نمایش موارد بر اساس برچسب: رینگ چهارم

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری ارمغان شهر ، عباس حاج‌رسولی‌ها اظهار کرد: در کمیسیون حقوقی، اقتصادی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان، چند لایحه آزادسازی برای رینگ چهارم مصوب شده است تا این پروژه هر چه سریع‌تر تکمیل شود.

وی با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی شورای ششم اصفهان پیگیر اصلاح قانون بیمه‌های ساختمانی در سال‌جاری است، افزود: بر اساس آئین‌نامه جدید بیمه کارگران ساختمانی، قبل از صدور پروانه ساخت به ازای هر مترمربع، معادل چهار درصد حداقل دستمزد ماهانه حقوق یک کارگر به عنوان حق بیمه کارگران از کسانی که قصد ساخت‌وساز داشته باشند، دریافت می‌شود که این محاسبه جدید، بار مالی ۱۲ هزار تومانی برای هر متر ساخت‌وساز به سازنده‌ها تحمیل می‌کند.

رئیس کمیسیون حقوقی، اقتصادی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: هزینه بیمه تا قبل از اجرای این آئین نامه، متری ۳۰۰ تومان بود اما در حال حاضر افزایش سهم سازنده‌ها در پرداخت حق بیمه کارگران ساختمانی، تأثیر منفی در بازار مسکن خواهد گذاشت.

وی با بیان اینکه افزایش هزینه بیمه پروانه ساختمانی خطر افزایش ساخت‌وساز غیرمجاز را به همراه دارد، گفت: درباره افزایش ۳۰ برابری بیمه تأمین اجتماعی کارگران ساختمانی در صدور پروانه ساختمانی سال‌جاری باید تجدیدنظر شود؛ البته در حال حاضر لایحه دوفوریتی برای اصلاح آن در دستور کار مجلس شورای اسلامی است و تا حدود دو هفته آینده این مشکل رفع خواهد شد.

حاج‌رسولی‌ها با اشاره به احداث خط دو متروی اصفهان اظهار کرد: با توجه به فعالیت عمرانی برای تکمیل خطوط متروی اصفهان، ممکن است عارضه‌هایی در بعضی نقاط شهر وجود داشته باشد که امیدواریم تا دو سال آینده با تکمیل خط دو، این نقاط حذف شود.

وی با بیان اینکه در سال‌جاری حدود هفت هزار میلیارد تومان بودجه برای متروی اصفهان در نظر گرفته شده است، افزود: فاز نخست خط دو متروی این کلانشهر سال آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و پروژه رینگ چهارم نیز تا اوایل سال آینده بهره‌برداری خواهد شد.

منتشرشده در شورا

ه گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر  ، عباس حاج رسولی‌ها  با بیان اینکه بودجه دوره ششم طبق برنامه ۲۰ ساله‌ای که در دوره اول تهیه و در آن برآورد هزینه‌های جاری، خدماتی و فرایند توسعه شهر تاکید شده، تدوین می‌شود، اظهار کرد: تفاوت هزینه‌ها مربوط به تورم است و پیش‌بینی افزایش ۲۰ درصدی هزینه‌ها را برای سال آینده داریم، سالانه دو هزار میلیارد تومان هزینه خدماتی مانند نظافت شهر و حفظ فضای سبز می‌شود که با توجه به جمعیت اصفهان سرانه هر شهروند حدود یک میلیون تومان است.

وی افزود: برای تأمین درآمد توسعه شهر از جمله مترو، رسیدگی به مباحث عمرانی محلات، طرح تفصیلی و ایجاد معابر جدید و توسعه فضای سبز باید به درآمد شهروندان نگاه کرد تا بتوان اعداد مندرج در بودجه را پیش‌بینی کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: عوارض نوسازی یکی از منابع درآمد پایدار است که مردم سالانه پرداخت می‌کنند، البته اعتبارات نوسازی به تنهایی کفایت نمی‌کند و بخش‌های مالیات بر ارزش افزوده، پروژه‌های مشارکتی و عوارض تراکم ساختمانی که در قالب طرح تفصیلی است، به کسب درآمد پایدار کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه اصفهان تنها کلانشهری است که از دو طبقه عوارض دریافت نمی‌کند و فقط از طبقه سوم تا ششم عوارض تراکم طبق فرمول طرح تفصیل دریافت می‌شود تا در جهت توسعه شهر استفاده شود، افزود: شهردار برای تدوین و ارسال بودجه ۱۴۰۱ با همکاری مناطق ۱۵ گانه نیازها و اعتبارات را بررسی و سپس به ستاد مرکزی ارسال می‌کند تا درآمدهای شهر پیش‌بینی و نهایتاً بودجه هر منطقه مشخص شود.

