2195

2195

پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، مسعود حیدری اظهار کرد: پروژه مشارکتی مجموعه بازار بزرگ موتورسیکلت و دوچرخه اصفهان در راستای ساماندهی وضعیت این صنف در خیابان‌های سروش، زینبیه و لاله با هدف متمرکز کردن ارائه خدمات با کمیت و کیفیت متناسب جهت خریداران و فروشندگان احداث خواهد شد.

وی با بیان اینکه مطالعات جامعی روی ابعاد مختلف این طرح انجام شده و طی ماه‌های اخیر نیز بازبینی جامعی بر جزئیات این پروژه صورت گرفته است، اضافه کرد: پروژه احداث بازار بزرگ موتورسیکلت و دوچرخه اصفهان، پروژه فاخری است که ارزش ساخت آن حدود هزار میلیارد تومان خواهد بود، همچنین زمین پروژه متعلق به سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهرداری است و پروانه آن توسط شهرداری منطقه ۱۰ صادر می‌شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به مشکلات ترافیکی خیابان سروش و تاکید کمیته سلامت، محیط زیست، خدمات شهری و شورای اسلامی شهر اصفهان مبنی بر تسریع در احداث و بهره‌برداری از این پروژه گفت: در اجرای این پروژه، دیدگاه‌های کارشناسی اتحادیه فروشندگان دوچرخه و موتورسیکلت اصفهان نیز لحاظ شده است.

وی با دعوت از سرمایه‌گذار حقیقی یا حقوقی برای مشارکت در احداث این پروژه تاکید کرد: سعی داریم تا مناسب‌ترین اتفاق برای فعالان این صنف و اهالی این منطقه حاصل شود.

به گزارش ایمنا، مجموعه بازار بزرگ موتور سیکلت و دوچرخه با همت سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان و همکاری سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری در زمینی به مساحت تقریبی ۱۳ هزار و ۴۴۹ مترمربع در خیابان سروش، کوی چشمه مرغاب (بازار سروش سابق) شامل: سه طبقه همکف، اول و دوم و در زیرزمین هم سه طبقه شامل دو طبقه پارکینگ و یک طبقه انبار احداث می‌شود.

سرمایه‌گذاران علاقه‌مند و واجد صلاحیت فنی، مالی و دارای تجربیات مرتبط می‌توانند برای کسب اطلاع بیشتر و دریافت اسناد فراخوان به درگاه الکترونیکی سازمان به نشانی invest.isfahan.ir مراجعه و اسناد تکمیلی را به دبیرخانه سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه، بیست‌وششم مهرماه ۱۴۰۲ ارائه کنند.

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، در ادامه نشست‌های ماهانه رئیس‌جمهور با استانداران، شب گذشته جمعی از استانداران با رئیس‌جمهور دیدار کردند.

در این جلسه استانداران قم، سمنان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان غربی، ایلام، زنجان، خراسان شمالی، خوزستان، هرمزگان و بوشهر ضمن ارائه گزارشی از فرصت‌های استان‌های محل مأموریت خود، بعضی چالش‌ها و موانع پیش‌روی توسعه یا مدیریت اجرایی در سطح ملی و استانی را تبیین کردند.

ناکافی بودن اختیارات استانداران برای اداره امور و تمرکز اختیارات در مرکز، موانع قانونی در نظام بوروکراسی برای مدیریت بهتر منابع، مشکلات بعضی واحدهای تولیدی و معدنی و مناطق آزاد در استان‌ها، موانع محیط‌زیستی در مسیر توسعه استان‌ها، تصمیمات معطل مانده در استان‌ها به‌ویژه در موضوع مولدسازی، موانع ایجاد شده برای تجارت مرزی و رونق گردشگری از مهم‌ترین مشکلاتی بود که استانداران با رئیس‌جمهور در میان گذاشتند.

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در این دیدار مشکلات ساختاری در نظام اجرایی و تمرکز بیش از حد اختیارات در پایتخت را مانع بزرگ برای حل مسائل استان‌ها خواند و با بیان اینکه یکی از اولویت‌های دولت مردمی رفع همین موانع از پیش روی مدیران است، کارگروهی را مأمور بررسی تمرکززدایی و چگونگی واگذاری بعضی اختیارات لازم به استانداران کرد.

