نمایش موارد بر اساس برچسب: اتاق بازرگانی اصفهان

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، امیر کشانی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در چهل و هفتمین جلسه مجمع نمایندگان استان با موضوع بررسی برنامه هفتم توسعه، اظهار داشت: در این برنامه عزم جدی برای کوچک شدن دولت وجود ندارد. کوچک شدن دولت نیز به معنای اعطای اختیارات لازم به بخش خصوصی است.
وی افزود: هدف‌گذاری رشد اقتصادی 8 درصدی در برنامه هفتم توسعه و همچنین سایر موارد مطرح‌شده مانند رشد تشکیل سرمایه ناخالص، رشد موجودی سرمایه، رشد اشتغال، کاهش متوسط نرخ تورم، رشد بهره‌وری، جذب سرمایه خارجی و رشد صادرات غیرنفتی نیز با واقعیت‌های موجود هم‌خوانی ندارد و برنامه‌ای برای تحقق آنها در نظر گرفته نشده است.
کشانی همچنین تأکید کرد دولت باید عزم خود را برای کوچک کردن سهم دولت در اقتصاد با اعطای اختیارات لازم به بخش خصوصی جزم کرده و کشور باید به‌جای واردات، به سمت صادرات‌محوری حرکت کند.
حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی، رئیس مجمع نمایندگان استان نیز در این جلسه ضمن تأکید بر رفع مشکلات عمده استان از جمله در حوزه آب و فرونشست گفت: باید در این زمینه از ظرفیت اتاق بازرگانی اصفهان نیز کمک بگیریم و نمایندگان استان آمادگی همکاری با اتاق اصفهان جهت پیگیری امور را دارند. لیاقت مردم استان اصفهان که از پیش از انقلاب تاکنون در عرصه‌های گوناگون پیشتاز بوده‌اند، بیشتر از اینها است اما متأسفانه شاهد نوعی اصفهان‌ستیزی هستیم که این نگاه‌های منفی باید از بین برود.
همچنین مهدی طغیانی، نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی از اتاق بازرگانی اصفهان درخواست کرد پیشنهادات فعالان اقتصادی در خصوص برنامه هفتم توسعه را پس از انجام کار کارشناسی، به نمایندگان استان در مجلس منعکس کنند.
زهرا شیخی، نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه 107 بیماری خاص و صعب‌العلاج احصا شده است، گفت: در این زمینه برای نخستین بار بودجه مناسبی به ارائه تسهیلات بیمه‌ای به این بیماران تخصیص یافت.
در ادامه حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی، نماینده شهرستان خمینی‌شهر در مجلس با بیان اینکه نمایندگان استان در راستای حمایت از تولید تلاش دارند از تعطیلی واحدهای تولیدی که با مشکلات قضائی مواجه شده‌اند جلوگیری شود، اضافه کرد: بررسی برنامه هفتم توسعه در مجلس در جریان است و از فعالان اقتصادی درخواست می‌کنم، چند پیشنهاد کلیدی خود برای اصلاح این برنامه را از طریق اتاق بازرگانی به مجمع نمایندگان استان منتقل کنند.
همچنین اصغر سلیمی، نماینده شهرستان سمیرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمی‌توان شاکله اصلی برنامه هفتم توسعه را دستخوش تغییر کرد، بر سپردن مسئولیت‌های اجرایی به افراد متخصص، متعهد و کاردان برای تحقق اهداف این برنامه تأکید کرد.
