نمایش موارد بر اساس برچسب: اتاق بازرگانی اصفهان

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ضمن تشریح ظرفیتهای استان اصفهان گفت: فرصتی که سیاستمداران عالی رتبه دو کشور جهت تعمیق و گسترش روابط تجاری و سرمایه گذاری ایران و روسیه فراهم کرده اند برای تجار دو کشور فرصت مغتنمی است.

مسعود گلشیرازی ابراز امیدواری کرد مراودات تجاری صنعتی و سرمایه گذاری میان دو کشور عمق و توسعه بیشتری پیدا کند.

وی اصفهان را از مقاصد گردشگران خارجی دانست و ابراز امیدواری کرد مراودات جدید میان طرفین علاوه بر برقراری تعاملات تجاری منجر به ارتباطات فرهنگی نیز شود.

 رئیس اتاق بازرگانی اصفهان وجود بیش از 50 هزار واحد صنعتی به عنوان یکی از پایگاه‌های مهم قطعه‌سازی و فولاد ایران، قطب مهم تولید قطعات خودرو، وجود صنایع غذایی مطرح و بزرگ، استقرار گلخانه‌های صنعتی، قطب تولید مصنوعات چوبی و نساجی کشور و وجود شرکت‌های بزرگ معدنی را از ظرفیت‌های موجود در استان اصفهان معرفی کرد و افزود: اصفهان در تمامی این زمینه‌ها آماده تعامل با کشور روسیه است.

 گلشیرازی در ادامه حضور روسای اتاق‌های بازرگانی روسیه در اتاق بازرگانی اصفهان را فرصت خوبی برای پارلمان بخش خصوصی اصفهان به منظور تعمیق روابط  دو سویه بیان و تصریح کرد: حضور سرکنسول روسیه در اصفهان نیز در این نشست برای فعالان اقتصادی امیدآفرین است.

رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان همچنین بر ضرورت توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌ها و رفع موانع حمل و نقل میان دو کشور تاکید کرد و افزود: این امر محدودیتی است که واردات و صادرات میان دو کشور را تحت تاثیرقرار داده که لازم است با همکاری اتاق‌های بازرگانی ایران و روسیه و مسئولین دولتی دو کشور موانع مرتفع شود.

گلشیرازی رفع موانع گمرکی و اخذ استانداردهای خاص به منظور ورود کالاهای ایرانی به روسیه را از دیگر موانع موجود دانست و گفت: در چند ماهه اخیر با توجه به شرایط خاص روسیه این مهم تسهیل شده ولی رفع این موضوع موجب تسهیل مراودات تجاری طرفین خواهد شد.

امیررضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز با بیان اینکه استان اصفهان صنعتی‌ترین استان کشور و استانی مستعد در مباحث فرهنگی است افزود: بیش از 10 هزار واحد صنعتی بزرگ و فعال و واحدهای تولیدی کشاورزی در اصفهان وجود دارند.

وی افزود: اتفاقات مثبت سیاسی میان ایران و روسیه در سالهای اخیر در مبادلات تجاری و اقتصادی طرفین نیز تسری یافته و امیدواریم میان استان‌های دو کشور نیز تفاهم نامه‌های خوبی منعقد شود.

نقش همچنین ضمن اشاره به فرصت‌های سرمایه گذاری خارجی موجود در اصفهان، از سرمایه گذاران روسی دعوت نمود از این فرصت استفاده کنند.

در ادامه بوریس بورمیستروف، سرکنسول فدراسیون روسیه در اصفهان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست گفت: این تعاملات نزدیک موجب بهبود شناخت طرفین از پتانسیل های یکدیگر خواهد شد.

وی ضمن اعلام حمایت وپشتیبانی همه جانبه  کنسولگری روسیه در اصفهان از شرکت های مختلف برای گسترش روابط تجاری فی مابین گفت: اخیرا همکاری های تجاری دو کشور به ویژه همکاری های منطقه ای افزایش یافته و می توانیم بگوییم در این زمینه رکوردشکنی شده است.