تسریع در رفع موانع مولدسازی دارایی‌های دولت در استان‌ها با هدف تقویت و سرعت‌بخشی به اجرای طرح‌های عمرانی، تشکیل کارگروهی برای حل مشکلات مردم در آبادان و خرمشهر با منطقه آزاد، عزل سریع برخی مدیران ناکارآمد در استان‌ها که باعث نارضایی مردم شده‌اند و تعیین تکلیف برخی منابع استانی که خارج از اختیار و یا نظارت استانداران هزینه می‌شود، از جمله تصمیمات این جلسه بود که رئیس‌جمهور دستورات لازم را در ارتباط با اجرا و پیگیری آنها صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  سرتیپ پاسدار غلامحسین هاشمی از فرماندهان دوران دفاع مقدس در لشکر امام حسین (ع) که به همراه جمعی از فرماندهان و یادگاران این لشکر از فولاد مبارکه بازدید می‌کرد، در مصاحبه با خبرنگار فولاد گفت: امروز بسیار خوشحال شدیم از اینکه توانستیم در ایام گرامیداشت هفته دفاع مقدس و در ماه ربیع‌الاول از نزدیک فعالیت‌های کارکنان فولاد مبارکه را مشاهده کنیم.
 وی با تأکید بر اینکه فعالیت‌های کارکنان مدیران فولاد مبارکه بسیار دلگرم‌کننده است، گفت: امروز در خطوط تولید فولاد مبارکه سلحشوری و رزمندگی دیدم؛ ازاین‌رو به ‌تمامی مدیران، کارشناسان، کارکنان و کارگران این مجموعه عظیم صنعتی که در هر شرایطی در جبهه صنعت برای آبادانی کشور تلاش می‌کنند، خداقوت می‌گویم. به همه این عزیزان تبریک می‌گویم که این مجموعه‌ را با این عظمت به‌گونه‌ای به‌پیش برده‌اند که در زیرمجموعه فولاد مبارکه در کل کشور به‌طور مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۳۵۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است. برای ما رزمندگان دیروز جای بسی افتخار است که امروز در خطوط فولاد مبارکه رزمندگان جبهه صنعت در فرایند تولید محصولات فولادی و ساخت انواع تجهیزات موردنیاز این صنعت به افتخارات بزرگی دست ‌یافته‌اند.
هاشمی با تأکید بر اینکه شعار دوران دفاع مقدس «ما می‌توانیم» بود، افزود: امروز در فولاد مبارکه نیز این شعار به‌خوبی نهادینه و محقق شده است. روزی ما با دستِ خالی در برابر همه کشورهای متخاصم ایستادیم و در پایان جنگ تجهیزات سنگینی را با خود در قالب غنیمت یا ساخت در دوران دفاع مقدس برای کشور به ارمغان آوردیم و به همین نسبت، امروز در فولاد مبارکه شاهد این هستیم که اگر روزی این کارخانه با حضور کارشناسان کشورهای خارجی با ظرفیت 2.5 میلیون تن پایه‌گذاری شد، امروز این مجتمع عظیم صنعتی به ظرفیت بیش از ۷ میلیون تن در شرکت فولاد مبارکه و بالغ‌بر ۱۰ میلیون تن در گروه فولاد مبارکه بدون حضور هیچ کارشناس خارجی رسیده است.
این فرمانده دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: مایه افتخار است که در فولاد مبارکه بسیاری از تجهیزات موردنیاز در طرح‌های توسعۀ در حال اجرا در داخل کشور تولید و در این کارخانه نصب می‌شود، زیرا در جریان ساخت این تجهیزات شغل‌های بسیار زیادی برای جوانان ایجاد می‌شود.
وی با تأکید بر اهمیت بازدید همگان از فولاد مبارکه تصریح کرد: اینکه روابط عمومی این شرکت کمر همت به بازدید حداکثری از این شرکت بسته است و به این زیبایی شرایط بازدید را فراهم می‌کند جای قدردانی دارد.
هاشمی ضمن ارزیابی و مقایسه عملکرد رزمندگان دوران دفاع مقدس با عملکرد رزمندگان جبهه صنعت تصریح کرد: در واقع هر دو برای سربلندی کشور همت کرده‌اند و در یک مسیر در حال حرکت‌اند؛ به‌طور قطع نزد رزمندگان دفاع مقدس و رزمندگان جبهه صنعت، اعتقاد، پایمردی و ایمان از مهم‌ترین اصولی است که باعث حاصل شدن چنین دستاوردهایی شده است. اینکه این افراد خدمت به کشور را سرلوحه کار خود قرار می‌دهند رمز توسعه و پیروزی هم در گذشته و هم در حال حاضر است. نباید فراموش کنیم که باید همه زیر یک پرچم طبق فرمایش مقام معظم رهبری در مسیر جذب حداکثری گام برداریم، نه در مسیر دفع حداکثری. اگرچه در این فرایند برخی رفتارها آن‌گونه که باید باشد نیست؛ اما نباید اصل موضوع را که جذب حداکثری و اعتلای وطن است، تحت‌تأثیر قرار دهد.
او در همین زمینه عنوان کرد: امروز در بازدید از فولاد مبارکه متوجه شدیم که بیش از ۵۰ درصد آب موردنیاز این شرکت از طریق بازچرخانی پساب‌های شهری و صنعتی تأمین می‌شود. همچنین بیش از ۹۰ درصد از تجهیزات این کارخانه به دست کارشناسان و سازندگان داخلی بومی‌سازی شده است. نکته مهم در این موضوع این است که باید توجه کنیم چه کسانی این پروژه‌ها را اجرا و این میزان تجهیزات را بومی‌سازی کرده‌اند. مسلماً در بین این افراد هستند کسانی که صددرصد با افکار و عقاید اشخاص دیگر همراه نباشند؛ اما به‌طورقطع با این اقدامات و تلاش‌ها نشان داده‌اند که دل در گرو رشد، توسعه و پیشرفت کشور دارند. این افراد به عزت آب‌وخاک و تمدن هشت‌هزارساله این کشور اعتقاد دارند و به همین دلیل در این مسیر چنین اقداماتی انجام داده‌اند؛ بنابراین باید با رویکرد جذب حداکثری شرایط حضور هرچه بیشتر این افراد را فراهم کنیم؛ باید از پرداختن به مسائل خُرد و حاشیه‌ای پرهیز کنیم؛ باید به کار و تولید همت گماریم و به خاطر داشته باشیم کارکنان در همه بخش‌ها سرمایه‌های انسانی و مهم‌ترین و باارزش‌ترین دارایی‌ها هستند.

