نمایش موارد بر اساس برچسب: فولاد مبارکه

قاسم خوشدل پور در گفت وگو با خبرنگار فولاد با بیان این مطلب در ادامه افزود: برنامه‌ریزی برای سال 1400 با شعار تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها، از همان روز اول در فولادمبارکه به مرحله اجرا درآمد. حضور مدیرعامل فولادمبارکه در لحظه تحویل سال در سایت فولادسازی باعث شد تا کارکنان دلگرمی مضاعفی پیدا کنند و عزم خود را بر افزایش تولید سال به ویژه در فروردین ماه نشان دهند.

وی افزود: پیرو برنامه‌ریزی برای تولید تختال به میران 700هزارتن، پشتیبانی لازم از سوی مدیریت‌ و معاونت‌های مختلف شرکت فولادمبارکه جهت تامین مواد اولیه و انرژی های مورد نیاز برای تولید انجام شد و در نهایت با پشتکار پرسنل توانستیم در این راستا رکوردهایی در بخش ذوب داشته باشیم. به این ترتیب که در روز اول فروردین تثبیت رکورد 140 ذوب و در۶ فروردین 141 ذوب و در روز آخر فروردین نیز رکورد 144 ذوب ثبت شد و در نهایت توانستیم ضمن شکستن رکورد روزانه، تولید ۷۰۰ هزارتن در ماه را محقق کنیم.

خوشدل پور افزود: با توجه به افزایش ظرفیت تولید تختال نسبت به واحد نورد گرم فولاد مبارکه، باید مازاد نیاز به فروش می‌رسید که بخشی از آن از طریق صادرات بود. بنابراین علاوه بر حفظ کیفیت تختال تولیدی، نگاه صادراتی ویژه به تختال ها در کنار حفظ کمیت نیز وجود داشت، همه این موارد در کنار هم موجب سختترشدن کار شد؛ با این حال در شرایط شیوع کرونا برنامه‌ریزی برای تولید، رفع مشکلات و آماده بودن ماشین ها و کوره‌ها به خوبی انجام شد. به این شکل که آماده بکار بودن تجهیزات، استفاده درست از زمان ها و پشتیبانی لازم از ناحیه ریخته گری مداوم توسط تعمیرگاه مرکزی و خدمات فنی پشتیبانی صورت گرفت و در کمترین زمان توانستیم تجهیزات را به مدار تولید برگردانند.

وی ادامه داد: با وجود تغییرزمان حضور نیروی انسانی بدلیل شیوع کرونا، این کمبود توسط نیروهای فعال مجموعه جبران شد تا در نهایت باعث افتخارآفرینی برای ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم و شرکت فولادمبارکه گردید.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه برنامه امسال شرکت فولادمبارکه عبور از ظرفیت اسمی خود یعنی 7.2میلیون تن در نظر گرفته شده، این تولید ویژه کمک بسیاری برای محقق ساختن آن خواهد کرد، به این شکل که در ماههایی از سال که محدودیت‌های انرژی برای تولید وجود دارد،کاهش تولید پوشش داده شود. چراکه سال گذشته تولید 7.2میلیون تن به دلیل برخی مشکلات همچون محدودیت های انرژی محقق نشد.

به گفته خوشدل پور، در اسفند 99 میزان تولید تختال 662هزارتن بود که این عدد نسبت به رکورد قبلی که در شهریور 99 ثبت شده بود 23 هزارتن افزایش داشت. اکنون نیز با تولید 700 هزارتن تختال، افزایش 38هزارتنی را شاهد هستیم. این درحالیست که ظرفیت ریخته گری و کل ناحیه فولادسازی بر اساس ظرفیت سالانه 7.2میلیون تن و ظرفیت تولید ماهیانه 600هزارتن است که این عدد در نیمه اول سال به 630 هزارتن قابل افزایش است.

وی ادامه داد: تولید 700هزارتن تختال نشان دهنده بهره وری حداکثری از تجهیزات و نیروی انسانی است و نوید تولید فراتر از ظرفیت اسمی ناحیه را دارد.

به گفته وی، روندی که ناحیه فولادسازی در پیش گرفته رکوردها و موفقیتهای پی در پی، همچنین اضافه کردن محصولات جدید به سبد تولیدی فولاد مبارکه است که در فروردین ماه نیز تختال 2025میلیمتر نیز تولید شد.

