نمایش موارد بر اساس برچسب: شورای شهر اصفهان

به گزار ش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  هنرمندان و فعالان حوزه صنایع دستی امروز _یکشنبه بیست‌ویکم خردادماه_ در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان درخواست‌ها و دغدغه‌های خود را مطرح کردند.

محمد نورصالحی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در این جلسه پیشنهاد داد: فرهنگسرای ویژه صنایع دستی در شهر راه‌اندازی و ارتباط با فعالان این حوزه تقویت شود.

وی با بیان اینکه شرکت نمایشگاه‌ها ظرفیتی دارد که برای کمک به صنایع دستی می‌توان از آن بهره برد، افزود: بعضی از سفارتخانه‌ها در کشورهایی که با ما ارتباط نزدیک فرهنگی دارند، آمادگی خود را برای اختصاص فضایی در سفارتخانه‌ها برای ایجاد موزه صنایع دستی اعلام کردند اما بودجه‌ای برای خرید آثار نداشتند که ما می‌توانیم برای ایجاد این بستر کمک کنیم.

رسول میرباقری، رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه اظهار کرد: امیدواریم به‌صورت مستمر هر ماه یک‌بار با نمایندگان جامعه هنری صنایع دستی دیدار و گفت‌وگو داشته باشیم.

وی ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که در بافت تاریخی، خانه‌هایی را به حوزه صنایع دستی و فعالیت فعالان آن اختصاص دهیم.

احمد شریعتی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه اظهار کرد: خواسته‌ها و نکاتی که از سوی هنرمندان مطرح شد، بسیار ارزشمند بود اما اگر ما منتظر بمانیم تا کشور برای ما و این حوزه تصمیم بگیرد، به جایی نمی‌رسیم اما شورا، شهرداری و اتاق بازرگانی در کنار یکدیگر می‌توانند خواسته‌های بحق هنرمندان را برآورده کنند.

وی ادامه داد: توسعه صنایع دستی اشتغال ایجاد و به اقتصاد خانواده کمک می‌کند، در این راستا مدیریت شهری می‌تواند در کنار اداره کل فنی و حرفه‌ای در فرهنگسراها برای آموزش نسل جدید اقدام کند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: خانه‌های تاریخی روغنی و کتابی را با مالکیت شهرداری می‌توان در اختیار صنایع دستی قرار داد تا بار سنگین اجاره‌ها از روی دوش هنرمندان برداشته شود.

عباس حاج‌رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با بیان اینکه شورا و شهرداری بستری برای عمل کردن و نه شعار دادن است، گفت: در گذشته خرید صنایع دستی را در مدیریت شهری برای کمک به این حوزه انجام می‌دادیم، اما اکنون فراموش شده است که باید آن را احیا کنیم.

وی افزود: باید از ظرفیت خواهرخوانده‌ها و دیگر شهرها برای معرفی صنایع دستی بهره‌مند شویم، تجربیات گذشته نشان می‌دهد مردم دنیا چقدر از نمایشگاه‌های هنری استقبال می‌کنند.

کمال حیدری، معاون فرهنگی شهردار اصفهان نیز در این جلسه اظهار کرد: در هفته صنایع دستی برای معرفی بیشتر این حوزه به مردم و مردمی‌تر کردن صنایع دستی و ارتباط با نسل جدید، اقدامات خوبی انجام شده است.

وی از اختصاص بخشی از فضای فرهنگسراها به هنرمندان صنایع دستی استقبال کرد و گفت: جلسات تخصصی و عالمانه را باید برای توسعه صنایع دستی برگزار کنیم.

منتشرشده در شورا

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، محمد نورصالحی امروز _یکشنبه بیست‌ویکم خردادماه_ در نودمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک روز جهانی صنایع دستی و روز ملی فرش اظهار کرد: اصفهان در حوزه صنایع دستی غنی است اما اینکه از این فرصت چقدر استفاده کرده‌ایم، جای بحث دارد.