مدیرعامل فولاد مبارکه: امروز فولاد مبارکه به یک صنعت خودکفا مبدل شده است
محمدیاسر طیب‌نیا در جمع یادگاران ۸ سال دفاع مقدس از لشکر ۱۴ امام حسین (علیه‌السلام) ضمن قدردانی از رشادت‌های تمامی رزمندگان دوران دفاع مقدس در جنگ نابرابر تحمیلی گفت: جارد دایموند استاد جغرافیا و فیزیولوژیست دانشگاه کالیفرنیا در کتابی، علل سقوط و صعود تمدن‌های مختلف طی 12 هزار سال پیش را مورد بررسی قرار داده است و از ۳ عامل اسلحه، ویروس و فولاد به‌عنوان عوامل مؤثر در صعود یا سقوط تمدن‌ها یاد کرده است. اگرچه بر این کتاب نقدهایی نیز وارد است، اما معتقدم در کنار این سه عامل باید از عامل دیگری که ایمان نام دارد نام ببریم. مؤلفه بسیار مهمی که مردم ایران و به‌خصوص رزمندگان دفاع مقدس در طول ۸ سال جنگ به‌خوبی آن را به منصه ظهور گذاشتند، در جایی که به‌لحاظ نقشه‌های جنگی، هیچ شانسی برای پیروزی رزمندگان دفاع مقدس قائل نبودند؛ اما مشاهده کردیم که فرزندان ایران اسلامی چه حماسه‌هایی آفریدند. در خصوص عامل دوم هم باید گفت پس از جنگ نیز شرایط به همین‌گونه بود؛ به‌عنوان‌مثال در دوران شیوع ویروس کرونا که یک بازی ساختگی برای دنیا بود، اگر به یاد داشته باشیم، دشمن تلاش می‌کرد که از دست‌یابی محققان ایرانی به ساخت ویروس کرونا جلوگیری کند که بر اساس تئوری جغرافی‌دان یادشده این ویروس می‌توانست یکی از عوامل ضربه زدن به ایران اسلامی و صعود و سقوط برخی تمدن‌ها باشد. کشورهایی که توانایی ساخت این واکسن را داشتند در واقع یکی از ابزارهای قدرت را در اختیار گرفته بودند.
مدیرعامل فولاد مبارکه در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش فولاد در توسعه کشورها گفت: اینکه صنعت فولاد ما و به‌طور مشخص فولاد مبارکه که تولیدکننده مواد اولیه موردنیاز بسیاری از صنایع کشور است در فهرست تحریم‌ها قرار می‌گیرد به این دلیل است که آن‌ها می‌دانند فولاد یک صنعت مادر، مولد و صنعت ساز است و می‌تواند بسیاری از صنایع دیگر را بسازد و سایر صنایع کشور به آن وابسته‌اند. اگر فولاد مبارکه را نداشتیم در صنعت لوازم‌خانگی، خودروسازی و حتی ساختمان و صنایع غذایی به کشورهای استعمارگر وابسته بودیم و در شرایط تحریم کمر صنعت کشور ما خم می‌شد.
طیب‌نیا با اشاره به رشادت‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی همواره تأکید می‌کرد که جمهوری اسلامی حرم است. با همین نگاه باید بپذیریم که صنعت و اقتصاد کشور ما نیز حرم جمهوری اسلامی است و اگر کارکنان چنین صنایعی برای رشد تولید پیشرفت کشور تلاش می‌کنند، عین دفاع مقدس است.
وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر روزی برای ساخت فولاد مبارکه به کارشناسان خارجی نیاز داشتیم، امروز به جایگاهی رسیده‌ایم که در فولاد مبارکه تحریم‌ها به‌مرور به فرصتی برای توسعه و پیشرفت مبدل شده، تا جایی که در بسیاری از بخش‌ها امروز فولاد مبارکه به یک صنعت خودکفا مبدل شده است. ما امروز به شرایطی رسیده‌ایم که ۹۰ درصد قطعات تجهیزات فولاد مبارکه در داخل کشور ساخته می‌شود.
مدیرعامل فولاد مبارکه در ادامه از خودتأمینی به‌عنوان یکی دیگر از دستاوردهای فولاد مبارکه یاد و اضافه کرد: امروزه با گسترده شدن صنعت و افزایش جمعیت، شاهد افزایش میزان مصرف آب، و گاز و برق هستیم، اما فولاد مبارکه به‌جای اضافه کردن بار دیگری به دوش دولت و منفعل بودن، برای تأمین نیازهای خود در این حوزه‌ها سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجهی انجام داده است؛ به‌عنوان‌مثال با احداث نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی و نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی و سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های بادی و همچنین با سرمایه‌گذاری در توسعه میادین گازی کشور و پروژه انتقال آب از دریای عمان به فلات مرکزی و جمع‌آوری، تصفیه و بازچرخانی پساب‌های شهری و صنعتی در خطوط تولید، نیازهایش را در حوزه‌های یادشده تأمین می‌کند. فولاد مبارکه در کمتر از 18 ماه نیروگاهی احداث می‌کند که بالغ‌بر 70 درصد آن داخلی‌سازی شده و بیشترین راندمان را نسبت به سایر نیروگاه‌های کشور دارد. در حوزه گاز نیز چنین رویکردی دارد و همه این دستاوردها به برکت حضور فولاد مبارکه به‌عنوان تولیدکننده ماده‌ای است که خداوند در قرآن کریم بر منافع آن برای مردم تأکید فرموده است.