سرکنسول روسیه در اصفهان با بیان اینکه در سال گذشته رشد تجاری روسیه 81 درصد بوده است تصریح کرد: بر اساس آمارهای موجود حجم تبادلات تجاری اصفهان و روسیه در شش ماهه گذشته 3برابر افزایش یافته است.

بوریس بورمیستروف با تاکید بر اینکه توسعه و تحکیم روابط تجاری ایران و روسیه از سال 2019 تاکنون روند افزایشی داشته است افزود: با توجه به نتایج مثبت این تفاهم نامه، در بهار امسال تفاهم نامه موجود به مدت سه سال تمدید شد و امیدوار هستیم تفاهم نامه تجارت آزاد میان دو کشور نیز هر چه زودتر امضا شود.

سورن واردانیان  نایب رئیس اتاق بازرگانی مسکو نیز در ادامه  ضمن تشریح ظرفیت های مسکو گفت: ایجاد زیرساخت های لجستیکی ایران و روسیه و مکانیزمی برای حل مناقشات بین تجار دو کشور، رفع موانع تبادلات مالی طرفین و نگاه ویژه به تعاملات تجاری از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی وجود کمیسیون همکاری با کشور ایران و وجود مرکز داوری بین المللی برای رسیدگی به امور تجار در اتاق بازرگانی مسکو را از جمله ظرفیت های موجود در این اتاق بیان کرد.

 نایب رئیس اتاق بازرگانی مسکو با بیان اینکه تاکنون 5 هیئت ایرانی در مسکو پذیرش شده اند از اعلام آمادگی این اتاق برای انعقاد تفاهم نامه با اتاق بازرگانی اصفهان در سفر هیئت تجاری اصفهان به این کشور خبر داد.

در ادامه محمدرضا مرشدزاده مشاور عالی حوزه بین‌الملل اتاق بازرگانی اصفهان نیز از ایجاد مکانیزمی نوین در مبادلات ارزی با کشور روسیه خبر داد و افزود: در این کانال مالی امن که بین exim bank وRFC bank از کشور روسیه و بانک گردشگری و توسعه صادرات از ایران ایجاد شده است علاوه بر عدم نیاز به گردش وجوه در شبکه صرافی، کاهش چشمگیر کارمزدهای پرداختی و ریسک‌های معامله برای تجار ایرانی وجود دارد.

همچنین علی کرباسی زاده مشاور عالی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست ضمن تاکید بر ضرورت حفظ ظرفیت‌های تولیدی دو کشور برای حضور در بازارهای جهانی یکی از ویژگی های توسعه همکاری های ایران و روسیه را آشنایی تجار و بازرگانان روسی از تجارب همتایان ایرانی برای فعالیت در شرایط تحریم دانست.

وی در ادامه ضمن تشریح پتانسیل‌های گردشگری استان اصفهان پیشنهاد داد روسای اتاق‌های بازرگانی استان‌های روسیه حاضر در این نشست برای توسعه تجارت بین بنگاه‌های دو طرف ظرفیت توسعه گردشگری را فراهم کنند.

علیرضا سالاریان رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در استان اصفهان نیز از اعلام آمادگی وزارت امور خارجه برای تسهیل تعاملات اتاق بازرگانی و بخش‌های اقتصادی استان با فدراسیون روسیه با کمک  سفارت و کنسولگری ایران در روسیه و سرکنسولگری روسیه در اصفهان خبر داد.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، غلامرضا اخوان فرید رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب‌و‌کار و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی اصفهان در ابتدای این نشست اظهار داشت: متأسفانه با وجود تزریق نقدینگی زیاد به جامعه، هنوز با نرخ بیکاری بالایی مواجه هستیم و مشخص است اجزای گوناگونی که می‌توانند چرخ اقتصاد کشور را به حرکت دربیاورند با یکدیگر هماهنگ نیستند. از طرف دیگر تحریم‌ها بر مشکلات اقتصاد کشورمان افزوده و می‌طلبد امکانات و منابع موجود به درستی در راستای رفع معضل اشتغال به‌کار گرفته شود.

وی با اشاره به توسعه اشتغال در حوزه استارتاپ‌ها در کشورهای پیشرفته دنیا با وجود صنایع بزرگ افزود: در کشورمان نیز تسهیلات خوبی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب‌وکارهای نوپا در نظر گرفته شده که می‌تواند به کمک نیروی جوان، خلاق و پرانرژی این حوزه بیاید.