وی افزود: ویژه برنامه روز جهانی صنایع دستی از سوی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اصفهان برگزار شد که افتخاری برای استان محسوب می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از صنایع دستی شناخته شده در دنیا، یک سوم آن در ایران و دوم سوم این میزان در اصفهان فعال است، گفت: در این کلانشهر حدود ۱۰۰ هزار نفر اعم از تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان در حوزه صنایع دستی اشتغال دارند و این آمار، فرصت خوبی برای اصفهان است که می‌تواند بدون سرمایه‌گذاری سنگین به اقتصاد استان و کشور کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: فعالان صنایع دستی به حمایت جزئی و تسهیل در قوانین نیاز دارند و با رفع مشکلات می‌توان این صنعت را فعال کرد.

نورصالحی با بیان اینکه باید برای توسعه این کسب‌وکار اقدام کنیم، تصریح کرد: احیای صنایع دستی، احیای هویت ملی است، بنابراین باید از هر طریق به این حوزه بها داد.

وی با اشاره به برگزاری جلسه با وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در تهران گفت: با مشکلاتی که سیستم دولتی بر سر راه مالکیت کارخانه ریسباف و تبدیل آن به موزه ایجاد کرده، این کارخانه بلاتکلیف است، لذا در این جلسه وزیر میراث فرهنگی در خصوص تنها کارخانه باقی مانده از دوره صنعت نساجی و ثبت شده میراث قول داد که به محض واگذاری ریسباف به وزارت، آن را برای تبدیل به موزه در اختیار مدیریت شهری اصفهان قرار دهند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ایجاد بازارهای صنایع دستی در ورودی شهرها ادامه داد: سوال این است که از این بازارها در ورودی شهرها استقبال می‌شود یا خیر؟ در همین زمینه باید تصمیم‌گیری شود؛ به عنوان مثال ساختمانی در خیابان ابن‌سینا مدنظر است که می‌تواند در این راستا مورد استفاده قرار گیرد، همچنین اقدامات دیگری در این خصوص می‌توان انجام داد تا در حوزه صنایع دستی گام‌های مهمی برداریم.

وی اضافه کرد: در شیراز ۵۱ مالک خانه‌های تاریخی اعلام کردند که این خانه‌ها را به محل تولید و عرضه صنایع دستی اختصاص می‌دهند، چراکه هر جا تبدیل به بازار شود رونق پیدا می‌کند و این اقدام خوبی است که می‌توانیم از آن الگو بگیریم.

نورصالحی اظهار کرد: به‌مناسبت روز جهانی صنایع دستی امروز در خدمت تعدادی از فعالان این حوزه در شورای اسلامی شهر هستیم تا دغدغه‌های آن‌ها را شنیده و تجلیل شوند.

منتشرشده در شورا

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، مجید نادرالاصلی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه در جمع اعضای شورای شهرستان اصفهان، اظهار کرد: سیاست و اولویت مدیریت شهری انجام برنامه‌های مشترک با مشارکت گروه‌ها و شوراهای مختلف است و در این راستا کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای شهر این اهتمام را دارد که مشکلات را با هم‌افزایی و مشورت با کارشناسان رفع کند.

وی افزود: بر خود لازم می‌دانم که جلسات مشترک بیشتری با شورای شهرستان برگزار کنیم، زیرا می‌توانیم مسائل مختلف را با هم‌افزایی مشترک پیگیری کنیم.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: معضل امروز جامعه اشتغال و توانمندسازی است، در این عرصه یک نوع نگاه مد نظر رهبری در بحث اقتصاد وجود دارد که طی سال‌های گذشته متأسفانه سمت‌وسوی اجرایی نگرفته است؛ در واقع در زمینه اقتصاد مقاومتی نتوانستیم یک رهرو خوبی باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری ردیف اعتباری خوبی برای توانمندسازی، اشتغال، حوزه آب، مدیریت منابع و مصارف ذیل کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار اختصاص داده شد.

