2195

2195

پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ" حسین تُرکیان" با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت مغازه در منطقه جنوب شهر اصفهان و شکایت مال باختگان، موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس آگاهی استان اصفهان قرار گرفت.

وی افزود: با تلاش کارآگاهان و انجام یک سری اقدامات خاص پلیسی فردی که اقدام به خرید یکی از اموال مسروقه کرده بود دستگیر و در تحقیقات صورت گرفته از وی، فروشنده و عامل اصلی این سرقت ها شناسایی شد.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان تصریح کرد: با شناسایی هویت اصلی سارق، ماموران طی هماهنگی با مقام قضائی در یک عملیات ضربتی وی را در منزلش دستگیر کردند.

سرهنگ تُرکیان اظهار داشت: متهم پس از اینکه با مدارک و مستندات پلیس مواجه شد،  به 4 فقره سرقت مغازه و 5 فقره سرقت اماکن خصوصی در منطقه جنوب شهر اصفهان اقرار کرد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه ارزش اموال به سرقت رفته توسط متهم برابر اعلام کارشناسان مربوطه 8 میلیارد ریال ارزیابی شده است گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهم برای اقدامات قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، هاشم امینی افزود: در حال حاضر چهار باب تصفیه خانه فاضلاب جدیدالاحداث در شهرهای چادگان، نطنز،گلپایگان، تیران و توسعه تصفیه خانه فاضلاب شهر های فولادشهر و بویین و پکیج تصفیه خانه تودشک در حال اجرا است که پیش بینی می شود در سال جاری توسعه تصفیه خانه فاضلاب شهرهای بویین و فولادشهر و پکیج تصفیه خانه تودشک درمدار بهره برداری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اصفهان بیشترین تعداد تصفیه خانه های فاضلاب را در کشور به خود اختصاص داده است خاطرنشان ساخت: هم اکنون 26 باب تصفیه خانه فاضلاب در استان اصفهان در مدار بهره برداری قرار دارد که بیانگر بیشترین تعداد تصفیه خانه فاضلاب استانی درکشور است.

امینی با اشاره به روش های گوناگون تصفیه فاضلاب در اصفهان تصریح کرد: فاضلاب در اصفهان به روش های متنوع تصفیه می شود که می توان در این راستا به روش برکه تثبیت،لاگون هوادهی ، لجن فعال و لجن فعال پیشرفته با حذف ازت و فسفر اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر 12 تصفیه خانه به روش لاگون هوادهی ،11 تصفیه خانه به روش لجن فعال و 9 تصفیه خانه به روش برکه تثبیت فاضلاب را تصفیه می کنند.

وی با تاکید بر ارتقای کیفیت پساب  بیان داشت: هم اکنون بیش از 171 میلیون مترمکعب پساب در  سال، در استان اصفهان مطابق با استانداردهای تعریف شده تولید می شود که حسب اولویت به صنعت ، فضای سبز و در نهایت محیط زیست اختصاص می یابد.

مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان احداث  و توسعه تصفیه خانه های فاضلاب را ضروری برشمرد و عنوان کرد: جلوگيري از آلوده شدن منابع آب هاي سطحي و زير زميني ، خاك و هوا، ارتقاي سطح بهداشت عمومي و بهداشت محيط زيست با جلوگيري از وارد شدن مواد آلوده كننده به محيط.، بازيافت حجم قابل ملاحظه اي از آب هاي به ظاهر زائد و غير قابل استفاده و كاربرد آن در امر كشاورزي و فضاي سبز از جمله عوامل موثر در احداث و توسعه تصفیه خانه فاضلاب محسوب می شود.

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، کوروش خسروی افزود: قبل از تعریف این پروژه، شهرداری اصفهان در پروژه ای دیگر با عنوان «تهیه نقشه اکوسیستم کارآفرینی نوآورانه اصفهان» با همکاری شرکت دانش بنیان سنجش و دانش آیریک از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اقدام به شناسایی، دسته بندی و تشخیص محل استقرار شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها و شرکت های ICT در محدوده شهر اصفهان کرد.   

