2195

2195

پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

به گزارش  ارمغان شهر، درآمد حاصل از فروش محصولات شرکت مجتمع فولاد خراسان در بازارهای داخلی و صادراتی شامل گندله، آهن اسفنجی، شمش و میلگرد در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲، با افزایش ۴۱٫۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش (۱۰۲ هزار و ۸۰۵ میلیارد و ۵۶۵ میلیون ریال)، به ۱۴۵ هزار و ۵۹۲ میلیارد و ۸۳۶ میلیون ریال رسید؛ این در حالی است که «فخاس» عملکرد قابل‌قبولی در ایفای مسئولیت‌های اجتماعی در شرق کشور به ثبت رسانده و عملکرد بر اشتغال‌زایی در سطح منطقه، اشتغال محلی در چارچوب الگوی اقتصاد مقاومتی را در دستور کار خود قرار داده است.

شرکت مجتمع فولاد خراسان به عنوان بزرگ‌ترین فولادساز شرق کشور، علی‌رغم چالش‌های پیش روی شرکت‌های فولادی به ویژه محدودیت تامین گاز در روزهای اخیر، کماکان روند موفق و رو به رشد خود را با گذشت ۱۰ ماه از سال جاری حفظ کرده است. ثبت رکوردها و موفقیت‌های پی در پی در مجتمع فولاد خراسان در حالی رقم خورده که این شرکت، جزو معدود تولیدکنندگان فعال در سراسر زنجیره فولاد به شمار می‌آید؛ به نحوی که گندله و آهن اسفنجی در واحدهای گندله‌سازی و احیا مستقیم (بخش بالادست)، شمش فولادی در واحد فولادسازی (بخش میانی) و محصولات سبک ساختمانی اعم از میلگرد، نبشی و ناودانی در واحد نورد (بخش پایین‌دست) در این مجتمع عظیم صنعتی تولید می‌شوند.

تکمیل زنجیره ارزش در مجتمع فولاد خراسان

با توجه به اهمیت تامین پایدار خوراک مورد نیاز واحد گندله‌سازی (کنسانتره سنگ‌آهن) و همچنین با هدف توسعه ظرفیت و تکمیل زنجیره تولید، «فخاس» طرح توسعه احداث کارخانه کنسانتره‌سازی با ظرفیت تولید دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال در محل معادن شهرستان سنگان را از طریق شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان در دست اقدام دارد. این پروژه با سرمایه‌گذاری ۷۱ میلیون یورو در حال اجرا بوده و تا پایان آذر ماه امسال، با پیشرفت فیزیکی بالغ بر ۳۰ درصد همراه بوده است.

بدون شک تکمیل و راه‌اندازی این پروژه علاوه بر اشتغال‌زایی قابل‌توجه در منطقه سنگان، نقش بسزایی در تامین کنسانتره مورد نیاز فولاد خراسان و همچنین بخشی از نیاز سایر فولادسازان بزرگ کشور ایفا خواهد کرد. شرکت مجتمع فولاد خراسان همچنین در تلاش است با توسعه سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های توسعه‌ای متنوع در کارخانجات مختلف، ظرفیت تولید خود در واحدهای گندله‌سازی، احیا مستقیم و فولادسازی و نورد را به ترتیب به سه میلیون و ۴۰۰ هزار تن، سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن و سه میلیون تن در آینده نزدیک افزایش دهد.

در همین راستا، این شرکت اقدامات لازم جهت تامین زیرساخت‌های مورد نیاز اجرای طرح‌های توسعه‌ای به ویژه احداث کارخانه کنسانتره‌سازی را انجام داده است که از جمله می‌توان به خرید امتیاز برق به میزان ۲۴۰ مگاوات از شرکت برق توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی، خرید امتیاز گاز به میزان ۹۰ هزار نرمال مترمکعب بر ساعت از شرکت گاز این استان، انعقاد قرارداد مشارکت با شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی با هدف تامین پنج میلیون مترمکعب آب مورد نیاز کارخانه و همچنین انعقاد قرارداد مشارکت با شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی جهت احداث، بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات فاضلاب شهر نیشابور به روش بیع متقابل اشاره کرد.

علاوه‌براین، شرکت مجتمع فولاد خراسان با هدف تامین پایدار بخشی از آب مورد نیاز خود و همچنین سایر شرکت‌های معدنی و صنعتی فعال در سطح منطقه، مشارکت چشمگیری در پروژه انتقال آب خلیج فارس به شرق کشور داشته است؛ با این تفاسیر به جرات می‌توان گفت که «فخاس»، قطب توسعه پایدار تولید فولاد در شرق ایران به شمار می‌آید.