احمد خوروش، عضو هیئت رئیسه و رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی نیز بازنگری در برنامه هفتم توسعه و انجام کار کارشناسی دقیق‌تر درباره آن را ضروری دانست و گفت: برخی مسائل در این برنامه نادیده گرفته شده و شماری از اهداف در نظر گرفته شده نیز دور از ذهن است. همچنین صادرات‌محور شدن کشور نیاز به رفع موانع و مشکلات موجود بر سر راه صادرکنندگان دارد، اما شاهد هستیم که تدوین و ابلاغ برخی دستورالعمل‌ها بدون مشورت با بخش خصوصی موجب کاهش صادرات شده است.
محمدرضا گل احمد، رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی شرکتی اتاق بازرگانی اصفهان نیز بر ضرورت بررسی دقیق برنامه هفتم توسعه به‌صورت تخصصی و با موضوعات دسته‌بندی شده با حضور فعالان هر بخش تأکید کرد.
فرشته امینی، رئیس کمیسیون توسعه صادرات و‌ مدیریت واردات اتاق اصفهان نیز با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه بخش‌‌های مربوط به تجارت بین‌الملل بسیار آرمانی و به دور از واقعیت‌ها و محدودیت‌های موجود مانند تحریم‌ها متصور شده، تصریح کرد: از طرف دیگر در این برنامه با تعدد اهداف مواجه هستیم، درحالی‌که تمام کشورهای پیشرفته دنیا برنامه‌های توسعه خود را بر یک هدف مشخص متمرکز می‌کنند.
وی ضمن اشاره به چالش‌هاس صادرکنندگان از جمله قوانین جدید دریافت ارز حاصل از صادرات، عدم تخصص کافی رایزنان بازرگانی سفارتخانه‌های ایران در کشورهای خارجی، فقدان نگاه بلندمدت در حوزه صادرات و چالش‌های حمل‌ونقل گفت: نبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل موجب شده نتوانیم تفاهم‌نامه‌های تجاری با سایر کشورها را اجرایی کنیم.
سهم اندک اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی در برنامه هفتم توسعه، حذف معافیت‌ها در این برنامه، فقدان استراتژی کلی، عدم ارائه راهکار برای رشد تولید و کنترل تورم، عدم اشاره به چالش نرخ طلاق و کاهش نرخ ازدواج جوانان، فقدان شفافیت درباره سیاست خارجی و نقش وزارت امور خارجه در توسعه صادرات، عدم شفافیت در شیوه حمایت از صادرکنندگان و ممنوعیت هرگونه تخفیف و معافیت در نرخ مالیات فعالان اقتصادی نیز دیگر موضوعات مطرح‌شده از سوی حاضران درباره نقاط ضعف برنامه هفتم توسعه بود.
در بخش دیگری از این جلسه نیز زهرا زمانی، مدیر پژوهش و بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی به تشریح پژوهش صورت‌گرفته درباره تعطیلات آخر هفته در کشورهای مختلف و مقایسه تأثیرات تعطیلی شنبه‌ها یا پنجشنبه‌ها در کشورمان پرداخت. در این پژوهش از اصطکاک تجاری با کشورهای دنیا، اصطکاک تبادلات مالی، تحمیل هزینه‌های نیروی کار، تضعیف رقابت‌پذیری بنگاه‌های اقتصادی، اختلال در تخلیه بارهای گمرکی، کاهش جذابیت سرمایه‌گذاری خارجی و اختلال در بازاریابی و برگزاری جلسات تجاری به‌عنوان آسیب‌های تعطیلی پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها یاد شده و عنوان شد جابه‌جایی تعطیلات آخر هفته در ایران از پنجشنبه و جمعه به جمعه و شنبه به‌منظور تطابق حداکثری با تعطیلات آخر هفته در دنیا، کمک بزرگی به اقتصاد کشور می‌کند.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، امیر کشانی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در بازدید از این نمایشگاه، ضمن بازدید از غرفه‌ها و گفت‌وگو با فعالان حوزه طلا، فلزات گرانبها، گوهر سنگ‌ها، ماشین‌آلات و صنایع وابسته، بر حضور فعالان این صنعت در بازارهای جدید تأکید کرد.

