چاپ کردن این صفحه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: مشکلات روحی و اجتماعی سلامت انسان را به خطر می‌اندازد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به شعار سازمان بهداشت جهانی امسال به مناسبت هفته سلامت «سلامت ما، سلامت سیاره ما » اظهار داشت : سلامت همیشه عدم بیماری نیست ومشکلات روحی و اجتماعی نیز میتواند سلامت انسان را به خطر بیاندازد.

شاهین شیرانی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته سلامت برگزار گردید با توجه به اینکه آمار بیماران مبتلا به کرونا و مرگ و میر کاهش چشمگیری داشته موکد شد : باید همچنان اصول حفاظتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، تهویه مناسب و تزریق واکسن را جدی بگیریم لذا نباید دچار عادی انگاری ویروس کرونا شویم .

به گفته وی : ۱۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان اصفهان (به جز کاشان و آران و بیدگل( بستری هستند و در حال حاضر دراستان مرگ و میر بیماران کرونایی نداشته‌ایم .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطر نشان کرد : در پیک پنجم کرونا در تابستان سال گذشته بیشترین تعداد بیماران کرونایی بستری در یک روز، ۳ هزار و ۸۰۰ نفر بود، درحالی که در پیک ششم بیشترین تعداد بستری در یک روز هزار و ۳۰۰ نفر بود.

شیرانی با بیان اینکه کارخانه‌های آلاینده، کودهای شیمیایی، خودروهای غیراستاندارد، جاده‌های غیر ایمن و بسیاری از عوامل دیگر تهدیدکننده سلامت انسان است افزود : انجام دارو و درمان به تنهایی کافی نیست، لذا با پیشگیری می‌توان از بیماری‌های مزمن غیرواگیر با هزینه بسیار کمتر جلوگیری کرد .

وی در این راستا به بیماری‌های مزمنی مثل سرطان، دیابت و فشار خون اشاره کرد و گفت : ۸۰ درصد از فعالیت‌های علوم پزشکی در حوزه بهداشت را، تعاملات بین بخشی و فرابخشی تشکیل می‌دهد .

شیرانی با اشاره به شعار سازمان بهداشت جهانی امسال به مناسبت هفته سلامت « سلامت ما، سلامت سیاره ما » اظهار داشت : سلامت همیشه عدم بیماری نیست و مشکلات روحی و اجتماعی نیز میتواند سلامت انسان را به خطر بیاندازد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر لزوم درآمدهای پایدار برای اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع تصریح کرد : با وجود تاکید بر اهمیت اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع در حوزه سلامت، مشکلاتی باعث شده که تاکنون اجرا نشود.

وی راهکار حل مشکلات نظام سلامت را اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع دانست و گفت : در کنار اقناع افکار جامعه، باید زیرساخت‌های پرونده سلامت فراهم شود، یکی از اجزای پرونده سلامت، نسخه الکترونیک است که در حال اجراست و امیدوارم پزشک خانواده و نظام ارجاع هرچه زودتر اجرا شود.

شیرانی در پایان به پیگیری تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در حوزه بهداشت و درمان در سفر ریاست جمهوری اشاره کرد و بیان داشت : تکمیل بیمارستان امام حسین(ع) با آماده شدن ۳۰۰ تخت ویژه اطفال، تکمیل بیمارستان فیض برای مراجعات چشم پزشکی، تکمیل آی سی یو و سی سی یو بیمارستان چمران، تکمیل بیمارستان ساعی خمینی شهر، بیمارستان شیخ بهایی نجف آباد، بیمارستان ورزنه در شرق اصفهان و توسعه مراکز بهداشتی درمانی در سطح استان که نیمه تمام مانده از خانه بهداشت تا مراکز بهداشت، مراکز نیمه کاره دیالیز و اضافه شدن تعداد زیادی تخت دیالیز در استان از جمله پروژه‌هایی است که باید در هیئت دولت در استان مصوب شود.

 

اشتراک گذاری
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…