شرکت مجتمع فولاد خراسان علاوه بر حرکت در راستای توسعه همه‌جانبه تولید، همواره به دنبال ایفای نقش موثر خود در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نیز بوده است؛ «فخاس» اقدامات فراوانی در این زمینه انجام داده که از جمله آن‌ها می‌توان به حمایت از اشتغال محلی در چارچوب الگوی اقتصاد مقاومتی، راه‌اندازی کارگاه‌های خود اشتغالی، کمک به تجهیز مرکز تخصصی دام سبک شهرستان فیروزه، تقویت کشت‌های بهره‌ور و کمک به توسعه کشاورزی در سطح استان، مشارکت در بهسازی شهرستان نیشابور، تعریف و جاری‌سازی پروژه‌های صیانت از منابع آب و خاک، برگزاری کارگاه‌های تخصصی آموزشی، اهدای تجهیزات پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و مشارکت در کمک‌های مومنانه به نیازمندان شهرستان نیشابور و روستاهای اطراف اشاره کرد.

بررسی عملکرد فولاد خراسان در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲

شرکت مجتمع فولاد خراسان در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲، موفق به تولید ۴۰۰ هزار و ۶۶ تن شمش فولادی شد که این میزان با افزایش ۷۱٫۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل (۲۳۳ هزار و ۶۸۵ تن) همراه بود. در ۱۰ ماهه امسال، تولید آهن اسفنجی «فخاس» به یک میلیون و ۱۳۱ هزار و ۶۱۰ تن رسید که حاکی از رشد ۲۵٫۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۹۰۲ هزار و ۳۸۴ تن) است.

فولاد خراسان از ابتدای فروردین ماه تا پایان دی ماه سال جاری، ۵۱۸ هزار و ۴۷۸ تن محصولات سبک ساختمانی اعم از میلگرد، نبشی و ناودانی تولید کرد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش (۴۵۲ هزار و ۷۷۵ تن)، با افزایش ۱۴٫۵ درصدی همراه بود. این شرکت در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲، موفق به تولید یک میلیون و ۵۴۰ هزار و ۳۷۲ تن گندله شد که نشان از رشد ۱۱٫۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ (یک میلیون و ۳۸۷ هزار و ۲۸۹ تن) دارد. مجموع تولید شرکت مجتمع فولاد خراسان در ۱۰ ماهه امسال، به سه میلیون و ۵۹۰ هزار و ۵۲۶ تن رسید که این میزان با افزایش ۲۰٫۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته (دو میلیون و ۹۷۶ هزار و ۱۳۳ تن) همراه بود.

شرکت مجتمع فولاد خراسان علاوه بر ثبت عملکردی قابل‌قبول در بازار داخلی، موفق به عرضه پایدار تولیدات خود در بازارهای صادراتی نیز شده است؛ به نحوی که در ۱۰ ماهه امسال، ۱۳۰ هزار و ۷۷ تن محصول «فخاس» شامل ۹۲ هزار و سه تن شمش فولادی و ۳۸ هزار و ۷۴ تن محصولات سبک ساختمانی در بازارهای صادراتی به فروش رسید که این میزان با رشد ۱۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ یعنی ۱۱۶ هزار و ۱۱۴ تن محصول شامل ۶۲ هزار و ۴۰۲ تن شمش فولادی و ۵۳ هزار و ۷۱۲ تن محصولات سبک ساختمانی همراه بود.

این شرکت در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲، موفق به کسب درآمد ۲۴ هزار و ۶۶۴ میلیارد و ۵۹۲ میلیون ریال از فروش محصولات خود در بازارهای صادراتی شد که حاکی از افزایش ۶۳٫۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۱۵ هزار و ۷۲ میلیارد و ۶۹۷ میلیون ریال) است. از طرفی از ابتدای فروردین ماه تا پایان دی ماه ۱۴۰۲، درآمد حاصل از فروش محصولات «فخاس» در بازار داخلی، به ۱۲۰ هزار و ۹۲۸ میلیارد و ۲۴۴ میلیون ریال رسید که این میزان با رشد ۳۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش (۸۷ هزار و ۷۳۲ میلیارد و ۸۶۸ میلیون ریال) همراه بود.