وی کیفیت بالای برگزاری این نمایشگاه را نشان‌دهنده رشد این صنعت در اصفهان و ایران دانست و اظهار داشت: امیدوارم با هم‌افزایی تمام بخش‌ها، هر سال شاهد پیشرفت و توسعه چنین نمایشگاه‌هایی در کلانشهر اصفهان باشیم.

کشانی ضمن تقدیر از تلاش‌های شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان، انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی استان، اتحادیه طلا و جواهر اصفهان، شرکت برگزارکننده نمایشگاه و مشارکت‌کنندگان در این رویداد نمایشگاهی ادامه داد: اتاق بازرگانی اصفهان آمادگی دارد با تمام ظرفیت خود از برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه طلا و جواهر استان در دوره‌های آتی نیز حمایت کند.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از  روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، صد و بیست و هفتمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان به بررسی مسائل مربوط به توسعه و بهره برداری از کارگو ترمینال فرودگاه شهید بهشتی اصفهان اختصاص یافت. 
سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان در این جلسه ضمن تبریک سالروز تشکیل جهاد سازندگی، ابراز امیدواری کرد: روحیه مجموعه جهاد سازندگی در تمامی دستگاه‌های استان و کشور حفظ شده و ارتقاء یابد و ره‌آورد آن خدمت‌رسانی بیشتر در دستگاه‌های اجرایی باشد.
وی در ادامه از احراز رتبه اول استان اصفهان در زمینه احیاء واحدهای تولیدی راکد با 423 واحد تولیدی حوزه صنعت، گردشگری و کشاورزی، همچنین افزایش ظرفیت 1472 واحد تولیدی استان، در سطح کشور طی سال گذشته مطابق با گزارش ارائه شده از سوی وزیر کشور به رئیس‌جمهور، خبر داد و گفت: این در حالی است که استان اصفهان در بخش طرح‌های سرمایه‌گذاری شده به بهره‌برداری رسیده با 844 واحد در سطح کشور، موفق به کسب رتبه دوم شد.
وی ضمن تقدیر از دست اندرکاران این حوزه، تصریح کرد: کسب این رتبه‌ها طلیعه همت جمعی و وفاق دولت و بخش خصوصی برای تبدیل کردن استان اصفهان به مأمن سرمایه‌گذاری است.
همچنین امیر کشانی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه، مشارکت حداکثری فعالان اقتصادی در انتخابات دوره دهم پارلمان بخش خصوصی اصفهان را پیام‌آور تاثیر برنامه‌ریزی‌های درست در پویایی فعالان اقتصادی و همت جمعی برای اعتلای اقتصادی، علی‌رغم تلاش برای دلسردی مردم دانست.
وی برنامه‌ریزی برای کمک به توسعه صادرات استان و کسب درآمدهای بیشتر ارزی از طرق مختلف مانند ایجاد دفاتر نمایندگی اتاق بازرگانی در کشورهای هدف صادراتی و برگزاری دوره‌های آموزشی جامع در این حوزه برای صاحبان کسب و کار را از مهم‌ترین برنامه‌های دوره دهم پارلمان بخش خصوصی اصفهان معرفی کرد و ابراز امیدواری نمود: با همراهی دولت بتوان اتفاقات مثبتی را در حوزه اقتصاد رقم زد.
دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان در ادامه، تحولات کشور در زمینه سیاست خارجی را نقطه عطفی برای افزایش تعاملات تجاری ایران با کشورهای مختلف و رشد صادرات کشورمان دانست و در پایان سخنان خود، خواستار همت جمعی دولت و بخش خصوصی برای امیدآفرینی در جامعه مطابق با سخنان اخیر مقام معظم رهبری شد.
در ادامه جلسه در خصوص مسائل مربوط به توسعه و بهره‌برداری از کارگو ترمینال فرودگاه شهید بهشتی اصفهان تبادل نظر و عنوان شد: عدم وجود خدمت پست سریع در کارگو ترمینال اصفهان، نبود طرح فنی-اقتصادی به روز، به منظور بهسازی و توسعه کارگو، کاهش ظرفیت فعال هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران -هما- در اصفهان طی سال‌های اخیر، عدم وجود تنوع در مقاصد پروازی خارجی، نداشتن رغبت فعالان اقتصادی به استفاده از روش حمل هوایی برای صادرات به دلایل مختلف از جمله به صرفه نبودن، عدم آگاهی و نبود مقاصد متنوع، اختلاف نظر در تعیین زمان شروع قرارداد BOTکارگو ترمینال و نبود روال و بستری مشخص برای استقرار دفاتر شرکت‌های خدمات هوایی در محل کارگو ترمینال از مهم‌ترین مشکلات توسعه و بهره‌برداری کارگو عنوان و مقرر شد کمیته‌ای برای رفع این موارد و عملیاتی کردن راهکارهای پیشنهادی جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگو تشکیل شود.
در ادامه این جلسه ضمن معرفی اعضای جدید بخش خصوصی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان، از عملکرد اعضای پیشین تقدیر شد.

منتشرشده در اقتصاد
پنج شنبه, 20 اسفند 780 ساعت 23:32

لزوم مشخص شدن اقتصاد دانش بنیان در اصفهان

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان در نشست بررسی چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان با اشاره به دغدغه اتاق دهم درباره حوزه دانش‌بنیان اظهار داشت: یکی از وظایف اتاق‌های بازرگانی در سراسر دنیا توسعه صادرات، برقراری ارتباط میان شهرهای کشور و همچنین ارتباط با شهرهای دنیا است.

راه‌اندازی دفاتر اتاق بازرگانی اصفهان در پنج کشور دنیا

امیر کشانی همچنین از راه‌اندازی دفاتر اتاق بازرگانی اصفهان در کشورهای عمان، ترکیه، ارمنستان، عراق و روسیه ظرف چند ماه آینده و با هدف توسعه روابط تجاری بین‌المللی خبر داد.