حاج رسولی‌ها با بیان اینکه بودجه بیشتری به مناطق کم برخوردار اختصاص داده می‌شود، تاکید کرد: رسیدگی به مناطق محروم یکی از شعارهای محوری این دوره از شورا است. در دوره‌های قبل زیرساخت‌ها و ساختار این مناطق پیش بینی و سعی شده با جداسازی مناطق محروم از مناطق برخوردار شهرداری مستقلی ایجاد شود به طور مثال شهرداری منطقه ۱۴ از دل منطقه هفت مجزا شد.

وی با بیان اینکه قرار است دولت ۵۰ درصد بودجه مترو را در قالب اوراق مشارکتی در اختیار قرار دهد، افزود: مترو هزینه‌های بالایی دارد اما با توجه به آلودگی هوا، هرچه سریع‌تر باید خط دو مترو راه اندازی شود تا مردم با دسترسی آسان‌تر به قطار شهری، در شهر تردد کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه گردشگری به صدور هویت تاریخی و فرهنگی اصفهان به دنیا کمک می‌کند و همیشه به دنبال توسعه گردشگری بوده‌ایم چرا که اصفهان یکی از ۱۰ شهر تاریخی دنیا محسوب می‌شود، ادامه داد: یکی از زیرساخت‌های توسعه گردشگری ساخت هتل است بنابراین با تصویب شورا پروانه ساخت هتل‌ها رایگان شده تا در کنار میزبانی از گردشگران رونق کسب‌وکار و افزایش اشتغال را نیز شاهد باشیم؛ همچنین هزینه‌هایی که در هتل می‌شود به طور غیر مستقیم برای شهر درآمدزایی دارد.

وی با تاکید بر لزوم توسعه روابط اصفهان با شهرهای خواهرخوانده برای رونق گردشگری، افزود: در دوران پساکرونا باید رونق به شهر باز گردد که یکی از راه‌های آن اجرای پروژه‌های مشارکتی با بخش خصوصی و شهروندان اصفهانی خارج از کشور است؛ از این طریق گفته شهردار اصفهان مبنی بر اینکه " با طرح مالی جدید هیچ پروژه‌ای به خاطر هزینه متوقف نمی‌شود." محقق خواهد شد.

حاج رسولی‌ها با بیان اینکه پروژه‌های مشارکتی با بخش خصوصی یکی از منابع تأمین بودجه است، گفت: آکواریوم و شهر رویاها جز پروژه مشارکتی با بخش خصوصی است که برای بازگشت سرمایه چند سال در اختیار سرمایه گذار بوده و بعد از آن به شهرداری واگذار می‌شود.

وی با بیان اینکه مترو را می‌توان با مشارکت بخش خصوصی به سرانجام رساند، افزود: با توجه به قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین به دنبال راه‌اندازی قطار سریع‌السیر اصفهان به تهران هستیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: تصویب بسته‌های تشویقی ساخت و ساز، تسهیلگری، رفع موانع و افزایش سرعت صدور پروانه ساخت از مواردی است که برای حضور بیشتر سرمایه‌گذاران حوزه ساخت‌وساز در دستور کار قرار دارد.

حاج رسولی‌ها با بیان اینکه در ارتباط با نیازهای مردم تصمیم می‌گیریم، خاطر نشان کرد: رینگ چهارم یکی از پروژه‌های کلیدی شهر اصفهان است که با هدایت ترافیک مرکز شهر به سمت آن مشکل آلودگی هوا کاهش یافته و یکی از پروژه‌های اولویت‌دار شهر محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه ۳۷۰ موضوع در شهر وجود دارد که مدیریت شهری باید تا حد توان به آن بپردازد، ادامه داد: یکی از این موارد جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی است که تمهیدات ویژه‌ای برای آن در دستور کار قرار دارد.