مجموع درآمد حاصل از فروش محصولات شرکت مجتمع فولاد خراسان در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲، به ۱۴۵ هزار و ۵۹۲ میلیارد و ۸۳۶ میلیون ریال رسید که حاکی از رشد ۴۱٫۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش (۱۰۲ هزار و ۸۰۵ میلیارد و ۵۶۵ میلیون ریال) است.

به گزارش ارمغان شهر و به نقل ازتسنیم، مهدی غضنفری در مراسم امضای قرارداد سپرده گذاری ۲ میلیارد دلاری به منظور حمایت از طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: صندوق این فرصت را یافت تا با حفظ جایگاه ارزی در حوزه مسکن نیز وارد شد.

وی افزود: صندوق بر اساس اساسنامه، صندوقی ارزی است و منابع آن می‌تواند تبدیل به ریال شود. بر اساس مذاکرات مقرر شد صندوق دو میلیارد دلار نزد بانک مسکن با نرخ سود دو درصد سپرده گذاری کند. بانک مسکن اجازه دارد این مبلغ را به صورت ارزی و در دوره سه ساله در فعالیت اقتصادی به کار گیرد و سپس سود را به صندوق بازگرداند.

غضنفری بیان کرد: این دو میلیارد دلار برای کمک به نرخ سود است. در مرحله دوم دو میلیارد دلار به وزارت مسکن پرداخت می‌کنیم و در قبال آن حواله نفتی دریافت می‌کنیم و در نتیجه صندوق متضرر نمی‌شود.‌

وی افزود: در مرحله دوم وزارت مسکن هر طور که صلاح می‌داند می‌تواند در حوزه مسکن هزینه کند و از این طریق به افزایش توان وام دهی بانک مسکن کمک می‌شود.

رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی تصریح کرد: با در اختیار قراردادن دو میلیارد دلار صندوق، برخی فعالان اقتصادی می‌توانند به عنوان سرمایه در گردش و تهیه ماشین آلات و مواد اولیه استفاده کنند.

غضنفری در پاسخ به این سوال که آیا صندوق در این سپرده گذاری متضرر نمی‌شود، توضیح داد: پول‌های ما در بانک مرکزی ذخیره می‌شد با یک درصد سود و در روش مذکور پول‌های خود را از بانک مرکزی خارج و به بانک مسکن انتقال دادیم و دو درصد سود دریافت می‌کنیم و به دنبال این هستیم که این پول‌های خود را با درصد بیشتر به بخش خصوصی وام دهیم.

وی بیان کرد: در نظام حکمرانی ما هیات امنا تصمیم گرفت که در حوزه مسکن فعال شویم و چون بانک‌های مختلف مراجعه نکردند، بانک مسکن تقاضا داد.

رییس صندوق توسعه ملی در خصوص اینکه چرا تنها بانک مسکن به عنوان مقصد سپرده گذاری تعیین شده است؟ گفت: صندوق سپرده گذاری ارزی با بانک‌های تجارت، سینا و خاورمیانه نیز شروع کرده است و می‌توانند آن را در هر زمینه‌ای که مطلوب آنهاست هزینه کند و بانک‌های دیگر نیز می‌توانند در این زمینه درخواست خود را مطرح کنند. اگر بانک‌ها عامل دیگر نیز متقاضی دریافت سپرده گذاری ارزی دارند یک میلیارد دلار نیز برای این منظور تخصیص می‌دهد و در قبال سپرده گذاری ارزی، ارز نیز دریافت کند.

وی بیان کرد: در تهاتر نفتی قرار است پول صندوق در حوزه حمل و نقل صرف شود. ۱۰.۸ میلیارد دلار اذن دارند و ۲ میلیارد دلار زودتر تخصیص می‌یابد. صندوق هم اکنون ما دنبال این هستیم مانده ما نزد بانک مرکزی صفر شود که هم اکنون ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار است. امیدواریم ماده ۳ قانون برنامه هفتم که اجازه می‌دهد صندوق مطالبات خود را پس بگیرد، تصویب شود.

در ادامه، مدیرعامل بانک مسکن گفت: ۳۲۰ هزار واحد را تامین مالی کردیم و ۷۵ تا ۸۹ همت به نهضت ملی مسکن پرداخت کردیم و ۱۲۰ همت دیگر نیز پرداخت خواهیم کرد و بانک مسکن پیشرو در نهضت ملی مسکن است برای همین منظور صندوق سپرده گذاری ۲ میلیارد دلار را در در اختیار این بانک قرار دهد.