نادرالاصلی با تاکید بر اینکه کار کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار اجرایی نیست، بلکه هدایت و سیاست‌گذاری است، اظهار کرد: نوع نگاه ما فراتر از بخشی‌نگری و موازی‌کاری است، در این راستا انتظار ما در کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر این است که نگاهی متفاوت به مسائل برای حل مشکلات معیشت و اشتغال مردم داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در بودجه سال آینده ۱۵ میلیارد تومان بابت توانمندسازی در مناطق ۱۵ گانه شهرداری اختصاص داده شده است که مختص سیاست‌گذاری است و همچنین ۲۵ میلیارد تومان برای حوزه آب، مدیریت منابع و مصارف و پنج میلیارد تومان برای حوزه فرهنگ و رسانه در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه باید به سمت تحقق توانمندسازی مناطق شهری حرکت کنیم، گفت: هدف ما این است که با تدوین سند جامعی در حوزه توانمندسازی و اشتغال‌زایی، بهترین بستر را فراهم کنیم، این جای تأسف است که می‌شنویم مردم روستا به دلیل نبود شغل به شهرها مهاجرت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید هر روستا یک برند و نشان خاصی داشته باشد، گفت: به عنوان مثال شهر ملایر را با نشان منبت‌کاری می‌شناسند، البته در این راستا انگیزه‌شناسی مردم محلات، رسالت همه مسئولان است.

نادرالاصلی افزود: باید به این فکر باشیم که چگونه می‌توانیم باعث توسعه روستا و محله خود شویم، بر این اساس بررسی نیازهای شهر باید به نحو صحیح و عمیق انجام شود تا مطابق آن تولید محصول صورت گیرد.

وی تصریح کرد: تاکید ما در این جلسه بر موضوع هم افزایی همه نهادها و مسئولان اعم از استانداری، بخشداری، شوراهای شهرستان برای رفع معضل توانمندسازی و اشتغال افراد است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اصفهان دارای ۲۰۰ برند صنایع دستی است و این ظرفیت باید به کمک اشتغال زایی مردم اصفهان بیاید، گفت: تحقق این مهم نیازمند برنامه‌ریزی صحیح و هماهنگی و همراهی است؛ در واقع ایجاد انگیزه برای کارجو در مرحله اول و سپس آموزش و تربیت در مراحل بعدی باید مدنظر قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید نشان و برند خود را در چند شغل خاص در سطح کشور تثبیت و سپس بر روی اشتغال تمرکز کنیم، افزود: می‌توانیم در موضوع اشتغال‌زایی از ظرفیت بنیاد علوی، ستاد فرمان اجرایی امام، کمیته امداد و اداره کار استفاده کنیم؛ در این میان پرداخت وام آخرین مرحله در اشتغال زایی است، در واقع ابتدا با ایجاد انگیزه، آموزش و حمایت افراد کار را آغاز کنیم.

نادرالاصلی اظهار کرد: امروز ما وظیفه سیاست‌گذاری و تسهیل بستر اشتغال‌زایی را برای افراد جامعه داریم، اصفهان در گذشته به صنایع خوشه‌ای معروف بوده است و این مدل باید امروز پیاده شود.

لزوم تدوین سند جامع توانمندسازی و اشتغال زایی مناطق ۱۵ گانه شهر

حجت الاسلام محمد علی چوپانی، فعال جهادی در منطقه ۱۰ شهر اصفهان نیز در جلسه بررسی مشکلات و چالش‌های توانمندسازی و اشتغال کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان، اظهار کرد: چندین سال است که موضوع توانمندسازی و اشتغال در کشور مطرح شده است، اما اقدامات گذشته متأسفانه به شکاف بیشتر فاصله طبقاتی تبدیل شده است و عموم مردم از آن خسارت دیدند.

وی تصریح کرد: هر حرکتی قرار است در حوزه اشتغال انجام شود، باید بر اساس برنامه و سند باشد و از حرکت‌های پارتیزانی جدا باید دوری بجوییم، لذا سندی در قالب نظرسنجی، بررسی خواسته‌ها و امکانات و مطالبات مردم در این عرصه تهیه شده است.

فعال جهادی در منطقه ۱۰ شهر اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ما در تدوین سند جامع اشتغال‌زایی و توانمندسازی، اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبری در شرایط فعلی تحریم کشور است، در این سند سعی کردیم هنر و مهارت افراد را تقویت کنیم و تمرکز بر تولیدات خانگی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تقویت خانوار از اهداف دیگر اجرای سند جامع اشتغال‌زایی و توانمندسازی است، زیرا معتقدیم ایجاد اشتغال و تقویت اقتصادی خانوار باعث کاهش بزهکاری و اعتیاد خواهد شد، افزود: ساختاری زیر نظر کمیسیون مناطق کم برخوردار شورای شهر تشکیل شده است که رسالت تدوین سند جامع توانمندسازی را برعهده دارد.