وی اظهار کرد: اهداف و برنامه های سال 1400 بر این اساس است که با بهینه سازی که روی تجهیزات و ماشین آلات انجام می شود ظرفیت تولید را افزایش دهیم.

خوشدل پور در ادامه در خصوص اینکه آیا میزان افزایش تولید صورت گرفته منجر به بالارفتن مصرف آب نیز شده یا خیر نیز اینگونه پاسخ داد: خوشبختانه با توجه به این حجم از تولید، میزان آب صنعتی مصرفی افزایش نداشته و به میزان ۴ مترمکعب بر هزار تن تختال کاهش یافته است. درواقع با تناژ بالای تولید میزان مصرف آب را نیز کاهش داده ایم تا بهره وری در مصرف آب نیز محقق شود.

وی در پایان گفت: باید از حمایت های مدیریت عالی شرکت فولادمبارکه، معاونت ها و مدیریت و کارکنان پشتیبانی و همچنین ستادی که در تامین و پشتیبانی تولید نقش خود را به خوبی ایفا کرده تشکر ویژه داشته باشم. همچنین پرسنل ناحیه ریخته گری مداوم که تلاش زیادی در محقق کردن این تولید ویژه داشتند و از تک تک دقایق استفاده کردند و باعث این رکورد بی تظیر شدند نیز تقدیر و تشکر فراوان داشته باشم.

 

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، عباس اکبری محمدی درباره رکورد تولید 700 هزار تن تختال در فروردین ماه 1400 اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش از سال جاری، تولید 700 هزار تن تختال درفروردین ماه هدف‌گذاری شد که خوشبختانه با تولید بیش از این مقدار در اولین ماه سال، این هدف محقق شد.

وی افزود: ثبت این رکورد راه را برای تولید بیش از ظرفیت اسمی البته به شرط تامین پایدار نهاده های تولید اعم از مواد اولیه و انرژی فراهم می‌کند.

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد مبارکه با اشاره به رکورد قبلی  ۶۶۲ هزار تن تختال در اسفندماه سال گذشته گفت: این رکورد با همت و تلاش بی وقفه  همه کارگران و مدیران  در فروردین ماه به بیش از 700 هزار تن ارتقا یافت. این در حالی است که میزان تولید در فروردین ماه سال گذشته، 636 هزار تن بوده است. این افزایش تولید در فروردین ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، زمینه تامین بهتر مواد اولیه صنایع پایین دستی و صادرات بیشتر را فراهم می کند.

اکبری محمدی خاطرنشان کرد: این اعداد، اعداد بسیار بزرگی است؛ رکوردهای پیشین در حد چند هزار تن بوده در حالی که رکوردهای محقق شده در دو ماه اخیر واقعا جهش بزرگی در تولید فولاد است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید ورق فولاد مبارکه در بیشترین حد ممکن قرار دارد، اظهار کرد: بر این اساس بخش عمده‌ای از مازاد تختال تولیدی به صورت خام صادر می‌شود. این در حالی است که با راه‌اندازی و بهره‌برداری از واحد نورد گرم 2، این ظرفیت مازاد نیز به ورق تبدیل شده و علاوه بر ایجاد ارزش افزوده و تامین کامل نیاز داخلی، بخشی از نیازهای ارزی کشور را نیز در قالب صادرات تامین کند.

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: علاوه بر رکورد 700 هزار تن دو رکورد روزانه دیگر اعم از رکورد ثبت 141 ذوب در 6 فروردین و 144 ذوب در روز مورخ 31 فروردین نیز محقق شده است. ثبت رکورد 144 ذوب در یک روز زمینه را برای تولید بیشتر تختال در این شرکت فراهم می‌کند.

اکبری محمدی گفت: این رکوردهای تاریخی با همت و تلاش پرسنل و حمایت مدیریت ارشد سازمان شکل گرفته و امیدوارم با انگیزه ای که در پرسنل و مدیران شرکت برای ارتقاء تولید وجود دارد  شاهد رکوردهای پیاپی دیگر باشیم.

