نمایش موارد بر اساس برچسب: اصفهان

رضا یزدخواستی، معاون خرید شرکت فولاد مبارکه از شکست انحصار ساخت صفحات مسی قالب‌های ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، وی افزود: با توجه به نگاه مدیریت عالی شرکت درخصوص بومی‌سازی اقلام استراتژیک، فعالیت‌های بومی‌سازی این صفحات به‌عنوان مهم‌ترین قطعه در فرایند انجماد و تبدیل مذاب به تختال فولادی در خطوط ریخته‌گری مداوم با موفقیت انجام شد و علاوه بر ایجاد تکنولوژی ساخت در داخل و پشتیبانی مؤثر از خطوط تولید، از خروج سالیانه 3.5 میلیون یورو ارز از کشور بابت خرید این صفحات برای واحدهای ریخته‌گری فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا جلوگیری گردید.

معاون خرید شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: با توجه به نقش صفحات مسی قالب ریخته‌گری در میزان تولید و کیفیت تختال (به‌ویژه عیوب سطحی آن)، همیشه نگاه ویژه‌ای به این قطعه شده و تاکنون از منابع معتبر اروپایی ازجمله KME آلمان تأمین می‌شده است.

یزدخواستی در ادامه با اشاره به فرایند بومی‌سازی صفحات مسی قالب ریخته‌گری، تصریح کرد: این فرایند برای اولین بار با مشارکت سازمان جهاد دانشگاهی تهران و با سفارش
 3 سِت از این قالب‌ها آغاز گردید و در ادامه، با توجه به مصرف زیاد این صفحات در خطوط ریخته‌گری و حساسیت پروژه، به‌منظور اطمینان از انجام این فرایند، بومی‌سازی این قطعات با 3 شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز شروع شد.

معاون خرید ضمن قدردانی از تمامی واحدهای درگیر در این پروژه ملی، اظهار امیدواری کرد: با تداوم این حمایت‌ها، به‌زودی شاهد قطع نیاز کشور به تأمین این قطعه و سایر قطعات استراتژیک صنعت فولادسازی از خارج کشور باشیم.

بومی‌سازی صفحات مسی قالب‌های ریخته‌گری مداوم با تکیه‌بر دانش داخلی و به روش PDCA در حال رشد و تکامل است

غلامرضا سلیمی، مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم نیز در ادامه درخصوص مراحل بومی‌سازی این صفحات یادآور شد: در سال 1395 با تکمیل مطالعات قبلی و اجرای کنترل‌های آزمایشگاهی سختگیرانه و علمی، فرایند ساخت یک عدد صفحه مسی کوچک توسط کارشناسان فولاد مبارکه طراحی و تدوین شد. این فرایند توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی اجرایی گردید و یک عدد صفحه مسی عرضی تولید و بر  روی ماشین ریخته‌گری
شماره 1 نصب و بهره‌برداری شد.

وی اضافه کرد: قطعه موردنظر توانست تمام مدت‌زمان تولید را بدون هیچ‌گونه مشکلی طی کند و تا پایان تولید استفاده شود. دلتای آب نیز در 20 روزی که قالب بر روی ماشین بود هیچ مشکلی ایجاد نکرد؛ بنابراین فاز اول پروژه با موفقیت به اجرا درآمد و انحصار تولید صفحات مسی قالب‌های ریخته‌گری مداوم توسط فولاد مبارکه شکسته شد.

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم خاطرنشان کرد: پس از خروج صفحه از خط تولید، بلافاصله بررسی صفحه آغاز شد و مجددا  تمام خواص مکانیکی و فیزیکی آن کنترل و با حالت قبل از بهره‌برداری مقایسه گردید. عیوب ظاهریِ روی صفحه نیز شناسایی و بررسی شد و از آن زمان تا امروز، بومی‌سازی صفحات مسی قالب‌های ریخته‌گری مداوم با تکیه‌بر دانش داخلی و به روش PDCA در حال رشد و تکامل است.

صفحات مسی تشکیل‌دهنده قالب باید تا پایان تولید، عملکرد بی‌نقصی داشته باشند

روح‌الله بیران‌وند، رئیس تعمیرگاه ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه نیز در خصوص اهمیت این تجهیز اضافه کرد: قالب ریخته‌گری مداوم مهم‌ترین و اساسی‌ترین تجهیز ماشین ریخته‌گری جهت شروع انجماد فلز مذاب است. این تجهیز از 2 عدد صفحه مسی بزرگ (wide face) و 2 عدد صفحه مسی کوچک (narrow side) تشکیل می‌شود که در کنار همدیگر قرار گرفته و یک محفظه مکعب‌مستطیل می‌سازند. ذوب از طریق سطح رویی این مکعب وارد قالب شده و پس از انجماد، از ضلع زیرین آن خارج و شکل ظاهری تختال (بر اساس ابعاد و اندازه موردنظر مشتری) ظاهر می‌شود.

