نمایش موارد بر اساس برچسب: مناطق کم برخوردار

سه شنبه, 22 ارديبهشت 780 ساعت 13:56

اجرای پروژه ۲۰۰ میلیارد ریالی بازیکده در حصه

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  اصغر کشاورزراد  اظهار کرد: احداث بازیکده حصه، از دی‌ماه سال گذشته در محدوده منطقه ۱۴ شهرداری و در مرکز محله حصه شمالی که یکی از مناطق کم‌برخوردار به‌شمار می‌رود، با هدف بهبود منظر شهری و ارتقای کیفیت فضاهای شهری، در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: امکاناتی همچون بازی‌های چندمنظوره، بازی‌های ماز، کارگاه نجاری، مبلمان شهری و آلاچیق برای بازیکده حصه طراحی شده است.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: بازیکده حصه تاکنون ۷۵ درصد پیشرفت داشته است و برای احداث آن با احتساب هزینه ساخت و آزادسازی، حدود ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

کشاورزراد با بیان اینکه تاکنون ۲۲ هزار نفر ساعت کار برای احداث بازیکده حصه انجام شده است، اضافه کرد: طول این پروژه ۱۳۵ متر و عرض آن ۶۳ متر است و بالغ بر ۸۵۰۰ متر مربع مساحت دارد.

وی تصریح کرد: برای احداث بازیکده حصه ۲۵۰۰ تن، مصالح زیرسازی، ۳۶۰۰ تن بتن و سه‌هزار مترمربع سنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان با اشاره به تأثیرات بازیکده حصه تاکید کرد: از جمله مزایای اجرای این پروژه می‌توان به افزایش نشاط اجتماعی و روحیه در محله حصه، جلوگیری از ایجاد پاتوق معتادان در این محله و جلوگیری از ایجاد گرد و غبار اشاره کرد.

کشاورزراد در خصوص امکانات و بازی‌های سرگرم‌کننده بازیکده محله حصه تصریح کرد: از جمله این موارد می‌توان به بازی ماز، والیبال ساحلی، بازی تنیس، تاتمی، بازی‌های فکری، زمین اسکیت، آلاچیق برای استراحت و بازی نمایشی و مسیر دوچرخه اشاره کرد.

 

منتشرشده در شهر

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، فریده روشن، رئیس کمیسیون فرهنگی و ورزشی شورای شهر اصفهان در این نشست اظهار کرد: شهرهای مشهد، قم و شیراز به عنوان مراکز زیارتی و گردشگری کشور پذیرفته شده و در اصفهان نیز بهتر است از ظرفیت حرم زینبیه به عنوان قطب مذهبی گردشگری شهر استفاده شود.

وی افزود: اضافه شدن عنوان برخوردار به اصفهان باعث شده حمایت‌های ملی کمرنگ شود و اصفهان‌ستیزی در همه زمینه‌ها، مانع از تحقق وعده‌های دولتی به این شهر شده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و ورزشی شورای شهر اصفهان تصریح کرد: در دوره پنجم شورا هیچ نگاه سیاسی به مناطق کم‌برخوردار وجود نداشته و از ابتدای فعالیتمان در شورا همواره شهردار منطقه دغدغه توسعه حرم زینبیه را داشته و در جلسات متعدد پیگیر توسعه منطقه بوده است.

وی با تاکید بر لزوم توجه به هویت امامزاده‌های اصیل کشور و توجه متولیان به این موضوع ادامه داد: توسعه زیارتگاه‌هایی مانند حرم حضرت زینب بنت موسی (س) می‌تواند در تحقق این اصالت مؤثر بوده و محلی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی به بهترین نحو باشد.

روشن با تقدیر از اقدامات فرهنگی تولیت آستان حضرت زینب (س)، خاطرنشان کرد: برنامه‌های فرهنگی به‌ویژه در ایام عزاداری باید تنوع بیشتری یابد؛ لازم است مکان‌هایی برای مراقبت از کودکان نیز پیش‌بینی شود تا مادرانی که قصد شرکت در برنامه‌های فرهنگی را دارند بدون هیچ‌گونه مزاحمتی بتوانند حضور یابند.

روشن تاکید کرد: با توجه به اینکه این منطقه در مجاورت مناطق حاشیه‌نشین شهر قرار دارد، هر اقدام فرهنگی و اجتماعی می‌تواند به حل معضلات حاشیه نشینی اصفهان کمک کند بدین سبب لازم است مهارت‌افزایی و کارآفرینی و ارائه آموزش‌های کسب و کار ساکنان این منطقه در جهت رفع بیکاری و افزایش اشتغال در اولویت اقدامات فرهنگی اجتماعی تولیت قرار گیرد.

توسعه مناطق کم‌برخوردار با نگاه عدالت‌محور

علیرضا نصراصفهانی، رئیس شورای شهر اصفهان نیز در این جلسه با تقدیر از اقداماتی که تولیت حرم حضرت زینب (س) برای اشتغال‌زایی منطقه انجام داده، گفت: توسعه و پیشرفت منطقه ۱۴ شهر اصفهان به شکلی پیش رفته که اکنون سر خود را بالا می‌گیریم می‌گوئیم این منطقه تبدیل به کارگاه عمرانی بزرگ در زمینه‌های مختلف شده است.

