نمایش موارد بر اساس برچسب: ریخته‌گری

قاسم خوشدل پور در گفت وگو با خبرنگار فولاد با بیان این مطلب در ادامه افزود: برنامه‌ریزی برای سال 1400 با شعار تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها، از همان روز اول در فولادمبارکه به مرحله اجرا درآمد. حضور مدیرعامل فولادمبارکه در لحظه تحویل سال در سایت فولادسازی باعث شد تا کارکنان دلگرمی مضاعفی پیدا کنند و عزم خود را بر افزایش تولید سال به ویژه در فروردین ماه نشان دهند.

وی افزود: پیرو برنامه‌ریزی برای تولید تختال به میران 700هزارتن، پشتیبانی لازم از سوی مدیریت‌ و معاونت‌های مختلف شرکت فولادمبارکه جهت تامین مواد اولیه و انرژی های مورد نیاز برای تولید انجام شد و در نهایت با پشتکار پرسنل توانستیم در این راستا رکوردهایی در بخش ذوب داشته باشیم. به این ترتیب که در روز اول فروردین تثبیت رکورد 140 ذوب و در۶ فروردین 141 ذوب و در روز آخر فروردین نیز رکورد 144 ذوب ثبت شد و در نهایت توانستیم ضمن شکستن رکورد روزانه، تولید ۷۰۰ هزارتن در ماه را محقق کنیم.

خوشدل پور افزود: با توجه به افزایش ظرفیت تولید تختال نسبت به واحد نورد گرم فولاد مبارکه، باید مازاد نیاز به فروش می‌رسید که بخشی از آن از طریق صادرات بود. بنابراین علاوه بر حفظ کیفیت تختال تولیدی، نگاه صادراتی ویژه به تختال ها در کنار حفظ کمیت نیز وجود داشت، همه این موارد در کنار هم موجب سختترشدن کار شد؛ با این حال در شرایط شیوع کرونا برنامه‌ریزی برای تولید، رفع مشکلات و آماده بودن ماشین ها و کوره‌ها به خوبی انجام شد. به این شکل که آماده بکار بودن تجهیزات، استفاده درست از زمان ها و پشتیبانی لازم از ناحیه ریخته گری مداوم توسط تعمیرگاه مرکزی و خدمات فنی پشتیبانی صورت گرفت و در کمترین زمان توانستیم تجهیزات را به مدار تولید برگردانند.

وی ادامه داد: با وجود تغییرزمان حضور نیروی انسانی بدلیل شیوع کرونا، این کمبود توسط نیروهای فعال مجموعه جبران شد تا در نهایت باعث افتخارآفرینی برای ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم و شرکت فولادمبارکه گردید.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه برنامه امسال شرکت فولادمبارکه عبور از ظرفیت اسمی خود یعنی 7.2میلیون تن در نظر گرفته شده، این تولید ویژه کمک بسیاری برای محقق ساختن آن خواهد کرد، به این شکل که در ماههایی از سال که محدودیت‌های انرژی برای تولید وجود دارد،کاهش تولید پوشش داده شود. چراکه سال گذشته تولید 7.2میلیون تن به دلیل برخی مشکلات همچون محدودیت های انرژی محقق نشد.

به گفته خوشدل پور، در اسفند 99 میزان تولید تختال 662هزارتن بود که این عدد نسبت به رکورد قبلی که در شهریور 99 ثبت شده بود 23 هزارتن افزایش داشت. اکنون نیز با تولید 700 هزارتن تختال، افزایش 38هزارتنی را شاهد هستیم. این درحالیست که ظرفیت ریخته گری و کل ناحیه فولادسازی بر اساس ظرفیت سالانه 7.2میلیون تن و ظرفیت تولید ماهیانه 600هزارتن است که این عدد در نیمه اول سال به 630 هزارتن قابل افزایش است.

وی ادامه داد: تولید 700هزارتن تختال نشان دهنده بهره وری حداکثری از تجهیزات و نیروی انسانی است و نوید تولید فراتر از ظرفیت اسمی ناحیه را دارد.

به گفته وی، روندی که ناحیه فولادسازی در پیش گرفته رکوردها و موفقیتهای پی در پی، همچنین اضافه کردن محصولات جدید به سبد تولیدی فولاد مبارکه است که در فروردین ماه نیز تختال 2025میلیمتر نیز تولید شد.