وی افزود: در هنگام ریخته‌گری و زمانی که مذاب وارد قالب می‌شود، آب دمین با دمای مناسب در پشت این صفحات مسی حرکت کرده و این امر علاوه بر خنک کردن صفحات مسی، موجب انجماد مذاب داخل قالب و شکل‌گیری تختال می‌شود، چراکه دمای مذاب فولاد موجود در قالب حدود 1545 درجه سانتی‌گراد بوده، درحالی‌که دمای ذوب فلز مس حدود 1083 درجه سانتی‌گراد است؛ بنابراین نیاز به یک عامل خنک‌کننده در قالب ضروری است.

بیران‌وند یادآور شد: برای حرکت راحت‌تر مذاب و تختال در درون قالب و جلوگیری از تماس مذاب فولاد با صفحات مسی (که منجر به چسبیدن مذاب فولاد به سطح صفحه مسی می‌شود)، در حین ریخته‌گری از پودرهای روانکار استفاده می‌شود. این پودرها به حالت مذاب از حدفاصل مذاب و صفحه مسی حرکت کرده و علاوه بر روانکاری حرکت مذاب و تختال، مانع تماس مذاب با مس می‌شوند.

رئیس تعمیرگاه ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه تصریح کرد: صفحات مسی تشکیل‌دهنده قالب باید در محیطی با دمای بالا و فشار و سایش شدید، به مدت طولانی خواص مکانیکی خود را حفظ کنند و کماکان تا پایان تولید، عملکرد بی‌نقصی داشته باشند. به این منظور باید در ساخت این قطعات از تکنولوژی خاصی استفاده کرد، چراکه اگر  از  مس معمولی استفاده شود، پس از چند ساعت ریخته‌گری و قرار گرفتن مس در دمای بالا، این فلز دچار تبلور مجدد و بازیابی و در نهایت رشد دانه خواهد شد؛ بنابراین بلافاصله خواص مکانیکی خود را از دست می‌دهد و به‌شدت تضعیف می‌شود. حتی ممکن است صفحه مسی دچار شکست و انفجار شود و حوادث سنگین انسانی و تجهیزاتی به وجود آید. جهت جلوگیری از این مشکلات لازم است فلز مس موردنیاز با ترکیب شیمیایی خاص و طی فرایندهای بسیار حساس متالوژیکی و مکانیکی تولید شود تا بتواند در تمام مدت‌زمان استفاده، خواص مکانیکی استوار و پایداری داشته باشد.

بومی‌سازی صفحات مسی ساخت داخل زمان تأمین آن‌ها را به یک‌پنجم کاهش داده است

سید مجتبی غیوری رئیس دفتر فنی تعمیرات ریخته‌گری نیز در راستای بومی‌سازی صفحات مسی عنوان کرد: صفحات مسی ریخته‌گری یکی از مهم‌ترین قطعات استراتژیک ماشین‌های ریخته‌گری است که عدم تأمین آن منجر به توقف این ماشین‌ها می‌گردد. بدین منظور با توجه به تشدید تحریم‌ها از سال ۹۰،  گام اول برای شناسایی متریال، خواص متالوژیکی و انجام تست‌های آزمایشگاهی برداشته شد. با توجه به عدم دسترسی به اطلاعات پایه درجهت شکل‌دهی متریال و ایجاد سختی لازم و خواص هدایت الکتریکی و حرارتی مناسب، این اقدامات تا اواخر سال ۹۵ به طول انجامید.

وی یادآور شد: در ادامه، از سال 1398 و با حمایت و هدایت کارشناسان فولاد مبارکه، دو شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز اقدام به ساخت صفحات مسی بزرگ و کوچک کردند و توسعه این قطعات استراتژیک اجرایی شد که خوشبختانه نتایج بسیار درخشانی نیز حاصل گردید.

رئیس دفتر فنی تعمیرات ریخته‌گری افزود: پس از مراحل بومی‌سازی با توجه به امکان ایجاد خسارت‌های سنگین در هنگام تست اولیه نمونه داخلی، با حمایت‌های مدیران مربوطه تأییدات لازم اخذ و تست با موفقیت انجام شد. پس از حصول اطمینان از بهبود کیفیت توسط کارشناسان مربوطه، متشکل از تیم‌های تعمیراتی، تولیدی و پشتیبانی، اطلاعات دوباره بازنگری وساخت صفحه با تکیه بر دانش داخلی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان نهایی گردید و در کنار صفحات آلمانی روی قالب‌ها نصب و استفاده شد.

