2195

2195

پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

به گزارش ارمغان شهر و به نقل ایرنا، جلیل سالاری با تأکید بر اینکه بالاترین تولید هیدروژن در کشور در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران انجام می‌شود، افزود: به لحاظ نوع کاربری در واحدهای تصفیه نیاز به هیدروژن داریم که در این مسیر در کنار کیفی‌سازی فرآورده‌ها، کمی‌سازی نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه نفت خام ایران به‌ تدریج سنگین‌تر می‌شود، ادامه داد: با توجه به شرایط استانداردهای زیست محیطی به دنبال واحدهای شکست مولکولی در مجاورت هیدروژن هستیم.

معاون وزیر نفت تاکید کرد: روزانه در ۱۰ پالایشگاه نفت، حدود ۳۰۰ میلیون فوت‌مکعب هیدروژن تولید شده و در کشور مصرف می‌شود.

سالاری با بیان اینکه با تلاشی که در شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های علم و فناوری اتفاق افتاده، در تولید هیدروژن و واحدهای هیدروژن از نظر تجهیزات، دانش فنی و کاتالیست بومی‌سازی محقق شده است، گفت: امروز از مرزهای داخل کشور عبور کردیم. پروژه‌ای که در پالایشگاه ال‌پالیتو ونزوئلا داشتیم نشان می‌دهد که دانش فنی ایران از مرزهای کشور گذشته است، زیرا کمپرسور ایرانی در این پالایشگاه نصب شده و ۱.۶ میلیون قلم کالای ایرانی را به عوان خدملات فنی و مهندسی صادر کردیم.

وی با تاکید بر اهمیت هیدروژن در زندگی امروز افزود: تولید هیدروژن با توجه به منابع موجود هزینه‌بر است. با این حال هیدروژن در سبد سوخت کشور می‌تواند جایگاه داشته باشد، به شرط آن که نسبت به حامل‌های انرژی نگاه ویژه داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به این که در شهر تهران روزانه ۱۰۰ میلیون مترمکعب گاز مصرف می‌شود، ادامه داد: این مقدار مصرف ۵ برابر گازی است که در پالایشگاه‌ها به‌عنوان سوخت استفاده می‌شود و مصرف آن در ۱۰ پالایشگاه کشور روزانه ۱۸ تا ۲۰ میلیون مترمکعب گاز است، با توجه به این اعداد اولویت نخست این است که به‌دنبال بهینه‌سازی مصرف باشیم.

فعالیت ۳۰ میلیون خودروسبک و موتورسیکلت در چرخه حمل و نقل ایران

سالاری تأکید کرد: ۳۰ میلیون خودروسبک و موتورسیکلت در چرخه حمل و نقل ایران فعال است که روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین مصرف می‌کنند که با استانداردهای جهانی همخوانی ندارد.

وی تصریح کرد: ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار خودروی سنگن پایه دیزلی در چرخه حمل و نقل حضور دارند که روزانه ۶۳ میلیون لیتر نفت‌گاز مصرف می‌کنند، در حوزه نیروگاه‌ها نیز در روزهای اخیر ۷۰ میلیون لیتر نفت‌گاز مصرف شده است.

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش با بیان اینکه این اعداد نشان‌دهنده بالا بودن شدت مصرف انرژی در کشور است، گفت: باید تلاش کنیم فرآورده‌های نفتی به جای سوخت‌محوری به سمت تکمیل زنجیره ارزش و سودمحوری در کشور هدایت شوند.

سالاری با اشاره به اینکه بهینه‌سازی مصرف انرژی بسیار کم هزینه‌تر از تولید انرژی است، افزود: بنابراین بهینه‌سازی مصرف انرژی باید در اولویت باشد؛ به موازات آن در بخش تولید هیدروژن اگر از منابع هیدروکربنی استفاده کنیم در واحدهای هیدروژن با توجه به فرآیند قیمت تمام شده، تابعی از قیمت گاز خواهد بود. با توجه به قیمت‌های کنونی گاز طبیعی در کشور، قیمت تمام‌شده یک تن هیدروژن معادل ۴۰۰ دلار است.

