسعه شهری در حال انجام است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تأکید کرد: اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری در تلاش برای تأمین منابع مالی این پروژهها و اجرای به موقع آنها هستند.
وی با اشاره به اجلاس «ایزینکس» که اواخر خرداد سال جاری در اصفهان با موضوع سرمایه گذاری برگزار میشود، گفت: صدها پروژه برای سرمایه گذاری به دبیرخانه این رویداد ارسال شده است، مدیریت شهری و استان و بخش خصوصی دست به دست هم دادهاند تا این رویداد به صورت تأثیرگذار برگزار شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد: برخی سرمایهگذاران در حال دست و پنجه نرم کردن با قوانینی شدهاند که دست و پا گیر آنها شده است، حفظ این سرمایه گذاران بسیار مهم است تا از ظرفیت آنها برای توسعه زیرساختهای شهری استفاده شود و در این مسیر دچار تردید و تزلزل نشویم.
نورصالحی با اشاره به تزلزل در اجرای پروژه ملی قطار سریع السیر اصفهان- تهران گفت: این پروژه یک کار فناورانه است که در دنیا گسترش پیدا کرده و در کشور ما نخستین خطی است که در حال احداث است که امیدواریم با همت دولتمردان از کندی و سستی نجات پیدا کند و در ادامه پیگیریهای این دولت به بهرهبرداری برسد.
استفاده از نمایشگاهها بهعنوان ابزار دیپلماسی عمومی، امری ضروری است
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، مهدی جمالینژاد دراجلاس سراسری فعالان صنعت نمایشگاهی کشور"سمفونی همدلی" ضمن تشکر از برپایی این اجلاس اظهار کرد: توسعهٔ تجارت، در جذب سرمایهگذاری و نیز معرفی ظرفیتهای ملی و همچنین تبادل فناوری، بهعنوان پل ارتباطی بین کسبوکارهای داخلی و جهانی بسیار اهمیت دارد.
ی افزود: صنعت نمایشگاهی به عنوان ابزاری برای دیپلماسی اقتصادی در رونق صادرات است و در معرفی برندهای ملی و ایجاد فرصتهای همکاری بینالمللی نقش مهمی برای رسیدن به نقطه توسعه تجارت را دارد.
استاندار اصفهان تصریح کرد:صنعت نمایشگاهی فرصتهای نوظهوری را میتوانند برای ما ایجاد کنند، در صورتی که افزایش کیفیت خدمات را داشته باشد هر چند این موقعیت میتواند به پذیرش بینالمللی و تبلیغات هدفمند، برای کشورمان تأثیرگذار باشد.
وی با اشاره به اینکه همکاری نهادهای دولتی با بخش خصوصی باید تسهیل شود، گفت:حضور شرکتکنندگان داخلی و خارجی بسیار مهم است و برای رسیدن به این هدف باید در استفاده از فناوریهای دیجیتال جدید، متاورس، واقعیت مجازی باید بهره برد.
جمالینژاد در بخشی از صحبتهای خود به هوش مصنوعی اشاره کرد و افزود: نمایشگاه باید بتواند دنیای بیرون را به دنیای درون پیوند بزند و در این راستا دورههای آموزشی برای مدیران نمایشگاهی برای حوزههای مختلف رویدادی اهمیت ویژه دارد.
نمایشگاهها نه فقط بازتاب گذشته؛ بلکه همواره آینهای از پیشرفتهای تمدن بشریت و آینه آینده است و در این فضاها میتوان آینده را دید. وی با اشاره به اینکه در صنعت نمایشگاهی چشمانداز ۱۰ سال آینده یک صنعت را میتوان تشخیص و پیشبینی کرد، بیان کرد: کسی که در نمایشگاهها حضور نداشته باشد، قطعاً در آینده نیز نخواهد بود و نمایشگاهها تنها محل داد و ستد کالا نیستند، بلکه بستری برای تبادل فرهنگها، فناوریها و اندیشهها و محلی برای گفتگوی تمدنها هستند و نقشی بسیار مهم در این زمینه ایفا میکنند.
جمالینژاد اظهار کرد:همچنین نمایشگاهها، مراکز تعامل، اشتراک ایدهها، فرصتهای شغلی، دیپلماسی اقتصادی و زمینهساز تبادل دانش هستند و در این صنعت دانش به روز، امری فوقالعاده مهم است.
وی تاکید کرد:امروز باید شاهد تغییر ماهیت نمایشگاهها از فروش محصول به ارائه و اشتراک تجربه باشیم، چرا که جهان تغییر کرده و نیازها متحول شده و توقعات متفاوت شده است.
جمالینژاد تاکید کرد:صنعت نمایشگاهی نیز باید دستخوش تغییر شود زیرا دیگر نمیتوانیم تنها به فضای قرار گرفتن کالاها بسنده کرد و باید تجربه خلق کرد و ارزشها را انتقال داد و هویت ساخت.
وی تاکید کرد:البته چالشهای نمایشگاهی از جمله موازیکاری نهادها، مشکلات حمل و نقل و هتلهای بینالمللی، تحریمها و محدودیتهای تعاملی دوطرفه، کمبود زیرساختها، مقاومت در برابر دیجیتال و چالشهای فرهنگی نیر وجود دارد اما توجه جدی به دیپلماسی نمایشگاهی، یکی از راهحلهای آن است.
استاندار اصفهان بیان کرد:استفاده از نمایشگاهها بهعنوان ابزار دیپلماسی عمومی، امری ضروری است و خوشبختانه دولت نیز به آن توجه دارد و برای توسعه این صنعت توسعه شبکههای پهنای باند بالا و سامانههای مدیریت رویدادها نیز بسیار در حال پیشرفت است.
وی ایجاد شاخصهای عملکرد هوشمند را امری ضروری عنوان کرد و افرود:نباید تنها به تعداد بازدیدکنندگان توجه کرد، بلکه باید به ارزش افزوده ایجاد شده، قراردادهای امضا شده، تأثیرات اجتماعی و میزان تبادلات نیز توجه داشت.
استاندار اصفهان اظهار کرد:در نهایت، بازآفرینی در تمام ابعاد، بسیار مهم است اما قبل از بازآفرینی، باید به بازاندیشی و بازخوانی پرداخت زیرا بازآفرینی باید محتوایی، ساختاری و فرهنگی باشد.
وی اضافه کرد: در حوزه محتوایی، نمایشگاهها باید به دنبال داستانسرایی غنی و ارائه دیدگاههای نو بود و در حوزه ساختاری، باید از وابستگی به دادهها و ارائه خدمات مشاوره حرکت کنیم. استاندار اصفهان گفت:در حوزه فرهنگی نیز باید نمایشگاهها را بهعنوان فضایی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی معرفی کنیم.
صنعت نمایشگاه ایران در آستانه یک انتخاب تاریخی گذشته و آینده در حرکت است و نمایشگاهها، فرصتی برای جهش هستند و از امروز باید هر نمایشگاه را یک استارتاپ در نظر گرفت هر چند این امر نیازمند خلاقیت، ایدههای نوآورانه و جسارت است.