غیوری تصریح کرد: درمجموع کیفیت صفحات مسی ساخت داخل پس از توسعه‌ها و بهینه‌سازی‌های مختلف در سال‌های اخیر، به کیفیت برخی نمونه‌های خارجی رسیده و در مواردی حتی از نمونه‌های چینی بهتر است که این امر نشان‌دهنده دانش فنی بالای کارشناسان داخلی است. کیفیت ساخت  این صفحات مسی ایرانی به حدی مورداطمینان است که پروژه‌های بزرگ تولید تختال 250 بر روی ماشین 2 ریخته‌گری و تولید تختال 300 بر روی
ماشین 5 ریخته‌گری، صرفا با تکیه‌بر توان تخصصی فولاد مبارکه و شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی در ساخت صفحات مسی انجام شد.

 وی خاطرنشان کرد: انجام این پروژه علاوه بر کاهش هزینه‌ها، نیاز خطوط ریخته‌گری به کشورهای اروپایی را رفع کرده و زمان تأمین آن‌ها را به یک‌پنجم کاهش داده است. همچنین باعث جلوگیری از خروج قابل‌توجهی ارز از کشور شده و اشتغال‌زایی‌های مستقیم و غیرمستقیم را نیز رقم زده است.

تجربه موفق بومی‌سازی صفحات مسی قابلیـت تکرارپذیری برای دیگر شرکت‌های فولادسازی را داراست

حسین ایزدی کارشناس بومی‌سازی نیز در خصوص این بومی‌سازی گفت: قالب‌های مسی یکی از اصلی‌ترین اجزای ماشین ریخته‌گری مداوم فولاد است که پدیده‌های فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی انجماد اولیه تختال در آن رخ می‌دهد.

وی مهم‌ترین فعالیت‌های صورت‌گرفته جهت ساخت این صفحات در واحد بومی‌سازی را به این شرح برشمرد: شناسایی و ارزیابی فنی امکانات، تجهیزات و پتانسیل‌های فنی سازندگان توانمند اعم از تجهیزات ریخته‌گری، آزمایشگاه‌ها و تیم‌های فنی و تحقیقاتی موجود در شرکت‌های سازنده جهت مطالعه بر روی خواص قطعات مسی؛ انجام تست‌های آنالیز شیمیایی، متالوگرافی، انتقال الکتریکی و سختی‌سنجی بر روی بسیاری از قطعات نو و مستهلک در جهت صحه‌گذاری مدارک و مشخص کردن پارامترهای مهم در عمر و کارکرد قطعه؛  هماهنگی در جهت ارجاع صفحات مسی مستهلک برای انجام بررسی‌های خواص فیزیکی، مکانیکی و آنالیز شیمیایی و ... توسط سازندگان؛ برگزاری جلسات دوطرفه در شرکت‌های سازنده و همچنین در فولاد مبارکه، جهت افزایش تعاملات با سازندگان و به‌تبع آن افزایش کیفیت قطعات تولیدی؛ تسهیل فرایند بومی‌سازی این قطعات توسط مدیریت عالی خرید به‌منظور ایجاد جاذبه مشارکت در امر بومی‌سازی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان؛ نظارت و بازرسی جهت کنترل کیفیت قطعات با همکاری واحد کنترل کیفیت قطعات یدکی.

کارشناس بومی‌سازی یادآور شد: علاوه‌بر ابعاد برداری، پارامترهایی اعم از آنالیز شیمیایی، سختی، هدایت الکتریکی و تست آلتراسونیک بر روی کلیه قطعات انجام می‌پذیرد و پس از آن جهت انجام تست گرم به شرکت فولاد مبارکه ارجاع می‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات صورت‌گرفته در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری شرکت فولاد مبارکه و تجربه موفق بومی‌سازی این قطعات، این فرایند قابلیت تکرارپذیری برای دیگر شرکت‌های فولادسازی را نیز داراست.

 

 

   
منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، احمد سعید بخش با اشاره به آغاز عملیات اجرایی انتقال آب خلیج‌فارس به اصفهان اظهار داشت: استان اصفهان یکی از بزرگ‌ترین قطب‌های صنعتی کشور است و با توجه به اقلیم خشک فلات مرکزی و کمبود آب، نیاز است که با تعریف پروژه‌ای عظیم، آب پایدار صنایع تأمین شود.

وی افزود: شرکت تأمین آب اصفهان صفه با سهامداری شرکت فولاد مبارکه، پالایشگاه اصفهان، ذوب‌آهن، اتاق بازرگانی، سازمان همیاری‌های شهرداری و شهرداری کلان‌شهر اصفهان درصدد برآمد تا شرایط انتقال آب خلیج‌فارس به اصفهان را در بازه ۵ ساله فراهم کند.

