نمایش موارد بر اساس برچسب: فرمانده انتظامي
شناسایی و دستگیری سارق موبایلقاپ در نجفآباد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سرهنگ اکبر احمدی اظهار کرد: در پی وقوع سرقت یک دستگاه تلفن همراه از یکی از شهروندان و اعلام موضوع به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، بررسی موضوع برای شناسایی و دستگیری سارق در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان نجفآباد افزود: در این راستا مأموران کلانتری ۱۸ یزدانشهر با انجام اقدامات پلیسی موفق شدند سارق را شناسایی و در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.
این مقام انتظامی با اشاره به کشف گوشی تلفن همراه سرقتی از متهم تصریح کرد: متهم در تحقیقات پلیس به 5 فقره سرقت موبایل اعتراف که پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ احمدی در پایان از شهروندان خواست هنگام استفاده از تلفن همراه و کیف شخصی در معابر مراقبت بیشتری داشته باشند و از نگهداری تصاویر و اطلاعات خصوصی در حافظه گوشی خودداری کنند، چراکه در صورت سرقت یا مفقودی تلفن همراه، امکان سوءاستفاده از این اطلاعات توسط افراد مجرم وجود دارد.
توقیف موتورسیکلت سنگین قاچاق به ارزش ۱۶ میلیارد ریال در لنجان
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سرهنگ اسماعيل پريشاني اظهار کرد: در پي دريافت گزارشي مبني بر نگهداري يک دستگاه موتور سيکلت غيرمجاز در منزلي مسکوني در يکي از محلات شهرستان، بررسي موضوع به صورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامي قرار گرفت.
وي افزود: ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتي، تحقيقات ميداني و هماهنگي با مرجع قضايي، محل نگهداري موتور سيکلت را شناسايي و در بازرسي از آن موفق به کشف يک دستگاه موتورسيکلت سنگين فاقد هرگونه اسناد و مدارک قانوني و گمرکي شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان لنجان با بيان اينکه برابر نظر کارشناسان، اين موتورسيکلت توقيفي ۱۶ ميليارد ريال برآورد شده است، تصريح کرد: در اين رابطه براي فرد متخلف پرونده تشکيل و جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضايي ارسال شد.
سرهنگ پريشاني در پايان با تاکيد بر تداوم برخورد قاطع پليس با قاچاق کالا، از شهروندان خواست هرگونه اطلاعات درباره نگهداري يا خريد و فروش کالاهاي قاچاق را از طريق مرکز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.
کشف ۲۵۴ کیلوگرم مواد مخدر در عملیات پلیس اصفهان
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سردار عبدالوهاب حسنوند اظهار کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان شهرضا و کارکنان ایستگاه بازرسی شهید امامی در راستای مقابله مستمر با قاچاقچیان مواد مخدر، حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه سواری پژو پارس که از محورهای جنوبی کشور به سمت مرکز در حرکت بود، مشکوک شده و دستور ایست صادر کردند.
وی افزود: راننده خودرو بدون توجه به فرمان ایست پلیس، با افزایش سرعت و حرکت در لاین مخالف اقدام به فرار کرد که این اقدام علاوه بر تمرد از دستور پلیس، جان رانندگان و سرنشینان سایر خودروهای عبوری را به طور جدی در معرض خطر قرار داد. از این رو مأموران برای جلوگیری از وقوع حادثه و با رعایت قانون بهکارگیری سلاح، بلافاصله عملیات تعقیب و گریز را آغاز کرده و پس از اخطارهای لازم به سمت خودروی متخلف تیراندازی کردند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: راننده پس از طی مسافتی و زمانی که راه گریزی برای خود متصور نبود، خودرو را رها کرده و با استفاده از تاریکی شب از محل متواری شد.
سردار حسنوند با بیان اینکه مأموران در بازرسی دقیق از خودروی توقیفشده موفق به کشف ۲۵۱ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک و ۲ کیلو و ۹۸۰ گرم مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه شدند، خاطرنشان کرد: در مجموع بیش از ۲۵۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر از این خودرو کشف شد.
وی با اشاره به اینکه اقدامات اطلاعاتی و پلیسی برای شناسایی و دستگیری قاچاقچی متواری بهصورت ویژه ادامه دارد، گفت: قاچاقچیان باید بدانند هیچ نقطهای برای فرار از چتر اطلاعاتی پلیس امن نیست و مأموران انتظامی با اشراف اطلاعاتی و حضور شبانهروزی، عرصه را بر سوداگران مرگ تنگ کردهاند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس در مبارزه بیامان با قاچاق مواد مخدر اظهار داشت: پلیس با تمام ظرفیت و بدون هیچگونه اغماض با قاچاقچیان و توزیعکنندگان مواد مخدر برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد امنیت و آرامش شهروندان به دست سوداگران مرگ خدشهدار شود.
اعتراف سارق لوازم خودرو در لنجان به ۱۳ فقره سرقت
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سرهنگ اسماعیل پریشانی اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو در سطح شهرستان، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۸ فولادشهر قرار گرفت و تحقیقات برای شناسایی عامل این سرقتها آغاز شد.
وی افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات میدانی، متهم را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر که در بازرسی از مخفیگاه وی موفق شدند تعداد زیادی از لوازم و قطعات سرقتی داخل خودرو را کشف کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان لنجان با اشاره به شناسایی متهم از سوی تعدادی از مالباختگان گفت: این فرد در تحقیقات پلیس به ۱۳ فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو اعتراف که پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ پریشانی در پایان از شهروندان خواست با تجهیز خودروهای خود به تجهیزات ایمنی، پارک کردن خودرو در پارکینگهای مجاز یا مکانهای تحت پوشش دوربینهای نظارتی و خودداری از نگهداری وجه نقد و اشیای قیمتی داخل خودرو، نقش مؤثری در پیشگیری از وقوع سرقت ایفا کنند.
کشف بیش از ۲ تن سیم و کابل برق مسروقه در اصفهان؛ باند سارقان متلاشی شد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر،سرهنگ حسن علی اکبری بیان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل برق در سطح شهر اصفهان، شناسايي عامل یا عاملان این سرقت ها به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
رئيس پليس آگاهی استان ادامه داد: کارآگاهان با انجام تحقیقات میدانی و رصد دقیق اطلاعاتی موفق شدند ۶ سارق را شناسایی و طی عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه آن ها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: متهمان در تحقیقات پلیس به ۶۰ فقره سرقت سیم و کابل برق در سطح شهر اصفهان و فروش اموال به ۲ مالخر اموال مسروقه اعتراف که آنها نیز شناسایی و در عملیاتی دیگر دستگیر شدند.
سرهنگ علی اکبری با اشاره به اینکه در بازرسی از مخفیگاه سارقان ۲ تن و ۱۵۵ کیلوگرم سیم و کابل برق مسروقه کشف شد خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده براي انجام اقدامات قانوني به مرجع قضائی معرفی شدند.