 

منتشرشده در اقتصاد
برچسب‌ها

به گزارش پایگاه خبری  ارمغان شهر ، مسیب فتاح المنان  درباره رکورد تازه شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه موفق شد در فروردین ماه سال جاری، رکورد تولید بیش از 700 هزار تن تختال را در ناحیه فولاد سازی و ریخته گری مداوم به ثبت رساند که نسبت به رکورد قبلی (662 هزار تن در اسفندماه 99) رشد 38 هزار تنی را نشان می‌دهد. همچنین این مقدار نسبت به زمان مشابه سال گذشته نیز افزایش بیش از 60 هزار تنی داشته است.

وی با اشاره به تفاوت یک روزه اسفند 99 و فروردین 1400، افزود: میانگین ذوب روزانه برای تولید این حجم از تولیدات در اسفندماه برابر با 122.2 ذوب بود که در فروردین ماه به 125.5 ذوب در روز افزایش یافت. باید توجه داشت که این مقدار افزایش تولید مهم و قابل توجهی است.

مدیر  متالورژی ثانویه فولاد مبارکه تصریح کرد: این افزایش تولید در حالی است که هیچ تجهیز جدیدی در این ناحیه افزوده نشده و صرفا با افزایش آماده به کاری تجهیزات، بهبود فرآیندها، کاهش ضایعات و مدیریت و کاهش زمان های توقف در انتظار بخش های بالادست و پایین دست ناحیه محقق شده است.

فتاح المنان با بیان اینکه در تولید ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه  منابع انسانی نقش محوری دارند ، گفت: هماهنگی و همکاری خیلی خوب بین پرسنل این ناحیه در مقابل مشکلات مختلف از جمله خرابی ها و عیوب تجهیزات، کنترل و کاهش ضایعات و تنظیم دقیق زمان  بین فرآیندهای پیوسته درون ناحیه و استفاده بهینه از کوچکترین زمانها، در نهایت منجر به ثبت رکورد قابل توجه تولید 700 هزار تن تختال در فروردین ماه شد.

وی خاطرنشان کرد: ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه تقریبا یک خط تولید تقریبا پیوسته است  که از حمل مواد آغاز و به ریخته گری و انبار تختال ختم می‌شود. . در هر کدام از مراحل این خط تولید اگر اتفاقی رخ دهد که منجر به خروج موقت تجهیز از خط تولید شود، روی در خط بودن سایر تجهیزات و نهایتا تولید محصول اثر منفی می گذارد. در همین راستا با افزایش ظرفیت بافرینگ (ذخیره‌سازی) ذوب، توقفات پایین دست و بالادست را کنترل کرده و مانع از تاثیر منفی این خروج تجهیزات  بر میزان تولید ناحیه شدیم.

مدیر  متالورژی ثانویه فولاد مبارکه در نهایت از تلاش همه پرسنل این ناحیه و سایر بخش‌ها که در ثبت این رکورد جدید و مهم دست داشته‌اند، تشکر و قدردانی کرد.

 

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، وی در ادامه به تولیدات سال گذشته این ناحیه اشاره کرد و افزود: مهم‌ترین این رکوردها تولید 7 میلیون تن فولاد خام بود که نسبت به سال 98 حدود 730 هزار تن و نسبت به سال 96 که بیشترین میزان تولید اتفاق افتاده بود، 550 هزار تن افزایش داشت. همچنین در طول سال نیز 4 رکورد تولید ماهیانه، به‌ترتیب در فروردین 636 هزار تن، در خرداد 637 هزار تن، در شهریور 639 هزار تن و در اسفند 662 هزار تن به ثبت رسید؛ ضمن اینکه این روند در تولیدات روزانه به 131، 133، 136، 138 و 140 هزار تن رسید و این امر نشان از پویایی و همت بلند کارکنان در این ناحیه دارد.

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم همچنین ثبت رکورد در واحد گاززدایی، رکورد تعداد ذوب، بهبود کیفیت و کاهش ضایعات را دیگر دستاوردهای این ناحیه در سال گذشته معرفی کرد و گفت: این موفقیت‌ها در حالی محقق شد که شرکت با چالش‌هایی همچون تحریم‌، بیماری کرونا و محدودیت‌های انرژی و مواد اولیه روبه‌رو بود، ولی با استفاده از تمام ظرفیت‌های شرکت و افزایش بهره‌وری نیروی انسانی، مدیریتِ توقفات و تغییرات اساسی خطوط تولید، توانستیم این رکوردهای ارزشمند را در سال گذشته برای فولاد مبارکه به ثبت برسانیم.