معاون توسعه شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: با اجرای انتقال آب خلیج‌فارس به اصفهان بالغ‌بر ۲۰۰ میلیون مترمکعب در سال آب برای مصارف صنعتی در نظر گرفته‌شده است.

وی افزود: طول خط انتقال آب خلیج‌فارس به اصفهان ۹۱۰ کیلومتر است و این مسیر از استان‌های هرمزگان، کرمان، یزد و اصفهان عبور می‌کند تا درنهایت به آبگیر چم آسمان برسد.

سعیدبخش به اشتغال‌زایی بالغ‌بر ۱۴ هزارنفری در طول ساخت تا بهره‌برداری از خط انتقال آب خلیج‌فارس به اصفهان هم اشاره کرد و افزود: حجم سرمایه‌گذاری این ابرپروژه ۳۵۳ هزار میلیارد ریال است که شرکت فولاد مبارکه با سهم ۲۸.۵۸ درصد دو برابر حجم سهام دیگر بهره‌برداران این پروژه را به خود اختصاص داده است.

شایان‌ذکر است با راهبری وزارت صمت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ معدنی ازجمله فولاد مبارکه عملیات اجرایی آیین بهره‌برداری و شروع عملیات اجرایی طرح انتقال آب خلیج‌فارس و دریای عمان به استان‌های شرقی و مرکزی کشور توسط رئیس‌جمهور آغاز خواهد شد.

این ابَرپروژه، با بهره‌مندی از توان متخصصان داخلی و همچنین ظرفیت‌های بخش خصوصی توانمند، در زمان تحریم به اجرا درخواهد آمد و این موضوع باعث شده تا از آن به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های بعد از انقلاب اسلامی نام برده شود.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، رضا خادم کیمیائی افزود: آهن اسفنجی تولیـــدشده به دلیـــل داشـــتن قـــابلیت واکنـــش ســــریع با اکسیژن و رطوبت، نیازمند شرایط نگهداری خاصی است. به همین دلیل جهت ذخیره و نگهداری آن، در مخازن مربوطه گاز سیل خشک تزریق میگردد تا مانع ترکیب آن با اکسیژن و رطوبت موجود در هوا شود.

 به علت عمر بالا و قدیمی بودن درایرهای موجود، راندمان تجهیزات فوق به نحو قابلملاحظهای کاهشیافته بود.

 وی هدف از انجام این پروژه را افزایش ظرفیت و بهینه‌سازی درایرهای گاز سیل و ایجاد مسیر جدید ارسال گاز سیل تا مخازن ذخیره برشمرد و گفت: در این پروژه درایرهای تبریدی جدید با ظرفیت طراحی 3900 مترمکعب بر ساعت به ازای هر دستگاه، جایگزین درایرهای قبلی می‌شود.

مدیر اجرای پروژه‌های نواحی آهن‌سازی و فولادسازی بابیان اینکه در درایرهای جدید از کمپرسورهای  SemiHermetic  رفت و برگشتی چندمرحله‌ای با مبرد R404a  استفاده‌شده است، گفت: این نوع درایر از به‌روزترین فناوری‌های دنیا برخوردار است، به‌نحوی‌که ظرفیت کمپرسورها متناسب با دمای گاز خروجی، قابل‌کنترل است.

خادم کیمیائی در ادامه دیگر مزایای این پروژه را امکان مانیتورینگ کامل سیکل درایرها و عیب‌یابی سریع کامپوننت‌ها، کاهش استهلاک قطعات و افزایش قابلیت آماده‌به‌کاری تجهیزات و نگهداری و تعمیرات راحت‌تر نام برد و گفت: با توجه به گاز سیل ارسالی، مصرف گاز نیتروژن دریافتی از ناحیه انرژی و سیالات به واحد احیا مستقیم 1 تا حد قابل‌ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت که این امر متعاقبا سبب کاهش احتمال خودسوزی آهن اسفنجی می‌شود.

وی در خصوص اجرای این پروژه خاطرنشان کرد: از ماه‌های گذشته جلسات منظم و برنامه‌ریزی دقیق جهت نصب و راه‌اندازی تجهیزات با حضور نمایندگان اجرای پروژه‌ها، نظارت، بهره‌برداری، ایمنی و مجری فعالیت برگزار شد و نهایتا برنامه زمان‌بندی واقعی و دستورالعمل‌های اجرایی پروژه استخراج و نصب و راه‌اندازی دو عدد درایر گاز سیل در مدول‌های D و E واحد احیا مستقیم 1 در فاز اول با همکاری مناسب تیم‌های اجرا و بهره‌برداری در اسفندماه سال جاری با موفقیت اجرا شد.