ورود هیدروژن به سبد سوخت کشور

وی تأکید کرد: ورود هیدروژن به سبد سوخت کشور به قیمت‌گذاری حامل‌های انرژی و رقابتی که می‌تواند به‌عنوان سوخت سبز و پاک در سبد سوخت داشته باشد، بستگی دارد، همچنین روش حمل و مصارف تعریف شده برای هیدروژن، موضوعی دیگر است که در ورود آن به سبد سوخت نقش دارد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به برنامه ورود سی‌ان‌جی به سبد سوخت حمل‌ونقل کشور در دهه ۸۰ شمسی گفت: بر اساس قانون تکلیف شد ۳۵ درصد از تأمین سوخت بخش حمل و نقل با سی‌ان‌جی انجام شود و از همین رو ۲۵۰۰ جایگاه عرضه سی‌ان‌جی و ۴ میلیون خودروی پایه‌گازسوز کارگاهی و کارخانه‌ای ایجاد شد.

سالاری افزود: هیدروژن نیز برای ورود به سبد سوخت از این موضوع مستثنی نیست و باید منبع تولید، روش مصرف و مقدار مصرف مشخص شود.

وی تاکید کرد: امیدورایم این رویدادها به‌عنوان نخستین رویداد تداوم داشته باشد و ما هم در این حوزه با توجه به نیازی که داریم به درستی نقش ایفا کنیم.

معاون وزیر نفت به اجرای طرح‌های کیفی‌سازی در پالایشگاه‌های کشور اشاره کرد و گفت: اکنون روزانه ۶۰ میلیون لیتر نفت کوره در پالایشگاه‌های کشور تولید می‌شود که باید این مقدار کاهش یابد و کیفی‌سازی هم انجام شود.

کاهش تولید نفت کوره و گوگرد تا ۲ سال آینده

سالاری با بیان اینکه برای کیفی‌سازی نفت کوره در پالایشگاه‌های کشور از دانش‌های فنی بومی استفاده کردیم، افزود: تا ۲ سال آینده مقدار تولید نفت کوره به یک سوم کنونی و مقدار گوگرد آن نیز از سه درصد به زیر یک درصد می‌رسد.

وی بیان کرد: در صنعت پالایش و تکمیل زنجیره ارزش در بخش پایین‌دستی صنعت نفت به روند بومی‌سازی و برندسازی، صدور خدمات مهندسی و استفاده از دانش بومی کشور دست یافتیم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: استفاده از دانش بومی در کیفی‌سازی نفت کوره و شکست مولکولی در کشور محقق شد و این طرح نیمه صنعتی که در کشور بومی شده در پالایشگاه‌ها اجرا خواهد شد تا در صنعت پالایش بومی‌سازی را تکمیل کنیم و ظرفیت‌ها را به سمت مشارکت و توسعه در حوزه‌های برون مرزی ببریم. با این اقدام نفت خام را در قطب مصرف تصفیه و عرضه خواهیم کرد.

 

 

 

به گزارش ایراسین و به نقل از ایرنا، مهدی اسلام پناه افزود: در ابتدای دولت حدود ۵۰ قطعه استاندارد در صنایع قطعه سازی خودرو وجود داشت و مابقی قطعات بدون استاندارد تولید و عرضه می‌شدند، اما تا پایان امسال استاندارد هزار قطعه خودرو به تصویب می رسد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران ادامه داد: برای استانداردسازی قطعات، مقاومت‌هایی در صنعت وجود دارد و معمولا قطعه سازان همکاری نمی‌کنند و حتی در برخی موارد دست اندازهایی در مسیر ایجاد می‌کنند، به ویژه مافیای واردکنندگان قطعات که تلاش دارند در مسیر استانداردسازی اختلال ایجاد کنند.

اسلام پناه گفت: بعد از تصویب استانداردها در کمیته‌های فنی و ملی، عرضه این هزار قطعه صرفا با نشان استاندارد انجام خواهد شد تا مصرف کنندگان، نسبت به ایمنی و کیفیت این قطعات اطمینان داشته باشد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: تدوین استانداردها بر اساس معیارهای علمی و مشخصه‌های بین المللی است و ما در تعیین شاخص‌ها سهل گیری نداریم. در تدوین استانداردها نظر جامعه نخبگان را هم جویا می‌شویم و استانداردها بعد از تدوین، منتشر می‌شوند تا نظرات افکار عمومی را هم بررسی کنیم، چنانچه موضوعی نیاز به تغییر داشته باشد در استانداردها لحاظ می‌کنیم.