وی اظهار کرد: اهداف و برنامه های سال 1400 بر این اساس است که با بهینه سازی که روی تجهیزات و ماشین آلات انجام می شود ظرفیت تولید را افزایش دهیم.

خوشدل پور در ادامه در خصوص اینکه آیا میزان افزایش تولید صورت گرفته منجر به بالارفتن مصرف آب نیز شده یا خیر نیز اینگونه پاسخ داد: خوشبختانه با توجه به این حجم از تولید، میزان آب صنعتی مصرفی افزایش نداشته و به میزان ۴ مترمکعب بر هزار تن تختال کاهش یافته است. درواقع با تناژ بالای تولید میزان مصرف آب را نیز کاهش داده ایم تا بهره وری در مصرف آب نیز محقق شود.

وی در پایان گفت: باید از حمایت های مدیریت عالی شرکت فولادمبارکه، معاونت ها و مدیریت و کارکنان پشتیبانی و همچنین ستادی که در تامین و پشتیبانی تولید نقش خود را به خوبی ایفا کرده تشکر ویژه داشته باشم. همچنین پرسنل ناحیه ریخته گری مداوم که تلاش زیادی در محقق کردن این تولید ویژه داشتند و از تک تک دقایق استفاده کردند و باعث این رکورد بی تظیر شدند نیز تقدیر و تشکر فراوان داشته باشم.

 

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، وی در ادامه به تولیدات سال گذشته این ناحیه اشاره کرد و افزود: مهم‌ترین این رکوردها تولید 7 میلیون تن فولاد خام بود که نسبت به سال 98 حدود 730 هزار تن و نسبت به سال 96 که بیشترین میزان تولید اتفاق افتاده بود، 550 هزار تن افزایش داشت. همچنین در طول سال نیز 4 رکورد تولید ماهیانه، به‌ترتیب در فروردین 636 هزار تن، در خرداد 637 هزار تن، در شهریور 639 هزار تن و در اسفند 662 هزار تن به ثبت رسید؛ ضمن اینکه این روند در تولیدات روزانه به 131، 133، 136، 138 و 140 هزار تن رسید و این امر نشان از پویایی و همت بلند کارکنان در این ناحیه دارد.

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم همچنین ثبت رکورد در واحد گاززدایی، رکورد تعداد ذوب، بهبود کیفیت و کاهش ضایعات را دیگر دستاوردهای این ناحیه در سال گذشته معرفی کرد و گفت: این موفقیت‌ها در حالی محقق شد که شرکت با چالش‌هایی همچون تحریم‌، بیماری کرونا و محدودیت‌های انرژی و مواد اولیه روبه‌رو بود، ولی با استفاده از تمام ظرفیت‌های شرکت و افزایش بهره‌وری نیروی انسانی، مدیریتِ توقفات و تغییرات اساسی خطوط تولید، توانستیم این رکوردهای ارزشمند را در سال گذشته برای فولاد مبارکه به ثبت برسانیم.

سلیمی به نقش مؤثر کارکنان در تحقق اهداف شرکت نیز اشاره کرد و افزود: زمانی که به رکورد 144 ذوب که در فروردین امسال به دست آمد توجه می‌کنیم، به نقش پررنگ نیروی انسانی در فولاد مبارکه پی می‌بریم و متوجه می‌شویم که این خواست و اراده نیروی انسانی است که با مدیریت درست و جلوگیری از توقفات ناخواسته و همچنین با مدیریت زمان می‌تواند چنین افتخاری را در شرکت خلق کند.

وی خاطرنشان کرد: در سال جدید برنامه تولید 7 میلیون و 50 هزار تن را در دستور کار داریم، ولی تلاش می‌کنیم 7.2 میلیون تن را که ظرفیت فولادسازی است محقق کنیم، زیرا تجربه سال گذشته نشان داد با همت و تلاش همگانی و کارِ گروهی که در شرکت نهادینه شده است، این امر دور از دسترس نیست و می‌توان با همدلی و همبستگی در سال جدید، با پشت سر گذاشتن چالش‌های مطرح‌شده، این هدف را محقق ساخت.