مدیر اجرای پروژه‌های نواحی آهن‌سازی و فولادسازی یادآور شد: پس از اخذ بازخورد مناسب عملکردی تجهیزات جدید از بهره‌برداری آهن‌سازی در فاز دوم برای نصب و راه‌اندازی سایر درایرهای جدید گاز سیل در مدول های A و B و C واحد احیا مستقیم 1 اقدام خواهد شد.

خادم کیمیائی در پایان از زحمات کارکنان واحد اجرای پروژه‌های ناحیه، دستگاه نظارت، مدیریت و کارکنان بهره‌برداری آهن‌سازی و همکارانی که در برنامه‌ریزی، اجرا و راه‌اندازی این پروژه مشارکت داشته‌اند تشکر و قدردانی کرد.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان نود و نهمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان همزمان با آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان اصفهان و با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد.

دراین جلسه شورا که  به بررسی مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه های تجارت، ارزی و مالیاتی اختصاص یافت، آقای دکتر محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور در خصوص برخی بخشنامه ها، مقررات و محدودیت ها که مورد گلایه صادرکنندگان بود، گفت: در دولت معتقدیم اگر امروز تصمیم گرفتیم، نباید تصمیم متضادی در خصوص آن دوباره اتخاذ کنیم و در صورت نیاز چند سال بعد اصلاحات درباره آن تصمیم داشته باشیم، همچنین دولت اعتقاد به سیاست گذاری دستوری ندارد.

واعظی با بیان اینکه طی سه سال گذشته کشور با جنگ تمام عیار اقتصادی روبرو بود، گفت: باید ارزی که صادرکنندگان کالا با آن صادر می کردند را به بانک مرکزی باز می گرداندیم تا کالای اساسی برای سفره های مردم تهیه می شد.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: در این شرایط ناچار شدیم طی سه سال گذشته از ارز صادرکنندگان استفاده کنیم و ما توانستیم با ارز صادراتی صادرکنندگان بخشی از مشکلات سفره و معیشت مردم را حل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه از نظر اقتصادی نرخ ارز ایران ۲۵ یا ۲۷ هزار تومان نیست، گفت: ما این کار را کردیم تا بتوانیم اقتصاد کشور را اداره کنیم تا امروز دشمنان بگویند که فشار حداکثری شکست خورده است.

.وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه شرایط در حال تغییر است، گفت: اگرچه تحریم ها کاهش نیافته، اما اکنون فروش و صادرات نفت در کشور روان شده است و امیدواریم این شرایط را پیش بریم.

وی اضافه کرد: کشور زمانی که نیاز به ارز دارد یا باید از کشور خارجی استقراض کند و یا از صادرکنندگان یا تولیدکنندگان، که انتخاب ما شما بودید.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برخی گلایه های صادرکنندگان در خصوص مشکلات پیرامون صدور ویزا گفت: امروز بسیاری از کشورهای دنیا به دلیل کرونا و موضوع سلامتی، در رابطه با ویزا مشکل دارند، این طبیعی است، اما با وزارت امور خارجه برای حل این موضوع به ویژه برای بهبود شرایط تولیدکنندگان و صادرکنندگان تلاش خواهیم کرد.

وی در مورد تفویض اختیار برخی مسائل به استان ها، گفت: معتقدم که مسئولان در استان ها موضوعات استان خود را بهتر تشخیص می دهند و این خوب است، اما تصمیم گیری در برخی موارد همچون ارز، ملی است، بنابراین نمی توان در استان ها جداگانه تصمیم گیری شود، اما آنچه را به استان ها تفویض می کنیم که نیاز به تصمیم ملی نداشته باشد.

تولیدکنندگان و صادرکنندگان افتخار کشور هستند

در ادامه عباس رضایی، استاندار اصفهان با بیان اینکه تولیدکنندگان و صادرکنندگان افتخار کشور هستند، وجود 72 شهرک صنعتی، 10 هزار بنگاه اقتصادی، تولید 45 درصد فولاد کشور،تولید 55 درصد مصنوعات طلای کشور، وجود بیش از 2200 واحد تولید سنگ و18 هزار واحد نساجی را علاوه بر فرصت و مولفه های مهم و تاثیرگذار اقتصادی، به واسطه تحریم های موجود، کرونا و کم آبی شدید، شمشیری دولبه و تهدیدی برای استان دانست.

وی کسب رتبه اول شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در بین شوراهای گفت و گوی کشور و اجرایی شدن 80 درصد مصوبات استانی و ظرفیت تولید روزانه بالغ بر 5 میلیون عدد انواع ماسک را از جمله مفاخر استان دانست.