حجت الاسلام چوپانی تاکید کرد: تحقق و موفقیت این طرح به مردمی بودن آن است، زیرا هر کاری که مردم شخصاً ورود کرده اند، منجر به پیروزی شده اس؛ البته شناسایی کارآفرینان در عرصه‌های مختلف، خاصه فعالان و متخصصان فضای مجازی، مدیران مناطق و گروه‌های جهادی از جمله جامعه هدف است.

وی ادامه داد: در حوزه کوتاه مدت در درجه نخست باید بانک اطلاعات ما کامل باشد، احصای مشاغل دارای ظرفیت چون صنعت دوخت و دوز اعم از پوشاک، چرم و پرده، اعتمادسازی بین مردم و توانمندسازی افراد نیز از دیگر اقدامات است؛ اگر مردم توانمند شوند و آموزش لازم را فراگیرند، خود در عرصه اشتغال و تأمین اقتصاد معیشتی ورود خواهند کرد که امروز مصادیق متعدد آن را به چشم دیده‌ایم.

فعال جهادی در منطقه ۱۰ شهر اصفهان ادامه داد: عمده مشکل کارآفرینان خانگی و کارگاه‌های کوچک تولید نیست، بلکه در عرصه فروش است و یکی از راهکارهای رفع این مشکل، برقراری ارتباط بین اشتغالات مختلف برای تأمین مواد اولیه خود و در نهایت فروش محصولات است.

وی ایجاد شرکت‌های تعاونی‌های محلی که مردم سهامدار شوند را در آینده نزدیک ضروری دانست و گفت: امروز سرمایه‌های خرد مردم باید به سمت اشتغالزایی و کارآفرینی هدایت شود.

پرداخت وام به افراد آموزش دیده

فرج الله نفری، مشاور استاندار در شرق اصفهان در این جلسه گفت: معتقدم که پرداخت وام باید به افراد آموزش دیده صورت گیرد و در راستای اشتغال واقعی در منطقه باشد.

علیرضا نصیری، عضو شورای اسلامی شهر زیار و عضو شورای اسلامی شهرستان اصفهان نیز اظهار کرد: اعطای وام به افراد باید هدفمند باشد، سمت و سوی افراد مختلف جویای کار چون کشاورزان شرق اصفهان که با مشکل کم آبی دست و پنجه نرم می‌کنند باید به سمت اشتغالات جدید باشد.

ایجاد اشتغال متناسب با رده سنی

حسن نایبی، رئیس شورای بخش مرکزی شهرستان اصفهان در این نشست، با بیان اینکه اشتغال‌های ایجاد شده باید متناسب با رده‌های سنی متعدد و برای خانم و آقا متفاوت تعریف شود، گفت: امروز در گوشه و کنار استان و شهرستان اصفهان کارآفرینان خوبی در گمنامی حضور دارند که با هماهنگی و شناسایی آنها می‌توان راهکارهای جدید برای اشتغال یافت.

محمدرضا بهرامی، عضو شورای بخش مرکزی شهرستان اصفهان گفت: در اشتغال و توانمندسازی، فروش در آخرین مرحله بسیار مهم است که‌عمدتا به فراموشی سپرده می‌شود.

وی تصریح کرد: باید از ابتدای ایجاد اشتغال به فکر فروش محصول تولید شده و بازار کار آن باشیم تا موجبات شکست کارآفرین فراهم نشود.

منتشرشده در شورا

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، فاطمه عطوف اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کاشان با کسب رتبه برتر از سوی وزیر بهداشت، در همایش نکوداشت مشارکت‌های اجتماعی حوزه سلامت مورد تقدیر قرار گرفت.

وی افزود: در این همایش از سه سمن منطقه کاشان شامل «مؤسسه خیریه حضرت ابوالفضل (ع)، کانون رشد» و «مؤسسه خیریه امام حسن مجتبی نوش‌آباد» و «مجتمع فرهنگی نخبگان سفید شهر» به خاطر همکاری در اجرای برنامه شهر و روستای بدون دخانیات با تاکید بر حذف پایدار عرضه قلیان در سال ۱۴۰۰ تقدیر شد.