اخوان فرید با ابراز خرسندی از تشکیل کمیته کسب‌وکارهای نوپا در اتاق بازرگانی اصفهان افزود: فکر و اندیشه، سرمایه اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان است و باید برای تأمین منابع مالی این شرکت‌ها نیز راهکارهایی بیاندیشیم و این موضوع قابلیت طرح در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان را دارد. امیدوارم برنامه‌های کمیته کسب‌وکارهای نوپا به‌خوبی پیش برود و این کمیته به الگوی خوبی در کشور تبدیل شود.

رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب‌و‌کار و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ادامه داد: در اصفهان افراد خوش‌فکر زیادی داریم و امیدوارم همکاری و هم‌فکری این افراد متخصص به نتایج خوبی از جمله افزایش نرخ اشتغال استان منجر شود.

برگزاری نمایشگاه سالانه فناوری و نوآوری در اصفهان

روح‌الله میرزا امیری، دبیر منطقه ویژه علم و فناوری استان و مدیر امور کمیسیونهای اتاق بازرگانی اصفهان نیز گفت: در گذشته از حوزه دانش‌بنیان حمایت‌هایی به‌صورت گلخانه‌ای انجام می‌شد که البته نتیجه هم می‌داد اما منجر به ایجاد یک اکوسیستم نمی‌شد. هم‌اکنون در حوزه اقتصاد مبتنی بر فناوری و نوآوری اکوسیستم تشکیل نداده‌ایم، اما اجزا و افراد بسیار قدرتمندی در این حوزه داریم که می‌توانند با افراد هم‌تراز خود در دنیا رقابت کنند، ولی این اجزا به دلیل نبود اکوسیستم ارتباط ماندگار و پایایی با یکدیگر ندارند. به همین دلیل در منطقه ویژه علم و فناوری استان از ابتدای سال جاری با نگاهی متفاوت در جهت ایجاد این ارتباط و در ادامه ماندگار کردن این ارتباطات گام برداشته‌ایم.

وی با تشریح اجزای گوناگون اکوسیستم مرتبط با اقتصاد مبتنی بر فناوری و نوآوری ادامه داد: عدم شناخت فعالان اقتصادی از یکدیگر به‌خصوص در حوزه فناوری و نوآوری یکی از ضعف‌های موجود در استان اصفهان است و برای رفع این ضعف مقرر شد نمایشگاه فناوری و نوآوری به‌صورت سالانه و ثابت در اصفهان برگزار شود. کمیته اجرایی این نمایشگاه تشکیل شده و نخستین دوره نمایشگاه سال جاری و با کمک تمام نهادهای مرتبط استان و مشارکت فعالان هر حوزه برگزار می‌شود.

میرزاامیری با اشاره به فعالیت 10 کمیسیون تخصصی در اتاق بازرگانی اصفهان بیان کرد: از ابتدای سال جاری عنوان توسعه اقتصاد دانش‌بنیان به نام کمیسیون بهبود محیط کسب‌و‌کار اتاق اضافه شد و کمیته کسب‌وکارهای نوپا نیز ذیل این کمیسیون آغاز به کار کرد تا به رفع موانع موجود در استان بپردازد. همچنین مرکز کسب‌وکارهای نوپا در واحد توسعه کسب‌وکار اتاق بازرگانی ایجاد شد که در ادامه با کمیته مربوطه ادغام شده تا نظام مسائل و نظام راهکارهای این حوزه استخراج شود و برگزاری نمایشگاه فناوری و نوآوری استان نیز یکی از دستورکارهای اصلی این کمیته خواهد بود.

دبیر منطقه ویژه علم و فناوری استان تصریح کرد: در جلسات این کمیته قرار نیست سنگ بزرگ برداریم و باید چند هدف اصلی را مشخص کرده و هر بار بر رفع تعدادی از مشکلات تمرکز کنیم. استخراج نظام مسائل و مشکلات هر حوزه و انعکاس آنها به

بخش دولتی یکی از کارکردهای اتاق بازرگانی است؛ بنابراین به نظر می‌رسد در گام نخست با رفع موانعی که در اصفهان هنوز از سر راه برداشته نشده، کم‌کم انگیزه فعالان حوزه دانش‌بنیان افزایش می‌یابد. پس نتیجه جلسات کمیته کسب‌وکارهای نوپا باید استخراج نظام مسائل و مشکلات باشد.