وی در خصوص تولید محصولات ویژه و گریدهای خاص در شرکت فولاد مبارکه یادآور شد: در استراتژی فولاد مبارکه دو مورد از اهمیت ویژه‌ای‌ برخوردار است: یکی توسعه محصول و دیگری بومی‌سازی. استراتژی توسعه محصول در سال 99 منجر به معرفی چندین محصول جدید به جامعه صنعتی کشور شد، مثل تختال با ضخامت کوچک، تختال به ضخامت 200 میلی‌متر و فولادهای API. در خصوص بومی‌سازی نیز با بهره‌گیری از توان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توان در جهت پویایی شرکت گام‌های مؤثری برداشت که نمونه بارز آن تولید محصول جدید تختال عریض 2025 میلی‌متر است که در فروردین‌ماه تحقق یافت.

وی در پایان از تک‌تک همکاران ناحیه فولادسازی که در تحقق اهداف ناحیه تلاش کردند تشکر و قدردانی نمود و اظهار امیدواری کرد از ظرفیتی که در این ناحیه وجود دارد حداکثر بهره‌برداری برای صنعت کشور حاصل گردد.

 

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر، محمــدمــهدی مــرنــدی، رئیــس کنــتــرل کیــــفی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه، ضمن اعلام این خبر گفت: امروزه نقش مهم ارتقای کیفیت محصولات و خدمات در بقا و افزایش سودآوری سازمان‌ها بر کسی پوشیده نیست. تمامی شرکت‌ها و سازمان‌های سرآمد دنیا دو موضوع نوآوری و کیفیت را سرلوحۀ اهداف خود قرار داده‌اند و پیوسته در جهت بهبود مستمر کیفیت گام برمی‌دارند.

وی با تأکید بر اینکه مدیریت شرکت فولاد مبارکه از ابتدای بهره‌برداری به افزایش کیفیت محصولات و ارتقای روزافزون رضایت مشتریان عنایت ویژه‌ای داشته‌اند، ادامه داد: در همین خصوص و با توجه به اهمیت اطلاع از آخرین وضعیت پارامترهای کیفی نواحی تولیدی، پروژه‌ای با عنوان «تهیه داشبورد مدیریت کنترل کیفی» طراحی و اجرا شد.

وی در تشریح چگونگی اجرای این پروژه گفت: این پروژه در دو فاز تعریف شد؛ در فاز اول آن که به اجرا رسیده، مهم‌ترین پارامترهای کیفی هریک از چهار ناحیۀ تولیدی مشخص می‌شود و توسط نشانگرهای مدرج برای مخاطبان نمایش داده می‌شود. در پایین هر نشانگر، عدد واقعی هر پارامتر و همچنین برنامۀ (Plan) سال و روی نیم‌دایرۀ نشانگر نیز از پایین‌ترین عملکرد سالانه به قبل با رنگ قرمز و از بهترین عملکرد به بعد با رنگ سبز نمایش داده شده است. عدد مربوط به برنامۀ سال، با رنگ آبی نوشته شده و روی نشانگر با یک خط آبی‌رنگ باریک مشخص شده است. عدد واقعی هر پارامتر در آن لحظه نیز با عقربۀ مشکی‌رنگ در نشانگر نمایش داده می‌شود.

رئیس کنترل کیفی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم با بیان اینکه در ناحیۀ آهن‌سازی پارامترهای درصد در رِنج (Range) متالیزاسیون (درجۀ فلزشدگی) آهن اسفنجی، درصد در رنج دانه‌بندی کمتر از 5 میلی‌متر آهن اسفنجی و همچنین درصد در رنج کربن آهن اسفنجی به تفکیک نمایش داده می‌شوند، ادامه داد: در ناحیۀ فولادسازی دو پارامتر درصد تختال بدون عیب و درصد تختال تولیدی مطابق سفارش نمایش داده می‌شوند.

مرندی گفت: در ناحیۀ نورد گرم نیز بازده کیفی کل نورد گرم و همچنین بازده کیفی سهم نورد گرم نشان داده شده است و ناحیۀ نورد سرد دارای سه صفحۀ مجزاست. در قسمت محصولات پوشش‌دار، بازده کیفی محصولات گالوانیزه، رنگی و قلع اندود قابل مشاهده است. در قسمت محصولات سرد، بازده کیفی محصولات سرد و اسیدشویی و در صفحۀ دیگر نیز بازده کیفی محصولات با کیفیت سطحی MA و MB نمایش داده می‌شود.