سه شنبه, 10 آبان 781 ساعت 13:04

ورود سامانه بارشی به کشور از امروز

به گزارش ارمغان شهر ، همچنین سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی اعلام کرد: بارش باران، رعدوبرق، در مناطق سردسیر بارش برف، وزش باد شدید موقت، در مناطق کوهستانی کولاک برف و احتمال وقوع بهمن و کاهش محسوس دما (سه‌شنبه ۳ بهمن‌ماه) در گیلان، غرب مازندران، اردبیل، آذربایجان شرقی، شمال و نوار غربی آذربایجان غربی، زنجان، شمال قزوین، چهارمحال و بختیاری، ارتفاعات در استان‌های تهران و البرز و چهارشنبه (۴ بهمن‌ماه) در اردبیل، گیلان، غرب مازندران، ارتفاعات در استان‌های زنجان، قزوین، البرز پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، یخ‌زدگی و لغزندگی زمین در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف، انسداد گردنه‌های مسیرهای برف‌گیر، کاهش دید، بهمن، کولاک برف، سیلابی شدن مسیل‌ها، آبگرفتگی معابر و احتمال قطعی برق در نواحی روستایی نقاط سردسیر دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی پرهیز از سفرهای غیر ضروری به‌ویژه در گردنه‌های برف‌گیر و مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی در مناطق سردسیر، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر و صرفه‌جویی در مصرف حامل‌های انرژی در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش ارمغان شهر به نقل از تجارت‌نیوز، برخی از سهامداران که معتقد هستند وزارت نفت با ابلاغ نرخ فرآورده های پالایشی باعث متضرر شدن سهامداران بورسی شده است شکایتی را نزد دیوان عدالت اداری مطرح کردند که متن این شکایت به شرح زیر است:

 

بسمه تعالی

ریاست محترم دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام

وزارت نفت مصوبه ای به شماره ۹۰۳-۲/۲۰ در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ در خصوص اعلام روش محاسبه قیمت خوراک تحویلی و فرآورده های نفتی دریافتی در تعاملات فیزیکی و مالی مابین شرکتهای تابعه وزارت نفت با شرکتهای پالایش نفت داخلی و مجتمع های پتروشیمی ابلاغ می نماید و در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ از طریق سامانه کدال به اطلاع عموم رسیده است جدا از اینکه مصوبه مورد شکایت به شرح آتی تنظیم آن مغایر با قانون می باشد. به دلیل تاخیر هم در تدوین و تصویب خود مصوبه که تکلیف قانونی آن تا پایان مهلت آن اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ بوده است و ابلاغ مصوبه با تاخیر ۷ روزه پس از تصویب، متاسفانه عده ای زیادی از سهامداران خرد به دلیل ریزش سنگین بازار سرمایه متحمل زبانهای غیر قابل جبران شده اند.

۱ وزارت نفت در ابلاغیه مورد شکایت صلاحیت صدور این ابلاغیه را جز ۱ بند الف ماده ۱ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ۲ قانون الحاق دولت (۲) اعلام نموده است و در بند ۱ این ابلاغیه قیمت نفت خام تحویلی را بر حسب فرمولی که متشکل از قیمت نفت عمان دویی و نفت خام برنت نفت با نماد ICEBWAVE که عبارت است از میانگین قیمتهای نفت خام برنت گزارش شده در نشریه platts در یک ماه شمسی بر حسب دلار در بشکه میباشد تعیین نموده است. این در حالی است که مطابق نص صریح جز یک بند الف ماده ۱ قانون الحاق ۲ و همچنین ماده ۵ آئین نامه اجرایی ماده ۱ قانون الحاق ۲ که بیان میدارد قیمت نفت صادراتی از مبادی اولیه قیمت معاملاتی یک بشکه نفت صادراتی از مبادی اولیه در هر محموله است و قیمت نفت صادراتی عرضه شده در بورس متوسط قیمت صادراتی از مبادی اولیه در یک ماه شمسی است و همچنین برای نفت تحویلی به پالایشگاههای داخلی و مجتمع های پتروشیمی اعم از دولتی و خصوصی نود و پنج درصد (۹۵) متوسط