جهت‌گیری فولاد مبارکه به‌گونه‌ای است که به جایگاهی برسد که برای همه مردم و کشور سراسر منفعت باشد
طیب‌نیا ادامه داد: امروز فولاد مبارکه به‌عنوان الگوی صنعت فولاد سبز کشور در مسیری حرکت می‌کند که برای همه مردم و کشور سراسر منفعت باشد.
مدیرعامل فولاد مبارکه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز دشمن به‌خوبی از اثربخشی فولاد مبارکه به‌عنوان مولود انقلاب آگاه است. ازاین‌رو نوک پیکان حملات آن‌ها متوجه صنایعی همچون فولاد مبارکه است. باید مراقب باشیم چنین صنایعی که از نقاط قوت نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌آیند، ناخواسته آسیب نبینند. اگر در فرایند کار اشکالی هم وجود دارد باید به‌درستی برطرف شود. برخی افراد به‌جای بیان دستاوردها دائماً با نقدهای غیرمنصفانه تلاش می‌کنند این صنعت مولد را از حرکت بازدارند. باید با تلاش و همکاری بیشتر کاری کنیم که در جنگ تحریم‌ها و جنگ رسانه‌ای دشمن نیز پیروز شویم. به خاطر داشته باشیم به تعبیر مقام معظم رهبری که فرمودند به قله نزدیک شده‌ایم، امروز با افتخار می‌توانیم اعلام کنیم که در صنعت فولاد بر لبه تکنولوژی و نزدیک قله در حال حرکت هستیم. امروز فولاد مبارکه فقط یک کارخانه در یک ‌گوشه کشور نیست؛ بلکه بسیاری از شرکت‌ها و کارخانه‌ها در همه بخش‌های کشور به‌نوعی یا ماده اولیه فولاد مبارکه را تأمین می‌کنند یا از محصولات این شرکت در تولید محصولات نهایی بهره می‌برند. امروز فولاد مبارکه 1.5 درصد تولید ناخالص داخلی و 6.5 درصد تولید ناخالص بخش صنعت و 34 درصد از حجم تولید فولاد کشور را محقق می‌سازد و نقش تعیین‌کننده‌ای در کسب و حفظ رتبه دهم در بین تولیدکنندگان فولاد جهان را بر عهده دارد. فولاد مبارکه برای سال 1410 حدود 15 میلیارد دلار درآمد را با تولید و سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای جدید هدف‌گذاری کرده است که امیدواریم با همراهی و حمایت همه دست‌اندرکاران این مسیر را با سرعت طی کنیم.
به گزارش خبرنگار در جریان بازدید فرماندهان سابق لشکر 14 امام حسین (ع) از فولاد مبارکه با اهدای لوح تقدیر به مدیرعامل فولاد مبارکه از حماسه‌آفرینی‌های مدیران و کارکنان این شرکت به‌عنوان رزمندگان جبهه صنعت قدردانی شد.