وی افزود: اتاق بازرگانی به عنوان نهادی که فرصت ارتباط با دنیا خارج از مراودات معمول بین‌المللی را دارد، ظرفیت‌های خوبی برای دعوت از هیئت‌های تجاری در اختیار دارد و باید از این فرصت به خوبی بهره برد تا سفر هیئت‌های تجاری به اصفهان همراه با نتیجه مطلوب باشد.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با ابراز نگرانی از پمپاژ ناامیدی در میان جوانان گفت: همه ما باید امیدآفرینی در فضای اقتصادی شهر و کشور را در دستور کار خود قرار دهیم تا همان‌طور که مقام معظم رهبری همواره تأکید فرموده‌اند، صدای ملت ایران، صدای قدرت و مقاومت باشد. امیدوارم بتوانیم اصفهان را در این زمینه به الگویی در کشور تبدیل کنیم.

کشانی با اشاره به بیکاری 28 درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در استان بیان کرد: این در حالی است که متوسط نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان در کشور 15 درصد است. این نشان می‌دهد در جذب تحصیل‌کردگان استان مشکل داریم و باید به کار دانشی با خلق ارزش افزوده بپردازیم.

عدم اجرای قانون، چالش‌ اقتصاد دانش‌بنیان

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان را می‌توان در سه حوزه دسته‌بندی کرد، گفت: بخشی از چالش‌های این حوزه به عدم اجرای قوانین موجود برمی‌گردد که لازم است انجمن دانش‌بنیان استان فهرستی از این قوانین را تهیه و به ما ارائه کند.

وی رفع بخش دیگری از این چالش‌ها‌ را منوط به تشکیل جلساتی با مسئولان و متولیان این حوزه دانست و افزود: همچنین شاید برای رفع بخش سوم چالش‌ها به وضع قوانین جدید یا اصلاح قوانین موجود نیاز باشد که از انجمن دانش‌بنیان استان درخواست دارم پیشنهادات خود در این زمینه را به نمایندگان استان منعکس کند.

همچنین وحید فولادگر، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه بنگاه‌های اقتصادی بزرگ کشور باید با خرید تکنولوژی از شرکت‌های دانش‌بنیان به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند، افزود: شرکت‌های ایرانی از توان مهندسی بالایی برخوردار هستند، اما متأسفانه شاهد هستیم شرکت‌های بزرگ کشور خرید تولیدات خارجی را به خرید تکنولوژی از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی ترجیح می‌دهند.

کارخانه فناوری در شهر اصفهان ایجاد شود

محمدرضا گل احمد، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی نیز بر ایجاد کارخانه فناوری در مرکز شهر اصفهان تأکید کرد و محل کارخانه ریسباف را مکان مناسبی برای ایجاد آن دانست.

سهم ناچیز اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

در ادامه فرید نجات‌بخش، رئیس هیئت‌مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان با بیان اینکه اقتصاد دانش‌بنیان تنها 1.5 تا 2 درصد اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهد، گفت: مهم‌ترین مانع در مسیر افزایش این سهم، قوانین بسیاری است که مصوب شده اما اجرا نمی‌شود.

وی قانون جهش دانش‌بنیان یا قانون پیوست فناوری را نمونه‌ای از این قوانین دانست و ادامه داد: هم‌اکنون در تمام صنایع با فرسودگی خطوط تولید مواجه هستیم و صنعت ایران به‌طور متوسط 40 درصد از صنعت دنیا عقب است.

نجات‌بخش با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان باید نتایج حاصل از پژوهش و کار علمی در دانشگاه‌ها را به دست صنعت برسانند، تصریح کرد: کمیسیون اقتصاد دانش‌بنیان باید در اتاق بازرگانی اصفهان تشکیل شود و از طرف دیگر باید بر اجرای قوانین مصوب در این حوزه نظارت شود.

لزوم تشکیل هلدینگ‌های دانش‌بنیان در کشور، اعطای تسهیلات در حوزه بیمه و مالیات به شرکت‌های دانش‌بنیان، تشکیل کنسرسیوم‌های صادراتی برای صادرات تولیدات دانش‌بنیان، جلوگیری از واردات محصولاتی که در داخل تولید می‌شوند، سپردن حوزه دانش‌بنیان استان به متولی مشخص و تعیین وظایف و حدود اختیارات شهرک علمی و تحقیقاتی و تأکید بر رسالت حمایتی این شهرک از شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر مباحث مطرح‌شده در

این نشست بود.