همچنین علی مهذب، مسئول کمیته کسب‌وکارهای نوپا اتاق بازرگانی اصفهان با تأکید بر لزوم حضور نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان در جلسات کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان و شنیده شدن پیشنهادات و نظرات آنها اظهار داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع بسیاری از مشکلات استان ایده دارند که می‌تواند در شورای گفت‌وگو طرح و پیگیری شود.

وی با اشاره به فعالیت انجمن‌ها و تشکل‌های گوناگون ذیل اتاق بازرگانی افزود: خیلی اوقات تک‌صدایی راه به جایی نمی‌برد و پارلمان بخش خصوصی می‌تواند این صدا را به‌صورت منسجم‌تر و کارشناسی‌شده‌تر به گوش بخش دولتی و بدنه حاکمیت برساند.

مهذب توانمندسازی، شبکه‌سازی، ترویج و شتابدهی را اهداف واحد توسعه کسب‌وکار اتاق بازرگانی اصفهان دانست و گفت: ظرفیت مدرسه کسب‌وکار نیز می‌تواند در اختیار فعالان حوزه کسب‌وکار و استارتاپی استان قرار گیرد. اتاق بازرگانی در حوزه حمایت از کسب‌وکارها به‌جای تصدی‌گری به‌دنبال تسهیل‌گری است تا حلقه واسط میان بخش خصوصی و دولتی برای رفع مشکلات این حوزه باشد.

در ادامه این نشست با اشاره به رسالت کمیته کسب‌وکارهای نوپا اتاق بازرگانی اصفهان از جمله پاسخ به نیاز اعضای اتاق و پاسخ به چالش‌های زیست‌بوم فناوری، اهداف این کمیته شامل احصاء مشکلات اکوسیستم استارتاپی، پیگیری و حل مشکلات احصاشده، هم‌افزایی بنگاه‌های عضو اتاق با اعضای اکوسیستم، شبکه‌سازی اعضای اکوسیستم ذیل کمیته و استفاده از ظرفیت‌های اتاق در راستای بهبود اکوسیستم تشریح شد.

همچنین تأکید شد اتاق بازرگانی در این زمینه صرفاً نقش واسطه‌گری و تسهیل‌گری را بر عهده خواهد داشت.

همچنین فعالان حوزه استارتاپی و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان به بیان مشکلات و دغدغه‌های خود در این حوزه پرداختند. مشکلات مربوط به اینترنت، کارهای جزیره‌ای و موازی‌کاری‌ها در اکوسیستم استارتاپی استان، عدم سرمایه‌گذاری شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان در این حوزه، میزان وام‌های تخصیصی بانک‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و لزوم تغییر ساختار ذهنی مسئولان و تصمیم‌گیران به این حوزه از جمله این دغدغه‌ها بود.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان اصغر اخوان مقدم عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه اختلاف نظر مدیران دارایی در خصوص شمول معافیت ماده 132 قانون مالیات مستقیم و معافیت‌های مالیاتی را موجب بروز مشکلات زیادی برای فعالان اقتصادی استان دانست و افزود: با وجود اینکه دیگر استان‌ها برای توسعه صنعت مطابق با متن صریح قانون در خصوص اعمال این معافیت اقدام می نمایند در اصفهان به دلیل عدم اعتماد به مودیان به گونه‌ای رفتار می شود که در حقیقت این رفتار ظلم به فعال اقتصادی است.

نایب رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار و توسعه اقتصاد دانش بنیان تفویض اختیار در برخی امور به مدیران استانی را موجب تشویق صاحبان کسب و کار به ادامه و توسعه فعالیت‌ها در شرایط موجود عنوان کرد.