گفتنی است همایش نکوداشت مشارکت‌های اجتماعی حوزه سلامت در تالار امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در روز گذشته دوشنبه شانزدهم اسفندماه در تهران برگزار شد.

منتشرشده در شهرستان ها

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، رسول میرباقری در در خصوص محور چهارباغ، اظهار کرد: طرح دولتخانه صفوی در نخستین طرح جامع شهر اصفهان در دوران شاه عباس اول تهیه شد؛ مجموعه دولتخانه صفوی شامل میدان امام (ره)، محور چهارباغ و امتداد آن تا باغ هزارجریب و خیابان‌های جانبی از جمله عباس‌آباد و محله جلفا بوده است که با نظارت میراث فرهنگی شناسایی و در کمیسیون ماده پنج به تصویب رسیده است.

وی ادامه داد: دولتخانه صفوی حدفاصل میدان امام (ره) تا محور چهارباغ عباسی یکی از نقاط محور تاریخی فرهنگی شهر اصفهان محسوب می‌شود که مدیریت شهری اصفهان بر احیای آن با همکاری میراث فرهنگی اهتمام ورزیده است و عزمی جدی دارد تا به عنوان محورهای گردشگری بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: تقویت هویت شهر تاریخی اصفهان و رونق کسب‌وکار شهروندان در راستای پویایی شهر اصفهان است، در واقع احیای چهار باغ عباسی، موجب تحرک اجتماعی و افزایش جذب گردشگر خواهد شد.

وی افزود: محور چهار باغ عباسی بخشی از احیا دولتخانه صفوی است که با توجه به اهمیت و شهرت چهار باغ این بخش بیش از سایر بخش‌ها مورد توجه است.

میرباقری در خصوص اقدامات انجام شده در محور چهارباغ، تصریح کرد: اقداماتی که تاکنون در محور چهارباغ انجام شده است، بخشی از مطالعات مشاوران بوده پس نمی‌توان گفت که محور تاریخی و فرهنگی چهارباغ تمام اقداماتش تکمیل شده است، اما در حال حاضر با توجه به اینکه بخش رفیوژ میانی آن تکمیل شده است، از سالیان گذشته تاکنون از این محور انجام استقبال خوبی شده است.

وی اضافه کرد: در بدنه محور چهارباغ، نیازمند اقدامات بیشتری و بهتری هستیم که تذکرات آن داده شده و پیگیری‌های آن نیز در حال انجام است، البته شهرداری به عنوان مجری نمی‌تواند به تنهایی تصمیم‌گیری کند و قطعاً میراث فرهنگی نیز بر روی این محور حساسیت‌های ویژه‌ای دارد.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نظر کارشناسان درباره بدنه‌سازی محور چهارباغ، تصریح کرد: کارشناسان نیز در خصوص بدنه‌سازی چهار باغ تذکراتی داشته‌اند که ارائه کرده‌اند و به طور مداوم توجهات خود درباره این محور را به اعضای شورای اسلامی شهر اعلام می‌کنند، این توجهات در مورد اتفاقات بدنه شرقی و همچنین طبقه دوم چهارباغ عباسی بوده است و پیگیر هستند که به طبقات دوم چهارباغ نیز توجه شود.

وی با اشاره به اینکه به طور کلی چهارباغ، محوری مهم برای شهر اصفهان است، اظهار کرد: اقداماتی که تاکنون انجام شده، در راستای رفع نیازهای این محور بوده است و در آینده نیز باید اقدامات بیشتری برای آن انجام شود.

میرباقری در خصوص تبدیل این محور به خیابانی درجه اول، افزود: در قالب طرح چهارباغ موضوعاتی از جمله پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی، فضای سبز شهری، مبلمان شهری، نورپردازی، پاتوق‌های شهری، صنایع دستی، تئاتر شهری، فروشگاه‌های باارزش نه ارزانی‌فروش و خدمات بهداشتی و درمانی مانند داروخانه و اورژانس را نیز باید در نظر گرفت تا این محور تاریخی به خیابانی درجه اول تبدیل شود.

