به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ارمغان شهر ، حسن جعفری اظهار داشت : قرار بود مصرف سرانه سالانه شیر و لبنیات در ایران به ۱۶۵ کیلوگرم به ازای هر نفر در سال برسد، اما این موضوع هنوز اتفاق نیفتاده است، حتی گروههای برخوردار جامعه هم مصرف شیر کمتری دارند، بنابراین راه رسیدن به سرانه مصرف مورد نیاز شیر و لبنیات تنها اصلاح الگوی تغذیه است.
وی ادامه اد : مصرف شیر و لبنیات در ایران کمتر از یک سوم سرانه مصرف جهانی است، مشروط بر اینکه این میزان توسط افراد مصرف شود نه توسط صنایع
جعفری گفت : بخشی از شیر تولیدی اصفهان به ۱۰ استان کشور از جمله تهران، مازندران، مرکزی، قم، خوزستان، فارس، البرز، خراسان رضوی و چهارمحال و بختیاری ارسال میشود.
مدیرعامل اتحادیه دامداران استان اصفهان بیان کرد: تامین علوفه دامداریهای اصفهان با وجود خشکسالی از استانهای غربی کشور از جمله خوزستان و فارس تامین میشود.
وی بیان کرد: تامین علوفه دامداریهای اصفهان با وجود خشکسالی از استانهای غربی کشور از جمله خوزستان و فارس تامین میشود.
دبیر علمی دبیرخانه ایستگاه سلامت نیز بیان داشت : شیر و لبنیات منبع غنی آنتی اکسیدان است و مصرف آنها میتواند از بیماریها جلوگیری کند و طول عمر را افزایش دهد، از دیگر فواید شیر میتوان به افزایش قد، کاهش استرس، مفید برای
دیابت و پوست، جلوگیری از سرطان، کاهش وزن، کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب، مؤثر در خواب راحت، اشاره کرد.
حسن نیلی ادامه داد : افزایش قیمت شیر خام در کشور تابع مقررات تنظیم بازار است بطوریکه از ابتدای امسال هر کیلو شیر خام بر مبنای چربی ۳.۲ دهم ۱۵ هزار تومان قیمتگذاری شده است.
وی افزود: شیر و لبنیات منبع غنی آنتی اکسیدان است و مصرف آنها میتواند از بیماریها جلوگیری کند و طول عمر را افزایش دهد، از دیگر فواید شیر میتوان به افزایش قد، کاهش استرس، مفید برای دیابت و پوست، جلوگیری از سرطان، کاهش
وزن، کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب، مؤثر در خواب راحت، اشاره کرد.
مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی اصفهان نیز در ادامه این نشست اظهار داشت : قرار بود مصرف سرانه سالانه شیر و لبنیات در ایران به ۱۶۵ کیلوگرم به ازای هر نفر در سال برسد، اما این موضوع هنوز اتفاق نیفتاده است،
حتی گروههای برخوردار جامعه هم مصرف شیر کمتری دارند، بنابراین راه رسیدن به سرانه مصرف مورد نیاز شیر و لبنیات تنها اصلاح الگوی تغذیه است.
مسعود سامی ادامه داد: مصرف سه تا پنج واحد شیر و لبنیات در هرم غذایی روزانه قرار دارد و حداقل مصرف روزانه یک واحد شیر یک لیوان شیر ضروری است.
وی گفت : امسال کیفیت شیر و لبنیات در استان اصفهان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و شیرهایی با کیفیت کمتر از ۱۶ هزار بار میکروبی توتال کانت تولید میشود.
مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی اصفهان بیان داشت : شیر با ویتامین D غنیتر می شود و میزان جذب کلسیم و سایر فواید شیر را به حد چشمگیری افزایش میدهد.