رضا صنعتی زاده نماینده اتاق در هیات‌های حل اختلاف مالیاتی نیز  با تاکید بر اینکه فشارهای ناشی از اجرای سختگیرانه قوانین و رویه‌های اجرایی دستگاه‌های دولتی نباید منجر به اقدامات مجرمانه توسط فعالان اقتصادی شود افزود: افزایش قیمت تمام شده کالا و به صرفه نبودن تولید باعث شده برخی از صاحبان کسب و کار اقداماتی انجام دهند که در صورت حمایت دولت از فعالان اقتصادی در شرایط سخت موجود این اتفاقات رقم نخواهد خورد. 

فاطمه هادلوند دیگر نماینده اتاق در هیات‌های حل اختلاف مالیاتی نیز با بیان اینکه در نظر گرفتن زمان برای اجرای بخشنامه بخشودگی جرایم مالیاتی در شرایط عدم وجود زیرساخت لازم برای رسیدگی، توجیه ندارد افزود: بخشنامه بخشودگی جرایم دارای اشکالاتی است که باید رفع شود.

وی همچنین بخشنامه جدید سازمان مبنی بر بخشودگی تا صددرصد جرایم در صورت عدم مراجعه مودی به هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی را موجب عدم امکان پیگیری حقوق مودی از مراجع بالاتر بیان و تاکید کرد در شرایطی که شاخص شفافیت فعالیت صاحبان کسب و کار و تعداد مودیان مالیاتی افزایش یافته است، بخشودگی جرایم به صورت پلکانی و یا منوط شدن آن به یک بازه زمانی خاص منطقی نیست.    

در ادامه جلسه بر ضرورت ایجاد اعتماد میان مودیان و سازمان امور مالیاتی، استرداد به موقع مالیات بر ارزش افزوده، جلوگیری از صدور برگه تشخیص مالیات بدون پشتوانه و اسناد، معافیت ماده 132 و معافیت واحدهای تولیدی دخیل در پسماند ، همچنین مابه التفاوت ارزش اعلامی محصول در گمرک با دفاتر مودیان مالیاتی تاکید گردید.

منتشرشده در اقتصاد

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ،به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان دبیر کل اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه هدف پارلمان بخش خصوصی اصفهان از برگزاری دوره‌های مختلف را توانمندسازی افراد عنوان و تصریح کرد: در این دوره‌ها با استفاده از پتانسیل فارغ التحصیلان دانشگاهی دوره‌های عملیاتی برگزار خواهد شد . این در حالی است که درساز و کارهایی مانند شتاب دهنده‌ها از مربیان برای راهنمایی در بدو فعالیت استفاده شده است.

بهنام ابراهیمی با تاکید بر اینکه موفقیت دانشجویان در سطوح مختلف حاکی از بالا بودن سطح کیفی آموزش‌ها می‌باشد افزود: از اینرو رسالت اتاق بازرگانی اصفهان توانمندسازی دانش آموختگان حوزه‌های مختلف در مباحث مختلفی مانند صادرات، تجارت الکترونیک و بازاریابی و فروش است.

وی تصریح کرد: عدم وجود نیروی متخصص به مشکلی برای صاحبان کسب و کار تبدیل شده و لازم است با الگو گیری از مد‌ل‌های موفق دنیا با تعامل دانشگاه‌های مطرح اصفهان و اتاق بازرگانی برای تربیت نیروهای کارآمد مورد نیاز صنایع اقدام کرد.

دبیر کل اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه راه اندازی مدرسه کسب و کار و دوره‌های توانمندسازی مرکز آموزش اتاق بازرگانی اصفهان را از جمله فعالیت‌‎های پارلمان بخش خصوصی اصفهان در راستای کمک به پرورش نیروهای متخصص کارآزموده معرفی کرد.

ابراهیمی  همچنین بر ضرورت استفاده از پتانسیل دانشجویان خارجی برای فروش و بازاریابی خدمات تاکید کرد و گفت: در این راستا بسترهای لازم در این حوزه در حال فراهم سازی است.

وی راه‌اندازی دفتر اتاق بازرگانی اصفهان در دانشگاه اصفهان به عنوان پل ارتباطی واحدهای تولیدی با دانشگاه را بسیار حایز اهمیت دانست و افزود: انجام پروژه‌های آموزشی و پژوهشی با رویکرد توانمندسازی و ترغیب بنگاه‌های صنعتی به استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاه در این واحدها مهم‌ترین هدف ما در ارتباط با دانشگاه می باشد.   