وی درباره اینکه بانک مسکن فعالیت ریالی دارد؛ چگونه می‌خواهد پرداخت ارزی داشته باشد، توضیح داد: بانک مسکن نیز فعالیت ارزی دارد و این مبالغ صرف توسعه نهضت ملی مسکن هزینه خواهد شد و بخش‌هایی که درآمد ارزی دارند در اولویت واگذاری قرار دارند.

مدیرعامل بانک مسکن گفت: این برای نخستین بار است که این امکان توسط صندوق فراهم شد که یک بانک سپرده ارزی برای توسعه فعالیت فعالان اقتصادی و کاهش قیمت مسکن داشته باشد و نشان از پیگیری رییس جمهور برای موضوع مسکن است.

سیدعباس حسینی تاکید کرد: با توجه به شعار سال رشد تولید جز با رشد ساخت و ساز مسکن محقق نمی‌شود.

در بخش دیگری از این مراسم، معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص افزایش سرمایه بانک مسکن توضیح داد: سیاست دولت این است که این بانک چون جزو پیشران‌های اقتصادی هستند پیشرفت کند و افزایش سرمایه بانک مسکن روش‌های مختلفی دارد که می‌تواند از محل اوراق و دیگر روش‌ها باشد. حتی بانک مسکن نیز پیگیر است که عهده دار ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی باشد.

هادی عباسی تاکید کرد: دولت با تمام امکانات و به کمک مردم پروژه‌ها را پیگری می‌کند و نظر ما این است که پروژه‌ها توسعه یابند تا هم اشتغال تقویت شود و هم تورم مهار شود.

همچنین علیرضا میرصادقی عضو هیات عامل صندوق توسعه نیز در ادامه گفت: تا کنون ۶ میلیارد دلار با بانک‌های عامل قرارداد امضا کردیم و تا کنون تنها با دو بانک حساب ارزی ۳۰۰ میلیون دلار امضا کردیم و برای نخستین بار است که دو میلیارد سپرده گذاری ارزی امضا می‌کنیم و حداکثر تا پایان سال سوم باید به صندوق بازگردد.

به گزارش ارمغان شهر و به نقل از ایلنا، مهدی موحدی بک نظر اظهار داشت: هیچ کدام از کارتخوان‌ها به حکم این که کارتخوان هستند فرد را مشمول مالیات نمی‌کنند؛ بلکه کارتخوان‌ها بعد از ساماندهی بانک مرکزی در اختیار افراد قرار می‌گیرد. از این رو بانک مرکزی موظف است که کارتخوان‌ها را در اختیار کسانی که پرونده مالیاتی دارند، قرار دهد.

وی افزود: اگر این دستگاه به پرونده مالیاتی متصل شود، وجوه واریزی از درآمد و فروش مورد محاسبه قرار می‌گیرد و در هر صنفی بنا بر فعالیتی که دارد، بخشی از میزان فروش که توسط دستگاه کارتخوان ثبت شده، مشمول مالیات می‌شود.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی ادامه داد: کارتخوان‌ها مجرای وجوه درآمدی هستند که وارد حساب‌های تجاری افراد می‌شود.

وی با اشاره به کارتخوان‌های معاف از مالیات گفت: یک بحث دیگر هم کارتخوان‌هایی است که در زمان ثبت وقتی به پرونده مالیاتی الصاق می‌شوند و معاف مالیاتی یا نرخ مالیاتی کمتر را شامل می‌شوند. این کارتخوان‌ها برای برخی از مشاغل است. در صورتی که این کارتخوان برای سایر مشاغل به فروش برود به بهانه اینکه معاف از مالیات است، مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

بک نظر بیان کرد: طبق مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی که در بودجه ۱۴۰۳ آمده است، کسانی که از این دستگاه‌ها استفاده می‌کنند، بر اساس مبالغ وجوه واریزی یا تعداد دفعات واریزی بالا، مورد رصد قرار می‌گیرند.

وی تاکید کرد: برخی از اصناف نیز یک سری دستگاه‌هایی با عنوان کیوسک‌های کارت به کارت را در جاهای مختلف نصب کرده و از مشتریان می‌خواهند که مبالغ واریزی را کارت به کارت کنند. این نوع واریزی‌ها نیز رصد و برای مالیات محاسبه می‌شود.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی جلوی راه‌های فرار مالیاتی را می‌گیرد، گفت: هنوز مبلغ و تعداد واریزی‌ها از سوی شورای پول و اعتبار بانک مرکزی اعلام نشده است. این شورا تا اردیبهشت سال آینده موظف به اعلام تعداد واریزی‌ها و مبالغ واریزی در راستای شناسایی حساب‌های تجاری از شخصی است.