منتشرشده در شورا

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان ایرج مظفر، با حضور در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، با اشاره به اینکه مقایسه شرایط عمرانی کنونی مقایسه سه سال با 14 سال است، اظهار کرد: از همین رو افراد باید در قضاوت ها انصاف داشته باشند و شرایط کشور، تحریم، کرونا و افزایش ناگهانی قیمت ها را در حال حاضر در مقایسه با قبل لحاظ کنند چراکه قراردادهای ما باید طبق قوانین بسته شود و تشدید نظارت ها در این دوره شهرداری بیشتر از قبل بوده است.

وی با تاکید بر اینکه در همه دوره ها در شهرداری اصفهان دغدغه کار بوده است، افزود: از سال 86 سامانه اطلاعات آمار پروژه های عمرانی در اصفهان را داشتیم و تمام قراردادهای منعقد شده در این سامانه موجود است.

معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به برگزاری مناقصه عمومی و ترک تشریفات برای اجرای طرح های عمرانی ادامه داد: از اول دی ماه 96 تا یکم دیماه 97 از مجموع 106 قرارداد منعقد شده 21 درصد مناقصه عمومی، 33 درصد ترک تشریفات و 46 درصد قرارداد با سازمان های وابسته بوده است. از سال 97 تا 98 از مجموع 177 قرارداد 47 درصد مناقصه عمومی، 17 درصد ترک تشریفات و 36 درصد قرارداد با سازمان های وابسته بوده است.

وی افزود: از سال 98 تا 99 از مجموع 211 قرارداد منعقده، 51 درصد مناقصه عمومی، 16 درصد ترک تشریفات و 34 درصد سازمان های وابسته است.

مظفر بیان کرد: طبق این آمار هر ساله به آمار مناقصه های عمومی اضافه شده است و در سال 96 تا 97 فقط در سازمان عمران بیش از 93 میلیارد تومان قرارداد منعقد شده است که سایر سازمان ها هم کارهای عمرانی زیادی در حال اجرا دارند به خصوص سازمان ساماندهی مشاغل شهری که به اندازه سه منطقه پروژه در حال اجرا دارد.

وی ادامه داد: در سال ۹۸ مبلغ این نوع قراردادها به ۵۲۲ میلیارد تومان و در سال ۹۹ به ۶۰۳ میلیارد تومان افزایش یافت.

مظفر بیان کرد: قراردادهایی که شهرداری با ترک تشریفات منعقد کرده است از سال 96 تا 99 روند کاهشی داشته است.

معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه هزار و 220 مورد تعداد کل قراردادهای منعقد شده طی این سه سال است، اظهار کرد: تعداد قراردادهای فعال تحویل نشده از مهر 96 تاکنون همراه با قراردادهای منطقه ای، یک هزار و 705 مورد با یک هزار 382 میلیارد تومان اعتبار در این مدت بوده است.

وی ادامه داد: تعداد قرارداد منعقد و تحویل شده یک هزار و 216 پروژه تمام شده با 356 میلیارد تومان از مهر 96 تاکنون بوده است.

مظفر با اشاره به اینکه قراردادهای فعال قبل از مهر 96 حدود 516 میلیارد تومان با 370 قرارداد بود، گفت: این قراردادها بعد از سال 96 تحویل شد.

وی اعتبار قراردادهای فعال کنونی را یک هزار و 95 میلیارد تومان با تعداد 463 مورد عنوان و اظهار کرد: قراردادهای تحویل شده از مهر 96 تاکنون یک هزار و 558 قرارداد با بودجه 672 میلیارد تومان را شامل می شود.

بیشترین اعتبارات در پروژه اجلاس، رینگ چهارم و تاسیسات زیربنایی هزینه می شود

معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اجرای پروژه های تاسیسات زیربنایی از سوی شهرداری گفت: این پروژه ها شامل خطوط انتقال آب و تصفیه خانه پساب است تا نگرانی برای آبیاری فضای سبز برطرف شود. برهمین اساس بعد از پروژه اجلاس سران و رینگ چهارم ترافیکی، بیشترین اعتبار در این حوزه هزینه می شود.

وی افزود: بیشترین پیمان های تحویل شده بر حسب نوع پروژه شامل آسفالت معابر، ساختمان سازی تجاری – اداری و تاسیسات زیربنایی بوده است.

تحویل 128 پروژه شاخص عمرانی در این دوره مدیریت شهری

مظفر ادامه داد: پروژه های شاخص تحویل شده در این دوره 128 پروژه با 427 میلیارد تومان قرارداد بوده است.