 

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  بهزاد بهادرانی گفت: ارزش‌آفرینی برای ذی‌نفعان از طریق تولید ایمن، اقتصادی، به‌موقع و باکیفیت انواع محصولات فولادی سرد و پوشش‌دار مأموریت اصلی این ناحیه است؛ بنابراین مدیریت و کارکنان این مجموعه تمامی ارکان این مأموریت را سرلوحه کار خود قرار می‌دهند و در جهت تحقق آن‌ها تلاش می‌کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: محصولات ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه شامل 5 محصول اصلی است که عبارت‌اند از: محصولات اسیدشویی، سرد، قلع‌اندود، گالوانیزه و رنگی.

مدیر ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه از کیفیت به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ارکان مأموریت این ناحیه یاد و اضافه کرد: نمودارها و آمارهای موجود در حوزه کیفیت محصولات نورد سرد حاکی از به بار نشستن تلاش مدیریت و کارکنان این مجموعه در مسیر رشد مطلوب کیفی است.

بهادرانی در ادامه به تنوع محصولات ناحیه نورد سرد اشاره کرد و گفت: در این ناحیه که از خطوط مختلف تشکیل‌ شده است، انواع محصولات از قبیل کلاف‌های اسیدشویی به ظرفیت 20 تا 25 هزار تن در هرماه، کلاف خام و اسکین، کلاف و ورق سرد به میزان حدود ۸۵ هزار تن در ماه، کلاف گالوانیزه با تناژ حدود ۱۶ هزار تن در ماه (که بخش قابل‌توجهی از آن برای خط ورق رنگی و مابقی به‌صورت گالوانیزه به فروش می‌رسد)، کلاف رنگی با تناژ ماهانه حدود ۹۵۰۰ تن، کلاف سیاه و کلاف ورق قلع‌اندود با تناژ 10 هزار تن در ماه باکیفیت مطلوب تولید و عرضه می‌شود.