طی روزهای اخیر تصاویری از آگهی‌های فروش کارتخوان‌های معاف از مالیات در سایت‌های آگهی اینترنتی دست به دست شد. فروش کارتخوان‌های مشاغل معاف از مالیات به مشاغل پر درآمد نظیر پزشکی، وکالت و … که با تصور فرار از مالیات انجام می‌شود در حالی است که تمام کارتخوان‌ها حتی کارتخوان‌های مشاغل معاف از مالیات، رصد می‌شوند.

بر اساس مصوبه مجلس در بند (ج) تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۳، اصناف و تجاری که با هدف فرار مالیاتی به جای استفاده از کارتخوان، مشتریان را مجبور به واریز پول به صورت کارت به کارت می‌کنند، شناسایی خواهند شد. نمایندگان مجلس این را مصوبه را در نشست علنی نوبت چهارشنبه ۴ بهمن ماه تصویب کردند.

 

 

 

به گزارش ارمغان شهر و به نقل از ایرنا، در جلسه علنی روز یکشنبه( ۸ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی، بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه برنامه هفتم توسعه در دستور کار قرار گرفت و مواد ۸۷ تا ۱۰۱ اصلاحی برنامه هفتم برای تامین نظر این شورا به تصویب نمایندگان رسید که به این شرح است:

صدر ماده (۸۷) عبارت «احکام این فصل با رعایت موازین شرعی و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی قابل اجرا می باشد.» بعد از عبارت «این فصل اقدام میشود.» اضافه و در ردیف ماقبل آخر جدول شماره (۲۰) ذیل ماده (۸۷) عبارت «فاقد معیار لازم» جایگزین عبارت «غیراستاندارد» و در ردیف آخر جدول مذکور واژه «معیارسازی» جایگزین واژه «استانداردسازی» می‌شود.

بند (الف) ماده (۸۸) به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

در فراز دوم بند (ب) ماده (۸۸) عبارت «در صورت عدم تأمین نیاز به معلم از طریق دانشگاه‌های فوق الذکر،» به بعد از عبارت «وزارت آموزش و پرورش مجاز است» اضافه و در فراز سوم بند مذکور عبارت «با پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش تهیه‌ می‌شود و به‌تصویب ‌شورای‌عالی آموزش و پرورش می‌رسد.» به عبارت «توسط وزارت آموزش و پرورش تهیه‌ می‌شود و با کسب نظر از ‌شورای‌عالی آموزش و پرورش به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.» اصلاح و در فراز آخر این بند نیز عبارت «ناشی از کشف فقدان شرایط قانونی یا از دست دادن شرایط قانونی» به بعد از عبارت «عدم صلاحیت» اضافه می‌شود.

متن زیر جایگزین متن تبصره بند (ب) ماده (۸۸) می‌گردد:

ب- وزارت آموزش و پرورش با هماهنگی سازمان امور اداری و استخدامی کشور و سازمان به منظور عدالت در پرداخت تا پایان سال دوم برنامه درخصوص فوق‌العاده مربوط به خدمتگزاران و خدمتگزاران سرایدار متناسب با سایر کارکنان اقدام قانونی به عمل آورد.

بند (ث) ماده (۸۸) به کمیسیون تلفیق برای اصلاح ارجاع شد.

در بند (ج) ماده (۸۸) عبارت «بجز افرادی که در سنوات گذشته تحت این عناوین و به‌صورت مستمر شاغل در آموزش و پرورش بوده و هستند» به عبارت «به جز افرادی که تحت این عناوین در پنج سال گذشته حداقل یک‌سال تحصیلی به صورت بیست و چهار ساعت در هفته شاغل در آموزش و پرورش بوده‌اند» اصلاح می‌شود.