 

 

بهای محموله های صادراتی نفت مشابه در هر ماه شمسی است وزارت نفت مکلف بوده است که مبنای قیمت گذاری نفت تحویلی به پالایشگاهها را صرفا نفت صادراتی کشور قرار دهد ولی در این ابلاغیه برخلاف قانون مرجع قیمت گذاری به جای نرخ صادراتی کشور، میانگین نرخ نفت برنت متعلق به کشور نروژ نفت کشور عمان و نفت کشور دوبی استفاده شده است. لذا این مصوبه مغایر جز ۱ بند الف ماده ۱ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت میباشد.

-۲ – حسب تکلیف ماده ۱ قانون الحاق ۲ قیمت گذاری ۵ فرآورده های نفتی که توسط شرکت پالایش و پخش خریداری می گردد می بایست حسب آئین نامه اجرایی ماده ۱ همان قانون مصوب ۱۳۹۵ محاسبه و اعلام گردد و وفق ماده ۵ این آئین نامه و تبصره آن که بیان می دارد قیمت پنج فرآورده اصلی و سوخت هوایی موضوع این ماده بر اساس میانگین قیمت محموله های وارداتی با صادراتی و در صورت نبودن قیمت واردانی یا صادراتی متوسط ماهانه قیمت محموله های صادراتی فوب خلیج فارس در آن ماه بنابر اعلام وزارت نفت خواهد بود لذا وزارت نفت مکلف است بدوا قیمت فرآورده های نفتی را بر حسب میانگین قیمت وارداتی با صادراتی و تنها در شرایطی که واردات یا صادرات در کشور انجام نشود و میزان تولیدات این ۵ فرآورده دقیقا به میزان مصارف آن در کشور باشد آنگاه وزارت نفت امکان رجوع به قیمت فوب خلیج فارس را خواهد داشت. با عنایت به اینکه مصرف بنزین در کشور روند فزاینده ای داشته و ناترازی تولید فراورده های نفتی در کشور افزایش داشته است. در این شرایط قطعا نیازهای داخلی از طریق واردات تامین شده است و از سویی هم برخی از پالایشگاههای همواره محصولات نفتی خود را صادر می نمایند. لذا، تردیدی نیست که وزارت نفت می بایست قیمت وارداتی یا صادراتی را مبنا قرار دهد و تنها در صورتی که واردات یا صادرات در ماه مربوطه صورت نگرفته باشد وزارت نفت امکان تعیین قیمت بر حسب قوب خلیج فارس را خواهد داشت. لذا در مصوبه مورد شکایت وزارت نفت بدون در نظر گرفتن واردات یا صادرات همواره فرض نموده است که کشور در شرایط تراز محصولات و فراورده های نفتی قرار دارد و فرمول قیمت گذاری را بر حسب میانگین فوب خلیج فارس ارائه داده است.

۳- در جز الف بند ۲ ابلاغیه مورد شکایت قیمت بنزین به عنوان فرآورده حسب تابعی از قیمت نفت صادراتی فوب خلیج فارس و فوب سنگاپور وابسته به شاخصه هایی نظیر میزان اکتان سولفور بنزن قیمت گذاری شده است و این در حالی است که بر اساس حکم مقرر در ماده ۵ آئین نامه اجرایی ماده ۱ قانون الحاق ۲ قیمت فرآورده نفتی صرفا می بایست بر اساس قیمت صادراتی فوب خلیج فارس تعیین گردد و لذا اعمال فوب سنگاپور در فرمول محاسبه قیمت بنزین در مخالفت با قانون و آیین نامه اجرایی آن می باشد.