وی با اشاره به تاکید شورا و شهردار اصفهان مبنی بر لزوم رعایت عدالت فضایی و توسعه عادلانه منابع، تصریح کرد: اواخر دوره شورای سوم جمعی از شهروندان منطقه زینبیه به دفترم آمدند و درخواست تغییر نام این منطقه را داشتند چون معتقد بودند تا وقتی این نام بماند مشکل منطقه نیز باقی خواهد ماند؛ به آن‌ها گفتم که با تغییر نام، تغییری در توسعه منطقه رخ نمی‌دهد بلکه باید اتفاقات مشخصی برای این تغییر رخ دهد که اکنون این اتفاقات تا حد زیادی رخ داده است.

نصراصفهانی با اشاره به تصویب بودجه ۲۰۰ میلیارد تومانی طرح‌های گردشگری "اصفهان ۲۰۲۰" خاطرنشان کرد: برنامه اصفهان ۱۴۰۵ نیز درحال تصویب است که یکی از اهداف کلان آن استفاده از ظرفیت‌های اصفهان به عنوان قطب گردشگری کشور بوده و گردشگری مذهبی نیز یکی از ظرفیت‌هایی است که هر شهر و کشوری از آن غفلت کند در حق مردم خود خیانت کرده است.

رئیس شورای شهر اصفهان اضافه کرد: تا سال ۲۰۳۰ سالانه دو میلیارد گردشگر در جهان جابه‌جا می‌شوند؛ اینکه کشور و شهر ما چقدر از این فرصت استفاده خواهد کرد به تدبیر مدیران بازمی‌گردد.

وی اظهار کرد: سعی کرده‌ایم در توسعه مناطق شهری، بر اختلاف‌نظرهای اندک چشم‌پوشی کرده و اقدامات را به بهترین شکل پیش ببریم.

نصراصفهانی ادامه داد: چند ماه است برای تخصیص بودجه ملی جهت بازآفرینی بافت پیرامون حرم زینبیه با هیئت دولت مکاتبه و رایزنی داریم و اخیراً نیز لایحه‌ای برای دریافت و اجازه انتشار ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت توسط شورای شهر تصویب شد؛ در این زمینه پیشقدم شده‌ایم تا اگر ظرفیتی ایجاد شد بدون معطلی این اعتبار برای اصفهان کسب شود.

وی تاکید کرد: اگر این درخواست بحق مدیریت شهری اصفهان قبول شود، تولیت حرم نیز باید با نمایندگان مجلس رایزنی کند تا بازآفرینی پیرامون حرم زینبیه حول یک طرح قطعی سرعت گیرد.

 

تلاش برای حل شبهات طرح پیرامون حرم

همچنین علی شمسی، مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان، با بیان اینکه مدیریت شهری همواره مدافع خواسته‌های متولیان حرم حضرت زینب (س) بوده، گفت: طرحی که برای توسعه حرم تهیه شده، چند شبهه بی‌دلیل ایجاد کرده و در تلاش برای رفع و نزدیک کردن این شبهات به واقعیت هستیم.

وی با بیان اینکه طرح بازآفرینی پیرامون حرم در محدوده‌ای به وسعت ۱۹ هکتار پیش‌بینی شده و این طرح مشخص و جداسازی‌ شده است، ادامه داد: این طرح یکی از پروژه‌هایی است که منطبق با شعارها و گفتمان دولت‌ها دیده شده اما نبود هماهنگی استانی، ساماندهی اقدامات را مشکل کرده است.

شمسی گفت: جمعیت کنونی منطقه پس از اجرای طرح در شهر پراکنده نشده و برای سکونت آن‌ها زمینی با سند مالکیت شهرداری پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه وجود بافت نامطلوب اجتماعی در این منطقه بر تمام شهر تأثیرگذار است، افزود: اگر آسیب‌های اجتماعی منطقه ۱۴ رفع شود، این آسیب‌ها در مناطق دیگر نیز به نوعی کمتر خواهد شد.

شهردار منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان اضافه کرد: ۲.۵ سال برای مصوب کردن کاربری‌ها زمان صرف شده و از شکل‌گیری پلاک‌های ریزدانه نیز در محدوده طرح جلوگیری شده است.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۸ بودجه منطقه ۵۰ میلیارد تومان و در سال ۹۹ مقدار آن ۱۰۰ میلیارد تومان بوده اما بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان نیز از بودجه ستادی برای توسعه منطقه هزینه شده است که این امر نشانگر آن است که نگاه این دوره مدیریت شهری به منطقه ۱۴ توسعه‌ای بوده است.