وی مبلغ پروژه های شاخص فعال را در حال حاضر یک هزار و 72 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: مجموع کل قراردادهای سالن اجلاس تاکنون 77 قرارداد با 623 میلیارد تومان بوده است.

وی گفت: همچنین مبلغ قراردادهای تحویل شده در مرکز همایش ها، 237 میلیارد تومان با 41 قرارداد است.

معاون عمران شهری شهرداری اصفهان افزود: از نظر پیشرفت فیزیکی نیز این پروژه در این دوره به پیشرفت40 درصدی رسیده است.

سازمان عمران رکوردهای 10 ساله را شکست

وی با اشاره به عملکرد سازمان عمران شهرداری اظهار کرد: امسال سازمان عمران تمام رکوردهای 10 ساله را شکسته است به طوریکه در 9 ماهه 98 جذب بودجه این سازمان 104 درصد و 9 ماهه سال 99 جذب بودجه به 102 رسید.به طوریکه از بودجه 220 میلیارد تومان امسال سازمان، تاکنون 171 میلیارد تومان جذب شده است.

مظفر با بیان اینکه هم اکنون این سازمان به رکورد تولید 152 هزار تن مصالح ساختمانی رسیده است که در 10 سال گذشته بی سابقه بوده است، اظهار کرد: با وجودیکه در سال 95 به دلیل اجرای نهضت آسفالت شاهد بیشتریت آسفالت ریزی در شهر بودیم اما در سال 99 تمام رکوردهای 95 هم شکسته شد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این سازمان قطعاتی تولید می کند که قبلا تولید نمی کرد، گفت: در بخش نوسازی ماشین آلات هم، هفت میکسر امسال خریداری شد و با هشت میکسری که قبلا موجود بود تعداد به 15 دستگاه رسیده است. همچنین امسال جرثقیل و نور رسان هم به تجهیزات سازمان عمران اضافه شده است.

معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه سازمان عمران توانسته فروش به بیرون از مجموعه شهرداری را افزایش دهد، گفت: این سازمان 428 میلیارد تومان قرارداد با معاونت عمران شهرداری و بین پیمانکاران کمترین تاخیر را در اجرای طرح ها دارد.

 

 

منتشرشده در شهر
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان شهر، بر اساس داده‌های گزارش
به گزارش ارمغان شهر، وزیر صنعت، معدن و تجارت
به گزارش ارمغان شهر، مجید عشقی گفت: سال ۱۴۰۲، به
به گزارش ارمغان شهر، احمدرضا صادقی اظهار داشت:
 به گزارش ارمغان شهر، در راستای تنظیم بازار و
به گزارش ارمغان شهر، حسین اکبریان در خصوص هدف
به گزارش ارمغان شهر،امیر کشانی  گفت: ایران به
به گزارش ارمغان شهر؛ علیرضا عبدی سرپرست معاونت
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش ارمغان شهر، حوالی ساعت ۴ بامداد امروز چند صدای انفجار در آسمان اصفهان شنیده شده است. برخی شهروندان نیز از ...
    به گزارش ارمغان شهر، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد روز چهارشنبه در رژه نیروهای مسلح اصفهان با تبریک ۲۹ فروردین
به گزارش ارمغان شهر، ناصر چاووشی گفت : اشتغال پایدار و تامین مسکن را از مولفه های اصلی توانمندسازی مددجویان بهزیستی ...
به گزارش ارمغان شهرو به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، ساغر حمیدی روز ...
به گزارش ارمغان شهر، عزت‌الله ضرغامی اظهار کرد: سی‌ام فروردین روز جهانی بناها و محوطه های تاریخی است که این روز را به
به گزارش ارمغان شهر، بر اساس داده‌های گزارش «چشم‌انداز اقتصاد جهانی در ماه آوریل»، پیش‌بینی می‌شود که اقتصادهای پیشرفته

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش ارمغان شهر، حوالی ساعت ۴ بامداد امروز چند صدای انفجار در آسمان ...
    به گزارش ارمغان شهر، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد روز چهارشنبه در
به گزارش ارمغان شهر، ناصر چاووشی گفت : اشتغال پایدار و تامین مسکن را از ...
به گزارش ارمغان شهرو به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری
به گزارش ارمغان شهر، عزت‌الله ضرغامی اظهار کرد: سی‌ام فروردین روز جهانی ...
به گزارش ارمغان شهر، بر اساس داده‌های گزارش «چشم‌انداز اقتصاد جهانی در ماه
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…