وی با بیان اینکه هر چند اقداماتی مانند بدنه‌سازی شرق چهار باغ نتوانسته است آن طور که باید مورد اقبال واقع شود و انتقادات زیادی به آن وارد است، تاکید کرد: در هر صورت بدنه‌سازی شرق چهارباغ انجام شده است و با نظر کارشناسان باید به این بدنه رونق داد، چرا که احیا و رونق این بدنه برای چهارباغ عباسی مهم است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: مدیریت شهری در دوره جدید نیز چهارباغ را یک محور پیاده‌راه با اهمیت قلمداد می‌کند و قطعاً حساسیت ویژه‌ای روی آن دارد و چهارباغ را متعلق به تمام مردم اصفهان می‌داند که باید از آن استفاده کنند. محور چهارباغ عباسی، محوری تاریخی و فرهنگی است که می‌تواند نمود عینی بزرگی از فرهنگ شهروندی اصفهان باشد.

وی در خصوص لزوم زیست‌پذیری شهر برای شهروندان، تصریح کرد: اگر از منظر تخصصی به موضوع نگاه کنیم؛ زیست‌پذیری شهرها زمانی تداوم خواهد داشت که چهار عامل فضا، سرمایه، تخصص و عدالت در تعادلی مطلوب قرار داشته باشد و به عنوان مدیریت شهری اصفهان نباید بگذاریم که این تعادل در محور چهارباغ به هم بخورد.

میرباقری ادامه داد: شهر یک پدیده ارگانیک و پویا است که نه در بودن، بلکه در شدن خود معنا می‌یابد؛ در واقع این نیاز انسان است که چشم‌انداز فضاهای زیستی خود از جمله شهر را تغییر دهد.

وی خاطرنشان کرد: کارشناسان در حوزه نظریات جدید در خصوص شهر، چهار عامل فضا، سرمایه، تخصص و عدالت را در نظر می‌گیرند و معتقد هستند، شهرها زمانی زیست‌پذیری خود را ادامه خواهند داد که این چهار عامل در یک تعادل مطلوب قرار گیرد و نکته کلیدی فضایی مانند چهار باغ عباسی دقیقاً در این موضوع نهفته است که باید تلاش کنیم این تعادل زیستی از بین نرود.

منتشرشده در شورا
صفحه1 از3
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان شهر، محمد باغستانی مدیرعامل شرکت
به گزارش ارمغان شهر، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت
  به گزارش ارمغان شهر، مدیر ناحیه نورد گرم، پس از
به گزارش ارمغان شهر، قیمت طلا که در روز سه‌شنبه
به گزارش ارمغان  شهر، مصطفی رجبی مشهدی در صفحه
به گزارش ارمغان شهر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس
به گزارش ارمغان شهر، سازمان تأمین‌اجتماعی و دیوان
  به گزارش ارمغان شهر، حمیدرضا کاشانی درباره
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش ارمغان شهر، محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را ...
به گزارش ارمغان شهر، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور امروز  پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت
به گزارش ارمغان شهر، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت برداشت و میزان تولید برگ سبز چای شمال کشور، اظهار داشت: اکنون تولید ...
به گزارش ارمغان شهر، صادق ضیائیان با اشاره به آخرین وضعیت جوی در کشور اظهار کرد: امروز در بیشتر مناطق نیمه شرقی، در ...
به گزارش خبرنگار ارمغان شهر، نوبت نخست آزمون سراسری ۱۴۰۳ برای داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی
به گزارش ارمغان شهر،سردار حمید علینقیان با اشاره به اجرای هوشمندانه طرح نور فراجا در فضای مجازی بیان کرد: طرح نور  با

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش ارمغان شهر، محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: ...
به گزارش ارمغان شهر، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور امروز  پس از بازگشت از
به گزارش ارمغان شهر، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت برداشت و میزان تولید برگ
به گزارش ارمغان شهر، صادق ضیائیان با اشاره به آخرین وضعیت جوی در کشور ...
به گزارش خبرنگار ارمغان شهر، نوبت نخست آزمون سراسری ۱۴۰۳ برای داوطلبان ...
به گزارش ارمغان شهر،سردار حمید علینقیان با اشاره به اجرای هوشمندانه طرح ...
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…