چاپ کردن این صفحه
اعتبارات مصوب مبارزه با بیماری سالک در اصفهان به موقع پرداخت شود

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان تاکید کرد: لازم است اعتبارات مصوب برای اجرای طرح مبارزه با بیماری سالک در این استان به موقع پرداخت شود.

به گزارش ارمغان شهر، منصور شیشه‌فروش اظهار کرد : سازمان برنامه و بودجه ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح پیشگیری و کنترل بیماری سالک در اصفهان در سال گذشته مصوب کرد اما تاکنون این اعتبار پرداخت نشده است.

وی ادامه داد: طرح مبارزه با بیماری سالک در استان اصفهان سال گذشته با اعتبارات استانی اجرا شد و اعتبار مصوب سازمان برنامه و بودجه به آن نرسید.

شیشه‌فروش با بیان اینکه طرح مبارزه با بیماری سالک پارسال در حدود ۱۲۵ کانون در استان اصفهان اجرا شد، اظهار کرد: عملیات سمپاشی نیز توسط مرکز بهداشت و از محل منابع داخل استانی انجام شد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: مبارزه با بیماری سالک برای سالجاری نیز در مرحله زمستانی و در ۶ ماه دوم سال در ۱۵۰ هزار هکتار و با انجام عملیات هایی مانند سم‌پاشی و مه‌پاشی انجام می‌شود.

شیشه‌فروش تاکید کرد: در صورت پرداخت نشدن اعتبار مصوب سال گذشته برای مبارزه با این بیماری، امسال نیز باید از اعتبارات استانی هزینه شود که این موضوع مسائل خاص خود را بهمراه دارد.

عملیات مقابله با مخازن و ناقلان بیماری سالک در ۱۵ سال متوالی گذشته در شهرستان های سالک‌خیز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اجرا شده است.

رضا فدایی مسوول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پیش از این به ایرنا گفت که هزینه های اجرای عملیات مقابله با عوامل بیماری سالک در سال گذشته از منابع داخلی دانشگاه تامین شد و کمکی در این زمینه دریافت نشده است.

شمار موارد ابتلا به سالک در سال ۱۴۰۰ در شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حدود سه هزار مورد گزارش شد که در سال ۱۴۰۱ به حدود یکهزار و یکصد مورد کاهش یافت.

محمد ظریفی فرماندار نطنز نیز چند روز گذشته اعلام کرد که با انجام اقدام های پیشگیرانه و نظارت های مستمر بهداشتی، آمار مبتلایان به بیماری سالک در این شهرستان در سه سال اخیر کاهش یافته است.

سالَک یا لیشمانیوز بیماری پوستی است که بر اثر گزش نوعی پشه خاکی به انسان منتقل می‌شود و ضایعات بدشکل و عوارض اجتماعی، روحی و روانی از پیامدهای ناگوار ناشی از این بیماری است.

اصفهان یکی از استان‌های سالک خیز کشور به‌ویژه از نوع روستایی است که شهرستان هایی مانند اردستان، نطنز، برخوار، شاهین شهر و میمه، اصفهان (مناطق جنوب و جنوب شرق)، نایین، کاشان و آران و بیدگل با این پدیده مواجه هستند.

اشتراک گذاری
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…