وی از اجرا شدن فاز دوم این پروژه در سال آینده خبر داد و گفت: اطلاعات جزئی‌تری از پارامترهای کیفی نواحی تولیدی مانند درصد عیوب تختال به تفکیک ماشین‌های ریخته‌گری، درصد عیوب هریک از واحدهای ناحیۀ نورد سرد به‌طور جداگانه و... به داشبورد اضافه خواهد شد.

مرندی با تأکید بر اینکه دسترسی به این داشبورد به معاونان تکنولوژی و بهره‌برداری، مدیران کنترل کیفی و مدیران نواحی تولیدی، واحد حراست و رؤسای کنترل کیفی نواحی اعطا شده است، اظهار امیدواری کرد: اطلاعات نمایش داده‌شده در این نشانگرها مورد استقبال و استفادۀ مدیران سازمان قرار گیرد.

وی در خاتمه از حمایت‌ها و راهنمایی‌های ارزشمند مدیر کنترل کیفی و همچنین همکاری تمامی رؤسا و کارشناسان کنترل کیفی نواحی تولیدی و همچنین از زحمات همکاران واحد سیستم‌ها و فناوری اطلاعات و شرکت ایریسا که در به ثمر رسیدن این پروژه نقش مهمی ایفا کردند، تشکر و قدردانی کرد.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، کارشناس اجرای پروژه‌های جنبی و پشتیبانی با اعلام این خبر افزود: با توجه به افزایش ظرفیت تولید در واحد ریخته‌گری و توسعۀ سالن انبار تختال، پروژۀ جرثقیل 50 تنی جهت نصب در سالن جدید انبار تختال در دستور کار قرار گرفت.

احسان شیروانیان چابک‌سازی و افزایش سرعت جابه‌جایی تختال‌ها و در عین حال افزایش ایمنی را از اهداف کلیدی این پروژه برشمرد و افزود: در طراحی و ساخت این جرثقیل از به‌روزترین تکنولوژی‌های جهان استفاده شده است.

به گفتۀ این کارشناس فولاد مبارکه، جرثقیل مذکور امکان حمل تختال با دمای 700 درجۀ سانتی‌گراد را داراست. این قبیل جرثقیل‌ها به طراحی‌های پیچیده و تخصصی در قسمت‌های مختلف، مانند ایجاد سپر حرارتی و ایزولاسیون نیازمندند تا بتوانند از تجهیزات حساس و تابلو برق‌های نصب‌شده روی جرثقیل در محدودۀ دمای زیر 30 درجه و کاملا ایزوله محافظت کنند.

وی قابلیت بازساخت (regenerative) را که باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شود، از ویژگی‌های دیگر این جرثقیل دانست و در توضیح این قابلیت گفت: هنگام پایین آوردن اجسام و یا ترمز کردن و اِعمال گشتاور منفی به محور موتور، انرژی‌ای تولید می‌شود که باید به نحوی از سیستم خارج گردد تا اضافه ولتاژ رخ ندهد. معمولا این انرژی از طریق قرار دادن مقاومت و تبدیل شدن به انرژی گرمایی تخلیه می‌شود. این مقاومت‌ها به دلیل ارزان بودن و سادگی نصب به شکل گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد، ولی در این جرثقیل از این مقاومت‌ها استفاده نشده و تکنولوژی به‌کاررفته در آن به‌گونه‌ای است که این انرژی به‌جای تخلیه و هدررفت، مجددا در چرخۀ مصرف جرثقیل قرار می‌گیرد و همین امر باعث صرفه‌جویی قابل‌توجه در مصرف انرژی می‌گردد.

شیروانیان با بیان اینکه کلاسِ کاری این جرثقیل M8/A8 است گفت: فاصلۀ بین ریل‌های حرکت طولی 35.5 متر و سرعت حرکت طولی جرثقیل 120 متر در دقیقه است. ضمن اینکه سرعت بالابری قلاب اصلی آن 1.7 تا 17 متر بر دقیقه و سرعت بالابری قلاب کمکی 1.2 تا 12 متر بر دقیقه است.