سلیمی به نقش مؤثر کارکنان در تحقق اهداف شرکت نیز اشاره کرد و افزود: زمانی که به رکورد 144 ذوب که در فروردین امسال به دست آمد توجه می‌کنیم، به نقش پررنگ نیروی انسانی در فولاد مبارکه پی می‌بریم و متوجه می‌شویم که این خواست و اراده نیروی انسانی است که با مدیریت درست و جلوگیری از توقفات ناخواسته و همچنین با مدیریت زمان می‌تواند چنین افتخاری را در شرکت خلق کند.

وی خاطرنشان کرد: در سال جدید برنامه تولید 7 میلیون و 50 هزار تن را در دستور کار داریم، ولی تلاش می‌کنیم 7.2 میلیون تن را که ظرفیت فولادسازی است محقق کنیم، زیرا تجربه سال گذشته نشان داد با همت و تلاش همگانی و کارِ گروهی که در شرکت نهادینه شده است، این امر دور از دسترس نیست و می‌توان با همدلی و همبستگی در سال جدید، با پشت سر گذاشتن چالش‌های مطرح‌شده، این هدف را محقق ساخت.

وی در خصوص تولید محصولات ویژه و گریدهای خاص در شرکت فولاد مبارکه یادآور شد: در استراتژی فولاد مبارکه دو مورد از اهمیت ویژه‌ای‌ برخوردار است: یکی توسعه محصول و دیگری بومی‌سازی. استراتژی توسعه محصول در سال 99 منجر به معرفی چندین محصول جدید به جامعه صنعتی کشور شد، مثل تختال با ضخامت کوچک، تختال به ضخامت 200 میلی‌متر و فولادهای API. در خصوص بومی‌سازی نیز با بهره‌گیری از توان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توان در جهت پویایی شرکت گام‌های مؤثری برداشت که نمونه بارز آن تولید محصول جدید تختال عریض 2025 میلی‌متر است که در فروردین‌ماه تحقق یافت.

وی در پایان از تک‌تک همکاران ناحیه فولادسازی که در تحقق اهداف ناحیه تلاش کردند تشکر و قدردانی نمود و اظهار امیدواری کرد از ظرفیتی که در این ناحیه وجود دارد حداکثر بهره‌برداری برای صنعت کشور حاصل گردد.

 

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، کارشناس برنامه‌ریزی و تعالی سیستم‌های نگهداری و تعمیرات (نت) از اجرای پروژه نگهداری و تعمیرات مبتنی بر قابلیت اطمینان (RCM) در ناحیه آهن‌سازی خبر داد و گفت: این پروژه با انجام کار تیمی کارکنان نت و همکاران تولید، برای اولین بار در صنعت فولاد کشور به‌منظور شناسایی کلیه خرابی‌های بالقوه و بالفعل تجهیزات بحرانی، تحلیل علت ریشه‌ای خرابی‌ها و تدوین اقدامات و سیاست‌های نگهداری تجهیزات بحرانی با موفقیت اجرا شد.

حمیدرضا عبدیان افزود: نظر به اینکه توسعه نت مبتنی بر قابلیت اطمینان جزو یکی از اهداف استراتژیک حوزه نگهداری و تعمیرات شرکت فولاد مبارکه است، با تدوین چشم‌انداز پنج‌ساله استقرار RCM روی تجهیزات ناحیه آهن‌سازی از سال 1394 ضمن اولویت‌بندی تجهیزات خطوط تولید، با شناسایی 85 تجهیز بحرانی در خطوط تولید این ناحیه، تعریف و برنامه‌ریزی اجرای آن‌ها انجام شد.

تسهیل‌کننده پروژه‌های نگهداری و تعمیرات مبتنی بر قابلیت اطمینان (RCM) در ناحیه آهن‌سازی تصریح کرد: این طرح با برگزاری جلسات منظم هفتگی در محل ناحیه و با حضور اعضای تیم‌های پروژه در بخش‌های مختلف و برگزاری بالغ‌بر 10 دوره آموزشی جهت آموزش تخصصی RCM با اساتید خارجی و داخلی اجرا شد.