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان نیز در این جلسه گفت: سیاست دانشگاه توسعه ارتباطات با سازمان‌ها و نهادهای مختلف است که اتاق بازرگانی یکی از این نهادها می باشد.

حجت الله سعیدی با بیان اینکه امکانات خوبی در دانشگاه به منظور ارایه خدمات به سازمان‌ها در رشته‌های مختلف مانند مدیریت و اقتصاد وجود دارد افزود: سیاست وزارت علوم در دوره جدید مدیریت توسعه تعاملات و مراودات است.

وی ایجاد ارتباطی نزدیک‌تر بین اتاق بازرگانی و دانشگاه را در تعریف دوره‌ها، سرفصل‌ها مهم دانست و تصریح کرد:امکان انجام کلیه اقدامات در دانشگاه وجود دارد و از این دوره‌ها حمایت خواهیم کرد.

سعیدی با اشاره به نسل چهارم دانشگاه‌ها یعنی دانشگاه‌های جامعه محور گفت: در نسل چهارم، دانشگاه‌ها ملزم به پاسخگویی به نیازهای جامعه و استفاده از پتانسیل‌های جامعه در حوزه آموزش می باشد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان از امکان آزادی عمل اتاق بازرگانی اصفهان در محتوای آموزش‌های آزاد و انتخاب مدرس خبر داد و گفت: ما از حضور نمایندگان دانشگاه در سرای نوآوری نیز استقبال می کنیم.

بر اساس این توافقنامه نخستین دوره MBA و دوره‌های کوتاه مدت مدیریت منابع انسانی و مالی با مشارکت مرکز مدیریت کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه اصفهان برای فعالان اقتصادی عضو اتاق بازرگانی اصفهان برگزار خواهد شد.

منتشرشده در اقتصاد

 

به گزارش پایگاه خبری ارمغان شهر ، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه که با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی، سلامت، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد ، اکبر پیرستانی دبیر علمی کنفرانس عنوان داشت : جشنواره گیاهان دارویی از ١٠ الی ١٣ آبان از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.

 وی ضمن تاکید بر ضرورت حضور قدرتمند استان اصفهان در این جشنواره با توجه به پتانسیل‌های موجود در این زمینه تصریح کرد: شرکت‌های بزرگ و معتبری که توانایی حضور مستقل در این برنامه را دارند می‌توانند از طریق نشانی https://ecii.ir ثبت نام کنند.

 وی از ارایه درخواست تخصیص فضای ٨٠ مترمربعی برای حضور مراکز دانشگاهی و کوچک در این جشنواره خبر داد و خواستار مشارکت حداکثری تمامی نهادهای حاکمیتی، دانشگاهها و اتاق بازرگانی برای هر چه باشکوهتر برگزار شدن این برنامه شد.

 پیرستانی افزود: در این جشنواره آخرین دستاوردهای شرکتها و محصولات دانش بنیان، ابزارهای تامین مالی و سرمایه گذاری، برنامه‌های توسعه بازار بین‌الملل، انتقال و تجاری‌سازی فناورهای توسعه یافته در سیستم دانشگاهی و پژوهشی، دستاوردهای مرتبط با استان و ظرفیتهای استانی، فروش داروهای گیاهی و فراورده‌های طبیعی و راه‌اندازی سلامتکده طب سنتی ایرانی ارایه خواهد شد.

 دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان تصریح کرد: ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر تعریف کلان طرحی برای استفاده حداکثری از پتانسیل‌های ملی و استانی در این زمینه تاکید دارد.

جلال عباسیان، عضو دبیرخانه ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی ایران نیز در این نشست با بیان اینکه برای استان‌های حاضر در جشنواره در حدود ٤٠ متر فضا در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: با این وجود این مساحت برای ١٠ استان دارای بیشترین پتانسیل در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی که شامل اصفهان نیز می‌باشد، امکان افزایش تا ٨٠ متر خواهد داشت.

