به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر رحمان صبوحی گفت: ضابطان حاضر در گشت مشترک نظارتی تعزیرات حکومتی فریدن در پیگیری گزارش مردمی از وجود تخلف نگهداری غیر قانونی و خارج از ضوابط آرد یارانه ای بازرسی انجام دادند.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی فریدن افزود: با بررسی موضوع وجود یک تن و ۷۰۰ کیلوگرم آرد سهمیه ای یارانه ای در یک باب منزل مسکونی در روستای بادجان از توابع فریدن مشاهده و تخلف نگهداری و عرضه خارج از شبکهبرای رئیس شعبه سیار تعزیرات حکومتی محرز و دستور ضبط محموله کشف شده و توزیع آن پس از تاییدیه کارشناسان بهداشت از نظر سلامت در چرخه قانونی توزیع تحت نظارت متولیان امر صادر شد.
صبوحی گفت: پرونده مالک متخلف که صاحب کالا آرد های خارج از ضوابط است به منظور اجرای تعزیر جزای نقدی و مشخص شدن نحوه تهیه آرد سهمیه ای و انباشت در شعبه اول تعزیرات حکومتی شهرستان فریدن در حال رسیدگی می باشد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی فریدن خبرداد:
کشف ۴۲ کیسه آرد یارانهای احتکارشده در یک منزل در فریدن
- چهارشنبه, 10 تیر 1405 ساعت 14:53
- شهرستان ها
- 9704
- - 0
رئیس اداره تعزیرات حکومتی فریدن از توقیف و ضبط یک هزار و ۷۰۰ کیلوگرم آرد یارانه ای سهمیه ای در یک منزل مسکونی در یکی از روستاهای شهرستان خبر داد.
برچسبها
- فریدون شهر,
- کشف,
- احتکار,
نظر دادن
تمام اطلاعات علامت گذاری شده با * را وارد نمایید. کدهای HTML مجاز نمی باشد.