بند (چ) ماده (۸۸) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

چ- کارکنان وزارت آموزش و پرورش می‌توانند به اختیار خود عضو حساب پس‌انداز کارکنان دولت شوند. برای آن دسته از کارکنان وزارت آموزش و پرورش که عضو سایر صندوق‌ها بوده‌اند، با تغییر عضویت صندوق صرفاً برای یک‌بار وجوه پس‌انداز آن‌ها به تفکیک سهم دولت، سهم مستخدم و سود حاصل از سرمایه‌گذاری به محل عضویت جدید انتقال می‌یابد. کارکنان وزارت آموزش و پرورش که عضویت هر یک از صندوق‌ها یا حساب پس‌انداز کارکنان را پذیرفته‌اند و یا خواهند پذیرفت باید ماهانه درصدی از حقوق و مزایای خود را تا پنج درصد (۵%) ‌به ‌حساب آنان (حسب مورد در صندوق یا حساب پس‌انداز کارکنان) واریز کنند و دولت نیز موظف است همه‌ساله معادل سهم واریزی فرهنگیان را به هر یک از صندوق‌ها یا حساب پس‌انداز کارکنان دولت که عضویت آن را پذیرفته‌اند، به‌ طور کامل در ردیف اعتباری خاصی در بودجه سنواتی منظور و پرداخت نماید.

تبصره (۲) بند (چ) ماده (۸۸) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

تبصره ۲- وزارت آموزش و پرورش مکلف است، حداکثر ظرف سه‌ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این قانون، نسبت تصویب اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان با هدف تعیین وضعیت حقوقی و در راستای تقویت بنیه مالی فرهنگیان، رفع ‌مشکلات معیشتی آنان، نقش‌پذیری فرهنگیان در ‌هیأت امنا و مدیریت صندوق، ایجاد شفافیت مالی و محاسباتی و رفع تعارض منافع اقدام قانونی نماید. پس از تصویب و لازم‌الاجرا شدن اساسنامه صندوق ذخیر فرهنگیان، این صندوق مکلف است سهام مدیریتی خود را از طریق بهابازار (بورس) عرضه نموده و مجاز به بنگاهداری نیست. وزارت آموزش و پرورش مکلف است گزارش عملکرد این بند را سالانه به کمیسیون آموزش و تحقیقات و معاونت نظارت مجلس ارسال نماید. همچنین دولت نسبت به تأدیه دیون قانونی حسابرسی شده خود اقدام قانونی به عمل آورد.

بند (ح) ماده (۸۸) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ح - دولت مجاز است در صورت تأمین اعتبار در قوانین بودجه سنواتی، پاداش بازنشستگی معلمان در رتبه‌های استادیار معلم و بالاتر را در پایان سنوات مورد نیاز قانونی برای بازنشستگی هر فرد بدون اعمال فرایند بازنشستگی، پرداخت و با استمرار خدمت آنان با رعایت سقف قانونی الزام بازنشستگی موافقت نماید.

در صدر ماده (۸۹) عبارت «و تعلیم ارزش‌های اسلامی و انقلاب اسلامی» بعد از عبارت «بسط عدالت تربیتی» اضافه و در بند (الف) ماده (۸۹) واژه «معیارها» جایگزین واژه «استانداردها» می‌شود.

در بند (ث) ماده (۸۹) عبارت «وزارت آموزش» به عبارت «وزارت آموزش و پرورش» اصلاح می‌شود.

در تبصره (۱) بند (ج) ماده (۸۹) عبارت «با رعایت موازین شرعی» به بعد از عبارت «ایام تعطیل» اضافه می‌شود.

در تبصره (۲) بند (ج) ماده (۸۹) عبارت «هنرستانها، مدارس و مراکز» به عبارت «هنرستان‌های دولتی، مدارس دولتی، مراکز دولتی» اصلاح می‌شود و عبارت «کلیه خدمات و اقدامات و نحوه ارائه آن‌ها موضوع این تبصره باید با رعایت موازین شرعی باشد.» به انتهای تبصره مذکورالحاق می‌شود.

در بند الحاقی (۱) ماده (۸۹) عبارت «به منظور تقویت ایمان و تربیت و اخلاق اسلامی» بعد از واژه «استان‌ها» اضافه می‌شود.

در بند الحاقی (۴) ماده (۸۹) عبارت «غیر از اعتبارات مربوط به هزینه‌های لازم و مهم‌تر و یا مربوط به مطالبات اشخاص غیردولتی» بعد از عبارت «دستگاه یا نهاد متصرف» اضافه می‌شود.