کارشناس اجرای پروژه‌های جنبی و پشتیبانی فولاد مبارکه در همین خصوص از همکاری شرکت جرثقیل پولاد به‌عنوان پیمانکار پروژه، مدیریت‌های اجرای پروژه‌های جنبی و پشتیبانی، بازرسی فنی، اتوماسیون و ابزار دقیق، فولادسازی و ریخته‌گری مداوم و واحدهای تعمیرات جرثقیل‌های سقفی ناحیۀ ریخته‌گری مداوم، حفاظت فیزیکی، حمل‌ونقل، ایمنی فنی، شرکت فنی مهندسی فولاد و سایر پیمانکاران و واحدهای مربوطه تشکر و قدردانی کرد.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  معاون خرید شرکت فولاد مبارکه ضمن اعلام این خبر و با بیان اینکه قطعات ویژۀ ریخته‌گری وظیفۀ کنترل و هدایت جریان مواد مذاب از کوره تا قالب ریخته‌گری را بر عهده دارند، گفت: انواع لدل شرودها، استوپرها، نیم‌نازل‌ها و نازل‌های ریخته‌گری، نازل‌های غوطه‌وری تاندیش، نازل‌های پاتیل ریخته‌گری از تکنولوژی پیشرفته‌ای برخوردارند.

 رضا یزد خواستی افزود: این قطعات به همت کارشناسان فنی و بازرگانی فولاد مبارکه و شرکت دیرگدازهای ویژۀ زاگرس در کشور عزیزمان طراحی و ساخته شد.

 وی با تأکید بر اینکه با این اقدام گام مهمی در مسیر قطع وابستگی به خارج کشور برداشته شده است گفت: این موفقیت در حالی به دست آمده که دشمنان کشور با اعمال تحریم، انتظار داشتند تولید فولاد کشور و به‌خصوص فولاد مبارکه متوقف گردد یا کاهش یابد؛ اما به همت جوانان و عزم شرکت فولاد مبارکه و تأمین‌کنندگان خدوم این صنعت، نه‌تنها تحریم‌ها مانعی بر سر راه تولید نشد، بلکه باعث تقویت ساخت داخل گردید.

یزدخواستی کسب این موفقیت را به مدیریت و کارکنان فولاد مبارکه، شرکت سازنده و صنعت فولاد کشور تبریک گفت و خاطرنشان کرد: بومی‌سازی قطعات ویژۀ ریخته‌گری از خروج مبالغ ارزی جلوگیری می‌کند و ضمن قطع نسبی وابستگی به خارج، ما را در ساخت قطعات خاص ریخته‌گری توانمند می‌سازد.

وی در پایان از حمایت‌های مدیران عالی و پیگیری کارشناسان فنی و بازرگانی و شرکت‌های همکار تقدیر و قدردانی کرد.

در پی کسب این موفقیت خبرنگار فولاد با کورش شهریاری مدیرعامل شرکت داخلی تولیدکنندۀ این قطعات نیز گفت‌وگو کرده است که ماحصل آن را در ادامه می‌خوانید:

شرکت دیرگدازهای ویژۀ زاگرس تنها تولیدکنندۀ اشکال ویژۀ ریخته‌گری‌های مداوم در کشور واقع در استان چهارمحال و بختیاری و قطب صنعتی سفیددشت، در سال 1393 تأسیس و در سال 1397 موفق به اخذ پروانۀ بهره‌برداری از سازمان صنعت، معدن و تجارت گردید.

 با توجه به پاسخ‌گویی به عمدۀ نیاز صنایع فولادسازی توسط واحدهای نسوز داخل کشور و نیاز اساسی این صنایع به تأمین قطعات ویژۀ ریخته‌گری، این واحد صنعتی به بومی‌سازی این ردیف از محصولات اهتمام ورزید.

مـحصولات تولیــدی ایــن شــرکت شـامل انــواع لدل شــرودها، استــوپرها، نیــم‌نازل‌ها و نازل‌های ریخته‌گری، نازل‌های غوطه‌وری تاندیش، نازل‌های پاتیل ریخته‌گری و... است که با اسم‌های
 Ladle shroud ،BZ,BY،MBS و SEN نیز شناخته می‌شوند.