وی ادامه داد: در پروژه تهیه نقشه اکوسیستم کارآفرینی نوآورانه از ظرفیت های مشارکتی اکوسیستم نوآوری مانند جامعه اکوسیستم نوآوری اصفهان (اصفهان پلاس) برای افزایش غنای نقشه و اطمینان از لحاظ نظرات ذینفعان بخش خصوصی استفاده شده است. نتایج این پروژه در قالب یک نقشه واحد با لایه هایی متشکل از اجزای اکوسیستم بر روی وب سایت شهرداری اصفهان قرار خواهد گرفت و قابلیت بروزرسانی نیز برای آن در نظر گرفته می شود. در پروژه تعیین پهنه های استقرار شرکت های دانش بنیان، شرکت های نوپا، شرکت های خلاق، نحوه توزيع فضايي شركت هاي دانش بنيان، استارت آپ ها و شرکت های فناوری اطلاعات در شهر اصفهان مورد بررسی قرار می گیرد. سپس با احصاء شاخص ها و معيارهاي موجود در تعيين پهنه هاي استقرار شركت هاي دانش بنيان، استارت آپ ها و شرکت های فناوری اطلاعات، مناسب ترين پهنه براي استقرار شركت هاي دانش بنيان، استارت آپ ها و شرکت های فناوری اطلاعات در منطقه كلان شهري اصفهان (شهر-منطقه اصفهان) تعریف می شود.

به گفته وی، همچنین راهبردها و سياست های مناسب شهرداري اصفهان براي تعيين محل استقرار بهينه شركت هاي دانش بنيان، استارت آپ ها و شرکت های فناوری اطلاعات در آينده مشخص خواهد شد.

شهروندان از امکانات اکوسیستم کارآفرینی اصفهان باخبر می شوند

کوروش خسروی، رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان با اشاره به لزوم اهمیت اجرای این پروژه ها در شهرداری اصفهان اظهار کرد: دو پروژه مطالعاتی در راستای مدیریت و بهبود اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان تعریف شده است، یکی از این پروژه ها مطالعه المان ها و عناصر موجود در اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان و تهیه نقشه اکوسیستم اصفهان را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: به این معنا که به طور مثال اصفهان دارای تعدادی شتاب دهنده، مرکز رشد، صندوق زیستی، مکان های مخصوص برگزاری رویداد برای کارآفرینان مانند رویدادهای استارتاپ ویکند، استارتاپ استودیو و ... است که در شهر پراکنده است، شاید مدیران شهری از محل این عناصر اجزای اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان آگاهی داشته باشند اما ممکن است، شهروندان، دانشجویان، کارآفرینان و ... این اشراف را نداشته باشند، بنابراین اولین کاری که معاونت تحقیقات انجام داد تهیه نقشه اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان برای مشخص شدن محل شتاب دهنده ها، فضای کار اشتراکی، مرکز رشد و نقاط لازم در اکوسیستم کارآفرینی شهر، بود.   

رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان با بیان اینکه این کار هم اکنون تمام شده و مطالعات آن آماده انتشار است، تصریح کرد: در پروژه دوم با انجمن شرکت های دانش بنیان صحبت شد تا پهنه ای در شهر برای استقرار شرکت های دانش بنیان مشخص شود.  

وی افزود: به همین منظور پروژه ای تعریف شد تا مشخص شود چه نقاطی از شهر پهنه مناسب برای استقرار شرکت های حوزه IT، شرکت های دانش بنیان و شرکت های دارای صنایع خلاق دارد که این پروژه با همکاری و مدیریت دانشگاه هنر اصفهان در حال انجام است و تا حدود 4 ماه آینده به نتیجه می رسد.

خسروی بیان کرد: پس از مشخص شدن پهنه ها این پروژه به شورای شهر برده می شود و امتیازهایی برای استقرار شرکت های دانش بنیان در برخی نقاط شهر در نظر گرفته می شود.

وی تاکید کرد: بنابراین هدف پروژه اول (تعیین پهنه های استقرار) شناسایی و آشنایی با نحوه گسترش عناصر و اجزای اکوسیستم کارآفرینی بوده و هدف پروژه دوم ارائه خدمات به شرکت های حوزه IT، شرکت های دانش بنیان و شرکت های دارای صنایع خلاق است.

رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان با بیان اینکه فلسفه شرکت های دانش بنیان تولید ثروت است، گفت: با اینگونه شرکت ها و کارآفرینان در آینده ای نزدیک شهر ثروتمندتری خواهیم داشت، هر میزان شهر ثروتمندتر باشد شهرداری نیز رونق می یابد و سیستم حمل و نقل بهتر و روانتر، فضای سبز و در مجموع خدمات بهتری خواهیم داشت.

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، ایرج حشتمی در بازدید از اقدامات محیط زیستی شهرداری اصفهان اظهار کرد: در مجموع اقداماتی که شهرداری اصفهان برای افزایش سرانه اکولوژیکی شهر انجام داده، قابل تقدیر است چراکه ایجاد چنین سرانه هایی با وضعیت فعلی که شهر اصفهان به عنوان یکی از آلوده ترین کلانشهرهای کشور در سال 98 داشت، موثر است.

وی ادامه داد: استفاده از فناوری های نوین و آبیاری قطره ای با توجه به محدودیت های آب، استفاده از پساب و بهینه سازی مصرف آب هم نکته مهمی است که باید به آن توجه شود که در بازدید متوجه شدیم بسیاری از فعالیت های شهرداری در حوزه فضای سبز با استفاده از آبیاری قطره ای است.