بند(ب) ماده (۹۱) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ب- تقویت مدارس دولتی از جهات مختلف کمی و کیفی در عرصه‌های علمی، تربیتی، مهارتی و ارتباط با اجتماع و خانواده

در بند (الف) ماده (۹۲) عبارت «و تأیید کمیته برنامه‌ریزی شهرستان» بعد از عبارت «وزارت آموزش و پرورش» اضافه می‌شود

در بند (ب) ماده (۹۲) «اعم از سازمان‌های امور اجتماعی کشور،» به عبارت «اعم از وزارت کشور، سازمان‌های» اصلاح می‌شود

در بند (ت) ماده (۹۲) عنوان «مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه» جایگزین عبارت «شورای مدیریت حوزه‌های علمیه» می‌شود

متن زیر به عنوان تبصره بند الحاقی (۶) ماده (۹۲) اضافه شد:

تبصره- مجتمع آموزشی و پرورشی بزرگ مقیاس (حیات طیبه) به مجموعه‌ای از واحدهای آموزشی و پرورشی اطلاق می‌شود که دارای دوره‌های تحصیلی مختلف با حداقل ۳۶ کلاس و هزار دانش‌آموز، به صورت تمام ساحتی مشتمل بر فضاهای آموزشی، پرورشی، آزمایشگاهی، کارگاهی و ورزشی است.

در ماده (۹۳) عبارت «با رعایت موازین شرعی و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی» قبل از عبارت «اقدام می‌شود» اضافه می‌شود و در ردیف (۳) جدول شماره (۲۱) ماده (۹۳) عبارت «سهم محصولات با فناوری متوسط به بالا(های.تِک) از تولید ناخالص داخلی» جایگزین عبارت «سهم محصولات با فناوری متوسط به بالا از تولید ناخالص داخلی» و در ردیف (۹) جدول مذکورعبارت «درصد افزایش نشریات ایرانی نمایه‌شده دارای چارک (کیو) نسبت به سال پایه» جایگزین عبارت «نشریات ایرانی نمایه‌شده دارای چارک (کیو)» و واحد متعارف آن نیز از «تعداد» به «درصد» اصلاح و مقدار عددی آن از «۱۷۵» به «۲۵» اصلاح می‌شود و در ردیف (۱۹) جدول مذکور عبارت «شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان» جایگزین عبارت «شرکت‌های و مؤسسات دانش‌بنیان» می‌شود.

 

ماده (۹۶) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ماده ۹۶– وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان موظف هستند به منظور تحقق اهداف آمایش آموزش عالی، تنظیم ارتباط تحصیل و اشتغال، ارتقای پاسخگویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهش و فناوری به نیازهای بازار کار و تقاضای اجتماعی، افزایش جذابیت تحصیل در رشته های دارای اولویت کشور، حذف رشته‌های غیر ضرور، اقدامات قانونی لازم برای اصلاح نظام تأمین مالی هزینه های تحصیلات عالی بر اساس پایش (کنترل) کیفی و کمّی خدمات آموزشی، با رعایت اصل سی‌ام (۳۰) قانون اساسی از محل منابع عمومی را به عمل آورند.

در صدر ماده (۹۹) عبارت «محصولات با فناوری متوسط به بالا» بعد از عبارت «هفت درصدی (۷%)» اضافه و عبارت «و رشد تولیدات محصولات با فناوری بالا» از انتهای بند مذکور حذف گردید.

در بند (پ) ماده (۹۹) عبارت «حداقل» قبل از عبارت «نیم درصد (۰.۵%) از ارزش صادراتی» حذف می‌گردد.

بند (ث) ماده (۴۸) و جزء (۴) بند (ج) ماده (۴۸) نیز حذف می‌گردد.

در جزء (۵) بند (ث) ماده (۹۹) واژه «ریزالکترونیک (میکروالکترونیک)» جایگزین واژه «میکروالکترونیک» می‌شود.

در بند (د) ماده (۹۹) عبارت «رفع چالش‌های (گلوگاه‌های) فناورانه» جایگزین عبارت «رفع گلوگاه‌های فناورانه» شد.

متن زیر جایگزین صدر ماده(۱۰۰) گردید:

ماده ۱۰۰- در اجرای بند (۲۱) سیاست‌های کلی برنامه پنجساله هفتم مبنی بر تأکید بر کنشگری فعال در دیپلماسی رسمی و عمومی با ایجاد تحول و ظرفیت‌سازی ارزشی و انقلابی در نیروی انسانی در دستگاه دیپلماسی و همکاری هدفمند و مؤثر سازمان‌ها و نهادهای مسئول در امور خارجی دارد، وزارت امور خارجه با استفاده از همه ظرفیت‌های قانونی مربوط به خود و سایر قوانین مسئولیت تحقق مفاد بند مذکور را بر عهده دارد و کلیه دستگاه‌ها نیز در تمامی اقدامات خود در زمینه روابط خارجی و موارد یاد شده حسب مورد ملزم به هماهنگی و همکاری لازم با وزارت امور خارجه در چهارچوب قوانین و مقررات می‌باشند.»