 در ادامه این نشست نیز توضیحاتی در خصوص کنفرانس بین‌المللی نوآوری و فناوری تولید و فراوری گیاهان دارویی که با همکاری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار خواهد شد، ارایه گردید. همچنین عنوان شد محورهای همایش شامل مباحث نوین و فن آورانه در تولید و مدیریت گیاهان دارویی با استفاده از خاک و سیستم هیدروپونیک، مباحث نوین در فراوری گیاهان دارویی و معطر، کاربرد گیاهان دارویی در تغذیه و سلامت دام و طیور، طراحی، بازاریابی و بسته بندی گیاهان دارویی، بیوتکنولوژی و کشت بافت گیاهان دارویی، مدیریت آفات و بیماری ها و مکانیزاسیون گیاهان دارویی می باشد. گفتنی است این کنفرانس ١٦ و ١٧ آذر برگزار خواهد شد و مهلت ارسال مقالات ١٥ آبان است.

روح الله میرزا امیری مدیر امورکمیسیون‌های اتاق بازرگانی اصفهان و دبير منطقه ويژه علم و فناوري استان اصفهان نیز افزوده شدن مباحث بازرگانی، صادراتی، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و تولید مشترک در محورهای همایش گیاهان دارویی را ضروری عنوان و تصریح کرد: از این طریق می‌توان بهره‌برداری لازم را برای تامین شرکای خارجی در این زمینه انجام داد.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری نشست‌ها و وبینارهایی پیش از برگزاری این رویداد در برگزاری هر چه بهتر آن حایز اهمیت است گفت: برای رفع مشکلات حوزه گیاهان دارویی می توان، مسایل را در جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان طرح و پیگیری نمود.

منتشرشده در اقتصاد
صفحه2 از8
  • اقتصاد
  • سیاست
  • شورا
  • شهرستان ها
به گزارش ارمغان شهر، محمد باغستانی مدیرعامل شرکت
به گزارش ارمغان شهر، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت
  به گزارش ارمغان شهر، مدیر ناحیه نورد گرم، پس از
به گزارش ارمغان شهر، قیمت طلا که در روز سه‌شنبه
به گزارش ارمغان  شهر، مصطفی رجبی مشهدی در صفحه
به گزارش ارمغان شهر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس
به گزارش ارمغان شهر، سازمان تأمین‌اجتماعی و دیوان
  به گزارش ارمغان شهر، حمیدرضا کاشانی درباره
  • 1
  • 2
  • 3

آخرین اخبار

به گزارش ارمغان شهر، محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را ...
به گزارش ارمغان شهر، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور امروز  پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت
به گزارش ارمغان شهر، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت برداشت و میزان تولید برگ سبز چای شمال کشور، اظهار داشت: اکنون تولید ...
به گزارش ارمغان شهر، صادق ضیائیان با اشاره به آخرین وضعیت جوی در کشور اظهار کرد: امروز در بیشتر مناطق نیمه شرقی، در ...
به گزارش خبرنگار ارمغان شهر، نوبت نخست آزمون سراسری ۱۴۰۳ برای داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی
به گزارش ارمغان شهر،سردار حمید علینقیان با اشاره به اجرای هوشمندانه طرح نور فراجا در فضای مجازی بیان کرد: طرح نور  با

خبرهای تصویری

  • اقتصاد
  • سیاست
  • جامعه
  • حوادث
به گزارش ارمغان شهر، محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: ...
به گزارش ارمغان شهر، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور امروز  پس از بازگشت از
به گزارش ارمغان شهر، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت برداشت و میزان تولید برگ
به گزارش ارمغان شهر، صادق ضیائیان با اشاره به آخرین وضعیت جوی در کشور ...
به گزارش خبرنگار ارمغان شهر، نوبت نخست آزمون سراسری ۱۴۰۳ برای داوطلبان ...
به گزارش ارمغان شهر،سردار حمید علینقیان با اشاره به اجرای هوشمندانه طرح ...
بالا
ما برای ارائه سرویس های خود و بهبود تجربه شما، از کوکی ها برای اهداف بسیاری در وب سایتمان استفاده می کنیم. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…