 

حرم زینبیه ظرفیت جذب سالانه یک میلیون زائر خارجی را دارد

محمدرضا دیانی، تولیت آستان حضرت زینب بنت موسی (س) نیز در این جلسه با بیان اینکه یکی از بسترهای توسعه کلانشهر شیراز، وجود حرم شاهچراغ است، گفت: این بستر با وجود حرم حضرت زینب (س) در اصفهان نیز وجود دارد بنابراین اگر ظرفیت حضور زائران در شهر فراهم شود، سالانه از بین چند میلیون زائر خارجی که به ایران سفر می‌کنند می‌توانیم پذیرای زائران تا یک میلیون نفر باشیم.

وی با اشاره به هزینه بالایی که مدیریت شهری برای ایجاد مترو در محدوده زینبیه برعهده گرفته، ادامه داد: توجه به بافت شهری منطقه در کنار تاکید بر توسعه حمل‌ونقل عمومی می‌تواند مسیر توسعه زینبیه را هموارتر کند.

دیانی اضافه کرد: نمی‌توان برای اصلاح بافت ناکارآمد منطقه تک به تک واحدهای مسکونی را احیا کرد بلکه لازم است بافت شهری منطقه تغییر کند؛ در این راستا برای مطالعات طرح توسعه حرم هزینه سنگینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار توسعه بقعه، توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز در دستورکار تولیت آستان حضرت زینب (س) بوده و هیچ‌گاه امکان شخصی نخواسته‌ایم و تنها خواسته این است که بر محوریت امامزاده در توسعه منطقه تاکید شود.

تولیت آستان حضرت زینب (س) گفت: یقیناً هرگونه اقدامی برای توسعه منطقه زینبیه فارغ از نگاه جناحی و بخشی‌نگری، برای دوره فعلی شهرداری و شورای شهر ماندگار خواهد شد.

حضور زائران ۱۸ کشور در آستان حضرت زینب (س)

همچنین محسن صادق‌زاده، مدیر اجرایی حرم حضرت زینبیه (س) در این جلسه گفت: براساس سند راهبردی و چشم‌اندازه طرح حرم زینبیه، قرار است این حرم به یکی از قطب‌های فرهنگی و زیارتی مهم کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: اقدامات فرهنگی حرم با هدف ارتقای سطح فرهنگی تربیتی محدوده زینبیه تا میدان قدس برنامه‌ریزی شده و در حوزه اجتماعی نیز سعی کردیم نقش تسهیل‌گری را ایفا کنیم.

صادق‌زاده تصریح کرد: حرم حضرت زینب (س) از ۱۸ کشور زائر خارجی دارد اما به دلیل آنکه زیرساخت اسکان بلندمدت این زائران در اطراف حرم مهیا نیست، نمی‌توانیم به نحو مطلوبی از زائران بین‌المللی پذیرایی کنیم بدین سبب اگر زیرساخت حضور بیشتر گردشگران مذهبی در این منطقه فراهم شود حضور این زائران می‌تواند به اقتصاد گردشگری اصفهان کمک بسیاری کند.

منتشرشده در شهر
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
 به گزارش ارمغان شهر، در راستای تنظیم بازار و
به گزارش ارمغان شهر، حسین اکبریان در خصوص هدف
به گزارش ارمغان شهر،امیر کشانی  گفت: ایران به
به گزارش ارمغان شهر؛ علیرضا عبدی سرپرست معاونت
به گزارش ارمغان شهر، علیرضا عربها افزود: ارزش
به گزارش ارمغان شهر ؛جعفر مُطلب‌زاده اظهار کرد :
به گزارش ارمغان شهر، روز گذشته جلسه‌ای با حضور
به گزارش ارمغان شهر، سخنگوی صنعت آب در نشست خبری
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

 به گزارش ارمغان شهر، در راستای تنظیم بازار و کاهش التهاب  در بازار روغن موتور دیزلی، شرکت نفت سپاهان عرضه نامحدود ...
به گزارش ارمغان شهر، حسین اکبریان در خصوص هدف اجرای این پروژه افزود:  بررسی ها حاکی از آن است که با توجه به موقعیت ...
    به گزارش ارمغان شهر، در آئینی که به‌صورت ویدیو کنفرانسی و با حضور رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی برگزار شد ...
 به گزارش ارمغان شهر،جواد کرانی رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، اظهار داشت:
به گزارش ارمغان شهر، ،سرهنگ ایرج کاکاوند گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت اموال برخی از مدارس در سطح شهر کاشان، موضوع ...
به گزارش ارمغان شهر، سرهنگ علی‌اصغر زارع با تبریک روز ارتش جمهوری اسلامی ایران به دلاورمردان ارتش گفت: در راستای هرچه

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
 به گزارش ارمغان شهر، در راستای تنظیم بازار و کاهش التهاب  در بازار روغن
به گزارش ارمغان شهر، حسین اکبریان در خصوص هدف اجرای این پروژه افزود:  ...
    به گزارش ارمغان شهر، در آئینی که به‌صورت ویدیو کنفرانسی و با حضور ...
 به گزارش ارمغان شهر،جواد کرانی رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته ...
به گزارش ارمغان شهر، ،سرهنگ ایرج کاکاوند گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت ...
به گزارش ارمغان شهر، سرهنگ علی‌اصغر زارع با تبریک روز ارتش جمهوری اسلامی
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…