۲- متن زیر به عنوان تبصره به این ماده اضافه گردید:

تبصره - حکم این ماده درخصوص نیروهای مسلح، مشمول بند (پ) ماده (۱۱۸) این قانون است.

در بند (الف) ماده (۱۰۱) عبارت «ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی» جایگزین عبارت «ستاد هماهنگی روابط خارجی اقتصادی» می‌شود.

کمیسیون بر مصوبه مجلس در بند (ب) ماده (۱۰۱) اصرار ورزید.

در بند (خ) ماده (۱۰۱) عبارت «و وابسته نمودن» حذف شد.

 

 

 

به گزارش ارمغان شهر ، حجت‌الاسلام منوچهر مهروی‌پور امروز _یکشنبه هشتم بهمن_ در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک قهرمانی محمدرضا صفدریان، مسئول امداد و نجات کوهستان سازمان آتش‌نشانی در مسابقات کره جنوبی و سوئیس اظهار کرد: تبریک ویژه‌ای نیز به مردم معنوی و مذهبی کشور باید داشته باشیم، زیرا پرشور و شعف در مساجد حضور پیدا کردند و مراسم معنوی اعتکاف با حضور نسل نوجوان و جوان برگزار شد، آن‌ها تمرین سبک زندگی مومنانه کردند و سال جاری این مراسم پرشورتر از سال‌های پیش برگزار شد.

وی با تسلیت شهادت مستشاران نظامی ایران در هفته گذشته افزود: رژیم سفاک صهیونیستی مستشاران نظامی ما را ترور کرد که امیدواریم شاهد از بین رفتن رژیم منفور صهیونیستی باشیم، البته وظیفه داریم از این شهدا درس بگیریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: رئیس شورا در ابتدای جلسه امروز اعلام کرد ۹۰ درصد بودجه تا آخر سال محقق می‌شود، اما با توجه به اینکه با آمار و تحلیل‌ها باید به مردم گزارش دهیم، وظیفه سیستم مدیریت شهری است که اعلام رسمی شود و خزانه‌دار به‌صورت دقیق درآمد و هزینه را جهت شفافیت و انتشار اعلام کند.

  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان شهر ، این کنگره که با هدف ساخت
به گزارش ارمغان شهر، سید جواد سادات درباره قانون
به گزارش ارمغان شهر، وزیر ارتباطات و فناوری
به گزارش ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی
به گزارش ارمغان شهر، مدیرعامل آبفای استان اصفهان
 به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، امیر کشانی،
به گزارش  ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی و
 به گزارش ارمغان شهر و به نقل ازروابط عمومی شرکت
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش ارمغان شهر، محمدحسین صفاری با بیان اینکه با پوشش درمان ناباروری برای نخستین بار در تاریخ بیمه کشور، جوانی ...
به گزارش ارمغان شهر، علی حیدری در نشست خبری  خود با خبرنگاران ضمن تبریک سی و ششمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد واحد خمینی
به گزارش ارمغان شهر،،سرهنگ جواد افشاری بیان داشت: در راستای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی، مأموران ...
به گزارش ارمغان شهر ، علی شاه نظری با اشاره به طرح و برنامه‌های دهه کرامت این نهاد اشاره کرد و اظهار کرد: تا ۳۱ ...
به گزارش ارمغان شهر، منصور شیشه فروش با بیان اینکه حادثه حریق درسوله یک واحد تولید الیاف ونمدبافی واقع در منطقه صنعتی
به گزارش ارمغان شهر، ناصر چاووشی در در نشست تخصصی کارشناسان بهزیستی استان اصفهان که در آستانه هفته جمعیت برگزار شد، ...

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش ارمغان شهر، محمدحسین صفاری با بیان اینکه با پوشش درمان ناباروری
به گزارش ارمغان شهر، علی حیدری در نشست خبری  خود با خبرنگاران ضمن تبریک سی
به گزارش ارمغان شهر،،سرهنگ جواد افشاری بیان داشت: در راستای طرح مبارزه با
به گزارش ارمغان شهر ، علی شاه نظری با اشاره به طرح و برنامه‌های دهه کرامت
به گزارش ارمغان شهر، منصور شیشه فروش با بیان اینکه حادثه حریق درسوله یک ...
به گزارش ارمغان شهر، ناصر چاووشی در در نشست تخصصی کارشناسان بهزیستی استان
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…