وی در بخش بعدی سخنان خود از رشد 2.39 درصدی کیفیت محصول اسیدشویی در شش‌ماهه اول 1402 نسبت به سال 1401 خبر داد و گفت: یا توجه به تأکید مدیریت شرکت مبنی بر ارتقای کیفیت و تنوع محصولات خوشبختانه با تمرکز بیشتر بر این موضوع، شاهد تداوم روند روبه‌رشد کیفیت محصولات بوده‌ایم.

مدیر ناحیه نورد سرد در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه محصول سرد MA و MB که ورق MB عمدتاً در صنایع خودروسازی ازجمله در کارخانه‌های ایران‌خودرو و سایپا کاربرد دارد، در شش‌ماهه اول سال 1402 نسبت به مدت مشابه سال قبل، شاهد رشد 2.43 درصدی هستیم. در بخش ورق قلع‌اندود، کیفیت محصول در نیمه نخست سال جاری نسبت به پنج‌ماهه اول سال قبل رشد 0.17 درصدی را نشان می‌دهد.

وی در خصوص کاربرد محصولات نورد سرد گفت: این قبیل محصولات به‌طورکلی در ساخت پانل‌های غیرقابل‌انعطاف، تولید ورق‌های رنگی و گالوانیزه رنگی با توجه به سطح صافی که دارند، صنعت خودروسازی و تولید قطعات خودرو، تولید مبلمان اداری و لوازم‌خانگی مورداستفاده قرار می‌گیرند.

او در ادامه نقش کاربردی محصولات ناحیه نورد سرد در صنعت گفت: محصولات اسیدشویی در موارد ذیل کاربرد دارد: مصارف ساختمانی (تولید لوله و پروفیل و...)؛ ساختمانی؛ اتومبیل‌سازی (چرخ اتومبیل قطعات خودرو و اجزای داخلی آن از قبیل رینگ و شاسی)؛ صنایع لوله‌سازی (تولید انواع لوله‌های انتقال آب، نفت و گاز)؛ تولید مخازن گاز مایع و مخازن تحت‌فشار؛ فرم‌دهی مجدد جهت محصولات گالوانیزه و فرم‌دهی سرد و کشش عمیق سیلندر. همچنین ورق گالوانیزه در ساخت پانل‌ها و تابلوهای برق، سینی کابل، ساخت برخی از قطعات لوازم‌خانگی و تجهیزات آشپزخانه، تولید مخازن و مجراهای هوا و دودکش، ناودان‌ها و لوله‌ها و ساخت بدنه و سقف سوله‌ها و سالن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گفته بهادرانی، با توجه به رویکرد مشتری‌مداری مجموعه مدیریت ناحیه نورد سرد و با توجه به گزارش ادعای مشتریان در سال 1402، شاهد کاهش محسوس میزان ادعای مشتری در این سال هستیم که تأییدکننده روند مطلوب کیفی در محصولات نورد سرد است و این موضوع موجب افزایش رضایت مشتری و افزایش وفاداری مشتریان به شرکت فولاد مبارکه خواهد شد.

وی گفت: با توجه به نوسازی خط تولید ورق گالوانیزه، ان‌شاءالله در آینده نزدیک شاهد بهبود کیفیت محصولات تولیدی و کاهش مصرف فلز روی به‌عنوان ماده استراتژیک مصرفی در تولید ورق گالوانیزه باشیم. همچنین با اجرای پروژه توسعه خط ورق رنگی که در دست اجراست، بهبودهای مناسبی در میزان تولید این محصول حاصل شود.

مدیر ناحیه نورد سرد بابیان اینکه پاسخ‌گویی به نیاز مشتریان با حساسیت‌های بیشتر از اولویت‌های اصلی این مجموعه است در این ‌باره افزود: دستاوردهای یادشده باعث بهبود شاخص‌های سودآوری، تحویل به‌موقع، بهره‌وری و درنهایت موجب ارزش‌آفرینی برای ذی‌نفعان که مهم‌ترین رکن مأموریت این سازمان است، خواهد شد.