مدیرکل سازمان حفاظت از محیط زیست استان اصفهان با تاکید بر اینکه آموزش هم می تواند در کنار افزایش سرانه اکولویوژیک موثر باشد، اظهار کرد: شعار امسال اقدام برای تغییرات اقلیمی است و سازمان جنگل ها و مراتع استان هم باید در خصوص 600 هزار هکتار عرصه کانون ریزگرد اقدامات خود را انجام دهد چراکه اگر این فعالیت ها خوب صورت نگیرد، اقدامات شهرداری هم تحت تاثیر قرار می گیرد.

وی ادامه داد: در غیر این صورت نهال هایی که شهرداری هر ساله می کارد، تاثیرات لازم را در محیط زیست نخواهد داشت.

حشتمی به طرح 53 هکتاری فضای سبز شمال غرب کلانشهر اصفهان یا همان عرصه بختیار دشت به عنوان یکی از کانون های اصلی آلایندگی شاهین شهر و اصفهان اشاره و تصریح کرد: امیدواریم جنبه های اقدامات استراتژیک شهرداری در این بخش هم بیشتر باشد و در آن نقاط تمرکز بیشتری صورت گیرد.

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، حسین امیری با اشاره به برنامه های شهرداری اصفهان در خصوص حفاظت از زمین و محیط زیست اظهار کرد: با توجه به اهمیت محیط زیست سالم در زندگی امروز، نقش فرهنگ سازی در کاهش آسیب های حاصل از تخریب ها و آلاینده های رو به گسترش در شهرها، کمتر از خدمات دستگاه های اجرایی و شهری نبوده و می تواند در نهادینه کردن باور و حفظ محیط زیست برای نسل های آینده نقشی انکارناپذیر باشد.

وی به نقش تاثیرگذار شهروندان در حراست از زمین و منابع آن اشاره و تصریح کرد: کاهش بار آلاینده ها به ویژه زباله و پسماندهای خانگی و همچنین پیشگیری از انتشار آن در سطح شهرها با وجود پیشرفت های محسوس در جمع آوری که در قالب خدمات شهری شهرداری ها صورت می گیرد، باز هم نیازمند ورود تمام شهروندان در حمایت و کمک به منظور حفظ محیط زیست است.

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان ادامه داد: در حال حاضر زمين به عنوان زيستگاه انسان، دچار مخاطراتي شده و در صورت عدم توجه جدي، دامنه هاي تخريبي آن گسترده تر خواهد شد.

جابجایی دو هزار و 745 اصله درخت چند ساله در طرح های عمرانی شهر اصفهان

وی به برخی از اقدامات صورت گرفته در حوزه فضای سبز شهر اصفهان اشاره کرد و گفت: اصلاح الگوی کشت و جایگزینی گونه های بومی با نیاز آبی کم به جای گونه های با نیاز آبی بالا، برگزاری پویش مردمی سهم من در حفاظت از درختان کهنسال، توسعه فضاهای سبز شهری از طریق ایجاد پارک های محلی و شهری در زمین های  تملک شده و برنامه ترویج و آموزش کشاورزی شهری به شهروندان، بخشی از اقدامات برای حفظ محیط زیست شهری بوده است.

امیری ادامه داد: بررسی امکان فعال سازی انهار در کالبد شهر به عنوان محورهای مجهز شهری، طرح کمربند سبز، امکان سنجی استفاده از تجهیزات و روش های غیرشیمیایی برای کنترل آفات و بیماری های فضای سبز، جایگزینی و بررسی کارآیی سموم کم خطر شیمیایی نسل جدید و ترکیبات گیاهی (سموم ارگانیک و دوستدار محیط زیست) به جای سموم نسل قدیم در مبارزه با آفات و بیماری های گیاهی گوشه ای از اقدامات و برنامه های شهرداری اصفهان در خصوص فضای سبز شهری در راستای حفاظت از زمین و محیط زیست است.

وی با بیان اینکه تملک 14 هزار و 735 مترمربع زمین از کاربری های مختلف برای اختصاص به عرصه های فضای سبز در سال 98 و جابجایی دو هزار و 745 اصله درخت چند ساله واقع شده در طرح های عمرانی که روشی جهانی و علمی است و کاشت مجدد آن در سال گذشته هم از دیگر اقدامات محیط زیستی شهرداری است، گفت: اجرای طرح 100 هکتاری کاشت دیم با استفاده از گونه های مقاوم به خاطر محدویت های منابع آبی که در فاز اول آن 65 هکتار اجرایی شده است، از برنامه های ما برای کاهش مصرف آب بوده است.