وی در ادامه گفت: اقدامات اصلاحی به‌دست‌آمده در این پروژه‌ها عبارت‌اند از:

تدوین استانداردهای نت پیشگیرانه یا پیش‌گویانه روی تجهیز با در نظر گرفتن ملاحظات فنی و اقتصادی، بهینه‌سازی استانداردهای نت پیشگیرانه، تدوین یا ویرایش دستورالعمل‌های بهره‌برداری یا نگهداری و تعمیرات، طراحی دوره‌های آموزشی تخصصی در زمینه‌های مختلف نگهداری و تعمیرات، طراحی مجدد تجهیزات یا تغییر در قسمتی از تجهیز با رویکرد افزایش بهره‌وری و ... .

رئیس دفتر برنامه‌ریزی و کنترل نگهداری و تعمیرات ناحیه آهن‌سازی نیز در ادامه به دستاوردهای اجرای این پروژه اشاره کرد و گفت: ایمنی و سلامت محیط زیستی بیشتر، عملکرد بهبودیافته عملیات (نرخ خروج، کیفیت محصول و خدمات به مشتریان)، اثربخشی بیشتر برای هزینه‌های نگهداری و تعمیرات، عمر مفید بیشتر برای اقلام گران‌قیمت، ایجاد یک پایگاه جامع اطلاعات نت، انگیزش بیشتر در افراد و کارگروهی بهتر و ... ازجمله این دستاوردها به شمار می‌آید.

حمیدرضا جمالی یادآور شد: اجرای نظام‌های نوین نگهداری و تعمیرات در مجتمع‌های تولیدی نظیر فولاد مبارکه می‌تواند اثربخشی بسزایی در افزایش آماده‌به‌کاری تجهیزات و کاهش خرابی‌ها و هزینه‌های نت و عدم‌النفع تولید را نیز به همراه داشته باشد.

وی در پایان از همه رؤسا، کارشناسان و تکنسین‌های حوزه تعمیرات، تولید، قسمت پیشگیری دفتر فنی کنترل نگهداری و تعمیرات ناحیه آهن‌سازی و همچنین واحد برنامه‌ریزی و تعالی سیستم‌های نت شرکت که در اجرای این پروژه‌ها نقش بسزایی داشتند، تشکر و قدردانی کرد.

منتشرشده در اقتصاد
صفحه8 از19
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان  شهر، مصطفی رجبی مشهدی در صفحه
به گزارش ارمغان شهر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس
به گزارش ارمغان شهر، سازمان تأمین‌اجتماعی و دیوان
  به گزارش ارمغان شهر، حمیدرضا کاشانی درباره
به گزارش ارمغان شهر ، رسول کوهستانی پزوه در اولین
 به گزارش ارمغان شهر، حسین اکبریان شامگاه یکشنبه
به گزارش ارمغان شهر، سید روح اله لطیفی در خصوص
به گزارش ارمغان شهر، احمدرضا صمیمی، رئیس منابع
به گزارش ارمغان شهر، محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

   به گزارش ارمغان شهر ، آیت الله مرتضی مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در دیدار با استاندار اصفهان
به گزارش ارمغان شهر، سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه در آئین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان
به گزارش ارمغان  شهر، مصطفی رجبی مشهدی در صفحه اجتماعی خود نوشت: در سال های اخیر اقدام‌های موثری برای کاهش ناترازی مالی
به گزارش ارمغان شهر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اخیراً گفته بود: کلیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته به دو روز در کمیسیون
به گزارش ارمغان شهر، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی
به گزارش ارمغان شهر، شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۶ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت هشت

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
   به گزارش ارمغان شهر ، آیت الله مرتضی مقتدایی نماینده مردم اصفهان در ...
به گزارش ارمغان شهر، سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان سه‌شنبه چهارم اردیبهشت
به گزارش ارمغان  شهر، مصطفی رجبی مشهدی در صفحه اجتماعی خود نوشت: در سال ...
به گزارش ارمغان شهر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اخیراً گفته بود: کلیات لایحه
به گزارش ارمغان شهر، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۴ ...
به گزارش ارمغان شهر، شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۶ ...
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…