 

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش  خبرنگار  پایگاه خبری ارمغان شهر ، نخستین جلسه میز خدمت اداره کل گمرکات استان با حضور رسول کوهستانی مدیرکل گمرکات استان، عضو هیئت نمایندگان  و مسئولان میزهای ارزی و گمرکی اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

رسول کوهستانی پزوه مدیرکل گمرکات استان اصفهان در آغاز این نشست از ارائه بسته حمایتی گمرکات استان به منظورحمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی استان در هفته نخست فروردین ماه خبر داد.

وی  تشکیل جلسات ماهانه میز خدمت اداره کل گمرکات استان در اتاق بازرگانی اصفهان به منظور بررسی و رفع مشکلات واحد‌های تولیدی، فعالان اقتصادی و بازرگانان استان را از دیگر اقدامات حمایتی گمرک استان در راستای اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری و تحقق «رشد تولید و مهار تورم» دانست.

اصغر اخوان مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان  نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی استان در سال « رشد تولید و مهار تورم » تصریح کرد: امروزه مشکلات ارزی به ویژه تخصیص ارز و رفع تعهد ارزی به مهم‌ترین دغدغه صادرکنندگان و واردکنندگان تبدیل شده است.

وی تحقق شعار سال و رشد تولید را مستلزم رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در حوزه‌های مختلف به ویژه تامین نقدینگی و مواد اولیه  داخلی و همچنین تسهیل واردات مواد اولیه و صادرات محصولات این واحدها دانست .

اخوان مقدم بر عزم ویژه و هماهنگی قوای سه گانه و دستگاه‌های اجرایی در همه سطوح ملی و استانی برای حمایت از رشد تولید و رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی و بهبود محیط کسب و کار تاکید کرد.

 عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان حمایت از فعالان اقتصادی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تشکیل میزهای خدمت اتاق بازرگانی در دستگاه‌های اجرایی و همچنین  برگزاری نشست‌های طرح و پیگیری مشکلات اعضاء را از مهم‌ترین اقدامات پارلمان بخش خصوصی اصفهان برای پیگیری و رفع مشکلات فعالان اقتصادی استان دانست.

لازم به ذکر است دراین جلسه مشکلات گمرکی  18شرکت مطرح و راهکارهای رفع آن ارایه شد.

منتشرشده در اقتصاد
صفحه1 از8
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان شهر، قیمت دلار امروز، چهارشنبه
   به گزارش ارمغان شهر،امیر کشانی دردیدار با
به گزارش ارمغان شهر، دومین هفته از تعطیلات آغازین
به گزارش ارمغان شهر ، احمد وحیدی در حاشیه جلسه
به گزارش ارمغان شهر، سید احسان خاندوزی وزیر امور
به گزارش ارمغان شهر ، مجید افتخاری با اشاره به
به گزارش ارمغان شهر، تلاش برای توسعه انرژی‌های
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش ارمغان شهر ، امروز (پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳) در نیمه غربی اصفهان، جنوب یزد، شرق لرستان، شمال فارس، برخی مناطق
به گزارش ارمغان شهر ، قیمت دلار در حالی نخستین روزهای سال جدید را سپری می‌کند که اخبار نامساعد سیاسی به ویژه در حوزه ...
به گزارش ارمغان شهر، قیمت دلار امروز، چهارشنبه هشتم فروردین 1403 در معاملات پشت خطی را در پله‌های اول و دوم کانال ...
   به گزارش ارمغان شهر،امیر کشانی دردیدار با «سلامی ازپویراز» (SELAMI OZPOYRAZ) رئیس مجمع اتاق بازرگانی ازمیر ترکیه ...
به گزارش ارمغان شهر، داوود زارعیان در این نامه خطاب به اسماعیل قربانی مدیر مخابرات منطقه اصفهان ، از تلاش‌ مجدانه احمد
به گزارش ارمغان شهر، دومین هفته از تعطیلات آغازین سال ۱۴۰۳ در حالی آغاز شده است که روند سفرهای نوروزی ایرانیان هر چند

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش ارمغان شهر ، امروز (پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳) در نیمه غربی اصفهان،
به گزارش ارمغان شهر ، قیمت دلار در حالی نخستین روزهای سال جدید را سپری ...
به گزارش ارمغان شهر، قیمت دلار امروز، چهارشنبه هشتم فروردین 1403 در ...
   به گزارش ارمغان شهر،امیر کشانی دردیدار با «سلامی ازپویراز» (SELAMI ...
به گزارش ارمغان شهر، داوود زارعیان در این نامه خطاب به اسماعیل قربانی مدیر
به گزارش ارمغان شهر، دومین هفته از تعطیلات آغازین سال ۱۴۰۳ در حالی آغاز ...
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…