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان تصریح کرد: طراحی 397 هزار و 240 مترمربع فضای سبز شهری جدید در سال گذشته، کاشت و واکاری236 هزار و 800 اصله درخت و درختچه در عرصه های فضای سبز، رفیوژها، کمربند سبز و پارک های تازه احداث شده از جمله اقدامات محیط زیستی شهرداری اصفهان در سال گذشته بوده است.

لاگون های تبخیری شیرابه برای کاهش آلودگی خاک ساخته شد

وی به فعالیت های سازمان مدیریت پسماند به عنوان یکی از بخش های موثر در حفاظت از محیط زیست شهری اشاره و اظهار کرد: با توجه به ماموریت های محیط زیستی سازمان مدیریت پسماند تمام اقدامات این سازمان مربوط به مقوله محیط زیست است و تاثیر زیادی در حفاظت و حراست از زمین داشته است.

امیری ادامه داد: ساخت خطوط جدید پردازش پسماند، ساخت دستگاه پایلوت هاضم بی هوازی، احداث لاگون های تبخیری شیرابه، احداث لندفیل بهداشتی شرق، فعالیت های آموزش و فرهنگ سازی، ساخت دستگاه خوددریافت از جمله اقدامات اجرایی شده در سال گذشته است.

وی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال جاری گفت: احداث کارخانه پیرولیز، احداث واحد زباله سوزی پزشکی، بهینه سازی تولید کمپوست و احداث لندفیل پزشکی بخشی از برنامه های این سازمان در سال جدید است.

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان به فعالیت های فرهنگی و آموزشی در حوزه مدیریت پسماندها اشاره کرد و افزود: از جمله این فعالیت ها می توان به فعالیت های اجتماعی مانند بازدید دو هزار و 610 نفر ساعت از کارخانه بازیافت، برگزاری جشن های آموزشی و فرهنگی مانند گلریزان کاغذ به نفع طبیعت و محله های عمودی ویژه گروه های مختلف اشاره کرد.

وي با بيان اينكه شهرداري اصفهان براي نشان دادن اهميت روز جهانی زمین پاک همه ساله برنامه هاي مختلفی برگزار می کرد افزود: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا همه برنامه ها به صورت مجازی اجرا شد.

امیری اضافه کرد: طراحی و تهیه کلیپ آموزشی و فرهنگی در حوزه مدیریت پسماند، طراحی و برگزاری مسابقه مجازی، دعوت از همه شهروندان برای مشارکت در حفاظت از محیط زیست بخش از برنامه های شهرداری اصفهان به مناسبت روز جهانی زمین پاک است.

  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان شهر ، این کنگره که با هدف ساخت
به گزارش ارمغان شهر، سید جواد سادات درباره قانون
به گزارش ارمغان شهر، وزیر ارتباطات و فناوری
به گزارش ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی
به گزارش ارمغان شهر، مدیرعامل آبفای استان اصفهان
 به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، امیر کشانی،
به گزارش  ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی و
 به گزارش ارمغان شهر و به نقل ازروابط عمومی شرکت
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش ارمغان شهر ، این کنگره که با هدف ساخت بستری برای شناخت، ایجاد، تثبیت و توسعه حلقه های ذینفع درزنجیره ...
به گزارش ارمغان شهر، صادق ضیائیان با اشاره به آخرین وضعیت جوی در کشور اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت آینده در نیمه شمالی ...
به گزارش ارمغان شهر، سید جواد سادات درباره قانون ساماندهی بازار زمین و مسکن افزود: طبق ماده ۷ قانون ساماندهی بازار زمین
به گزارش ارمغان شهر، در سفر یک روزه استاندار اصفهان به شهرستان نایین ٢ طرح دانش‌بنیان در شهرک صنعتی نایین با اشتغالزایی
به گزارش ارمغان شهر، محمد موسوی زادگان افزود: بر اساس بند «ض» ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور، مصوب ۱۳۹۸، وزارت راه و
 به گزارش ارمغان شهر ،مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان: سامانه سفیر مهر از بیست‌وپنجم ...

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش ارمغان شهر ، این کنگره که با هدف ساخت بستری برای شناخت، ایجاد، ...
به گزارش ارمغان شهر، صادق ضیائیان با اشاره به آخرین وضعیت جوی در کشور ...
به گزارش ارمغان شهر، سید جواد سادات درباره قانون ساماندهی بازار زمین و ...
به گزارش ارمغان شهر، در سفر یک روزه استاندار اصفهان به شهرستان نایین ٢ طرح
به گزارش ارمغان شهر، محمد موسوی زادگان افزود: بر اساس بند «ض» ماده ۱۴ ...
 به گزارش ارمغان شهر ،مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…