قطعات ویژۀ نسوز اهمیت بسزایی در صنعت ریخته‌گری پیوستۀ فولادسازی ایفا می‌کنند. یکی از اثرات استفاده از این قطعات بهبود کیفیت شمش تولیدشده با توجه به نقش محافظت از فولاد در حین ریخته‌گری پیوسته است. همچنین از قابلیت‌های بارز آن می‌توان به فراهم کردن امکان ذوب‌گیری بیشتر در سکوئنس‌های طولانی با استفاده از قطعات پیشرفتۀ تیوب چنج اشاره کرد.

این شرکت پس از تحقیقات کامل دربارۀ فرایند تولید این دسته از محصولات و آزمایش نمونه‌های خود در شرکت‌های فولاد مبارکه و ذوب‌آهن اصفهان و بعد از سپری کردن یک پروسۀ یک‌ساله، در تاریخ 13 شهریور 98 موفق به اخذ اولین سفارش با موضوع تولید 11 هزار و 800 قطعه جهت استفاده در شرکت فولاد مبارکه شد.

در پایان قابل‌ذکر است این شرکت توانسته با بومی‌سازی محصولات مذکور علاوه بر پاسخ‌گویی به قسمت عمده‌ای از قطعات موردنیاز در صنعت کشور (70 هزار قطعه در سال) از خروج مبلغی معادل 12 میلیون یورو در سال از کشور جلوگیری کند.

نباید فراموش کرد که دست‌یابی به این مهم بدون تلاش بی‌وقفۀ کارشناسان بومی و همچنین مساعدت بی‌شائبۀ واحد خرید و واحد نسوز شرکت فولاد مبارکه امکان‌پذیر نبوده است.

منتشرشده در اقتصاد
صفحه1 از2
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان شهر، قیمت دلار امروز، چهارشنبه
   به گزارش ارمغان شهر،امیر کشانی دردیدار با
به گزارش ارمغان شهر، دومین هفته از تعطیلات آغازین
به گزارش ارمغان شهر ، احمد وحیدی در حاشیه جلسه
به گزارش ارمغان شهر، سید احسان خاندوزی وزیر امور
به گزارش ارمغان شهر ، مجید افتخاری با اشاره به
به گزارش ارمغان شهر، تلاش برای توسعه انرژی‌های
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش ارمغان شهر ، امروز (پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳) در نیمه غربی اصفهان، جنوب یزد، شرق لرستان، شمال فارس، برخی مناطق
به گزارش ارمغان شهر ، قیمت دلار در حالی نخستین روزهای سال جدید را سپری می‌کند که اخبار نامساعد سیاسی به ویژه در حوزه ...
به گزارش ارمغان شهر، قیمت دلار امروز، چهارشنبه هشتم فروردین 1403 در معاملات پشت خطی را در پله‌های اول و دوم کانال ...
   به گزارش ارمغان شهر،امیر کشانی دردیدار با «سلامی ازپویراز» (SELAMI OZPOYRAZ) رئیس مجمع اتاق بازرگانی ازمیر ترکیه ...
به گزارش ارمغان شهر، داوود زارعیان در این نامه خطاب به اسماعیل قربانی مدیر مخابرات منطقه اصفهان ، از تلاش‌ مجدانه احمد
به گزارش ارمغان شهر، دومین هفته از تعطیلات آغازین سال ۱۴۰۳ در حالی آغاز شده است که روند سفرهای نوروزی ایرانیان هر چند

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش ارمغان شهر ، امروز (پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳) در نیمه غربی اصفهان،
به گزارش ارمغان شهر ، قیمت دلار در حالی نخستین روزهای سال جدید را سپری ...
به گزارش ارمغان شهر، قیمت دلار امروز، چهارشنبه هشتم فروردین 1403 در ...
   به گزارش ارمغان شهر،امیر کشانی دردیدار با «سلامی ازپویراز» (SELAMI ...
به گزارش ارمغان شهر، داوود زارعیان در این نامه خطاب به اسماعیل قربانی مدیر
به گزارش ارمغان شهر، دومین هفته از تعطیلات آغازین سال ۱۴۰۳ در حالی آغاز ...
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…