رئیس شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان خواستار تدوین برنامه جامع صادرات برای ایجاد امکان صادرات تولیدات مازاد بر مصرف داخل، ایفای تعهدات دستگاه های دولتی و سر و سامان دادن به بازارپول وشبکه بانکی شد و پیشنهاد تفویض اختیار به استان ها در حوزه شورای معادن، کارگروه ماهیت استان ها و موضوعات مربوط به تنظیم بازار ، و تفویض اختیار کامل در مسایل مربوط به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و موضوعات ارزی فعالان اقتصادی را ارایه داد.

مشکلات فعالان اقتصادی با همکاری دولت و مجلس رفع شود

همچنین رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به مشکلات ناشی از عدم امکان بازپرداخت اقساط و تسویه تسهیلات ارزی واحدهای تولیدی از محل صندوق توسعه ملی و جزء "د " بند 6 قانون بودجه سال 1388 و منابع داخلی بانک ها به دلیل نوسانات ارزی پیش آمده ، پیشنهاد تمدید اجرای این قانون  را حداقل تا پایان سال 1400 مطرح نمود.

مسعودگلشیرازی با بیان اینکه در ستاد تسهیل تا پایان سال جاری به این واحدهای تولیدی مهلت داده شده است تصریح کرد: از ابتدای سال جاری بااتمام این مهلت، خیل عظیمی از تولیدکنندگان دچار بحران جدی خواهند شد و لازم است با همکاری دولت و مجلس راهکار رفع آن ارایه شود.

بروز کسر تخلیه که باعث تحمیل جرائم، ارجاع به تعزیرات و عدم آزاد سازی وثایق واردکنندگان  می شود و بعضا به دلیل اشتباهات ثبت کنندگان وزن مورد تعهد و وزن وارداتی دارای مغایرت است، موضوع دیگری بود که دراین جلسه عنوان شد. و پیشنهاد ابطال رویه جدید و بازگشت به رویه قبل به صورتی که هرگونه ابهام در خصوص کسر تخلیه با استعلام بانک های عامل از گمرک ترخیص کننده کالا مورد پذیرش بانک مرکزی قرار گیرد، ارایه شد.

دبیرشورای گفتگوی دولت وبخش خصوصی همچنین تاخیر در ارائه اسناد حمل کالا و مشمول شدن واردکنندگان به پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز را موجب تحمیل هزینه های قابل توجهی به آنها دانست و خواستار رفع این موضوع توسط دولت برای واردکنندگان دارای عذر موجه شد.

عدم استرداد به موقع مالیات ارزش افزوده برای صادرکنندگانی که در موعد مقرر رفع تعهد ارزی نموده اند از موضوعات مالیاتی فعالان اقتصادی در این جلسه بود که رئیس اتاق اصفهان با تاکید بر اینکه این موضوع  سرمایه در گردش صادرکنندگان را مختل نموده است، خواستار استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان  بدون هیچ پیش شرطی در مهلت یکماهه مندرج در قانون شد. 

مسعودگلشیرازی در پایان سخنان خود با اشاره به مشکلات مربوط به ورود سازمان امور مالیاتی به تراکنش های قبل سال 95 بر توجه ویژه دولت به این موضوع و رفع این مشکل یکبار برای همیشه تاکید کرد.

به دنبال واگذاری سیاست های تجاری به وزرات صمت هستیم

آقای دکتر حمیدزادبوم، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران نیزدر خصوص موضوع تاخیر در ارائه اسناد حمل کالا توسط واردکنندگان مشمول شدن به پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز گفت: برخی بخشنامه های مربوط به واردات و صادرات درچارچوب سیاست های تجاری بوده که با توجه به شرایط ارزی کشور، بانک مرکزی مجبور به ورود شده و وزیر صمت به دنبال واگذاری سیاست های تجاری به وزرات صمت و عدم اجرای آن توسط بانک مرکزی است.

در پایان جلسه مقررشد پیشنهاد امکان بازپرداخت اقساط و تسویه تسهیلات ارزی واحدهای تولیدی از محل صندوق توسعه ملی تاپایان کرونا برای پیگیری به اتاق ایران ارایه شده و این موضوع از طریق نمایندگان مجلس نیز پیگیری شود. همچنین درخصوص موضوع تاخیر در ارائه اسناد حمل کالا توسط واردکنندگان مشمول شدن به پرداخت مابه التفاوت نرخ ارزنیز مصوب شد پس از احصاء مشکلات دیگر استان ها از سوی اتاق ایران به ستاد اقتصادی دولت ارایه شود.  در خصوص اخذ مالیات از تراکنش های بانکی بعد از سال 1395نیز مصوب شد در جلسه ویژه ای با حضور وزیر اموراقتصادی و دارایی ، رئیس اتاق اصفهان و چندتن از فعالان اقتصادی موضوع طرح ورفع شود.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،  معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آبفا استان اصفهان  گفت: تا اطلاع ثانوی میز خدمت در مرکز منطقه فعال بوده و صرفا مراجعات مربوط به تقسیط و تحویل چک ، ارائه مجوزها و معدود موارد دیگری که کماکان نیاز به مراجعه حضوری دارد  ، ارائه می گردد.