۴- جدا از اینکه فرمول محاسبه قیمت بنزین بر اساس فوب سنگاپور مستند به توضیحات بندهای ۲ و ۳ شکایت حاضر دچار ایراد جدی و اشکال اساسی می باشد حتی با فرض محال بر اینکه این فرمولها و استفاده از فوب سنگاپور صحیح بدانیم، اما اینکه وزارت نفت نسبت به ابلاغیه شماره ۴۲۳ – ۲/۲۰ سال ۱۴۰۱ نرخ خرید بنزینهای با ضرایب اکتان مختلف را در شرایط تورمی بیش از ۵۰ درصد و جهش ۵۰ درصدی نرخ ارز ، به دلیل اعمال ضرایب کاهنده در این مصوبه که این ضرایب بعضا تا میزان ۱۰۰ درصد نسبت سال ماقبل آن افزایش داشته است فرمول قیمت خرید فرآورده بنزین مندرج در جز الف بند ۲ ابلاغیه مورد شکایت منجر به کاهش شدید سود شرکت پالایشگاهی سهامی عام بورسی می شود و علاوه بر خود سهام شرکتهای پالایشی کلیت بازار سرمایه را تحت تاثیر قرار می دهد.

۵-  صدور مصوبه مورد شکایت وزارت نفت با حسب توضیحات بند ۴ شکایت حاضر صراحتا بر خلاف ماده ۴۰ قانون اساسی قانون اساسی جمهوری اسلامی و قاعده لاضرار میباشد چرا که وزارت نفت نمی تواند با استفاده حق قانونی در تعیین قیمت نفت فرمول آن را به گونه ای تعیین نماید که موجب تضرر عده ای زیاد از سهامداران شرکتهای پالایشگاهی شود همچنین اینکه وزارت نفت در صدر ابلاغیه بیان میدارد با استناد به …… و با رعایت انصاف و غبطه دو طرف معامله دولت و شرکتهای تابعه وزارت نفت بعنوان فروشنده خوراک و خریدار فرآورده های نفتی و شرکت های پالایش نفت و مجتمع های پتروشیمی بعنوان خریدار خوراک و فروشندههای فراورده های نفتی روش محاسبه قیمت خوراک …. به شرح ذیل ابلاغ می گردد مصوبه نه تنها بر اساس اصل انصاف نیست بلکه در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن با اعمال ضریب تصحیح قیمت خرید فرآورده بجای رعایت غبطه و انصاف موجب ایجاد زبان و کاهش سود شرکتهای پالایشگاهی و تبع آن ریزش قیمت سهام آنها شده است. با قاعده فقهی قاعده لاضرر برگرفته از متن حدیث نبوی لا ضرر ولا ضرار فی الاسلام که بر نفی ضرر و زیان زدن به دیگران در دین اسلام و حرمت آن دلالت میکند مغایرت می باشد.

۶- علیرغم تکلیف قانونی مندرج در قانون الحاق ۲ که طی آن میبایست وزارت نفت حداکثر تا پایان ماه بعد یعنی تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ نسبت به ابلاغ قیمتها اقدام نماید ولی متاسفانه با تاخیر بیش از ۹ ماهه و در پایان دی ماه ۱۴۰۲ قیمت گذاری خوراک و فرآورده های نفتی را در حالی اعلام مینمایند که حسب اعلام شرکتهای پالایشگاهی بورسی که درصد قابل توجهی از کل بازار سرمایه را تشکیل می دهند، دچار زیانهای هنگفت نموده است.

علیهذا با عنایت به موارد معنونه و نیز مغایرت این مصوبه با جز ۱ بند الف ماده ۱ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ۲ قانون الحاق دولت (۲) و همچنین ماده ۵ آئین نامه اجرایی ماده ۱ قانون الحاق ۲ همان قانون و اصل ۴۰ قانون اساسی

جمهوری اسلامی ایران و قاعده فقهی لاضرر لذا از قضات محترم هیات عمومی دیوان عدالت اداری تقاضای تصمیمی شایسته مبنی بر ابطال مصوبه را مورد استدعا می باشد.

به گزارش ارمغان شهر  و به نقل از تجارت‌نیوز، قیمت دلار با شروع بهمن تحرکات محدود افزایشی داشت. شروع بحران‌های منطقه‌ای با حضور مستقیم ایران در درگیری‌ها، از هفته گذشته آغاز شده و سوخت کافی برای داغ شدن بازار ارز را فراهم آورده است. در آخرین معامله امروز، دلار با قیمت ۵۳ هزار و ۷۰۰ تا ۷۵۰ هزار تومان معامله شد.