وی در بخش پایانی سخنان خود اظهار امیدواری کرد با تلاش و همت مجموعه مدیریت و کارکنان پرتلاش ناحیه نورد سرد همچنان شاهد بهبود کیفیت و رشد کمّی محصولات شرکت باشیم.

 

به  گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،مدیرعامل فولاد مباکه اظهار داشت: فولاد مبارکه به‌عنوان پیشران توسعه اقتصادی کشور علاوه بر رسالت تولید محصولات فولادی، به‌منظور توسعه زیرساخت‌های کشور نیز همواره خود را در جایگاه یک شرکت مسئولیت‌پذیر در برابر جامعه و سایر ذی‌نفعان مسئول دانسته و می‌داند.


محمدیاسر طیب‌نیا  افزود: «خلق آینده‌ای بهتر»، به‌عنوان یک بینش و فلسفه وجودی، همواره در راهبردهای کلان مجموعه فولاد مبارکه تأثیرگذار بوده است. ازاین‌رو توسعه را نه صرفاً در افزایش درآمد و تولید، بلکه در راستای افزایش رفاه جامعه و کشورمان نیز به‌عنوان یک رسالت بر خود لازم دانسته است.


مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: توجه به ارتقای فرآیندهای زیست‌محیطی، کمک به حل چالش‌های اجتماعی و داشتن اقتصادی شفاف و مسئولانه در گروه فولاد مبارکه از استراتژی‌ها و راهبردهای اصلی این شرکت در کنار توسعه زیرساخت‌ها است.


طیب‌نیا ادامه داد: با عنایت به این‌که استفاده بهینه از منابع انرژی یکی از مهم‌ترین اصول در حوزه پایداری است، تمرکز در تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر، کاهش برداشت آب خام با سرمایه‌گذاری در پروژه جمع‌آوری، تصفیه و بازچرخانی پساب‌های صنعتی و شهری در فرآیند تولید شرکت، نمونه‌ای از اقدامات فولاد مبارکه در این راستا است.


وی افزود: از سوی دیگر ارائه گزارش حسابرسی و بازرسی قانونی شرکت بدون بند شرط و دریافت جایزه، شفافیت مالیاتی، ناشی از توجه ویژه فولاد مبارکه به اقتصادی شفاف و مسئولانه است.


مدیرعامل فولادمبارکه خاطرنشان کرد: به‌یقین فولاد مبارکه از ابتدای بهره‌برداری تا کنون و پس از سی‌سال کار و تلاش در گام دوم خود با عزمی راسخ‌تر و گام‌هایی محکم‌تر به‌سوی فتح قله‌های جهانی حرکت خود را آغاز کرده است و هدف گذاری جهت دستیابی به جایگاه بیستم شرکت‌های فولادی دنیا، حرکت در مسیر فولاد سبز به‌منظور افزایش اطمینان و رضایت جامعه و بهبود فزاینده فرآیندهای زیست‌محیطی را جدی‌تر و علمی‌تر از همیشه در دستور کار قرار داده است.

صفحه1 از715
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  سرتیپ پاسدار
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  بهزاد بهادرانی
به  گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،مدیرعامل فولاد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، افشین رضایی 
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  مهدی کوهی در
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، استاندار اصفهان
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، در پی اقدامات
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، مسعود حیدری اظهار کرد: پروژه مشارکتی مجموعه بازار بزرگ موتورسیکلت و دوچرخه اصفهان در
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، در ادامه نشست‌های ماهانه رئیس‌جمهور با ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  سرتیپ پاسدار غلامحسین هاشمی از فرماندهان دوران دفاع مقدس در لشکر امام حسین (ع) که به
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  بهزاد بهادرانی گفت: ارزش‌آفرینی برای ذی‌نفعان از طریق تولید ایمن، اقتصادی، به‌موقع و
به  گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،مدیرعامل فولاد مباکه اظهار داشت: فولاد مبارکه به‌عنوان پیشران توسعه اقتصادی کشور ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در پیامی با ...

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، مسعود حیدری اظهار کرد: پروژه مشارکتی ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  سرتیپ پاسدار غلامحسین هاشمی از ...
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  بهزاد بهادرانی گفت: ارزش‌آفرینی برای ...
به  گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،مدیرعامل فولاد مباکه اظهار داشت: فولاد
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ...
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…