چاپ کردن این صفحه
اصفهان میزبان بیش از 2 هزار متخصص تغذیه از سراسر ایران

رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیش از 2 هزار نفر از جامعه متخصص تغذیه و دانشجویان این رشته در نخستین کنگره انجمن علمی تغذیه ایران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حضور خواهند یافت.

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر  و به نقل ازستاد خبری نخستین کنگره انجمن علمی تغذیه ایران، دکتر سیدمحمدحسین روحانی درباره این کنگره اظهار داشت: ارائه آخرین دستاوردهای رشته تغذیه و علوم غذایی و تبادل افکار و نظرات متخصصان این رشته و همچنین بیان چالش های پیش رو و تعیین راهکارها از جمله اهداف این کنگره است.
وی با بیان اینکه تغذیه جزو رسته های بین رشته ایست و به همین دلیل در این کنگره به غیر از متخصصان حوزه تغذیه از متخصصان رشته های مختلف پزشکی نیز دعوت شده است تا در این کنگره حضور یابند، افزود: کنگره با مشارکت دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و انجمن علمی تغذیه ایران برگزار میشود.
دکتر روحانی به محورهای برگزاری کنگره سه روزه تغذیه اشاره کرد و افزود: تغذیه بالینی، تغذیه جامعه، تغذیه ورزشی، صنایع غذایی، مکمل‌‌های دارویی و غذایی و رژیم درمانی و خدمات آزمایشگاهی از جمله شش محور اصلی کنگره است.
وی با بیان اینکه براساس 42 محور فرعی کارگاه های علمی آموزشی وهمچنین پنل های در نظر گرفته شده است که در سه روز برگزاری کنگره برپا میشود، افزود: ایجاد بستری برای هم افزایی علمی بین متخصصان رشته تغذیه و رشته های دیگر پزشکی از مهمترین هدف کنگره است که منجر به ارتقاء سلامت شود.
رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مهمترین چالش پیش رو را، مشمول بیمه بنودن خدمات درمانی متخصصان تغذیه ای دانست و گفت: در راستای کاهش هزینه ها و گسترش خدمات تغذیه ای به جامعه مردمی بدنبال بیمه کردن ویزیت متخصصان تغذیه هستیم.
وی افزود: 300 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند که طی سالهای اخیر با اجباری شدن طرح دانشجویان تغذیه نشان از نیاز سیستم بهداشت و درمان به متخصصان این رشته است.

اشتراک گذاری
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…