بالارفتن دماسنج دلار با رشد ریسک‌های منطقه‌ای اتفاق افتاد و روز شنبه که معامله‌گران گمان می‌کردند تنش‌های سیاسی فروکش کرده است، با ترور پنج نفر از مستشاران نظامی ایران در دمشق توسط اسرائیل، سیگنال‌های منفی روانه بازار شد.

تقاضا برای دلار صعودی است

معامله‌گران می‌گویند سیاست‌گذار درصدد است تا با ارزپاشی، قیمت دلار را در کانال ۵۳ هزار تومانی حفظ کند، اما رشد ریسک‌های منطقه‌ای موج جدید تقاضا را وارد بازار می‌کند.

سیاست‌گذار در نخستین روز بهمن‌ماه، توانست با ارزپاشی مانع افزایش بیشتر قیمت دلار شود؛ اما بررسی خبرنگار تجارت‌نیوز از بازار ارز حاکی از معاملات دلار با رقم ۵۴ هزار تومانی و بالاتر است. معامله‌گران معتقدند خرید دلار با قیمت بالاتر از سطح فعلی، باز هم به صرفه است.

کف‌سازی دلار در محدوده قیمتی بالاتر

تحلیلگران اقتصادی محدوده ۵۲ هزار تومانی را کف حمایتی قیمت دلار می‌دانند و سقف مقاومت این اسکناس را منطقه ۵۳ هزار و ۷۰۰ تومانی در نظر می‌گیرند. به اعتقاد آنها دلار تا پایان سال در محدوده‌های ذکرشده نوسان خواهد داشت، اما سال آینده سقف قیمتی ۶۰ هزار تومانی را خواهد شکست.

گفتنی است قیمت دلار  روز یکشنبه یک بهمن ۱۴۰۲ در بازارهای مجاور رشد داشت. دلار سلیمانیه با رشد ۲۰۰ تومانی روی رقم ۵۴ هزار و ۱۸۰ تومانی ایستاد. دلار هرات با قیمت ۵۳ هزار و ۲۵۰ تومان معامله شد و افزایش ۲۰۰ تومانی داشت. قیمت درهم امارات ۱۳۰ تومان گرانتر از روز شنبه شد و با قیمت ۱۴هزار ۸۵۰ تومانی معامله شد.

 

  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
‌به گزارش ارمغان شهر، رییس سازمان برنامه و بودجه
به گزارش ارمغان شهر، میثم مداحی در سخنرانی پیش از
به گزارش ارمغان شهر ، ناصر یارمحمدیان اظهار کرد :
به گزارش ارمغان شهر، محمد باغستانی مدیرعامل شرکت
به گزارش ارمغان شهر، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت
  به گزارش ارمغان شهر، مدیر ناحیه نورد گرم، پس از
به گزارش ارمغان شهر، قیمت طلا که در روز سه‌شنبه
به گزارش ارمغان  شهر، مصطفی رجبی مشهدی در صفحه
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش ارمغان شهر ، سرهنگ  احمد نیکبخت بیان داشت: با اشراف اطلاعاتی ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر مرکز استان و با
    به گزارش  ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی، ناصر چاووشی گفت: اداره کل بهزیستی اسـتان اصفهان در
به گزارش ارمغان شهر از خبرگزاری پلیس، سرهنگ مجید عسکری نیا روز شنبه در این باره گفت: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر ...
به گزارش ارمغان شهر، بر اساس آمار مرکز رصد جمعیت کشور در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت ها را به
‌به گزارش ارمغان شهر، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت درهشتادمین جلسه سالیانه
به گزارش خبرنگارارمغان شهر ، اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی با حضور عوامل فیلم، قربانعلی طاهر فر (کارگردان) تورج ...

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش ارمغان شهر ، سرهنگ  احمد نیکبخت بیان داشت: با اشراف اطلاعاتی ...
    به گزارش  ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی، ناصر
به گزارش ارمغان شهر از خبرگزاری پلیس، سرهنگ مجید عسکری نیا روز شنبه در این
به گزارش ارمغان شهر، بر اساس آمار مرکز رصد جمعیت کشور در سال ۱۴۰۲ مردان ...
‌به گزارش ارمغان شهر، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور ...
به گزارش خبرنگارارمغان شهر ، اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی با حضور ...
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…