محسن صالح  افزود:به عنوان مثال واگذاری انشعاب به صورت نقد و اقساط همچنان نیاز به مراجعه حضوری مشترکان جهت تحویل برگ چک دارد و   براین اساس ترتیبی اتخاذ گردیدهتا روند تحویل چک توسط  متقاضی یا مشترک در قالب فرم درخواست تقسیط به واحد مشترکین در کوتاه ترین زمان ممکن انجام گیرد.

 وی ادامه داد: واگذاری انشعاب نیاز به دریافت مجوزهای قانونی از سازمان های ذی ربط از جمله شهرداری ،بخشداری ، جهاد کشاورزی و .غیرهدارد و    لازم است جهت تسهیل در امور و عدم مراجعه حضوری مشترکین به ادارات، گردش این مکاتبات حتی‌الامکان از درگاه خدمات دولت الکترونیک انجام شده و ارسال درخواست و دریافت پاسخ از این روش صورت پذیرد..

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آبفا استان اصفهان  عنوان کرد: مسئولین امور مشترکین بالاخص در مناطقی که دارای نواحی شهری و روستایی با پراکندگی بالا   هستند تعاملات بیشتری با دفاتر پیشخوان داشته و با برگزاری جلساتی روش های جدید ارائه خدمت را با پرسنل این دفاتر مرور و راهکارهای عملیاتی را توافق   می نمایند.

صالح با اشاره به نصب اپلیکیشن همراه آبفا برای مشترکین عنوان کرد: باید  این امکان فراهم شود که اپلیکیشن همراه آبفا به مراجعین حضوری معرفی و لینک دانلود آن همزمان برای آنها  پیامک شود و پس از نصب آن روی گوشی موبایل ارباب رجوع، مراحل درخواست با کمک همکار مربوطه از آن طریق پیگیری گردد.

   وی به چکونگی  ارائه خدمات شرکت به صورت غیر حضوری اشاره کرد و گفت: هم اکنون  برای ۲۲ خدمت از خدمات ۲۳ گانه  بجز فروش آب تانکری  همه شرایط مهیا است و بستر ارائه خدمات به صورت غیر حضوری انجام می شود.  

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آبفا استان اصفهان  اظهار داشت: باتوجه به بررسی های انجام شده، بخش زیادی از مراجعات حضوری مشترکین ناشی از نداشتن شناسه قبض بوده است. لذا  باید ساز و کار لازم برای در اختیار گذاشتن شناسه قبض مشترکینی که بدین منظور مراجعه کرده یا تلفنی تماس می گیرند در منطقه فراهم شود.

   وی به  راههای ارئه خدمات به روش غیر حضوری پرداخت و بیان داشت: هم‌اکنون مشترکان می‌توانند با تماس با شماره ۱۵۲۲ و شماره‌گیری کلید ۵، شماره کنتور خود را اعلام کنند و سپس رقم آب‌بها محاسبه و به‌وسیله پیامک به مشترک اعلام می‌شود؛ همچنین به منظور رضایت مشترکان، روش دیگر، ارسال پیامکی شماره کنتور برای کنتورنویس است که در این روش، شماره همراه کنتورنویس هر محدوده برای مشترکان پیامک می گردد. در این روش، مشترکان به‌وسیله تلفن همراه خود طبق الگوی: * شناسه قبض # شماره رقم کنتور را به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۲۲ پیامک می‌کنند.

روش دیگری که در حال راه‌اندازی است، ورود به پرتال شرکت به آدرس www.abfaesfahan.ir و ثبت شماره کنتور در لینک تعیین شده است.

 صالح افرود: تمام تلاش ما در شرایط اضطراری ناشی از شیوع ویروس کرونا حفظ سلامت عموم شهروندان عزیز و همکاران تلاشگرمان است و اولویت را تا حدامکان بر اجرای اقدامات از طرق مختلف با هدف پیشگیری از گسترش این ویروس قرار داده‌ایم. همچنین نسخه اندرویدی خدمات همراه آبفای استان اصفهان هم‌اکنون به‌طور رایگان از فروشگاه‌های اینترنتی کافه بازار، ایران اپس و مایکت قابل دریافت و نصب روی تلفن‌های همراه است.

 وی ادامه داد: مشترکان می توانند  با استفاده از کد دستوری #۱۵۱۵۲۲*۶۶۵۵* اقدام به ثبت شماره کنتور واحد مسکونی خود کنند. گفتنی است استفاده از کدهای دستوری نیازمند نصب هیچ نرم‌افزاری نیست و مشترکان می‌توانند با گرفتن کد دستوری یاد شده با تلفن همراه خود، خدمات غیرحضوری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان را دریافت کنند .

 وی به خدمات 23گانه شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان که از طریق سامانه 1522 ارائه می شوند را به شرح ذیل عنوان کرد: واگذاری انشعاب آب، واگذاری انشعاب فاضلاب، تغییر کاربری انشعاب آب،  پاسخ به استعلام مالکیت انشعاب آب،  تغییر مشخصات مشترکین آب و فاضلاب، تغییرتعداد واحد مسکونی مشترکین آب و فاضلاب،  تغییر ظرفیت قراردادی انشعاب آب،  تغییر قطر انشعاب آب، تفکیک کنتور آب،  تغییر مکان کنتور آب، آزمایش کنتور آب، تعویض کنتور آب، نصب سیفون اضافی فاضلاب، قطع موقت و وصل انشعاب آب،  جمع آوری یا ادغام انشعاب آب، تسویه حساب بدهی مشترکین آب و فاضلاب، درخواست بررسی صورت حساب مشترکین آب و فاضلاب،  اعلام کارکرد کنتور آب، مشاهده سوابق صورتحساب های و پرداختی های مشترکین آب و فاضلاب، فروش آب تانکری، پاسخگویی به شکایات مرتبط با آب و فاضلاب، رسیدگی به پیشنهادات حوزه آب و فاضلاب، درخواست لوازم کاهنده مصرف آب .

لازم به یادآوری است: سامانه خدمات غیرحضوری 1522 در سال 1395 به طور رسمی افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.  این سامانه با هدف تمرکز و ارائه خدمات غیر حضوری از طریق تلفن ثابت و همراه برنامه ریزی شده و هدف آن حذف مراجعه شهروندان به ادارات آبفا و ارائه خدمات فروش و پس از فروش به صورت تلفنی به مشترکین بوده است. در حال حاضر خدمات 23 گانه شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در تمام ساعات شبانه روز در 98 شهر و حدود 1000 روستا، از طریق تماس با شماره تلفن چهار رقمی 1522 و انتخاب 9 کلید و 17 زیر کلید به متقاضیان و مشترکین ارائه می شود.

 

منتشرشده در اقتصاد
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان شهر، محمدمهدی ناصحی با بیان اینکه
به گزارش ارمغان شهر، فرهاد امین دهقان گفت : با
به گزارش ارمغان شهر، علیرضا عسگریان معاون رفاه و
به گزارش ارمغان شهر، مشهدی مدیرعامل توانیر در
به گزارش ارمغان شهر، بر اساس اطلاعات هواشناسی،
به گزارش خبرنگار ارمغان  شهر، رییس اتاق بازرگانی،
به گزارش ارمغان شهر، محمدهادی سبحانیان رئیس کل
به گزارش خبرنگار ارمغان شهر، حسین اکبریان اظهار
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، دراین مراسم مسئولین از واحدهای مختلف تولید کاشی بازدید وبا اهداء شاخه گل از کارگران
به گزارش ارمغان شهر، هفته گذشته تصویری از دختر بچه ۱۱ ساله مبتلا به اتیسم در شبکه‌های مجازی منتشر شد، در این تصویر ...
به گزارش ارمغان شهر، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات، امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت، اظهار داشت: به مناسبت روز معلم، برای
به گزارش ارمغان شهر، عباس حاج‌رسولی‌ها در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی
به گزارش ارمغان شهر، حمید علینقیان پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور اظهار ...
به گزارش ارمغان شهر، دیدار سه هزار نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور امروز - چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه - همزمان با ...

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، دراین مراسم مسئولین از واحدهای مختلف ...
به گزارش ارمغان شهر، هفته گذشته تصویری از دختر بچه ۱۱ ساله مبتلا به اتیسم
به گزارش ارمغان شهر، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات، امروز در حاشیه جلسه هیئت
به گزارش ارمغان شهر، عباس حاج‌رسولی‌ها در آیین بهره‌برداری از مجموعه ...
به گزارش ارمغان شهر، حمید علینقیان پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و ...
به گزارش ارمغان شهر، دیدار سه هزار نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور ...
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…